Curke moje, meni sutra transfer. Kazu imamo ih 3-4 pa cemo sutra vratit najbolje a ove druge ako budu ok zalediti, vidit cu jos oce ih 3.dan il 5. Zamrzavat.
Luda sam vec sad, ko ce izdrzati tamo kraj iduceg tjedna 🫣🫣
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curke moje, meni sutra transfer. Kazu imamo ih 3-4 pa cemo sutra vratit najbolje a ove druge ako budu ok zalediti, vidit cu jos oce ih 3.dan il 5. Zamrzavat.
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Mogle bi ti i ja u petak ići vaditi betu. 😁😁😁
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Hahh joj ne moraš mi 2x rec 😅
Al meni je uzv tek u slijedeći petak.. i uopće neznam koliko bi mi beta trebala bit u petak. I jooj 😅🤣🤣
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Al meni je uzv tek u slijedeći petak.. i uopće neznam koliko bi mi beta trebala bit u petak. I jooj 😅🤣🤣
A tek ja. 😁🤣🤣🤣🤣🤣 pojma nemam.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Jurky42 svaka čast na hrabrosti i sretno dalje! 😊😊
👰 29 godina
🤵 31 godina
Pokušavamo od 2020.
Spermiogram uredan.
AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Pokušati ću bit strpljiva do petka 😅 🤞
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Jurky32 sretno 🤩💪♥️
Loorna pa da hehehehe, ajme treba prezivjeti do pon, dan po dan 🙏🫣😅♥️
Maky sretno😍😍🙏🤞
Leeloo bas mi je zao...sad glavu gore i u nove pobjede ♥️
Bebolina super, a kako se osjecas, ima li nekih psihickih promjena 😅🫣
Rina ajme odlicno, cestitam, super!! 🤩🙏💪
Tikvice ma istina da, znam...ne da mi se sad to sve prolaziti pa si radim izlike 🫣🥲 vama sretno, drzim 🤞🤞😁♥️
Ajme kako imate volje za odnosima dok ste u postupku, svaka cast, ja sam i sad preumorna i bezvoljna za time, a kamoli nakon pikanja i našusana hormonima 🤣🤣🤣🫣 doduse mozda bi mi oni probudili volju 🥲🤣
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Leloo101 zao mi je jako, drzi se.. ❤️
Maslačak sretno! 🍀
Rolica super za spermiogram, moj mm ima oligozospermiu, počeo je s fertil up pa se nadam da ce i kod nas biti bolje kao kod vas! 😊
Bebolina super za uspješno pikanje 😁
Cure sretno na aspiracijama!
Nadam se da hoće, evo njemu se stvarno super popravio iako je dosta dugo uzimao. I dosta je vjezbao, uvjeren je i da to pomaze, citao negdje o tome. Sretno 😍🙏🤞
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Al ajd, 10.sreća 🤭🙏🏼🙏🏼
Sretno sretnoo🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Pokušati ću bit strpljiva do petka 😅 🤞
Ja nije da ne mogu izdržati već ne želim. Ići ću ranije izvaditi samo sa se pripremim.
👱♀️41 - amh 7.8
Pozdrav curke! Ja sam ovdje nova i trebam vaš savjet...iskustva... Danas smo bili u bolnici Sv.Duh radi dogovora oko postuka potpomognute obzirom unazad par godina ne dolazi do trudnoće.
U svemu smo ovom novi i cijeli nam je ovaj postupak stresan...imam puno upitnika nad glavom, a u cijeloj toj nervozi nisam se sjetila dr.postavit pitanja. Dr.je brzo izreferirala koje pretrage trebamo još obaviti i koje lijekove trebam uzimati te da će mi teta na šalteru sve pojasniti. Međutim teta na šalteru je rekla da ne zna ona ništa 🤔
Mene sad muči slijedeće: trebam uzimati d vitamin, omegu 3 i chirofol 2 tablete na dan. Međutim dr.nigdje nije napisala koliko dugo ja to trebam uzimati (pročitala sam na googlu da je 20 tableta u pakiranju, znači kutija drži 10 dana)..drage moje, jel koja od vas uzimala chirofol i koliko dugo ste uzimale? Ne znam jel trebam po završetku kutije početi sa drugom i nastaviti sve do postupka ili ne...??
suprug je tek za travanj dobio termin za spermiogram, nakon toga se javljamo sa nalazima onda ćemo tek vidjeti dalje..pretpostavljam da je sam postupak još jako daleko. please, pomoć! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji