Pozdrav curke! Ja sam ovdje nova i trebam vaš savjet…iskustva… Danas smo bili u bolnici Sv.Duh radi dogovora oko postuka potpomognute obzirom unazad par godina ne dolazi do trudnoće.
U svemu smo ovom novi i cijeli nam je ovaj postupak stresan…imam puno upitnika nad glavom, a u cijeloj toj nervozi nisam se sjetila dr.postavit pitanja. Dr.je brzo izreferirala koje pretrage trebamo još obaviti i koje lijekove trebam uzimati te da će mi teta na šalteru sve pojasniti. Međutim teta na šalteru je rekla da ne zna ona ništa 🤔
Mene sad muči slijedeće: trebam uzimati d vitamin, omegu 3 i chirofol 2 tablete na dan. Međutim dr.nigdje nije napisala koliko dugo ja to trebam uzimati (pročitala sam na googlu da je 20 tableta u pakiranju, znači kutija drži 10 dana)..drage moje, jel koja od vas uzimala chirofol i koliko dugo ste uzimale? Ne znam jel trebam po završetku kutije početi sa drugom i nastaviti sve do postupka ili ne…??
suprug je tek za travanj dobio termin za spermiogram, nakon toga se javljamo sa nalazima onda ćemo tek vidjeti dalje..pretpostavljam da je sam postupak još jako daleko. please, pomoć! 🥰
Dobrodošla, i još brže otišla na ljepše teme ❤️
Chirofol je folna, pa bi ju trebala nastaviti piti. Uvijek preporučuju piti i prije ocekivane trudnoće.. ja sam osobno dobila folbellu 5mg. I pijem jednu dnevno..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav curke! Ja sam ovdje nova i trebam vaš savjet…iskustva… Danas smo bili u bolnici Sv.Duh radi dogovora oko postuka potpomognute obzirom unazad par godina ne dolazi do trudnoće.
U svemu smo ovom novi i cijeli nam je ovaj postupak stresan…imam puno upitnika nad glavom, a u cijeloj toj nervozi nisam se sjetila dr.postavit pitanja. Dr.je brzo izreferirala koje pretrage trebamo još obaviti i koje lijekove trebam uzimati te da će mi teta na šalteru sve pojasniti. Međutim teta na šalteru je rekla da ne zna ona ništa 🤔
Mene sad muči slijedeće: trebam uzimati d vitamin, omegu 3 i chirofol 2 tablete na dan. Međutim dr.nigdje nije napisala koliko dugo ja to trebam uzimati (pročitala sam na googlu da je 20 tableta u pakiranju, znači kutija drži 10 dana)..drage moje, jel koja od vas uzimala chirofol i koliko dugo ste uzimale? Ne znam jel trebam po završetku kutije početi sa drugom i nastaviti sve do postupka ili ne…??
suprug je tek za travanj dobio termin za spermiogram, nakon toga se javljamo sa nalazima onda ćemo tek vidjeti dalje..pretpostavljam da je sam postupak još jako daleko. please, pomoć! 🥰
Dobrodošla 🤗🤗 Na Sv.Duhu smo i mi, kod dr Tikvice L.? Da ona sestra je malo svoja 😅 Sada vam ovim suplementima, pretpostavljam, pokušava popraviti sliku osobito amh (kvalitetu jajnih stanica) i polako vas pripremiti za postupak. Nama je tako bilo prosle godine, a vi njih zovete za pregled dok cete imati sve nalaze s onog popisa i trazite slobodan termin kod istog dr. Dobili ste uputnice? Muz trazi kod svog doktora. I meni je bilo grozno zbunjujuce i stresno, zato smo i odustali prosle god i odlucili jos malo probati prirodno. Sretno! 🙏🤞
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
bebolina ne mogu ti oni to nikako znati, ja recimo imam ovulaciju oko 12 dc, pa sam aspiraciju imala 11 dc, 13 dc i 16 dc
Tikvice ja sam dobro, S je zasad prilično zahtjevna beba pa se još uhodavamo i lovimo ritam, evo jedna fotka sa slikanja https://ibb.co/59xyMFq
to vrijedi svake suze, svake boli, svakog neuspjeha
pusa svim borilicama i mamama ako čitaju 😘😘😘
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
bebolina ne mogu ti oni to nikako znati, ja recimo imam ovulaciju oko 12 dc, pa sam aspiraciju imala 11 dc, 13 dc i 16 dc
Tikvice ja sam dobro, S je zasad prilično zahtjevna beba pa se još uhodavamo i lovimo ritam, evo jedna fotka sa slikanjahttps://ibb.co/59xyMFq
to vrijedi svake suze, svake boli, svakog neuspjeha
pusa svim borilicama i mamama ako čitaju 😘😘😘
Boze slatkoce❤️❤️ uživajte u najljepšem daru ❤️ 😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bebolina meni je sad bila punkcija bas 14 dan ciklusa kad inace imam al prije 2 god je bila dosta ranije.
Mislim da to dirigiraju stimulacija i rast folikula kad ce bit punkcija
Anni jel opet ides krv vadit?
Lorna kako si ti?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Bebolina meni je sad bila punkcija bas 14 dan ciklusa kad inace imam al prije 2 god je bila dosta ranije.
Lorna kako si ti?
Dobro sam. Danas me malo zabolilo oko desnog jajnika ali inače ok. Otići ću u petak izvaditi betu pa da sam spremna za UZV.
Samo da ne bude nekih komplikacija.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hope Kacusha i ja se pratimo 😁 i ja imam transfer 20.3 ☺️
Maslačak odlično, držim 🤞🤭❤️❤️
Rolica drago mi je da se sgram popravio 😁🤭
Lelloo pitala sam se gdje si, žao mi je zbog još jednog neuspjeha šaljem veliki utješni hug 🤗🤗❤️❤️❤️
Yurki sretno da se sve oplode 🤞🤗
Rina odlično ženo to je kada se potrefi dobar ciklus i dobra stimulacija, neka se sad lijepo sve oplode 🤞🤗
MakiST sutra si pupo 🤭 držim 🤞 da bude 🐧❤️❤️
Rein predivna je, šaljem vam veliki hug 🤗❤️❤️
Panda vrlim 🤗❤️❤️❤️
Tikvice šaljem ti veliki hug 🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lorna kako si ti?
Rina 39 da da sutra idem vadit krv.
Rein predivna je😍 A vidi se na slici da ima karakter 😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Dobrodošla, i još brže otišla na ljepše teme ❤️
Chirofol je folna, pa bi ju trebala nastaviti piti. Uvijek preporučuju piti i prije ocekivane trudnoće.. ja sam osobno dobila folbellu 5mg. I pijem jednu dnevno..
Hvala ❤️ znači nastaviti, nikako ne stati nakon 10 dana.. ma ja sam bila pod takvim stresom i totalna zbunjola da pola toga što me zanimalo zaboravila pitat.
Sretno i vama ❤️
Hvala cure na podrsci proletjet ce ovo jos malo do ljeta i novih pokusaja. Sad cu malo vise vjezbati, izlaziti i druzit se.. biti vise ja.
U pocetku ovoga svega sve sam dramaticno dozivljavala i stresno.. sto vise prolazi vremena nekako se sve brze vracam u normalno stanje bez obzira na zbivanja. Jednostavno sam odlucila da cu imat bebu i da ce doci , pa vidjet cemo kad. 🍀😁
Jel ijedna od vas koristila antibabi pilule prije transfera? Iskustva? Znanja?
Citala sam i ispratila neke starije forume, ali evo ako netko nesto zna nije na odmet.
Vidim da ima tuzni vijesti, zao mi je. Mislim na vas. 😘
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji