Tikvica hvala ti ❤️ nadam se i ja da će sve biti okej ❤️❤️
Točkica odbijam vjerovat u to 🙈 ne želim se razočarati. Ali svjesna sam svega.. bit će kako treba biti ❤️
MalaG samo pozitivno ❤️ vidjet ćemo u petak. 😊 hvala ti ❤️ uzivaj i ti u trudnoći ❤️ neka bude uredna 😍
Rina PUPO si 💜 sretnoo, i neka mrvica ostane kod mamice 🍀🤞😊
Lorna drago mi je da nemaš bolova, nadam se da ih i nećeš imat. I da sve prođe bez ikakvih komplikacija.. i da čim prije kreneš dalje, jer slijedeća je dobitna sigurno 💜💜💜 bit ces mama i prije 42 💜
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sanii - nisam nista uzimala do sada jer mi nitko nije dao terapiju za to iako su u staroj klinici imali tu pretragu i tak nalaz, ali nisu smatrali da mi treba. I tako sam ja eto bila na 6 transfera a da nitko nije mrdnuo. Mozda sam trebala ja? Uglavnom sta je bilo bilo je. Sad vratiti vrijeme ne mogu. Hvala ti. Mi se nadamo da cemo uz terapiju uspiti
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Nitko me nije doživio
Ponovit ću pitanje, da li neka od vas je radila schretching endometrija ? Navodno radi se kod više neuspjelih ivf postupaka i biokemijskih, a kod dobre kvalitete embrija da bi pomoglo boljem ugnježđenju embrija... da li netko ima iskustva s tim ili neke info ? Čitam vas već dugo, nisam to vidjela da je neka od vas spomenula..
Hvala na odgovoru 😊
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Nitko me nije doživio
Ponovit ću pitanje, da li neka od vas je radila schretching endometrija ? Navodno radi se kod više neuspjelih ivf postupaka i biokemijskih, a kod dobre kvalitete embrija da bi pomoglo boljem ugnježđenju embrija… da li netko ima iskustva s tim ili neke info ? Čitam vas već dugo, nisam to vidjela da je neka od vas spomenula..
Hvala na odgovoru 😊
Radila sam ja, tacnije uradjeno mi je kad i aspiracija. Jos nisam zakazala FET, tako da ti ne mogu reci da li je uspjesno. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Bebolina,
Sta je sa tobom? Kakva je bila situacija na UZ?
Koliko dugo uzimas stimulaciju?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Nitko me nije doživio
Ponovit ću pitanje, da li neka od vas je radila schretching endometrija ? Navodno radi se kod više neuspjelih ivf postupaka i biokemijskih, a kod dobre kvalitete embrija da bi pomoglo boljem ugnježđenju embrija… da li netko ima iskustva s tim ili neke info ? Čitam vas već dugo, nisam to vidjela da je neka od vas spomenula..
Hvala na odgovoru 😊
Radila sam ja, tacnije uradjeno mi je kad i aspiracija. Jos nisam zakazala FET, tako da ti ne mogu reci da li je uspjesno. 😊
Meni je rečeno da ćemo odraditi 7 dana prije iduće menstruacije.. i onda odmah u tom ciklusu FET...vidjeti ćemo onda ubrzo.. u Božje ruke🙏
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
NPelica hvala ti draga!🤗🤭 Da i tebe prati uredna i školska!🙏🙏❤️
Luna kako si ti?🤗 Imate li u planu kada ćete na FET?🙂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Danas se baš pisalo puno. Nadam se da ću se sjetiti svih, ako preskočim zanemarite 🙃
Stela, Kacusha i Rina uživajte dok ste PUPO. Jeste danas trebale krumpiriće pojesti?
PBTABčestitam na lijepoj beti i nadam se da će se lijepo duplati.
Kaya i Lazarica sretno da se oplode i da za koji dan imate transfer 🤞🤞
Maus žao mi je zbog bete. Možda uzeti malu pauzu pa opet probati. Imam dijete i rekla sam da nikad neću u postupak da nisam spremna to prolaziti. Na kraju evo me i u postupku, ipak želja za djetetom je jača. Ali s obzirom da je 40. tu možda probam još koji i ja bi s ovom godinom ako ne ostanem trudna zatvorila to poglavlje života. Ti si mlada i stigneš i pauzirati i sve, ja baš i ne. Svakako odtuguj i odmori. Sretno!
Loorna s obzirom da smo tu po godinama i kako nam je ovo nekako zadnji vlak, ja se još nadam da je kod tebe to neki hematom i da on pomalo curka. A ako i bude gotovo želim ti da si što prije u novom i dobitnom postupku. Ne znam od kuda crpiš svu tu snagu. 😘
Fashionista gdje si u postupku? Ja baš ne bi na živo išla na aspiraciju a malo me i brine to da me uspavaju jer zadnji put sam imala problema prilikom buđenja nakon jedne operacije. Jel se ne može dobiti samo lokalna a da smo budne a opet da ništa ne osjećamo?
Rolica ide dobro pikanje. Sutra mi je UZV pa se nadam lijepom broju folikula. Jutros me probudila bol u desnom jajniku i kasnije se lijevi pridružio pa se nadam da će me pozitivno iznenaditi sutra.
Ti kao ja razmisljas,nasla sam se od rijeci do rijeci ..🙈🙈
Tako sam i ja do nedavno govorila necu opet u stimulaciju bla bla pa eto me otisla i po drugu bebu danas 🫣🙈
Isto sam rekla ako ove godine ne zatrudnim vise ni necu se borit jer imam jedno dijete a eto 40 godina punim i zatvaram to poglavlje.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
A šta je 42g. Neka granica? Šta će sad tvoje tijelo rapidno propasti jer imaš slavne 42g. U biološkom smislu nema razlike između 41 i 43 godine. To mi je dr L rekao. Postoji razlika između 35g i 42g, to postoji.
U biti ne želim ja nikoga nagovarati i sugerirati, ali meni je život borba. Definitivno ne želim imati 50g i hrpu para i žaliti što nisam još koji put probala.
Mi sad gradimo vikendicu i ja kažem mužu da mi griješimo jer nismo više se dali u IVF. Eto, ja bi više. Ali to sam ja
Znam mila ali mi financijski nismi uopće potkovani. Muž je blokiran već godinama radi kredira za kuću iz prvog braka. Moja cijela plqća ide na kredite i režije. Čak nemamo ni svoju kuću već zivimo u kući mojih roditelja u stanu na katu. Ja bi voljela i poslije 42 ali ne možemo stvarno. I nekako sam si i ja sama dala tj ppatavila grqnicu 42 godine pa da mi i samoj bude lakše.
Pa eto kako nam Bog da do 42. Ako i ne bude ja sam se navikla bez djece sve ove godine. Oplakalq sve početke i neuspjehe, veaelilq se i bila tužna za sve trudnoće u obitelji a bilo ih je kroz godine jako puno. Pitqla se zašfo ne ja. I onda sam samo jednom prerezala. Bog očito ima neki drugačiji plan. Probalq jesam i budem još jwdnom probala. Pa si ne mogu prigovoriti eto nisi probala.
A ne možeš preko hzzo?
Ne mila. HzZO pla do 42 godine žene i onda poslije toga klinac da prostiš.
Pravo na medicinski pomognutu oplodnju na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje ima žena u pravilu do navršene 42. godine života. Liječnik koji provodi postupak medicinski pomognute oplodnje, iz osobito opravdanih zdravstvenih razloga može omogućiti pravo na medicinski pomognutu oplodnju i ženi nakon navršene 42. godine života. Ovo piše u zakonu. Možda bi ti liječnici u Vinogradskoj ili kojoj bolnici već bi se išla liječiti dopustili da i nakon 42g ideš na IVF. Znam da si rekla da ides u betu+ . Oprosti ako sam dosadna, ali ja vjerujem u tvoj uspjeh.
Ma sigurno ćeš uspjeti u sljedećem postupku 💙🙏💙
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Danas se baš pisalo puno. Nadam se da ću se sjetiti svih, ako preskočim zanemarite 🙃
Stela, Kacusha i Rina uživajte dok ste PUPO. Jeste danas trebale krumpiriće pojesti?
PBTABčestitam na lijepoj beti i nadam se da će se lijepo duplati.
Kaya i Lazarica sretno da se oplode i da za koji dan imate transfer 🤞🤞
Maus žao mi je zbog bete. Možda uzeti malu pauzu pa opet probati. Imam dijete i rekla sam da nikad neću u postupak da nisam spremna to prolaziti. Na kraju evo me i u postupku, ipak želja za djetetom je jača. Ali s obzirom da je 40. tu možda probam još koji i ja bi s ovom godinom ako ne ostanem trudna zatvorila to poglavlje života. Ti si mlada i stigneš i pauzirati i sve, ja baš i ne. Svakako odtuguj i odmori. Sretno!
Loorna s obzirom da smo tu po godinama i kako nam je ovo nekako zadnji vlak, ja se još nadam da je kod tebe to neki hematom i da on pomalo curka. A ako i bude gotovo želim ti da si što prije u novom i dobitnom postupku. Ne znam od kuda crpiš svu tu snagu. 😘
Fashionista gdje si u postupku? Ja baš ne bi na živo išla na aspiraciju a malo me i brine to da me uspavaju jer zadnji put sam imala problema prilikom buđenja nakon jedne operacije. Jel se ne može dobiti samo lokalna a da smo budne a opet da ništa ne osjećamo?
Rolica ide dobro pikanje. Sutra mi je UZV pa se nadam lijepom broju folikula. Jutros me probudila bol u desnom jajniku i kasnije se lijevi pridružio pa se nadam da će me pozitivno iznenaditi sutra.
Super, sretno sutra i javi što kažu 😍🤞
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore