Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    20. Ožujak 2023. 13:15

Loorna, ma i meni je bolje Aria, muž je više zapeo za Arija jer je on muzikalan, al gotovo je sigurno da će bit Aria...pa moja treba bit zadnja 
    NPelica, hvala ti, meni je isto ime predivno...toliko lijepo da mislim da sam zbog imena počela priželjkivati curu  To je sve ok, mi smo isto razmišljali o imenima još davno. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mishmash
    20. Ožujak 2023. 13:23

Maus, Loorna žao mi je 😔, držite se 🤗
    PBTAB odlična beta, nek se dupla 🤞❤️
    Rina PUPO, nek se primi mrvica 🤞
    Flowerson zelim ti prekrasnu trudnocu sa malom curkom 🥰

Sretno i svima ostalima 🤞❤️❤️
    Ja odo zapalit svijecu sv. Anti za sve nas ❤️❤️

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Maus
    20. Ožujak 2023. 13:36

Flowerson 🌸

Evo da javim da mi je qualifed 360 došao uredan i na kraju ipak nosim curu💗 Sad sam definitivno mirna i vjerujem da će sve bit u redu…stresno je bilo ovih 11 tjedana, al evo, konačno mogu predahnut.

Kod ICSI su većinom curice, ne znam zašto je to tako ali jesu sve koje poznam a išle su na ICSI imaju curice a ove koje su išle na IVF imaju blizance i to djecake

Flowerson 🌸
    20. Ožujak 2023. 13:38

Maus, nama su u stimulaciji radili ivf, ne icsi..icsi su radili u prirodnjacima. Al mislim da metoda nema veze sa spolom, već se tako potrefi 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Tikvica
    20. Ožujak 2023. 13:42

Loorna bogme su brzi, super💪🏻💪🏻💪🏻
    Npelicq, nadajmo se da ce biti sve u redu, bitno je da si svjesna svega ali imali smo vec slucajeva da je izaslo na dobro. Samo pazi nasve sto ti je Sani spomenula i dtzimo fige i navijamo ❤️
    Stela, Kacusha ulazim stalno radi vas, jel sve proslo ok? Jesu mrvice na sigurnom?
    Kaya i kod mene sve aspiracije u zivo tak oda te razumijem. Svasta mi zene izdrzimo🙏
    Flo curkicaaaaaaaaa, sad odahni i uzivaj ❤️❤️🥰🥰😘😘😘 

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Maus
    20. Ožujak 2023. 13:51

Flowerson 🌸

Loorna, NPelica, hvala❤️ Imam već ime, Aria😍 Nismo još 100% sigurno hoće li bit s j ili bez j, al to je to

Moja necakinja je Antonia...njezina mama se sada kaje što nije stavila j . Zato što kad dobije neku diplomu piše joj ova diploma se dodjeljuje Antoniji umjesto Antonii. Na hrvatskom jeziku se dodaje slovo j. Tako joj je rekla učiteljica hrvatskog.

Točkica 89
    20. Ožujak 2023. 13:56

PBTAB beta je odlicna.. sad navijamo na dobrom duplanju i na svem ostalom.. 💓
    Flowerson curka je.. bas mi je drago.. a pogotovo mi je drago da je sve ostalo u redu.. sad laganini uzivaj u trudnoci do upoznavanja sa svojom malenom.. 💕
    Loorna nadam se da ces sutra za definitivno saznati koja je situacija da mozes krenuti dalje.. 🍀
    Maus zao mi je na negativnoj beti.. kad budete i ako ti i muz budete spremni dalje.. mi smo uz tebe.. 💖
    Kaya jedna je vani.. ja sam sad 12 bez iceg izvadila tako da.. sve se to moze izdrzati.. bitnije je da se sad jajna i spermici povezu.. drzim 🤞

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

NPelica
    20. Ožujak 2023. 13:57

Tikvica

Loorna bogme su brzi, super💪🏻💪🏻💪🏻
    Npelicq, nadajmo se da ce biti sve u redu, bitno je da si svjesna svega ali imali smo vec slucajeva da je izaslo na dobro. Samo pazi nasve sto ti je Sani spomenula i dtzimo fige i navijamo ❤️
    Stela, Kacushaulazim stalno radi vas, jel sve proslo ok? Jesu mrvice na sigurnom?
    Kaya i kod mene sve aspiracije u zivo tak oda te razumijem. Svasta mi zene izdrzimo🙏
    Flo curkicaaaaaaaaa, sad odahni i uzivaj ❤️❤️🥰🥰😘😘😘

Hvala ti ❤️ pazim da, stvarno bolova nisam imala osim onda kad sam se požalila, a to sam na kraju prepisala mom noćnom orgazmu 🙈 .. jer je baš tu noć bilo, i taj dan me bolilo.. osim toga nemam nikakvih problema. Osim što me cice bole za umrijet.  Ali vidjet ćemo u petak što će rec 🤞🙏

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Fashionista
    20. Ožujak 2023. 14:07

PBTAB - cestitke na trudnici aaaaawww!! 💖💖🙌🏻 i super beti! Koji ti je danas dan od transfera i sto ste vracali?
    Maus - zao mi je.. 😢😢😢 svakako muz treba napraviti pretrage prije nego probate ponovno! 🙌🏻
    NPelica - hoces li vaditi betu jos prije ultrazvuka? 🙈
    Loorna  - zao mi je 😢😢 Nadam se da ces se ocistiti bez komplikacija i odlicno da vec imas plan za dalje!! 🙌🏻🙌🏻💪🏻
    Flowerson - ajmeee curica!!! 💖💖💖💖 Kako predivno! Nadam se da ces sada napokon moci uzivati u trudnoci! 🙌🏻🙌🏻
    Stela, Kaucha i Rina - PUPICE steeeee!!!! Neka se mrvice ugnjezde! Javite se nakon transfera! 🙌🏻🙌🏻🥰
    Tikvica - nama low responderima jako pase blaga stimulacija tablete plus injekcije. Meni je uz letrozol bio menopur ali mi je endometrij na to bio los, samo 5mm hmm pa nije ni to najsjajnije rjesenje za ET. Koliki je tebi endo bio na taj kombo tablete plus gonal? Jer ja sam primjetila da mi je samo na letrozolu endo ok osrednji onda ga je mozda menopur zeznuo a recimo samo na gonalu injekcijama inace endo super ali ta puna stimulscija koma jer me jako bole jajnici i brzo popucaju folikuli.
    La3arica - kako je prosla aspiracija? 🙈
    ——-
    Ja od danas krecem sa utogestanima. Znaci ciklu i ananas vise ne moram uzimati? Sta sa vitaminima dal nastavljam sa svime ili prestajem s necim? 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

NPelica
    20. Ožujak 2023. 14:11

Fashionista

PBTAB - cestitke na trudnici aaaaawww!! 💖💖🙌🏻 i super beti! Koji ti je danas dan od transfera i sto ste vracali?
    Maus - zao mi je.. 😢😢😢 svakako muz treba napraviti pretrage prije nego probate ponovno! 🙌🏻
    NPelica - hoces li vaditi betu jos prije ultrazvuka? 🙈
    Loorna - zao mi je 😢😢 Nadam se da ces se ocistiti bez komplikacija i odlicno da vec imas plan za dalje!! 🙌🏻🙌🏻💪🏻
    Flowerson- ajmeee curica!!! 💖💖💖💖 Kako predivno! Nadam se da ces sada napokon moci uzivati u trudnoci! 🙌🏻🙌🏻
    Stela,Kaucha i Rina - PUPICE steeeee!!!! Neka se mrvice ugnjezde! Javite se nakon transfera! 🙌🏻🙌🏻🥰
    Tikvica - nama low responderima jako pase blaga stimulacija tablete plus injekcije. Meni je uz letrozol bio menopur ali mi je endometrij na to bio los, samo 5mm hmm pa nije ni to najsjajnije rjesenje za ET. Koliki je tebi endo bio na taj kombo tablete plus gonal? Jer ja sam primjetila da mi je samo na letrozolu endo ok osrednji onda ga je mozda menopur zeznuo a recimo samo na gonalu injekcijama inace endo super ali tapuna stimulscija koma jer me jako bole jajnici i brzo popucaju folikuli.
    La3arica - kako je prosla aspiracija? 🙈
    ——-
    Ja od danas krecem sa utogestanima. Znaci ciklu i ananas vise ne moram uzimati? Sta sa vitaminima dal nastavljam sa svime ili prestajem s necim?

Neću 😅 ne želim se dodatno stresirat ili veseliti pa da se u petak razočaram. Biti će kako bude. 🤞❤️ svjesna sam svega. Ali nada umire zadnja ❤️ brzo će I taj petak i 11.30h 🙏🤞🍀

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.