Sani nadam se da si tu 💜 ako netko zna objasnit kako spada onda si to ti 🙏🤞
Draga moja, dalje od pozitivne bete i urednog duplanja ja ne znam ništa, nikad nisam došla do te faze 😔. Ja znam samo na osnovu praćenja ovog foruma a i drugih da te niske bete nisu dobre i rijetko skoro iznimno završe na dobro. Ja sam te odmah upozorila na moguću vnm i ovo što je smještena u rogu maternice mi se ne sviđa, svakako to treba ispratiti do kraja jer moze otici u jajovod. Drago mi je sto si na svoju ruku otišla na UZV, tako bih isto i ja napravila. Čekaj da ti jave iz klinike i drži mi se 🤗❤️
Zvala me doktorica. Rekla je da se spremim i da odem u bolnicu. Na ovako visoku betu postoji opasnost od vanmatericne i prsnuca jajovoda., I neka oni još najbolje sve utvrde ultrazvukom.. javim se 💜
Draga jako mi je zao drzi se i nadam se da se nece nista zakomplicirati! 🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ne razumijem samo kako ti to jucer na ultrazvuku nisu rekli pogotovo naslutili vanmatericnu ili da je GV negdje sumnjivo smjestena? Jesi ti jucer bila u Podobniku na ultrazvuku ili negdje drugdje to nisam shvatila?
Nisam ne, napisala sam.. ja sam u Ri, a auto bio na popravku, I u dogovoru sa mojim gin i njima sam obavila kod trećeg, jer je moj bio na GO a kao, uzv je uzv.
U svakom slučaju jutros sam ponovila privatno radi svog mira, jer nebi mogla cekat.
Hvala cure svima. U bolnici sam, čekam da me prime.
Javim se kada saznam više 💜🙏
Sretno mila. Uz tebe smo.❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
A vidiš u mene odlučna kvaliteta pa opet se trudnoća dalje od 5 tjedana ne odrzi. Ko će to znati, to ni mpo ne znaju razlog. Zato moj meni sad hoće to struganje endometrija ne bi li to potaklo da se embrij bolje ugnjezdi i ostane..
Ja ti ne znam za to preko hzzo, zato sam te i pitala koliko još imaš..ja nisam mogla si priustit bolnicu jer bi morala biti često na bolovanju i odsutna, tamo smo broj, ovdje odem na folikulometriju prije posla u 7ipo i idem raditi. Ne radim samo dan punkcije i dan transfera, sve ostalo radim i meni to na poslu nitko ne zna niti volim pričati osobne stvari ljudima koji nisu bliski a i privatno mi zna doslovno 6 ljudi.. inače bi i ja išla u boln i ne plaćala ali ne mogu izostajati često pa eto..
Mislim da imaš pravo preko HZZO na 6 stimuliranih.
Ja sva sreća imam super posao pa odem i obavim sve i vratim se ili doma ili na posao.
U prvom pokušaju sam bila mjesec dana doma nitko mi ništa nije rekao.
A to se stvarno mora poklopiti 100 čudesa da se ostvari trudnoća.
Nekima to baš lako ide a nama uz tih 100 čudesa treba još jedno ono najbitnije.
Biti će kako mora biti.
Vjerovati u Boga i ići naprijed. Svaki pokušaj je nova nada. 🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Love nije mi razdvojio zadnji kom.🙄🙄🙄
Fashionista baš. Da mi je tako lako ostati trudna nebi išla doktoru..😂😂😂😂
👱♀️41 - amh 7.8
Loorna što se tiče niske bete od starta, ja osobno i sa ovim iskustvom bih ju vadila svaka 2 dana, na betu od 2000 bih otišla na UZV jer se tad vidi gv i onda dalje pratila stanje. Znam da se puno pouzdajemo u naše dr, ali iz iskustva znam da nekad treba stvari uzeti i u svoje ruke. Kod Npelice meni je bio predaleko ovaj uzv od jučer i ja bih ga sigurno napravila ranije, ali to sam ja 🤷♀️.
Što se tiče suplemenata imaš na prvim stranicama popis što je dobro piti, ja pijem to sve. Kako ćeš ti brzo u postupak ne stigneš baš tu puno napraviti, ubaci zdraviju prehranu, zdrave smoothie i neku laganu tjelovjezbu ako već dosad nisi 🤗.
I sve ovo sto pišem je s ciljem da ako mogu da nekome pomognem, i ja sam većinu ovih infosa tu pokupila 🤗.
Love u FETu vraćaš embrije onako kako su zamrznuti u slamčicama, ne možeš birati 🤗
Što se tiče vraćanja embrija i moguće višeplodne trudnoće, to vrijedi za mlađe od 35g, iznad 35e je preporuka vraćanja više embrija, pogotovo ako je bilo i neuspješnih transfera i tu treba slušati doktora.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Loorna preko hzzo-a imamo pravo na 4 stimulirana Ivf-a i 2 prirodna Ivf-a, plus 4 inseminacije, sveukupno 10 postupaka i to je to.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Loorna što se tiče niske bete od starta, ja osobno i sa ovim iskustvom bih ju vadila svaka 2 dana, na betu od 2000 bih otišla na UZV jer se tad vidi gv i onda dalje pratila stanje. Znam da se puno pouzdajemo u naše dr, ali iz iskustva znam da nekad treba stvari uzeti i u svoje ruke. Kod Npelice meni je bio predaleko ovaj uzv od jučer i ja bih ga sigurno napravila ranije, ali to sam ja 🤷♀️.
Što se tiče suplemenata imaš na prvim stranicama popis što je dobro piti, ja pijem to sve. Kako ćeš ti brzo u postupak ne stigneš baš tu puno napraviti, ubaci zdraviju prehranu, zdrave smoothie i neku laganu tjelovjezbu ako već dosad nisi 🤗.
I sve ovo sto pišem je s ciljem da ako mogu da nekome pomognem, i ja sam većinu ovih infosa tu pokupila 🤗.
Love u FETu vraćaš embrije onako kako su zamrznuti u slamčicama, ne možeš birati 🤗
Što se tiče vraćanja embrija i moguće višeplodne trudnoće, to vrijedi za mlađe od 35g, iznad 35e je preporuka vraćanja više embrija, pogotovo ako je bilo i neuspješnih transfera i tu treba slušati doktora.
Hvala mila. Ja sam prestala sa treniranjem i baš mi je krivo. Sad od ponedjeljka krećem ponovno.
To za betu se slažem da. Moraš se baš sam za sebe pobrinuti.
Hvala ti mila za svaki savjet. Divna si. ❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Po pitanju višeplodnih trudnoća evo ja mislim da mi sve vidimo onaj mali i romantični dio slatke dvije bebe, dok doktori posebno oni savjesni doktori vide puno potencijalnih problema i nepotrebnih komplikacija jer se svaki dan susreću s tim i sigurno znaju neku statistiku zbog koje nisu skloni tim trudnoćama. Ja osobno znam nekoliko slučaja gdje je sve ispalo super od prvog dana do poroda, ali eto nažalost znam i slučajeve gdje su žene odležale u bolnici par tjedana na čuvanju i opet nije dobro završilo. Na kraju krajeva svi smo čitali i kako je Ronaldova žena izgubila jednog blizanca na porodu a možemo zamisliti kakvu je ona zdravstvenu skrb imala. Moj mpo doktor je meni rekao svoje osobno mišljenje po pitanju vracanja dva zametka, ali se isto tako ogradio i rekao da je izbor na meni i da će me podržati u svakom slučaju. Isto tako taj isti doktor po svojoj procjeni je jednoj mojoj poznanici rekao da preoruca dva zametka jer je veca sansa da se jedan primi. I tako je i bilo.
Ne zagovaram ništa konkretno jer svatko ima svoje izbore koje podržavam u potpunosti, samo mi je malo glupo čitat kako se “serucka” po doktorima koji ne zagovaraju višeplodne trudnoće kao da je to neki njihov hir a ne zapravo briga za pacijenticu. Ali kako sam već rekla sve mi možemo same napraviti izbor za sebe i hvala Bogu imamo doktora koji ce nam staviti i tri zametka ako izrazimo tu želju , iako je po zakonu zabranjeno😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Loorna preko hzzo-a imamo pravo na 4 stimulirana Ivf-a i 2 prirodna Ivf-a, plus 4 inseminacije, sveukupno 10 postupaka i to je to.
Ih do 9 mjeseca nebum ni pola toga iskoriatila.😂😂😂😂
Znači imam još 3 stimulirana. Inseminaciju nema smisla probavati u mojim godinama. Srce si.
👱♀️41 - amh 7.8
Thanks na odgovoru, mislim da je ovo gore bilo za mene! 🙈🙌🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
NPelica slažem se sa Sani te male bete od početka ne slute na dobro, istina ima par cura koje su imale niske bete pa je sve na kraju bilo ok ali su to fakat rijetki slučajevi, na betu od 6000 mora se vidjeti plod, sad treba vidjeti gdje je točno plod i da nije vm, želim ti sreću i da sve za tebe završi na najmanje bolan način... btw jako neodgovorno od jednog Podobika i njihove klinike da ti moraš sama razmišljati gdje ćeš na uzv 🙄 sretno draga 🤞❤️ i slažem se sa Sani i ja bih na svoju ruku u međuvremenu ponovila betu ali sad je to manje bitno, bitno da sve bude ok🤞
Bebolina odlično za oplođene u pon si pupo ❤️
Lorna preko Hzzo-a imaš pravo ja 4 stimulirana i dva prirodna, tebi je ostalo još 3 stimulirana 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji