I jos nesto, koliko ste vi propalih postupaka imali prije nego ste krenuli na detaljniju obradu? Meni je ovo 3 postupak i dr je rekla ako i ovaj bude neuspjesan onda iduci mjesec radimo obradu. Moji nalazi su svi dosad bili uredni, hormoni, papa, brisevi, u ICSI smo radi loseg spermiograma.
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Tikvica i Ane, sretno danas!!!
Cure koje se razumiju u trombofiliju, hematolog je rekao da mi ne treba terapija. Da uzimam sama andol ipak, nalaz je u potpisu?
Hvala svima 🥰
Meni je isto doktor na himanoj rekao samo Andol…
Od koliko? 🫣
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Radila sam i danas test, danas se ne vidi nista...e sad dal' ima ulogu sto sam isla na WC nocas oko 3:30
Nekako se mislim da je bolje da sam ga tad napravila jer ujutro me praktički nije ni tjeralo toliko na WC 🙈
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Jutro cure :)
Napravila sam jutros test, Clearblue. Pokazao je slabiju drugu crtu, strah me je da je evaporacijska. Pokazala se unutar minute, ali se odmah pokazala ravna linija kao da je test negativan. Tako da eto, cekam svakako betu u ponedjeljak. Sada kad gledam test, druga crta se uopce skoro i ne vidi. 10ti je dan nakon petodnevne blastice, vjerujem da bi crta vristala s prvim urinom :). Bas mi je tesko evo, nekako sam se nadala da smo uspjeli. Vidjeti cemo u pon, ali eto, sve znate :)
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Tikvice, sretno danas, javi nam dobre vijesti 🤞
Ane, sretno na uzv!
Kaya, osobno ne mislim da je to problem, ja sam radila na 5dpt s popodnevnim urinom i bila je vidljiva crtica.
Vitara, ako nemaš ni blaži oblik, onda nema potrebe za andolom..ja imam blaži oblik (heterozigot) pa uzimam preventivno andol.
Mehro, ne znam baš koliko jasnu crtu pokaže clearblue, al znam da onaj iz dm-a pokaže jasno...mogla si nam stavit slikicu. 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kacusha dali te zvao doktor nakon negativne bete i što ti je rekao?
Nisam jos ni javila, a nisam ni betu vadila 😁😂 Ma nema on tu šta reci mi smo stvarno sve probali. Sad planiram piti samo konopljiku i očistiti se od svih hormona i napraviti sve moguće preglede. 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure koje se razumiju u trombofiliju, hematolog je rekao da mi ne treba terapija. Da uzimam sama andol ipak, nalaz je u potpisu?
Moja prijateljica je hematolog i oni tu PAI mutaciju uopće ne dozivljajavju dok se ginekolozi žele ograditi pa za istu mutaciju traže heparin. Posto si ti imala nekoliko biokemijskih ja bih na ovom mjestu inzistirala. Ionako ih na početku sama kupujes a tek poslije ako uspije dobiješ ne recept tako da nemas šta izgubiti. ❤💗😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Moja prijateljica je hematolog i oni tu PAI mutaciju uopće ne dozivljajavju dok se ginekolozi žele ograditi pa za istu mutaciju traže heparin. Posto si ti imala nekoliko biokemijskih ja bih na ovom mjestu inzistirala. Ionako ih na početku sama kupujes a tek poslije ako uspije dobiješ ne recept tako da nemas šta izgubiti. ❤💗😘
Bila sam kod hematologa i on kaže da nije potrebno. Da je to niskorizično, da 20-30% populacije to ima. Da to nije kod mene problem jer kad dođe do biokemijske to nije do trombofilije. Ne znam više. Toliko dr sam obišla, dala novaca na privatnike, nemam više snage boriti se protiv vjetrenjača. Kome god odem, nitko nema odgovor što je sa mnom, niti mi preporuče neku pretragu. Sve što znam pročitala sam od vas.
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Zvrkljic, ja sam imala jedan prirodnjak bez transfera, jedan s transferom, i na kraju jedan Fet koji je završio s missed ab pa su mi nakon toga radili detaljniju obradu, al sam i sama inzistirala...mada znam žene koje su prošle po čak 3 spontana prije daljnje obrade što je grozno. Treba i inzistirat ako dr. ništa ne ponudi.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Zvrkljic, ja sam imala jedan prirodnjak bez transfera, jedan s transferom, i na kraju jedan Fet koji je završio s missed ab pa su mi nakon toga radili detaljniju obradu, al sam i sama inzistirala…mada znam žene koje su prošle po čak 3 spontana prije daljnje obrade što je grozno. Treba i inzistirat ako dr. ništa ne ponudi.
Znaš li što ide pod detaljnu obradu osim kariograma i trombofilije?? Hoće li mene s 38 g slati na to uopće?? Meni mpo dr ništa nije savjetovala osim kariograma za koji imamo termin u 6.mj. Kad sam jučer pitala zašto se nisu oplodile sve odgovor je bio "ne znamo, da znamo ne bi bili tu". Mislila sam odustati nakon ovoga jer sama ne znam kud bi trebala i što, a dr nije briga i nikuda ne šalju niti savjetuju.
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji