Flo I ovaj put je biokemijska ali što je tu je, nadam se da je taj niski progesteron uzrok, svakako moram obaviti endokrinologa i svašta nešto pa će pauza dobro doći da sve u miru obavim... nadam se da će ti uskoro i ti mirisi prestati smetati da možeš guštati u trudnoći 🤗❤️
Vitara što se tiče biokemijske može biti tu više faktora od kromosomskih abnormalnosti embrija, anomalije maternice, manjak hormona itd, zato ne bi bilo loše da jednostavno pitaš liječnicu koja te vodi što je sa širom obradom obzirom da su iza tebe tri neuspješna postupka.... nažalost sve je više neplodnih parova i poliklinike su zatrpane pacijentima i ponekad su i ti liječnici zatrpani i moraš ih sama cimnuti pa upravo tako kao da si na placu jbg izbori se za sebe koliko god to tebi zvuči "glupo" ili bzv 😁
Tinčica kakvi su ti ciklusi, duži ili? Rastu sporo zbog godina wtf pa svašta sam čula ali to još nisam, (u potpisu piše da imas 28 godina ili?) ima više faktora od toga da ti stimulacija ne odg ili da ti je takav ciklus.. kakav protokol imaš? vidim iz potpisa da si uz Oveleap imala loš odgovor odn dva jajčeka pa se nadam da te dr nije ostavila na istom protokolu, a i nije tvoj Amh tako jako nizak da se nema s čim raditi... nadam se da ćeš morati prekrojiti vjenčanicu 🤭🤞
Honig neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🤗
Ninaniksy ako dns dobiješ svakako sa protokolom krećeš 2 ili 3 dc tako da sve stigneš, ima dosta poliklinika da rade uzv na početku krvarenja da se vidi jel sve čisto i spremno za postupak... tako da milsim da sve stigneš ne brini 🤭😁🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Honig draga hvala ti na javljanju, cijenim to jako! 🙌🏻💖
Prvo i osnovno zao mi je sto si to sve morala proci to je zaista puno ali tvoja prica nam daje nadu kako se duga borba ipak isplati i nagradena si najvecim blagom! 🙏🏻
Sto se tice pregrade maternice, da navodno se uvijek skuzi sasvim slucajno, imala si tada srecu na doktorima koji su ti predlozili histero napokon da saznas za pregradu.
Moja doc koja ga je aad slucajno otkrila se ne moze nacuditi da meni toliko dugo histero nitko nije predlagao nakon 2 spontana.
E sad je tu vec i 2x IVFa odnosno 3x transfera i nema trudnoce vec dvije g. od tada pa posto sam zaista napravila vec sve zive i nezive i prosirene pretrage, mozda je zaista u tome problem.
I da moguce je kako su meni objasnili da su spontani od pregrade jer ako se plod uhvati bas gdje je pregrada tu nema prokrvljenosti i nema se cime hraniti tako da je cak moguce da smeta i za implantaciju. Sada neki doktori to ne diraju neki da, podvojena su misljenja.
Da li se mozda sjecas kolika je pregrada bila u minimetrima? Kad kazes da nije bila velika ko ni moja ali ipak su ti ju odstranili.
Kakav je taj operativni zahvat, koliko si se oporavljala od njega? Jel te bolilo poslje kad si se probudila iz anestezije?
Koliko dugo nakon toga se ne smije u postupak? Ti si rekla da dugo niste isli nakon toga, zato sto vi niste mogli ili se ne preporuca?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Flo I ovaj put je biokemijska ali što je tu je, nadam se da je taj niski progesteron uzrok, svakako moram obaviti endokrinologa i svašta nešto pa će pauza dobro doći da sve u miru obavim… nadam se da će ti uskoro i ti mirisi prestati smetati da možeš guštati u trudnoći 🤗❤️
Vitara što se tiče biokemijske može biti tu više faktora od kromosomskih abnormalnosti embrija, anomalije maternice, manjak hormona itd, zato ne bi bilo loše da jednostavno pitaš liječnicu koja te vodi što je sa širom obradom obzirom da su iza tebe tri neuspješna postupka…. nažalost sve je više neplodnih parova i poliklinike su zatrpane pacijentima i ponekad su i ti liječnici zatrpani i moraš ih sama cimnuti pa upravo tako kao da si na placu jbg izbori se za sebe koliko god to tebi zvuči "glupo" ili bzv 😁
Tinčica kakvi su ti ciklusi, duži ili? Rastu sporo zbog godina wtf pa svašta sam čula ali to još nisam, (u potpisu piše da imas 28 godina ili?) ima više faktora od toga da ti stimulacija ne odg ili da ti je takav ciklus.. kakav protokol imaš? vidim iz potpisa da si uz Oveleap imala loš odgovor odn dva jajčeka pa se nadam da te dr nije ostavila na istom protokolu, a i nije tvoj Amh tako jako nizak da se nema s čim raditi… nadam se da ćeš morati prekrojiti vjenčanicu 🤭🤞
Honig neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🤗
Ninaniksy ako dns dobiješ svakako sa protokolom krećeš 2 ili 3 dc tako da sve stigneš, ima dosta poliklinika da rade uzv na početku krvarenja da se vidi jel sve čisto i spremno za postupak… tako da milsim da sve stigneš ne brini 🤭😁🤞
Stela ajme hvala ti, skroz si me umirila, ja sam bila uvjerena da taj uzv mora obavezno biti prije ciklusa, a da budem iskrena totalno sam zaboravila jesam kretala s protokolom 1 dan ili 2. dan, iako sad kad si spomenula sjećam se da sam na Vuk Vrhovcu zvala 1 dan a onda me naručili 2 dan za stimulaciju, sad ove godine idem prvi put kod Škvorca.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
I Stela svaka čast na svemu upamćenom i osvrtu za svaku članicu. Ja ne mogu popamtiti nikako imena.
Čestitam curama koje imaju lijepe vijesti. 🥳🥳
Ja isto moram reći da ti se Stela divim, izrazito nam svima pomažeš, a tu smo zapravo svi kako bi si olakšali, tako da osobe poput tebe su nam melem na ranu, hehe, cure svima puno sreće
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Stelić dobro sam draga, a ti?🤗❤️ Drago mi je da je dr shvatio da ti ipak treba stimulirani FET. Nadam se da će idući rezultirati uspjehom!🤞🙏🍀❤️ Šaljem hug!🤗🤗
Honig iskrene čestitke! Neka te prati uredna trudnoća i bez komplikacija!🤞🙏🍀🤗
Tinčica čestitam na svadbici! 🥰🤭 Držim fige da ti vjenčanica do tad bude mala i da ti najveća briga bude prekrojavanje iste!🤗🤞🍀
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Drage cure, može pitanje vas iskusnih, naime sutra smo trebali na uzv radi isključivanja cisti prije ciklusa koji je trebao doći 06.04, te bi mi sutra ako je sve u redu odredili stimulaciju, no evo ja se probudila, i vidim lagano krvaruckanje, da li postoji mogućnost da ću ipak moći krenuti ovaj ciklus, totalno mi je to koma jer imam uzas neredovite i nikako ti ne mogu poklopiti, hvala svima na odgovorima i iskustvima.
I ja sam bila kod Skvorca, isto tako nemam cikluse u dan, i na kontrolni UZV sam išla 1dc, a sa stimulacijom krenula 2dc. Ti ako danas do 17h baš prokrvaris računaš danas 1dc a sutra ti je 2dc i to naglasi doktoru. Sretno 🤞
Stela nadam se da je tvoj problem bio samo progesteron jer to se lako rješava. Ako uspiješ riješiti obaveze možda se budemo opet pratile 😍, ja se nadam krenuti početkom svibnja ako bude sve teklo po planu jer i ja imam hrpu obaveza sad u travnju 🙄.
Honing dobrodošla I sretno 🤗🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Evo moj test danas na 9 dan blaste bijel ko snijeg 😢
Nakon one sjenice jucer, opet sve isto i ocekivano.
Koliko jesam tuzna toliko sam i zahvalna jer sam saznala toliko korisnih informacija za dalje, da sam uspjela ici u prirodni FET i da mi se endo moze tako lijepo zadebljati, da imam ovulaciju koja lijepo prati endo i za tu pregradu maternice barem sada imamo neke odgovore i mozemo ici u nekom smjeru nesto rjesavati, nismo u mraku nakon toliko dugo vremena.
Stela hvala ti sto nam se uvijek javis kao i Sani vas dvije ste nam svima uvijek od pomoci! 🙌🏻
Jesam obavila sam sve zive i nezive pretrage i sve sve eto osim histeroskopije to je valjda zadnje sto ostaje iako odmah cu morat na tu operativnu da odstrane ukoliko doktori ipak odluce tako, morat cu vidjeti koja je procedura iduci tj.
Ima li itko iskustva sa operativnom histeroskopijom po nasim bolnicama, gdje je najbolje ici ili igdje da ima u pokliklinikama ta operativna?
Aria vidjet cu iduci tjedan sto ce doc rec i preporuciti i sve pa ti javim ako nece biti prekasno tada. Ja bih najrade voljela sto prije odmah sad sa novim ciklusom jer ne znam koliko se dugo mra cekati za pinovno ici u postupak.
Vitara draga razumijem tvoju frustraciju, ja isto ne mogu vjerovati da mi moramo biti i doktori i pacijenti i same sve istrazivati i traziti ih sve. Ja sam tako potratila 3 g zivota jer sam sutila i vjerovala im a kad sam uzela stvari u svoje ruke i sama napravila sve pretrage na koje me nitko nije slao i proucavala i pocela izrazavati svoje misljenje i prijedloge odmah sam se bolje osjecala. I dalje me to frustrira koliko su mi vremena izgubili i zavlacili ali to je tako moralo biti jednostavno. Zato zauzmi se za sebe trazi i predlazi i da i dalje ce biti frustrirajuce zasto to moras ali imamo veci cilj zasto! 🙏🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Drage cure, može pitanje vas iskusnih, naime sutra smo trebali na uzv radi isključivanja cisti prije ciklusa koji je trebao doći 06.04, te bi mi sutra ako je sve u redu odredili stimulaciju, no evo ja se probudila, i vidim lagano krvaruckanje, da li postoji mogućnost da ću ipak moći krenuti ovaj ciklus, totalno mi je to koma jer imam uzas neredovite i nikako ti ne mogu poklopiti, hvala svima na odgovorima i iskustvima.
I ja sam bila kod Skvorca, isto tako nemam cikluse u dan, i na kontrolni UZV sam išla 1dc, a sa stimulacijom krenula 2dc. Ti ako danas do 17h baš prokrvaris računaš danas 1dc a sutra ti je 2dc i to naglasi doktoru. Sretno 🤞
Stela nadam se da je tvoj problem bio samo progesteron jer to se lako rješava. Ako uspiješ riješiti obaveze možda se budemo opet pratile 😍, ja se nadam krenuti početkom svibnja ako bude sve teklo po planu jer i ja imam hrpu obaveza sad u travnju 🙄.
Honing dobrodošla I sretno 🤗🤞
Hvala Saniii, sad ću se ipak malo opustiti, jedva smo se riješili muževe bakterije nakon 6 tjedana venoznog antibiotika, i napokon papire doveli u red, i mislim si ako nam i sad sve propadne, a ja evo uskoro 41 godinu punim, pa mi nikako nije svejedno da moram i mjesec propustiti.
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Evo moj test danas na 9 dan blaste bijel ko snijeg 😢
Nakon one sjenice jucer, opet sve isto i ocekivano.
Koliko jesam tuzna toliko sam i zahvalna jer sam saznala toliko korisnih informacija za dalje, da sam uspjela ici u prirodni FET i da mi se endo moze tako lijepo zadebljati, da imam ovulaciju koja lijepo prati endo i za tu pregradu maternice barem sada imamo neke odgovore i mozemo ici u nekom smjeru nesto rjesavati, nismo u mraku nakon toliko dugo vremena.
Stelahvala ti sto nam se uvijek javis kao i Sanivas dvije ste nam svima uvijek od pomoci! 🙌🏻
Jesam obavila sam sve zive i nezive pretrage i sve sve eto osim histeroskopije to je valjda zadnje sto ostaje iako odmah cu morat na tu operativnu da odstrane ukoliko doktori ipak odluce tako, morat cu vidjeti koja je procedura iduci tj.
Ima li itko iskustva sa operativnom histeroskopijom po nasim bolnicama, gdje je najbolje ici ili igdje da ima u pokliklinikama ta operativna?
Ariavidjet cu iduci tjedan sto ce doc rec i preporuciti i sve pa ti javim ako nece biti prekasno tada. Ja bih najrade voljela sto prije odmah sad sa novim ciklusom jer ne znam koliko se dugo mra cekati za pinovno ici u postupak.
Vitaradraga razumijem tvoju frustraciju, ja isto ne mogu vjerovati da mi moramo biti i doktori i pacijenti i same sve istrazivati i traziti ih sve. Ja sam tako potratila 3 g zivota jer sam sutila i vjerovala im a kad sam uzela stvari u svoje ruke i sama napravila sve pretrage na koje me nitko nije slao i proucavala i pocela izrazavati svoje misljenje i prijedloge odmah sam se bolje osjecala. I dalje me to frustrira koliko su mi vremena izgubili i zavlacili ali to je tako moralo biti jednostavno. Zato zauzmi se za sebe trazi i predlazi i da i dalje ce biti frustrirajuce zasto to moras ali imamo veci cilj zasto! 🙏🏻
Jako mi je žao, borbe su to teške, samo ne treba odustati, što kažeš, samo sad pozitivno naprijed, jer sad barem u tom drugom pogledu znaš kako dalje, držim fige 🤞
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Dobro jutro cure, žao mi je za sve negativne bete i za sve negativne testiće 😔
Imam pitanje.. kada krećem sa ciklom i ananasom za debljanje endometrija u postupku IVF?
Kad sam koristila letrozol prva 2 ciklusa je bio oko 7,5mm dan prije ovulacije, a zadnji ciklus sa letrozolom je bio 9mm dan prije ovulacije- uz korištenje cikle i ananasa.
Da li je 9 mm prihvatljivo?
S terapijom krećem od 2dc, pa kada da krenem s pomoćnim pripravcima?🙈😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji