Pa jucer sam imala ultrazvuk i sve u savrsenom redu,a jucer sam prvu tabletu za tlak popila,pa nije to valjda 😪😪
Nemam bolove..
Jos cekam doktoricu nista neznam
Javljaj i ja se nadam da je sve dobro 🙏🏽☘️☘️
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
E vidim da ste pisale u vracanju 2,3 zametka.
Ja sam prvi put vratila 2 jer sam htjela blizance bas ,bas.
A sad iskreno htjela sam jednu jer su dvije moje poznanice rodile trojke s vracanjem dva zametka.
Mene iskreno panika toga jer sam starija i opcenito kako bih to iznijela do kraja.
I doktor ovdje u njemackoj nam je isto reko da sami odlucimo al da postoji sansa blizanci,trojki.
Sve je vasa osobna stvar sta cete odlucit.
Veca je sansa da se primi kad se vraca dva al eto primi se i s jednim🙈
Test radim opet sutra ,pratim tamnjenje a beta tek drugi ponedjeljak!
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
NPelica slažem se sa Sani te male bete od početka ne slute na dobro, istina ima par cura koje su imale niske bete pa je sve na kraju bilo ok ali su to fakat rijetki slučajevi, na betu od 6000 mora se vidjeti plod, sad treba vidjeti gdje je točno plod i da nije vm, želim ti sreću i da sve za tebe završi na najmanje bolan način… btw jako neodgovorno od jednog Podobika i njihove klinike da ti moraš sama razmišljati gdje ćeš na uzv 🙄 sretno draga 🤞❤️ i slažem se sa Sani i ja bih na svoju ruku u međuvremenu ponovila betu ali sad je to manje bitno, bitno da sve bude ok🤞
Bebolina odlično za oplođene u pon si pupo ❤️
Lorna preko Hzzo-a imaš pravo ja 4 stimulirana i dva prirodna, tebi je ostalo još 3 stimulirana 😁
Ne branim nikoga, ali moja greška je bila. Mogla sam se strpit i otic par dana nakon kod njih ili kod svog, ali ne ja hoću sve odmah 🤣
No dobro.. sad smo tu di jesmo.. obavila pregled, GV je u maternici, prema tome rogu, ali kako mi je objasnila nije u rogu. plod ne vide. Bolova, krvarenja nemam. Osjecam se dobro. Vadila mi je krv da iskljuci sve opcije, I kroz sat vremena ćemo vidjet situaciju za dalje.. Ali beta je skoro 7 tisuća, I mislim da bi se vidjelo što se treba vidjet. 🤞🙏
Mila drži se. ❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
A sad iskreno htjela sam jednu jer su dvije moje poznanice rodile trojke s vracanjem dva zametka.
Mene iskreno panika toga jer sam starija i opcenito kako bih to iznijela do kraja.
I doktor ovdje u njemackoj nam je isto reko da sami odlucimo al da postoji sansa blizanci,trojki.
Test radim opet sutra ,pratim tamnjenje a beta tek drugi ponedjeljak!
Rina neka beta bude top..🤞🍀
Što se tiče vraćanja zametka ja sam sada vratila 3 i primio se jedan..u prijašnjim postupcima vratila 3x2 zametka i 1x3 bez pozitivne bete..meni je biologica rekla da u mojim godinama su male šanse za blizance..vjerojatno ovisi i kvaliteti zametka koje vracamo..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
E da zabb sam vam reći da sam pristala na istraživanje u Beta+
Radi se o istraživanju IgG glikana na pacijentice koje su IVF-u s neprimjerenom razinom AMH za kronološku dob.
Daj nam malo bolje objasni o cemu se radi i na koji nacin ce se provoditi to istrazivanje? I sta je to IgG glikana?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pa jucer sam imala ultrazvuk i sve u savrsenom redu,a jucer sam prvu tabletu za tlak popila,pa nije to valjda 😪😪
Nemam bolove..
Jos cekam doktoricu nista neznam
Moja frendica je isto krvarila tijekom trudnoće jer je pila terapiju za tlak koji joj je stalno divljao..
Rodila je krasnog zdravog deckica..
Nadam se da je i kod tebe tako..drži se..💞
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Test radim opet sutra ,pratim tamnjenje a beta tek drugi ponedjeljak!Rinaneka beta bude top..🤞🍀
Što se tiče vraćanja zametka ja sam sada vratila 3 i primio se jedan..u prijašnjim postupcima vratila 3x2 zametka i 1x3 bez pozitivne bete..meni je biologica rekla da u mojim godinama su male šanse za blizance..vjerojatno ovisi i kvaliteti zametka koje vracamo..
Pa pusti ti to frendica dobila trojke s 38god nedavno a druga frendica 46god blizance prije 3mj tako da 😂😂😂😂
Ti si 3 komada vracala?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
Koliko ste natipkale od jutra, idem tek sad čitati.
Nama su rekli da su obje oplođene i imamo transfer u ponedjeljak. Ne znam ništa kakav će biti plan ako obje opstanu jel bi vraćali jednu ili dvije. Vidjet ću sve u ponedjeljak.
Opaaa. Vrati odmah dvije. Ipak su većs šanse. Vidiš da je ova moja iz Bete rekla da ako ima za dvije vraćamo sve.
Draga Lorna ja sam se čudila kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤
Pa kad mi je rekao da sam niska. Šta sam ja znala da to nema veze. Ja sam htjela odmah 2 vratiti. Sve je to nekako drugačijd kad ti se lijepo objasni. A možda je on zaista vjerovao u uspjeh tih mojih blastica pa nije hfio riskirati sa višeplodnom trudnoćom. A možda je i trebao.
Sad u novom vraćam sve. Tj. do 3 maks.
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Koji optimizam. Kao da ću ih imati 10.😂😂😂😂😂
Kad cujem viseplodna trudnoca s nasim nemogucnostima ostajanja u drugom stanju, nije mi dobroooo! 🤣🤣🤣🤣
Daaaa upravo Lorni napisala. Ne možemo po 2,3,5 god prirodno zatrudnit i onda se boje u našim god viseplodne. A mili boze.
Pa upravo to, da je nama to toliko jednostavno vec bi se desilo. 🙈 I da shvacamo da je moguce ali sanse su jako male. Ja ne znam sta bih da mi se desi u skoro 39toj godini ali ak se bas potrefi tako mala sansa prezivjet cu! Ali i sa jednim zametkom mozes imati viseplodnu trudnocu ako se podjeli tako da iovak ionak se moze desiti tak da sad jedan dva ili tri zametka tak svejedno, da se svi prime bas ono koji je postotak? Dakle mogucnost postoji i sa jednim zametkom a nema se zametci primaju svake prestupne 🤣
Baš tako svake prijestupne🤣🤣🤣🤣
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Lovenije mi razdvojio zadnji kom.🙄🙄🙄
Fashionista baš. Da mi je tako lako ostati trudna nebi išla doktoru..😂😂😂😂
Shvatila sam sve 🥰
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Boze zene jeste ga natipkale u dva dana 🙈 pola sam zaboravila 😅
Rina cestitke na pozitivnom testicu, ponavljas ga sutra, prekosutra?
Npelica ja se moram sloziti sa Sani i sa Stelom, meni se na 5+3 na betu od oko 2000 vec vidio plod, a tjedan dana kasnije vec i srce, neodgovorno je od jednog Podobnika na tako malu betu te pustiti tako dugo bez ponavljanja i uzv-a, mozda zvucim malo grubo ali to je moje misljenje. Nadam se da ce sve izaci na dobro bez komplikacija, drzi se ❤️
Aria i meni su ti leukociti bili malo poviseni, pa mi je L rekao da nije nista strasno nego da pijem puno tekucine i d-manozu, ne brini se, jer sam ga i ja u panici zvala zbog toga 🙈
Uhh..hvala ti...💜
Kako ide kod tebe? Dobro podnosiš terapiju?
Oprosti ako si već pisala ali nisam danima stigla čitati pa ne znam jel mi je što promaklo.
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji