A šta je 42g. Neka granica? Šta će sad tvoje tijelo rapidno propasti jer imaš slavne 42g. U biološkom smislu nema razlike između 41 i 43 godine. To mi je dr L rekao. Postoji razlika između 35g i 42g, to postoji.
U biti ne želim ja nikoga nagovarati i sugerirati, ali meni je život borba. Definitivno ne želim imati 50g i hrpu para i žaliti što nisam još koji put probala.
Mi sad gradimo vikendicu i ja kažem mužu da mi griješimo jer nismo više se dali u IVF. Eto, ja bi više. Ali to sam ja
Znam mila ali mi financijski nismi uopće potkovani. Muž je blokiran već godinama radi kredira za kuću iz prvog braka. Moja cijela plqća ide na kredite i režije. Čak nemamo ni svoju kuću već zivimo u kući mojih roditelja u stanu na katu. Ja bi voljela i poslije 42 ali ne možemo stvarno. I nekako sam si i ja sama dala tj ppatavila grqnicu 42 godine pa da mi i samoj bude lakše.
Pa eto kako nam Bog da do 42. Ako i ne bude ja sam se navikla bez djece sve ove godine. Oplakalq sve početke i neuspjehe, veaelilq se i bila tužna za sve trudnoće u obitelji a bilo ih je kroz godine jako puno. Pitqla se zašfo ne ja. I onda sam samo jednom prerezala. Bog očito ima neki drugačiji plan. Probalq jesam i budem još jwdnom probala. Pa si ne mogu prigovoriti eto nisi probala.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav cure , imam pitanje ako bi mi koja htjela pomoći.Embriotransfer je bio 11.03.
Betu bi trebala vaditi 24.3. u petak. Nisam izdržala i napravila sam popodne 2 clear blue digitalna testa, oba negativna.
Po Vašim iskustvima, da li sam ih prerano učinila? Da se ne nadam pozitivnoj beti u petak?
Hvala i sretno svima
A šta je 42g. Neka granica? Šta će sad tvoje tijelo rapidno propasti jer imaš slavne 42g. U biološkom smislu nema razlike između 41 i 43 godine. To mi je dr L rekao. Postoji razlika između 35g i 42g, to postoji.
U biti ne želim ja nikoga nagovarati i sugerirati, ali meni je život borba. Definitivno ne želim imati 50g i hrpu para i žaliti što nisam još koji put probala.
Mi sad gradimo vikendicu i ja kažem mužu da mi griješimo jer nismo više se dali u IVF. Eto, ja bi više. Ali to sam ja
Znam mila ali mi financijski nismi uopće potkovani. Muž je blokiran već godinama radi kredira za kuću iz prvog braka. Moja cijela plqća ide na kredite i režije. Čak nemamo ni svoju kuću već zivimo u kući mojih roditelja u stanu na katu. Ja bi voljela i poslije 42 ali ne možemo stvarno. I nekako sam si i ja sama dala tj ppatavila grqnicu 42 godine pa da mi i samoj bude lakše.
Pa eto kako nam Bog da do 42. Ako i ne bude ja sam se navikla bez djece sve ove godine. Oplakalq sve početke i neuspjehe, veaelilq se i bila tužna za sve trudnoće u obitelji a bilo ih je kroz godine jako puno. Pitqla se zašfo ne ja. I onda sam samo jednom prerezala. Bog očito ima neki drugačiji plan. Probalq jesam i budem još jwdnom probala. Pa si ne mogu prigovoriti eto nisi probala.
A ne možeš preko hzzo?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav cure , imam pitanje ako bi mi koja htjela pomoći.Embriotransfer je bio 11.03.
Betu bi trebala vaditi 24.3. u petak. Nisam izdržala i napravila sam popodne 2 clear blue digitalna testa, oba negativna.
Po Vašim iskustvima, da li sam ih prerano učinila? Da se ne nadam pozitivnoj beti u petak?
Hvala i sretno svima
Pozdrav, mozda je prerano za clear blue.. Probaj si kupiti u Milleru trakice one su osjetljivije pa sutra na njih 🤞🏻💖
Ali iskusnije cure koje bolje znaju ce ti javiti!
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pbtab pa cestitam,najljepse iznenadjenje,jesi imala koje simptome? 😍😊
Maus zao mi je… 😕 sve je to nažalost život i znaš i sama da neke stvari mogu biti gore. Tako da malo odmora pa vidi s mužem. Sve smo uz tebe 🧡💜
Loorna pa divno je sto si već u petak na konzultacijama,Drzim fige za 5mj ❤💗
Cure kod nas je sve ok prošlo,pilici su tu 💫😇 Beta 31.3. Rina, Stela sukladno prvom danu proljeća nadam se da ćemo sve propupati i procvjetati 🧡🍀💞🤰
Hvala ti puno 😊❤️ Od simptoma nisam imala bas puno toga, samo me bolio trbuh kao da moram dobiti m, i zadnja dva dana me desni jajnik baš bolio, kao grčevi, sise me nisu boljele, i to ti je to 😊
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Tikvica iskreno nisam ni razmisljala sto bih ako se oplode sve tri. Nisam sigurna da bih se usudila sve tri da vracam, na stranu i godine i sve, ali sa muzeve strane ima blizanaca pa ne bih bas rizikovala.
Sto se tice terapije - ja sam i sad imala menopur, kao i prosli put, samo za cetvrtinu slabiji i opet sam dobila isti rezultat. Znaci, ipak nas nekad ne treba sopati tolikim hormonima, bar po mom laickom misljenju.
Fashionista samo da nemam onu muku sa utricima, dva mjeseca mi je trebalo da mi se sve oporavi.
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Hvala i sretno svima
Mislim da ti je rano a pogotovo za popodnevne testove.
Si imala transfer blastice ili?
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
A ne možeš preko hzzo?
Ne mila. HzZO pla do 42 godine žene i onda poslije toga klinac da prostiš.
👱♀️41 - amh 7.8
Ne baratam bas pojmovima :) , ali vraćali smo zametak nakon 5 dana , imali smo još jednoga ,ali nije izdržao tako da eto, sva želja je usmjerena na ovog, jednog ali vrijednog.
Ne mogu to opet prolaziti, umorna sam
Sortiraj odgovore
Najstariji