Rina divan je testić neka lijepo tamni 😁🤞❤️
Anci hebemu sve sretnooo da sve bude ok s bebicama 🤞❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
E vidim da ste pisale u vracanju 2,3 zametka.
Ja sam prvi put vratila 2 jer sam htjela blizance bas ,bas.
A sad iskreno htjela sam jednu jer su dvije moje poznanice rodile trojke s vracanjem dva zametka.
Mene iskreno panika toga jer sam starija i opcenito kako bih to iznijela do kraja.
I doktor ovdje u njemackoj nam je isto reko da sami odlucimo al da postoji sansa blizanci,trojki.
Sve je vasa osobna stvar sta cete odlucit.
Veca je sansa da se primi kad se vraca dva al eto primi se i s jednim🙈
Test radim opet sutra ,pratim tamnjenje a beta tek drugi ponedjeljak!Rinaneka beta bude top..🤞🍀
Što se tiče vraćanja zametka ja sam sada vratila 3 i primio se jedan..u prijašnjim postupcima vratila 3x2 zametka i 1x3 bez pozitivne bete..meni je biologica rekla da u mojim godinama su male šanse za blizance..vjerojatno ovisi i kvaliteti zametka koje vracamo..
Pa pusti ti to frendica dobila trojke s 38god nedavno a druga frendica 46god blizance prije 3mj tako da 😂😂😂😂
Ti si 3 komada vracala?
Da...tako su bili zamrznuti..
Ja znam samo jednu curu koja je dobila blizance iz IVF i to sa 28g..ostali sve po jednu bebu..pa ja nisam ni razmišljala da bi se moglo kod mene tako nešto dogoditi..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
E da zabb sam vam reći da sam pristala na istraživanje u Beta+
Radi se o istraživanju IgG glikana na pacijentice koje su IVF-u s neprimjerenom razinom AMH za kronološku dob.
Daj nam malo bolje objasni o cemu se radi i na koji nacin ce se provoditi to istrazivanje? I sta je to IgG glikana?
Ovako piše. Ispituje se primjena glikana vezanih za imunoglib8n G antitijela u žena s neprimjerenom razinom AMH hormona.
Pretpostavka je da se može pivezati razina AmH i primjene IgGlikana te se time dobiti dodatne informacije o reproduktivnoj fazi žene. Tako bi smo u budućnosti mogli preciznije odabrafi liječenje neplodne pacijentice.
Glikan IgG su molekule.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Cure 💜 gotova..
Ponovili betu I uzv. Ovako, GV je u maternici, prema desnom rogu. Krvna slika uredna. Ne sumnjaju više na vanmateričnu. Ne sviđa im se što je prema desnom rogu, ali kažu da postoji mogućnost da se spusti dole. GV je bez ploda, ali oni bi pričekali tj dana za svaki slučaj. Kontrola i UZV ponovno u petak. Do tada terapija i dalje. U slučaju bolova ili krvarenja odmah u bolnicu.
Eto, puno mi je lakše jer smo isključili vanmateričnu. 🙏🤞
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure 💜 gotova..
Ponovili betu I uzv. Ovako, GV je u maternici, prema desnom rogu. Krvna slika uredna. Ne sumnjaju više na vanmateričnu. Ne sviđa im se što je prema desnom rogu, ali kažu da postoji mogućnost da se spusti dole. GV je bez ploda, ali oni bi pričekali tj dana za svaki slučaj. Kontrola i UZV ponovno u petak. Do tada terapija i dalje. U slučaju bolova ili krvarenja odmah u bolnicu.
Bogu hvala da nije vanmaterična.
Za ovo ostalo ne znam šta bih rekla. Nadam se da će se sve završiti tj. izaći na dobro.
Pripremi se i na loš ishod kao i ja. Bude lakše na kraju..
Nadam se da kod tebe ipak neće tako biti.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Cure 💜 gotova..
Za ovo ostalo ne znam šta bih rekla. Nadam se da će se sve završiti tj. izaći na dobro.
Ma samo da nije vanmaterična. Ovo sam prihvatila, I svjesna sam od početka da nije krenulo kako treba.. samo neka dalje ne bude komplikacija 💜
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure 💜 gotova..
Ma samo da nije vanmaterična. Ovo sam prihvatila, I svjesna sam od početka da nije krenulo kako treba.. samo neka dalje ne bude komplikacija 💜
Baš tako. N kraju kad znaš da ima malo šanse moliš se Bogu da bude šfo bezbolniji kraj i sa što manje komplikacija
👱♀️41 - amh 7.8
Cure 💜 gotova..
Joj neka nije vanmatericna i ja sam se toga prepala maloprije🙈
Ja mislim da ce to ipak bit sve dobro🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Meni su rekli vratite dva jer cete tako sigurnije ostat trudni,a da tesko da se prime dva
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure 💜 gotova..
Hvala Bogu da nije vanmatericna! 🙏🏻🙏🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sortiraj odgovore
Najstariji