Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    25. Ožujak 2023. 11:39

Saniii

Rina crtica je odlična 😍, hoćeš sad svaki dan pratit kako tamni 🤭🤞
    Npelica žao mi je jako jako 😔, nažalost te niske bete su baš rizične i često puta loše završe. Nadam se da će proći sve bez nekih daljnjih komplikacija, na vrijeme si reagirala, drži se 🤗
    Hope plod se vidi već na betu od oko 2000, a sa 6tt se treba već čuti ❤️.
    Love83 da, i ja imam homozigot na pai i heterozigot na mthfr, zato sam to dosta proučavala pa znam ponešto o tome 🤗. Reci mpo dr da ti da preporuku za hematologa pa nek ti gin da uputnicu za bolnicu, na Rebru su izvrsni hematolozi, onda će te on poslati na proširenu obradu, ti si vjerovatno radila ovaj osnovni paket. Gdje si ti inače u postupku? Uz nasljedne trombofilije postoje i stečene, dakle dobijemo ih kroz život.
    Ti imaš odličan amh obzirom na godine i nikako nisi za otpisat 😁, ima tu još jajčeka koji se mogu povaditi 🤗

Piše na nalazu da nema stečene nego urođene. Ja sam ti u Splitu u poliklinika Cito, dr Poljak. Vidjeti ću ovdje tko ima od hematologa. Bas ti hvala na ovim info, mene nema tko uputiti ni koment sa mnom jer nitko ovo od mojih bližnjih nije prolazio..pa srećom vi ste tu 🥰

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Loorna41
    25. Ožujak 2023. 11:40

Bebolina2207

Koliko ste natipkale od jutra, idem tek sad čitati.
    Nama su rekli da su obje oplođene i imamo transfer u ponedjeljak. Ne znam ništa kakav će biti plan ako obje opstanu jel bi vraćali jednu ili dvije. Vidjet ću sve u ponedjeljak.

Opaaa. Vrati odmah dvije. Ipak su većs šanse. Vidiš da je ova moja iz Bete rekla da ako ima za dvije vraćamo sve. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Fashionista
    25. Ožujak 2023. 11:40

NPelica

Saniii

NPelica

Sani nadam se da si tu 💜 ako netko zna objasnit kako spada onda si to ti 🙏🤞

Draga moja, dalje od pozitivne bete i urednog duplanja ja ne znam ništa, nikad nisam došla do te faze 😔. Ja znam samo na osnovu praćenja ovog foruma a i drugih da te niske bete nisu dobre i rijetko skoro iznimno završe na dobro. Ja sam te odmah upozorila na moguću vnm i ovo što je smještena u rogu maternice mi se ne sviđa, svakako to treba ispratiti do kraja jer moze otici u jajovod. Drago mi je sto si na svoju ruku otišla na UZV, tako bih isto i ja napravila. Čekaj da ti jave iz klinike i drži mi se 🤗❤️

Zvala me doktorica. Rekla je da se spremim i da odem u bolnicu. Na ovako visoku betu postoji opasnost od vanmatericne i prsnuca jajovoda., I neka oni još najbolje sve utvrde ultrazvukom.. javim se 💜

Draga jako mi je zao drzi se i nadam se da se nece nista zakomplicirati! 🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Ne razumijem samo kako ti to jucer na ultrazvuku nisu rekli pogotovo naslutili vanmatericnu ili da je GV negdje sumnjivo smjestena? Jesi ti jucer bila u Podobniku na ultrazvuku ili negdje drugdje to nisam shvatila?

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    25. Ožujak 2023. 11:41

Loorna41

Bebolina2207

Nama su rekli da su obje oplođene i imamo transfer u ponedjeljak. Ne znam ništa kakav će biti plan ako obje opstanu jel bi vraćali jednu ili dvije. Vidjet ću sve u ponedjeljak.

Opaaa. Vrati odmah dvije. Ipak su većs šanse. Vidiš da je ova moja iz Bete rekla da ako ima za dvije vraćamo sve.

Ma daaaa slazem se Bebolina mi starije moramo vracati sto vise! 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Fashionista
    25. Ožujak 2023. 11:46

Saniii

NPelica

Draga moja, dalje od pozitivne bete i urednog duplanja ja ne znam ništa, nikad nisam došla do te faze 😔. Ja znam samo na osnovu praćenja ovog foruma a i drugih da te niske bete nisu dobre i rijetko skoro iznimno završe na dobro. Ja sam te odmah upozorila na moguću vnm i ovo što je smještena u rogu maternice mi se ne sviđa, svakako to treba ispratiti do kraja jer moze otici u jajovod. Drago mi je sto si na svoju ruku otišla na UZV, tako bih isto i ja napravila. Čekaj da ti jave iz klinike i drži mi se 🤗❤️

Draga Sani istina ti nam sve sjajno objasnis! Mi smo totalno vodene emocijama, rastrojene i prepozitivne i hvala ti sto nam realno objasnis sve kako stvari stoje! 🙌🏻
    Mene sada zanima da li je mogla nesto prije napraviti izmedu tih tjedan i pol dana dok je trebao biti ultrazvuk, dal bi se sa nastavljenim ponavljanjem bete dalje ili ranijeg uptrazvuka nesto ranije dalo napraviti da se to nasluti i rijesi prije, da znamo za ubiduce?

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔

• Love83
    25. Ožujak 2023. 11:47

Loorna41

Bebolina2207

Draga Lorna ja sam se čudila  kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar  biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Loorna41
    25. Ožujak 2023. 11:47

Fashionista

Loorna41

Bebolina2207

Ma daaaa slazem se Bebolinami starije moramo vracati sto vise!

Baš tako. Vraçaj sve. 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    25. Ožujak 2023. 11:48

Fashionista

Saniii

NPelica

Draga Saniistina ti nam sve sjajno objasnis! Mi smo totalno vodene emocijama, rastrojene i prepozitivne i hvala ti sto nam realno objasnis sve kako stvari stoje! 🙌🏻
    Mene sada zanima da li je mogla nesto prije napraviti izmedu tih tjedan i pol dana dok je trebao biti ultrazvuk, dal bi se sa nastavljenim ponavljanjem bete dalje ili ranijeg uptrazvuka nesto ranije dalo napraviti da se to nasluti i rijesi prije, da znamo za ubiduce?

Sani objasni bolje od ijednog stručnjaka ❤❤

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

Loorna41
    25. Ožujak 2023. 11:54

Love83

Loorna41

Bebolina2207

Draga Lorna ja sam se čudila kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤

Pa kad mi je rekao da sam niska. Šta sam ja znala da to nema veze. Ja sam htjela odmah 2 vratiti. Sve je to nekako drugačijd kad ti se lijepo objasni. A možda je on zaista vjerovao u uspjeh tih mojih blastica pa nije hfio riskirati sa višeplodnom trudnoćom. A možda je i trebao.
    Sad u novom vraćam sve. Tj. do 3 maks.
    Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
    Koji optimizam. Kao da ću ih imati 10.😂😂😂😂😂

👱‍♀️41 - amh 7.8

Fashionista
    25. Ožujak 2023. 12:01

Loorna41

Love83

Loorna41

Bebolina2207

Draga Lorna ja sam se čudila kada si prethodno pisala da vraćaš po jednu s obzirom na godine. Meni 39 i vraćaju dvije, ja sam sad ovaj zadnji fet (moj treći transfer) htjela 3 da vrate ali biolog se nije složio, vratio dvije odlične trodnevne. Imam još 4 smrzlica i vidjeti ću hoću 3 sada pa ostavit jednu. Vidiš kako svaki Dr drugi pristup a i u ovim postupcima sam saznala da je dobar biolog bitniji od mpo doktora pa eto. Vrati ti sada ako bog da dvije kakve jesu i bit će sve u redu ❤

Pa kad mi je rekao da sam niska. Šta sam ja znala da to nema veze. Ja sam htjela odmah 2 vratiti. Sve je to nekako drugačijd kad ti se lijepo objasni. A možda je on zaista vjerovao u uspjeh tih mojih blastica pa nije hfio riskirati sa višeplodnom trudnoćom. A možda je i trebao.
    Sad u novom vraćam sve. Tj. do 3 maks.
    Čuj mene i broja. 😂😂😂😂😂
    Koji optimizam. Kao da ću ih imati 10.😂😂😂😂😂

Kad cujem viseplodna trudnoca s nasim nemogucnostima ostajanja u drugom stanju, nije mi dobroooo! 🤣🤣🤣🤣

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.