Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    20. Ožujak 2023. 16:51

Maus

Hvala vam svima. Iako sam znala još od petka, jako mi je tesko pala samo mi se plače. Osjećam se kao da debelo kasnim sa svime. Meni Bog ne daje samo mi oduzima 2020. mi je oduzeo u roku 6 mjeseci oba roditelja u 50-im. Imam osjećaj da mi sve ide naopako ništa mi ne ide kako treba…zasto nisam mogla prirodno zatrudnjeti..zašto kod mene nista ne ide kako treba. Da me život malo pomazi.

Mila ti si mlada pa ću ti sad kao stariji babac reći da nema mjesta očajavanju. Ti si blagoslovljena ipak nakon svih pokušaja sa djetetom. Gubitak roditelja je težak al svi smo svjesni toga da oni neće cijeli život biti s nama. Srest ćemo ih na onom gore boljem mjestu. 
    Zamisli sada sve one još gore stvari koje su se dogodile nekome drugome, stvari koje si ne možeš ni zamisliti. 
    Digni glavu gore. Sutra je novi dan. Dan za nove planove i nova nadanja. 
    Koliko imq žena koje nikad ne postanu majke, koje se razbole u svojim 20, koje su odrasle uz očeve alkoholičare, zlostavljace, koliko ima djece ostavljenih po domovima..
    Nemoj mila očajavati. Uvijek pogledaj ono šta imaš pored sebe. ❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 16:55

Razumna

Loorna41

Hvala curke svima na potpori.
    Krvarenje za sada nije veliko, čak ni bolovi nisu nešto strašni. Neka tako i ostane.
    Što se tiče konzultqcija vjerojatno zqto što sam stari babac pa da me proguraju. 🤣🤣🤣🤣
    E sad oni će na konzultacijamq odlučiti da li će me staviti na listu HZZO-a ili ne.
    Ako bi sve išli po planu ja bi u 5 mjesecu u novi pokušaj.
    Da mi se i organizam malo odmori.
    Vjerujem dq kod mene neće biti nekih velikih odstupanja u mengi s obzirom i na betu i ostalo.

Ovo je fakat koma, ali zapravo u ovom svemu ima nesto pozitivno. Očito imaš dobru maternicu i ok stanice inače neki ni došlo do trudnoće.
    Super je odluka da ideš dalje jer očito se samo treba pogoditi dobra stanica.
    Maus zao mi je.
    Ova žena koja imaš super betu, čestitam, nek se pravilno dupla.

Koja si ti bedača ova žena 🤣🤣🤣 PBTAB. 
    Pa kužis dva pokusaja i dvje trudnoće netko to ne dobije ni nakon ohoho pokušavanja. Sad mi fali samo ono malo očito i biti će. 
    Samo da ovo čišćenje prođe dobro i onda u nove pobjede.
    Šaljem ti veeeliki zagrljaj šta god da radila i koja god da ti je alijedeća odluka. ❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Aria41
    20. Ožujak 2023. 17:06

Loorna41

Aria41

Loorna41

Dobila sam termin u petak 24.3 popodne.
    Al su brzi. 😁😁😁

Mila, kak mi se drzis? Nadam se da ne boli jako…toliko mi je žao…

E babac. Dobro sam. Ne boli nista skoro. Malo tu i tamo probode al dobro je. Cak ni krvarenje nije obilno.
    A mila moja kak sam napisala nije da je kod mene sve bilo super pa šok. Pripremna na ovo od prve bete.
    🤗🤗🤗🤗🤗

Ti si stvarno jaki babac...🤗😘
    Brzo će sve to proći i onda u nove pobjede...🤞🍀

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 17:16

Aria41

Loorna41

Aria41

Loorna41

Al su brzi. 😁😁😁

E babac. Dobro sam. Ne boli nista skoro. Malo tu i tamo probode al dobro je. Cak ni krvarenje nije obilno.
    A mila moja kak sam napisala nije da je kod mene sve bilo super pa šok. Pripremna na ovo od prve bete.
    🤗🤗🤗🤗🤗

Ti si stvarno jaki babac…🤗😘
    Brzo će sve to proći i onda u nove pobjede…🤞🍀

Aria41

Loorna41

Aria41

Loorna41

Al su brzi. 😁😁😁

🤗🤗🤗🤗🤗

Ti si stvarno jaki babac…🤗😘
    Brzo će sve to proći i onda u nove pobjede…🤞🍀

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
    Sad mi je glavna preokupqcija da mi se u Beta+ smiluju i da me atave na HZZO listu. 
    Upotreijebit ću sav svoj šarm i kuknjavu 😁😁 kad odem na konzultacije. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Razumna
    20. Ožujak 2023. 17:21

Loorna41

Razumna

Loorna41

Krvarenje za sada nije veliko, čak ni bolovi nisu nešto strašni. Neka tako i ostane.
    Što se tiče konzultqcija vjerojatno zqto što sam stari babac pa da me proguraju. 🤣🤣🤣🤣
    E sad oni će na konzultacijamq odlučiti da li će me staviti na listu HZZO-a ili ne.
    Vjerujem dq kod mene neće biti nekih velikih odstupanja u mengi s obzirom i na betu i ostalo.

Ovo je fakat koma, ali zapravo u ovom svemu ima nesto pozitivno. Očito imaš dobru maternicu i ok stanice inače neki ni došlo do trudnoće.
    Maus zao mi je.

Pa kužis dva pokusaja i dvje trudnoće netko to ne dobije ni nakon ohoho pokušavanja. Sad mi fali samo ono malo očito i biti će.
    Šaljem ti veeeliki zagrljaj šta god da radila i koja god da ti je alijedeća odluka. ❤️❤️

Ja mislim da bi tebi bila kardinalna greška da odustanes. Ali to je moje mišljenje samo, ja na tvom mjestu nebi odustala pa makar radila samo za ivf.
    Ja sutra idem na pregled za histeroskopiju. I prvom prilikom idem na IVF, pa makar morala platiti a još ni jedan pokušaj preko hzzo nisam imala. Jednostavno znam što želim i to ću se truditi postići 👶🏼

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    20. Ožujak 2023. 17:30

Pbtab pa cestitam,najljepse iznenadjenje,jesi imala koje simptome? 😍😊
    Maus zao mi je... 😕 sve je to nažalost život i znaš i sama da neke stvari mogu biti gore. Tako da malo odmora pa vidi s mužem. Sve smo uz tebe 🧡💜
    Loorna pa divno je sto si već u petak na konzultacijama,Drzim fige za 5mj ❤💗
    Cure kod nas je sve ok prošlo,pilici su tu 💫😇 Beta 31.3. Rina, Stela sukladno prvom danu proljeća nadam se da ćemo sve propupati i procvjetati 🧡🍀💞🤰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Maus
    20. Ožujak 2023. 17:36

Da cure upravu ste,i znam da ima gore i gorih slučajeva. Ali svakome je njegov križ najveći.  I ponekad ne vidimo te teze slučajeve vidimo samo ove što im dobro ide pa se pitamo zašto to nismo mi. Nadam se da nisam nikoga uvrijedila,ali eto ja se tako osjećam znam sebicna sam. I znam da ću već sutra biti drugačija.

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 17:42

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Maus zao mi je.

Ja mislim da bi tebi bila kardinalna greška da odustanes. Ali to je moje mišljenje samo, ja na tvom mjestu nebi odustala pa makar radila samo za ivf.
    Ja sutra idem na pregled za histeroskopiju. I prvom prilikom idem na IVF, pa makar morala platiti a još ni jedan pokušaj preko hzzo nisam imala. Jednostavno znam što želim i to ću se truditi postići 👶🏼

Misliš nakon 42 da odustanem? 
    Takav je mila moj plan i neka postavljena granica godina. 
    Ja sam navikla bez djece tako da mi ta pomisao nije toliko strašna. Ima i nedaj Bože gorih stvari. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    20. Ožujak 2023. 17:44

Kacusha

Pbtab pa cestitam,najljepse iznenadjenje,jesi imala koje simptome? 😍😊
    Maus zao mi je… 😕 sve je to nažalost život i znaš i sama da neke stvari mogu biti gore. Tako da malo odmora pa vidi s mužem. Sve smo uz tebe 🧡💜
    Loorna pa divno je sto si već u petak na konzultacijama,Drzim fige za 5mj ❤💗
    Cure kod nas je sve ok prošlo,pilici su tu 💫😇 Beta 31.3. Rina, Stela sukladno prvom danu proljeća nadam se da ćemo sve propupati i procvjetati 🧡🍀💞🤰

Od srca ti želim da se pilići prime i da Emili bude velika seka.
    Da brzo su mi dali termin. Odmah u akciju dalje. Vjerojatno dok ponovno skupim nalaze taman će 5 mjesec.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Maus
    20. Ožujak 2023. 17:44

Loorna41  ja sam sto posto sigurna da ćeš uspjeti roditi bar jedno i da ćeš do kraja godine biti opet trudnica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.