Jutro cure tj. dan.
Realno gledajući kod mene sa ovim rastom bete da se nešto pozitivno dogodi je bas ravno cudu Bozjem.
Cim je ona meni bila ni preko 500 onaj puta znala sam da ne ide na dobro.
Ispratit ćemo mi nju do kraja samo da nema nekakvih komplikacija. Ono sto je dobro je to da nije vanmaterična.
U ponedjeljak ću usput izvaditi betu u Brayeru da vidim di je.
Mislim da smo sve mi već svjesne svega odmah u startu.
Ni prvi a i ni ovaj puta se nisam baš nadala da će odmah doći do trudnoće što je za mene i moje godine zaista super. E sad očito trebam još koji puta pokušati tj. barem još jednom pa kud puklo da puklo.
Ja nemam nikakvih bolova osim tu i tamo probadanje, nekakav krvavi iscjedak ni čuti.
Meni je najgore to čekanje a i sam znaš da baš i nema neke šanse za uspjeh.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hej curke, sretno svima koje imate nešto danas :)
MM je dobio nalaz spermiograma i tri puta je bolji od prošloga koji je radio 02/22, a od tada uzima FertilUp pa evo preporuka ako netko ima dijagnozu kao i moj (u potpisu). On sav sretan hehehe procvao pastuh pa si mislim još probati 2-3 mj prirodno, malo boostati moja jadna jajca i amh s vit D koji smo dobili 25 000 UI. Ali mislim da ćemo odraditi ove prve konzultacije pa onda odlučiti
Bebolina kako ide?
Loorna ajme drži se, nije ovo lako, šaljem pozitivu Svjedočila sam raznim manjim i malo većim čudima, pa više ništa ne uzimam zdravo za gotovo i crno bijelo, nikad se ne zna gdje nas svemir odvede i koje naše želje realizira
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
MM je dobio nalaz spermiograma i tri puta je bolji od prošloga koji je radio 02/22, a od tada uzima FertilUp pa evo preporuka ako netko ima dijagnozu kao i moj (u potpisu). On sav sretan hehehe procvao pastuhpa si mislim još probati 2-3 mj prirodno, malo boostati moja jadna jajca i amh s vit D koji smo dobili 25 000 UI. Ali mislim da ćemo odraditi ove prve konzultacije pa onda odlučiti
Bebolina kako ide?
Loorna ajme drži se, nije ovo lako, šaljem pozitivuSvjedočila sam raznim manjim i malo većim čudima, pa više ništa ne uzimam zdravo za gotovo i crno bijelo, nikad se ne zna gdje nas svemir odvede i koje naše želje realizira
Opaaaa znači malci su se probudili. 😁😁😁🤞🤞
Ne uzimam ni ja zdravo za gotovo samo sam brutalno realna.
Ja znam da Bogu ništa nije nemoguće. 🙏🙏🙏
Pa sad ako doktor ima nade imam i ja barem onih 1%.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Evo jos jedna crtica sjećam se svog prvog postupka. Imala sam sve simptome,vraćene 2 morule, pisanje,grčevi,jedan dan mala smeđa zilica. Naoravim ja test a on bijel kao snijeg i gledam u njega valjda pola sata i cekam crticu. Jer sam se toliko uvjerila da sam trudna. Kad sam dobila pozitivan test u jednom fetu i došla beta tada 100 i nešto odmah sam znala da nije dobro,nisam se vise uljuljkavala. Tako da sve mi nešto naucimo na ovom putu i skroz je ok na kraju svega predati se. ❤🧡💞💗💜💞
Točno tako ❤️. I ja sam na početku sve simptome pripisivala trudnoći I bila uvjerena svaki put da je uspjelo, a putem naučila da svi simptomi u svježem transferu su od aspiracije I hormona, jedino u čistom prirodnom tražim nekakav znak 😁. I meni je lakše odmah prihvatiti nego se uzalud nadati. ❤️.
Izgleda da Skvorc sada svima daje Prolutex, uglavnom odmoći ne može. Ja nisam imala nuspojave u vidu promjene raspoloženja i sl, ali su injekcije jako neugodne, igla tupa, mjesto uboda boli satima iza i ponekad ostaje kvrga, pomaže led prije i poslije. Ja sam paralelno pikala i heparin ( kao i ti) I doslovno mi je trbuh bio sav bolan i prošaran podljevima 🤪.
Kako ti je igla tupa, zar ne kupuješ sama igle one žute za Prolutex
MM je dobio nalaz spermiograma i tri puta je bolji od prošloga koji je radio 02/22, a od tada uzima FertilUp pa evo preporuka ako netko ima dijagnozu kao i moj (u potpisu). On sav sretan hehehe procvao pastuhpa si mislim još probati 2-3 mj prirodno, malo boostati moja jadna jajca i amh s vit D koji smo dobili 25 000 UI. Ali mislim da ćemo odraditi ove prve konzultacije pa onda odlučiti
Bebolina kako ide?
Loorna ajme drži se, nije ovo lako, šaljem pozitivuSvjedočila sam raznim manjim i malo većim čudima, pa više ništa ne uzimam zdravo za gotovo i crno bijelo, nikad se ne zna gdje nas svemir odvede i koje naše želje realizira
Opaaa❤️❤️ odlično.. 😘😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hvala vam cure..
Nisam se javljala, jer mi je nekako bilo lakše samoj sa sobom, za ovaj postupak su znali samo najbliži i vi..
Jer nema ko će bolje razumjeti od vas...
Po prirodi sam ziheras i niti jednom do sad si nisam pustila masti na volju.. ovaj put sam i to pustila...sise su boljele ja sam se veselila i nekako bila sretna da je to to...
Tako da je rezultat bio još bolniji, a još gore mi je bilo gledati snažnog muža koji me tješi a vidim da se raspada...
Nekako ću se sastaviti i krenuti, sad sam u potrazi za nutricionistom..
Kachusha histero je došao uredan, raden je prije prethodnog postupka. Tj prije 5. Pokušaja. Bilo je par priraslica ali ništa strašno...
Prolutex je bolio nakon uboda, toliko da na toj strani ne bi mogla zaspati... i malo masnica i to je to..
Promjene raspoloženja i inače nemam, pa nisam ni sad... bila sam baš happy
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Loorna daaaa proljetno buđenje 🤣🤣 Pa da slažem se, sve je u vjeri i pozitivi, uz malo sreće i to je to 🙏♥️♥️🙏 Javi ako ideš u Breyer, kakva je beta💪
NPelica hvalaaaa, da baš super, nismo očekivali 😅🥰♥️
Lijep dan svima želim, uz što manje brige i što više pozitive, toga nam svima treba 🥰💃
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Curke evo da prijavim da sam napravila glupost i isla vadit betu 9.dan nakon transfera🤷🏻♀️ Jbg nisam se mogla nosit vise sa tjeskobom od jučer i prekjučer.
Beta 6.9 💔
Ipak izvadi betu kad su ti rekli, što ste vraćali blastice ?Maus morulu smo vracali - cetverodnevni. Vidis maus kod mene si dobila odgovor na sva svoja pitanja od neki dan - ni snovi pozitivnog testa a ni lagani grcevi i eventualno pojavljivanje smeckastog iscjetka ne garantiraju pozitivnu betu nazalost. Sve mi sanjamo pozitivne testove jer smo toliko u tome i realno cijeli nam se zivot trenutno vrti oko mpo, a grcevi jbg toliko smo pod hormonima da je stvarno tesko razlikovat implantanciju od progesterona i ostalog🤷🏻♀️
Cure hvala vam na lijepim rijecima, ali treba ipak biti realan a realnost je da je nemoguce da iz bete 6.9 nastane 👶🏻
Popratim betu cisto da budem mirna da ne bude nekih komplikacija i idemo dalje po smrzlu broj 1 🤷🏻♀️
Da upravu si, ali tvoj rezultat je stvarno dobar od 4 ja mislim dobila si tri pokušaja, sada imaš još dva i imaš još nade. I ovo što si rekla grcevi ,smeđkasti iscjedak itd su ipak znak implatacije inače bi valjda ja tako mislim bila beta 0 a čim ima bar malo bete u krvi..možda je i došlo do implatacije,ali stalo. Ovo čekanje ubije a kad dobijemo negativan test ili betu onda nam je žao što još ne čekamo.
Bebolina kako ide?
Opaaaa znači malci su se probudili. 😁😁😁🤞🤞
Ne uzimam ni ja zdravo za gotovo samo sam brutalno realna.
Ja znam da Bogu ništa nije nemoguće. 🙏🙏🙏
Pa sad ako doktor ima nade imam i ja barem onih 1%.
Joj Lorna, sada i mene kopka i sada bi i ja išla ponovit betu prije UZV 🥰
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Hvala vam cure..
Nisam se javljala, jer mi je nekako bilo lakše samoj sa sobom, za ovaj postupak su znali samo najbliži i vi..
Jer nema ko će bolje razumjeti od vas…
Po prirodi sam ziheras i niti jednom do sad si nisam pustila masti na volju.. ovaj put sam i to pustila…sise su boljele ja sam se veselila i nekako bila sretna da je to to…
Tako da je rezultat bio još bolniji, a još gore mi je bilo gledati snažnog muža koji me tješi a vidim da se raspada…
Nekako ću se sastaviti i krenuti, sad sam u potrazi za nutricionistom..
Kachusha histero je došao uredan, raden je prije prethodnog postupka. Tj prije 5. Pokušaja. Bilo je par priraslica ali ništa strašno…
Prolutex je bolio nakon uboda, toliko da na toj strani ne bi mogla zaspati… i malo masnica i to je to..
Promjene raspoloženja i inače nemam, pa nisam ni sad… bila sam baš happy
Nadam se da ćeš brzo stati na noge i krenuti dalje. Uzmi si vremena koliko ti treba da odtugujes. Želim ti da sve završi dobro. Od ❤️ . Šaljem veliki hug, i budi dobro. Mi smo tu uvijek za tebe 🍀
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji