bebolina ne mogu ti oni to nikako znati, ja recimo imam ovulaciju oko 12 dc, pa sam aspiraciju imala 11 dc, 13 dc i 16 dc
Tikvice ja sam dobro, S je zasad prilično zahtjevna beba pa se još uhodavamo i lovimo ritam, evo jedna fotka sa slikanjahttps://ibb.co/59xyMFq
to vrijedi svake suze, svake boli, svakog neuspjeha
pusa svim borilicama i mamama ako čitaju 😘😘😘
Ajme vidi ti miša maloga. Preslatka je. Vjerujem da je vrijedilo svog truda i svega što ste prošli. ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav curke! Ja sam ovdje nova i trebam vaš savjet…iskustva… Danas smo bili u bolnici Sv.Duh radi dogovora oko postuka potpomognute obzirom unazad par godina ne dolazi do trudnoće.
U svemu smo ovom novi i cijeli nam je ovaj postupak stresan…imam puno upitnika nad glavom, a u cijeloj toj nervozi nisam se sjetila dr.postavit pitanja. Dr.je brzo izreferirala koje pretrage trebamo još obaviti i koje lijekove trebam uzimati te da će mi teta na šalteru sve pojasniti. Međutim teta na šalteru je rekla da ne zna ona ništa 🤔
Mene sad muči slijedeće: trebam uzimati d vitamin, omegu 3 i chirofol 2 tablete na dan. Međutim dr.nigdje nije napisala koliko dugo ja to trebam uzimati (pročitala sam na googlu da je 20 tableta u pakiranju, znači kutija drži 10 dana)..drage moje, jel koja od vas uzimala chirofol i koliko dugo ste uzimale? Ne znam jel trebam po završetku kutije početi sa drugom i nastaviti sve do postupka ili ne…??
suprug je tek za travanj dobio termin za spermiogram, nakon toga se javljamo sa nalazima onda ćemo tek vidjeti dalje..pretpostavljam da je sam postupak još jako daleko. please, pomoć! 🥰
Dobrodošla, i još brže otišla na ljepše teme ❤️
Chirofol je folna, pa bi ju trebala nastaviti piti. Uvijek preporučuju piti i prije ocekivane trudnoće.. ja sam osobno dobila folbellu 5mg. I pijem jednu dnevno..
Hvala ❤️ znači nastaviti, nikako ne stati nakon 10 dana.. ma ja sam bila pod takvim stresom i totalna zbunjola da pola toga što me zanimalo zaboravila pitat.
Sretno i vama ❤️
Koja dr? Ja sam isto dobila Folbellu i pijem jednu dnevno i ampule vitamina D, kako potrošim samo zovem ginekologa da mi pošalje recept u ljekarnu.
Nadam se da nemate previše toga za obaviti. Mi smo brzo sve obavili i imali smo većinu nalaza kad smo došli na konzultacije. Sad se pikam i čekam UZV.
Rolica super što se spermiogram poboljšao.
Joj mene je ta Folbella napuhavala kao 🐖🐽 Na kraju sam si kupila Folat od Solgara koji je navodno bolji po sastavu, nisam uspoređivala vec mi je netko dao preporuku, ne sjecam se vise tko, ali nemam vise tegobe sto je super 😬 Sretno dalje, javljaj novosti 😊
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
bebolina ne mogu ti oni to nikako znati, ja recimo imam ovulaciju oko 12 dc, pa sam aspiraciju imala 11 dc, 13 dc i 16 dc
Tikvice ja sam dobro, S je zasad prilično zahtjevna beba pa se još uhodavamo i lovimo ritam, evo jedna fotka sa slikanjahttps://ibb.co/59xyMFq
O Bozee, preslatka je 😍🥰🤗 super su mi ove baby umjetničke profi fotkice 😍🌟😁
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav curke! Ja sam ovdje nova i trebam vaš savjet…iskustva… Danas smo bili u bolnici Sv.Duh radi dogovora oko postuka potpomognute obzirom unazad par godina ne dolazi do trudnoće.
U svemu smo ovom novi i cijeli nam je ovaj postupak stresan…imam puno upitnika nad glavom, a u cijeloj toj nervozi nisam se sjetila dr.postavit pitanja. Dr.je brzo izreferirala koje pretrage trebamo još obaviti i koje lijekove trebam uzimati te da će mi teta na šalteru sve pojasniti. Međutim teta na šalteru je rekla da ne zna ona ništa 🤔
Mene sad muči slijedeće: trebam uzimati d vitamin, omegu 3 i chirofol 2 tablete na dan. Međutim dr.nigdje nije napisala koliko dugo ja to trebam uzimati (pročitala sam na googlu da je 20 tableta u pakiranju, znači kutija drži 10 dana)..drage moje, jel koja od vas uzimala chirofol i koliko dugo ste uzimale? Ne znam jel trebam po završetku kutije početi sa drugom i nastaviti sve do postupka ili ne…??
suprug je tek za travanj dobio termin za spermiogram, nakon toga se javljamo sa nalazima onda ćemo tek vidjeti dalje..pretpostavljam da je sam postupak još jako daleko. please, pomoć! 🥰
Dobrodošla, i još brže otišla na ljepše teme ❤️
Chirofol je folna, pa bi ju trebala nastaviti piti. Uvijek preporučuju piti i prije ocekivane trudnoće.. ja sam osobno dobila folbellu 5mg. I pijem jednu dnevno..
Hvala ❤️ znači nastaviti, nikako ne stati nakon 10 dana.. ma ja sam bila pod takvim stresom i totalna zbunjola da pola toga što me zanimalo zaboravila pitat.
Sretno i vama ❤️
Koja dr? Ja sam isto dobila Folbellu i pijem jednu dnevno i ampule vitamina D, kako potrošim samo zovem ginekologa da mi pošalje recept u ljekarnu.
Nadam se da nemate previše toga za obaviti. Mi smo brzo sve obavili i imali smo većinu nalaza kad smo došli na konzultacije. Sad se pikam i čekam UZV.
Rolica super što se spermiogram poboljšao.
Joj mene je ta Folbella napuhavala kao 🐖🐽 Na kraju sam si kupila Folat od Solgara koji je navodno bolji po sastavu, nisam uspoređivala vec mi je netko dao preporuku, ne sjecam se vise tko, ali nemam vise tegobe sto je super 😬 Sretno dalje, javljaj novosti 😊
Ajme, I mene 😅 baš bi i ja mogla promjenit..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hvala cure...
Cijelo vrijeme nekako mislim na Razumnu i mislim se ako se ona može ustati i krenuti punom parom naprijed, mogu i ja...
Hvala ti Razumna na svemu što si podijelila s nama, ne znam znaš li koliki si stup od žene.
Hvala i tebi Stella, sa svim ponavljanjima suplemenata vjerujem da su i oni pomogli.
A za sljedeći put će pomoći i vise, sigurna sam.
U kojoj ste vas dvije fazi?
Nema pesimizma, samo je jedna opcija za kraj sa mpo🤞❤️💓
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leloo101 zao mi je jako, drzi se.. ❤️
Maslačak sretno! 🍀
Rolica super za spermiogram, moj mm ima oligozospermiu, počeo je s fertil up pa se nadam da ce i kod nas biti bolje kao kod vas! 😊
Bebolina super za uspješno pikanje 😁
Cure sretno na aspiracijama!
Nadam se da hoće, evo njemu se stvarno super popravio iako je dosta dugo uzimao. I dosta je vjezbao, uvjeren je i da to pomaze, citao negdje o tome. Sretno 😍🙏🤞
Moj je tek počeo piti, ali isto vjezba, i dovodi prehranu malo u red, pa se nadamo da ce sve to skupa malo pojacati vojsku 😁 hvala ti, sretno i tebi 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ajme slatkoće ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage moje, javljam da sam jučer rodila svoje dvije najveće srećice 🥰! Još uvijek mi je sve nerealno i vjerojatno bude tako jos neko vrijeme. Osjećaji su me preplavili već kad sam im samo čula prvi plač! Drage moje, od srca vam želim da iskusite ovu sreću čim prije! Nemojte nikad odustati jer mozda je vec sljedeci put dobitan!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Hvala cure…
Cijelo vrijeme nekako mislim na Razumnu i mislim se ako se ona može ustati i krenuti punom parom naprijed, mogu i ja…
Hvala ti Razumna na svemu što si podijelila s nama, ne znam znaš li koliki si stup od žene.
Hvala i tebi Stella, sa svim ponavljanjima suplemenata vjerujem da su i oni pomogli.
A za sljedeći put će pomoći i vise, sigurna sam.
U kojoj ste vas dvije fazi?
Nema pesimizma, samo je jedna opcija za kraj sa mpo🤞❤️💓
Lavice, kraj tebe sam ja jazavac 🥰
Mi to možemo. Ne vidim razloga zašto bi odustale od borbe. Evo ja zadnjih tjedana stalno tulumarim i partijam i sad sam dosla iz grada, ali kad obavim histeroskopiju i čim mi dr odobre postupak idem punom parom naprijed iako mi se i bebe i roditeljstvo čine nemogućim, doslovno se osjećam kao toster a kako će toster roditi, ja ću pokušavati dok sam živa pogotovo jer sam pročitala da je neka žena rodila u 58g, ok embrij nije bio biološki njen ali ipak je čudo i daje mi nadu.
Monolena čestitke na prinovama 🥰💙💓 ti to stvarno rokas, dva jednom trudnoćom 👍 svaka čast 💪 želim ti brz oporavak, a djeci dug, zdrav i lijep život 💞💞💞 iskreno u meni tinja neka nada da ću i ja dobiti blizance kao kozmičku nagradu za sav trud i sve što sam prošla. U IVF barem je maštanje besplatno 😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
➡️🫶💪🤞⬅️
17.3.2023
TIKVICA - beta
18.3.2023
ANII208 - beta
KAYA - aspiracija
20.3.2023
HOPE1982 - konzultacije
KACSUHA - transfer
STELA_M - transfer
PBTAB - beta
21.3.2023
LORNA41 - ultrazvuk nakon poz. bete
24.3.2023
ROLICA - konzultacije
NPELICA - ultrazvuk nakon poz.bete
3/2023
BEBOLINA2207 - ivf
4/2023
KORNI - konzultacije
5/2023
SANIII - IVF postupak
⏲️CEKANJE⏲️
Tockica89
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji