Koliko ste natipkale od jutra, idem tek sad čitati.
Nama su rekli da su obje oplođene i imamo transfer u ponedjeljak. Ne znam ništa kakav će biti plan ako obje opstanu jel bi vraćali jednu ili dvije. Vidjet ću sve u ponedjeljak.
Opaaa. Vrati odmah dvije. Ipak su većs šanse. Vidiš da je ova moja iz Bete rekla da ako ima za dvije vraćamo sve.
Draga Lorna ja sam se čudila kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤
Pa kad mi je rekao da sam niska. Šta sam ja znala da to nema veze. Ja sam htjela odmah 2 vratiti. Sve je to nekako drugačijd kad ti se lijepo objasni. A možda je on zaista vjerovao u uspjeh tih mojih blastica pa nije hfio riskirati sa višeplodnom trudnoćom. A možda je i trebao.
Sad u novom vraćam sve. Tj. do 3 maks.
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Koji optimizam. Kao da ću ih imati 10.😂😂😂😂😂
Kad cujem viseplodna trudnoca s nasim nemogucnostima ostajanja u drugom stanju, nije mi dobroooo! 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂
A ježi ga. Ja sam mislila da to tako mora. 😂😂😂😂😂
Šta sam ja znala. Totalno neupućena u išta.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
A ja sva ne znam što bi napravila. Kao prvo žao mi je jednu ostaviti i tako birati ( dobro da ih nema 10). Odmah sam počela cmoljiti na tu pomisao da bi jednu ostavila. A onda s druge strane nisam za blizance ili još ako mi se jedna ili obje podijele onda sam tek u problemu. Strah me svega. Molim se non stop, ovo moram prepustiti u Božje ruke i kako bude bit će.
Odmah u pon su rekli da tražim nalaz spermiograma, da su napravili analizu. Pa da vidim jel imamo poboljšanje u odnosu na zadnji.
Osoba s kojom radim ( nema simptome) doma joj svi imaju Covid što mislite jel smijem s takvom osobom u kontakt nakon transfera? Testirati će se prije dolaska na posao.
Mila ja nebi riskirala.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Nama su rekli da su obje oplođene i imamo transfer u ponedjeljak. Ne znam ništa kakav će biti plan ako obje opstanu jel bi vraćali jednu ili dvije. Vidjet ću sve u ponedjeljak.
Opaaa. Vrati odmah dvije. Ipak su većs šanse. Vidiš da je ova moja iz Bete rekla da ako ima za dvije vraćamo sve.
Draga Lorna ja sam se čudila kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤
Pa kad mi je rekao da sam niska. Šta sam ja znala da to nema veze. Ja sam htjela odmah 2 vratiti. Sve je to nekako drugačijd kad ti se lijepo objasni. A možda je on zaista vjerovao u uspjeh tih mojih blastica pa nije hfio riskirati sa višeplodnom trudnoćom. A možda je i trebao.
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Ja veću glupost nisam čula, da niska pa vrati jednu, pa 41 god kao da ne bi prirodno zatrudnila da je tako lako...Al dobro ima ih svakakvih. Bolje da si promijenila kliniku i iskoristit sto ti je ostalo od bespl postupaka. Ma ja bi 3 vratila al eto nije htio biolog zbog odlicne kao kvalitete embrija, a kod mene ti je uzrok neplodnosti piše " muški faktor " - ima ih dobar broj ali spori malo tako da ja od početka na ICSI. A moji su svi nalazi super i taj amh 17, imam ovulacije, bude dobar broj i kvaliteta jajnih I eto vidiš opet ništa a još uz to i rodila već prirodno, bez ikakvih problema ostala trudna doslovno iz prve. Mislim da ipak nam godine nose svoje bez obzira na sve.. daj nam boze ostvarenje našeg sna.. koliko ti je ostalo još bespl postupaka,jedan?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Kad cujem viseplodna trudnoca s nasim nemogucnostima ostajanja u drugom stanju, nije mi dobroooo! 🤣🤣🤣🤣
Daaaa upravo Lorni napisala. Ne možemo po 2,3,5 god prirodno zatrudnit i onda se boje u našim god viseplodne. A mili boze.
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
A ja sva ne znam što bi napravila. Kao prvo žao mi je jednu ostaviti i tako birati ( dobro da ih nema 10). Odmah sam počela cmoljiti na tu pomisao da bi jednu ostavila. A onda s druge strane nisam za blizance ili još ako mi se jedna ili obje podijele onda sam tek u problemu. Strah me svega. Molim se non stop, ovo moram prepustiti u Božje ruke i kako bude bit će.
Odmah u pon su rekli da tražim nalaz spermiograma, da su napravili analizu. Pa da vidim jel imamo poboljšanje u odnosu na zadnji.
Osoba s kojom radim ( nema simptome) doma joj svi imaju Covid što mislite jel smijem s takvom osobom u kontakt nakon transfera? Testirati će se prije dolaska na posao.
Nemoj riskirati
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Ja veću glupost nisam čula, da niska pa vrati jednu, pa 41 god kao da ne bi prirodno zatrudnila da je tako lako…Al dobro ima ih svakakvih. Bolje da si promijenila kliniku i iskoristit sto ti je ostalo od bespl postupaka. Ma ja bi 3 vratila al eto nije htio biolog zbog odlicne kao kvalitete embrija, a kod mene ti je uzrok neplodnosti piše " muški faktor " - ima ih dobar broj ali spori malo tako da ja od početka na ICSI. A moji su svi nalazi super i taj amh 17, imam ovulacije, bude dobar broj i kvaliteta jajnih I eto vidiš opet ništa a još uz to i rodila već prirodno, bez ikakvih problema ostala trudna doslovno iz prve. Mislim da ipak nam godine nose svoje bez obzira na sve.. daj nam boze ostvarenje našeg sna.. koliko ti je ostalo još bespl postupaka,jedan?
Kod mene je očito problem u meni i kvaliteti tih jajnih stanica i to mi je odmah rekla.
One se oplode i dođe do trudnoće al se desi očito shut down u jednom trenutku.
Kod mog je spermiogram dobar nema potrebe za ICSI.
Ako sam iskoristila 1 stimulirano onda imam pravo na još 5? Ili?
👱♀️41 - amh 7.8
Sani mila ti naša enciklopedijo daj mi reci šta bi još mogla piti uz ovaj DHEA za boostanje stanica?
Hvala ti od srca.
👱♀️41 - amh 7.8
Sani nadam se da si tu 💜 ako netko zna objasnit kako spada onda si to ti 🙏🤞
Draga moja, dalje od pozitivne bete i urednog duplanja ja ne znam ništa, nikad nisam došla do te faze 😔. Ja znam samo na osnovu praćenja ovog foruma a i drugih da te niske bete nisu dobre i rijetko skoro iznimno završe na dobro. Ja sam te odmah upozorila na moguću vnm i ovo što je smještena u rogu maternice mi se ne sviđa, svakako to treba ispratiti do kraja jer moze otici u jajovod. Drago mi je sto si na svoju ruku otišla na UZV, tako bih isto i ja napravila. Čekaj da ti jave iz klinike i drži mi se 🤗❤️
Zvala me doktorica. Rekla je da se spremim i da odem u bolnicu. Na ovako visoku betu postoji opasnost od vanmatericne i prsnuca jajovoda., I neka oni još najbolje sve utvrde ultrazvukom.. javim se 💜
Draga jako mi je zao drzi se i nadam se da se nece nista zakomplicirati! 🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ne razumijem samo kako ti to jucer na ultrazvuku nisu rekli pogotovo naslutili vanmatericnu ili da je GV negdje sumnjivo smjestena? Jesi ti jucer bila u Podobniku na ultrazvuku ili negdje drugdje to nisam shvatila?
Nisam ne, napisala sam.. ja sam u Ri, a auto bio na popravku, I u dogovoru sa mojim gin i njima sam obavila kod trećeg, jer je moj bio na GO a kao, uzv je uzv.
U svakom slučaju jutros sam ponovila privatno radi svog mira, jer nebi mogla cekat.
Hvala cure svima. U bolnici sam, čekam da me prime.
Javim se kada saznam više 💜🙏
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Ja veću glupost nisam čula, da niska pa vrati jednu, pa 41 god kao da ne bi prirodno zatrudnila da je tako lako…Al dobro ima ih svakakvih. Bolje da si promijenila kliniku i iskoristit sto ti je ostalo od bespl postupaka. Ma ja bi 3 vratila al eto nije htio biolog zbog odlicne kao kvalitete embrija, a kod mene ti je uzrok neplodnosti piše " muški faktor " - ima ih dobar broj ali spori malo tako da ja od početka na ICSI. A moji su svi nalazi super i taj amh 17, imam ovulacije, bude dobar broj i kvaliteta jajnih I eto vidiš opet ništa a još uz to i rodila već prirodno, bez ikakvih problema ostala trudna doslovno iz prve. Mislim da ipak nam godine nose svoje bez obzira na sve.. daj nam boze ostvarenje našeg sna.. koliko ti je ostalo još bespl postupaka,jedan?
Kod mene je očito problem u meni i kvaliteti tih jajnih stanica i to mi je odmah rekla.
One se oplode i dođe do trudnoće al se desi očito shut down u jednom trenutku.
Kod mog je spermiogram dobar nema potrebe za ICSI.
Ako sam iskoristila 1 stimulirano onda imam pravo na još 5? Ili?
A vidiš u mene odlučna kvaliteta pa opet se trudnoća dalje od 5 tjedana ne odrzi. Ko će to znati, to ni mpo ne znaju razlog. Zato moj meni sad hoće to struganje endometrija ne bi li to potaklo da se embrij bolje ugnjezdi i ostane..
Ja ti ne znam za to preko hzzo, zato sam te i pitala koliko još imaš..ja nisam mogla si priustit bolnicu jer bi morala biti često na bolovanju i odsutna, tamo smo broj, ovdje odem na folikulometriju prije posla u 7ipo i idem raditi. Ne radim samo dan punkcije i dan transfera, sve ostalo radim i meni to na poslu nitko ne zna niti volim pričati osobne stvari ljudima koji nisu bliski a i privatno mi zna doslovno 6 ljudi.. inače bi i ja išla u boln i ne plaćala ali ne mogu izostajati često pa eto..
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
Daaaa upravo Lorni napisala. Ne možemo po 2,3,5 god prirodno zatrudnit i onda se boje u našim god viseplodne. A mili boze.
Pa upravo to, da je nama to toliko jednostavno vec bi se desilo. 🙈 I da shvacamo da je moguce ali sanse su jako male. Ja ne znam sta bih da mi se desi u skoro 39toj godini ali ak se bas potrefi tako mala sansa prezivjet cu! Ali i sa jednim zametkom mozes imati viseplodnu trudnocu ako se podjeli tako da iovak ionak se moze desiti tak da sad jedan dva ili tri zametka tak svejedno, da se svi prime bas ono koji je postotak? Dakle mogucnost postoji i sa jednim zametkom a nema se zametci primaju svake prestupne 🤣
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sortiraj odgovore
Najstariji