Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    20. Ožujak 2023. 18:28

La3arica

Hej cure, prosla i moja aspiracija. Dobila sam 3 js, sad cemo vidjeti kako ce se i da li oploditi. Imala sam anesteziju tj. analgeziju kako je zovu, ali me toliko osamutila da sam jedva dosla sebi. Dosta me boli stomak pa cijeli dan samo kunjam. Od sutra sam na bolovanju po savjetu dr jer radim fizicki tezak posao, taman i da malo odmorim.
    Hvala vam svima na lijepim zeljama, sve sam procitala, ali nista nisam popamtila 🙈💞💞💞💞

Yaay neka se oplode sve!! 💪🏻💖
    E mene tamo isto prosli puta jedva sam se probudila iz anestezije i morali mi davati 2x infuzije jer mi je toliko bilo zlo uzas jedva sam dosla doma skoro se izrigala i cijeli dan prespavala, bilo je punoooo previse i prejako ne kuzim! 😫 Ali nije me poslje bolilo, mislim da oni odmah daju nesto i za bol poslje da te ne boli a mislim da sam na to lose reagirala.
    Jel i tebi tako bilo?
    U petrovoj mi super bilo, odmah se probudila nakon aspiracije i bila bistra fina ali kad su poceli bolovi!! Ajmmmee horor! Zvijezde sam vidjela! I to u obe klinike samo 3/4 jajne stanice bile. 🙈
    Stela od vitamina: gynositol 2x, DHEA 50mg, zink, selen, q10, omega, Dvital 25000 ampula tjedno jedna

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Love83
    20. Ožujak 2023. 18:32

Drage cure, žene, ja sam nova ovdje i želim vam dati podršku i reći da ste divne. Podrška koju pružate jedna drugoj je nevjerojatna jer nitko bolje ne razumije ovo od onog ko prolazi ili prosao je isto...ja imam jedno dijete od 11 god, drugo pokušavam neke 2 godine, drugi suprug ( slabo pokretljivi ali ima ih )..zadnjih 5 mj sam u ivf postupku, dvije aspiracije sam odradila i jedan fet. Prvi put ništa, druga dva puta biokemijska. Po dva mi vraćaju i to blastice. S obzirom da budu ocjenjeni kao odlicni,  a nikako da se ugnjezde, sada mi je predložen schretching endometrija ili u prijevodu struganje endometrija..jel ima neka od vas saznanja o tome ?

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• kaya
    20. Ožujak 2023. 18:34

korni

Maus jako mi je žao zbog bete..nadam se da ce se mm kad se sve malo slegne predomisliti.. 🤞
    Rina39 nek se mrva cvrsto primi 🍀🥰
    PBTAB beta je razvalila! Nek se dalje dupla skolski i neka sve bude u redu 🤞
    Loorna ako je vec moralo biti tako, neka ti prodje što bezbolnije. Mene su pregledavali tijekom medikamentoznog dok sam krvarila, i malo me jače boljelo jer je ipak sve osjetljivoni boli, a oni krv ni ne vide. super za brzi termin za nove konzultacije!😊
    KAYA bravo za aspiraciju! Nadam se da si doma i zasluženo odmaras 😊
    Flowerson čestitke na urednom nalazu!Predahni i uzivaj 🥰
    Stela, Kacusha nadam se da je kod vas sve dobro proslo, da su mrve kod vas i neka se cvrsto prime ❤️
    Hope tvoja situacija nakon konzultacija mi je skroz nepoznata, ali drzim fige da se brzo i uspješno rijesi 🤞

Haha živci su mi na milijardu. Prepisali su mi crinone gel kojeg nigdje nema. Pola hr zvala i nasla ga u zg 🙈 poslat Ce mi frendica sutra busom 🙈 svugdje se narucuje ali tek prekosutra 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Jurky32
    20. Ožujak 2023. 18:41

PUPICE što pijete za glavobolju?

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

La3arica
    20. Ožujak 2023. 18:41

Flowerson hvala, a tebi cestitke na curici 💞💞💞
    Loorna41 Hvala. I tebi sretno u sljedecem postupku 🍀🍀🍀🍀
    Stela_M ovaj put je ICSI pa su mi i nade malo vece 🙈🤞🏻🍀
    Hvala Fashionista. Joj i meni su davali infuziju isto da dodjem sebi, a onda i nesto protiv mucnine i povracanja. I puls mi je skakao preko 100, ali nisu se nesto previse uzbudili kao to im je normalno. Poslije toga mi je bilo bolje. Meni je isto iskustvo iz Petrove sa anestezijom bilo drugacije - lakse sam podnijela sve. Nesto se ne sjecam kako je bilo sa bolovima, ali sutra prekosutra ce valjda biti ok. Trudim se da mirujem. 

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Razumna
    20. Ožujak 2023. 18:51

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Hvala curke svima na potpori.
    Krvarenje za sada nije veliko, čak ni bolovi nisu nešto strašni. Neka tako i ostane.
    Što se tiče konzultqcija vjerojatno zqto što sam stari babac pa da me proguraju. 🤣🤣🤣🤣
    E sad oni će na konzultacijamq odlučiti da li će me staviti na listu HZZO-a ili ne.
    Ako bi sve išli po planu ja bi u 5 mjesecu u novi pokušaj.
    Da mi se i organizam malo odmori.
    Vjerujem dq kod mene neće biti nekih velikih odstupanja u mengi s obzirom i na betu i ostalo.

Ovo je fakat koma, ali zapravo u ovom svemu ima nesto pozitivno. Očito imaš dobru maternicu i ok stanice inače neki ni došlo do trudnoće.
    Super je odluka da ideš dalje jer očito se samo treba pogoditi dobra stanica.
    Maus zao mi je.
    Ova žena koja imaš super betu, čestitam, nek se pravilno dupla.

Koja si ti bedača ova žena 🤣🤣🤣 PBTAB.
    Pa kužis dva pokusaja i dvje trudnoće netko to ne dobije ni nakon ohoho pokušavanja. Sad mi fali samo ono malo očito i biti će.
    Samo da ovo čišćenje prođe dobro i onda u nove pobjede.
    Šaljem ti veeeliki zagrljaj šta god da radila i koja god da ti je alijedeća odluka. ❤️❤️

Ja mislim da bi tebi bila kardinalna greška da odustanes. Ali to je moje mišljenje samo, ja na tvom mjestu nebi odustala pa makar radila samo za ivf.
    Ja sutra idem na pregled za histeroskopiju. I prvom prilikom idem na IVF, pa makar morala platiti a još ni jedan pokušaj preko hzzo nisam imala. Jednostavno znam što želim i to ću se truditi postići 👶🏼

Misliš nakon 42 da odustanem?
    Takav je mila moj plan i neka postavljena granica godina.
    Ja sam navikla bez djece tako da mi ta pomisao nije toliko strašna. Ima i nedaj Bože gorih stvari.

A šta je 42g. Neka granica? Šta će sad tvoje tijelo rapidno propasti jer imaš slavne 42g. U biološkom smislu nema razlike između 41 i 43 godine. To mi je dr L rekao. Postoji razlika između 35g i 42g, to postoji. 
    U biti ne želim ja nikoga nagovarati i sugerirati, ali meni je život borba. Definitivno ne želim imati 50g i hrpu para i žaliti što nisam još koji put probala. 
    Mi sad gradimo vikendicu i ja kažem mužu da mi griješimo jer nismo više se dali u IVF. Eto, ja bi više. Ali to sam ja

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Fashionista
    20. Ožujak 2023. 18:53

La3arica

Flowerson hvala, a tebi cestitke na curici 💞💞💞
    Loorna41 Hvala. I tebi sretno u sljedecem postupku 🍀🍀🍀🍀
    Stela_M ovaj put je ICSI pa su mi i nade malo vece 🙈🤞🏻🍀
    Hvala Fashionista. Joj i meni su davali infuziju isto da dodjem sebi, a onda i nesto protiv mucnine i povracanja. I puls mi je skakao preko 100, ali nisu se nesto previse uzbudili kao to im je normalno. Poslije toga mi je bilo bolje. Meni je isto iskustvo iz Petrove sa anestezijom bilo drugacije - lakse sam podnijela sve. Nesto se ne sjecam kako je bilo sa bolovima, ali sutra prekosutra ce valjda biti ok. Trudim se da mirujem.

Jao uzas, znaci isto ko i meni samo je meni jos duze trajalo. 
    Super da su tebi dali nesto za mucninu pa ti je bilo bolje, meni koma. Pa znaci nas dvije sad vec isto iskustvo i nije bas da ne bi trebali razmisliti o tome jer ako je u petrovoj bilo ono nista ni ne znas da si zaspao ni probudio se, onda ipak je nesto zesce. 
    Oni su nam na otpusno pismo napisali sta su nam dali, 2x stvari ali u petrovoj nisu napisali. Moram saznati sta su nam to u petrovoj davali to je bilo vise nego dovoljno! Bitno mi je samo da me tako kratko malo uspavaju i da se odmah probudim, jer nemrem to na zivo nikako! Rade bi da me poslje boli pa cu si poputi ketonal ili nesto nego da umirem nakon anestezije kolko mi je zlo ocito od tog neceg sto jos dodaju u anesteziju. 🙈

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

La3arica
    20. Ožujak 2023. 19:37

@Fashionista hehe i meni je palo na pamet to za Petrovu, ali ajde zamisli legnes na stol i kazes - ja bih to i to za anesteziju, to mi je najbolje 😂🙈 mada mi je palo na pamet da idem bez anest, al’ nisam se bas usudila 🤷🏻‍♀️

Zaboravila sam pitati kakva su vam iskustva sa Duphastonom? Prepisala mi dr umjesto utrogestana, jer mi je on uzas napravio dole na prosloj stimulaciji. 

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

• Tikvica
    20. Ožujak 2023. 19:47

Stela, neka je mrvica na sigurnom ❤️❤️ Sto se tice L, da, skuzila sam da svima ide sa gonalima, ja cu mu sad rec da ocu sa tabletama i manjom dozom jer vec je prosle godine fukcionirala, a sad ne. Onda si opet mislim pa moguce da je ovo bila iznimka, ne znam…
    Da imam manje godina vjerojatno bi promjenila dr, sad ovako da odem negdje drugdje pa izgubim par mjeseci jednostavno mi nije prihvatljivo…ali da, kad vidim tu sve druge terapije, kuzim dayon fura po svome🤷🏻‍♀️
    Npelice bas imam neki dobar osjecaj da ce kod tebe sve izaci na dobro ❤️
    Fashionista upravo sam u kombinaciji tableta i injekcija imala najbolji odgovor. Prosli put je dvoumio sto cemo i kako i krenuo je sa gonalima, i na kraju pusing, tako da ovaj put cu mu i sama rec da idemo sa tabletama.
    Ja sa endometrijem nikad nisam imala problema i uvijek mi veli da je super.
    Maus svakoj od nas je njen problem najveci i jasno je da se tako osjecas, uzasno mi je zao radi gubitna tvojih roditelja i radi ove neg bete. No znas kako se kaze, svo zlo u tome. Imas dijete i to je vec vrliki blagoslov i iskreno se nadam da ce ti se ostvariti zelja za jos jednim, samo budi ustrajna❤️😘
    Kacusha jao, drzim fige da beta razvali i da Emili za 9 mjeseci ima bracu ili seku za druzenje 🥰 
    La3arica drzim fige i jakonavij da se sve tri oplode. Ako se sve oplode vracas sve tri ili? 
    Love dobrodosla, sigurno ce ti netko od cura znati dati odgovor😊
    Jurky, meni je pred koji dan pomogao lekadol i normabel od 2 mg. Ne smijes nista odim paracetamola.
    Ljuvim Vas sve ❤️😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Fashionista
    20. Ožujak 2023. 19:49

La3arica

@Fashionista hehe i meni je palo na pamet to za Petrovu, ali ajde zamisli legnes na stol i kazes - ja bih to i to za anesteziju, to mi je najbolje 😂🙈 mada mi je palo na pamet da idem bez anest, al’ nisam se bas usudila 🤷🏻‍♀️

Zaboravila sam pitati kakva su vam iskustva sa Duphastonom? Prepisala mi dr umjesto utrogestana, jer mi je on uzas napravio dole na prosloj stimulaciji.

Hahaaa ma ja ako cu opet morati na aspiraciju cu stvarno saznati sta ovi u petrovoj daju i reci ovim da mi ne daju ono druga ako ne zele da riknem 🤣🙈
    Meni su u prvom ivfu dali nakon i utrogestan i duphaston zajedno jer imam jako nisak progesteron ali nazalost ni to nije pomoglo. Malo si umorna od njih nist posebno, mene sve te tablete na prvu malo subeknu pa se nakon par dana naviknem na njih. 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.