MalaG meni su doslovno prije kad sam zvala preko telefona rekli da ću morati ciklus/dva na kontracepciju, tako da su me time u startu odbili 🤷♀️.
Rainbowkad mi je sugovornik spomenuo B+ vjeruj mi da si mi ti prva pala na pamet ❤️, i sjetila sam sa kako si često isticila tu činjenicu. Poznato je meni djelovanje kontracepcije i kad ona ima smisla, znam da slično djeluje kao dugi protokol za one sa policisticnim jajnicima i za low respondere, ali ja nisam ni jedno od to dvoje, ni low responder nit imam PCOS, tako da ja ne želim kontracepciju sve dok mi dr ne argumentira zašto bi ona meni bila potrebna.. Još dvojim, muz čak naginje za B+ kao eto imaš preporuku od jednog stručnjaka što ti jos treba, ali moja je zadnja 😅. Utješno mi je što mi se sugovornik stavio na raspolaganje za svaku daljnju pomoć i ostat ćemo u kontaktu ❤️
Anchyyya zašto nisu napravili aspiraciju tih folikula, to bi bio ivf u prirodnom ciklusu, baš lijepo izgledaju i ima ih 3 koji su baš obecavajuci ,i endo savršen. Da je meni bilo 3 folikula u prirodnjaku 😁. Što se odnosa tiče imaj na umu da imaš tri folikula pred pucanje i da se sva tri mogu oploditi, dakle moguci trojceki 😁.
Loorna pa tvoja crta je kao i kontrolna 😍
Aniisretno danas na transferu i nahrani mrvicu 🤞
Ne znam zasto nisu napravili aspiraciju, mozda zato sto je jedan ovulirao 🤷♀️ jel ima to neke veze?
A meni je prvi postupak i nisam se znala postavit i reci mu zasto ne naprave tako 😢
Ako si preko hzzo neće ti napraviti punkciju jer uputnica nije za to i radije puste da propadne . Sigurno je uputnica bila za inseminaciju.
Anii držimo 🤞 na nogama i rukama.. ti si sve svoje napravila (pojela cak i krumpirice).. sada je sve na embrijima.. ti se samo pazi i nemoj pretjerivat s kucanskim poslovima i nista nemoj tesko dizati.. a najbitnije od svega je probaj se opustit i nemoj trazit simptome.. to ti je moj topli prijedlog.. 💖
Sani hvala ti.. i ja sam sad razmisljala o endometriozi. Nikada mi nitko nije rekao da to imam makar mi je u lijevom rogu maternice neko zadebljanje bilo nakon pobacaja... sad vise nitko to nije spominjao.. nemam obilne menstruacije, nemam bolne menstruacije.. s dvadestek godina mi je utvrdjen submukozni miom koji mi je s vremenom nestao... Vise ne znam sto da radim i da mislim.. stvarno.. 😭 sve me je sad pocelo boljet od tih hormona.. ide mi na zivce ovaj MPO.. imam osjecaj kao da nisam blize cilju () nego samo da dolazi nova i nova i nova dijagnoza.. ppgotovo u mojoj hipohondarskoj glavi... aaaaaaaa.. 🤦
Oprostite na mojoj ogorcenosti, ali Razumna svima nam je slicno..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Aria, ma vjerujem da ce to sve biti ok, smedjarenje je zaista u mpo vise pravilo nego iznimka.
Sto se tice odgadjanja, dobro si odlucila, bolje se sabrati i doci k sebi i biti spreman nego forsati, od toga nema nista.
Bas zato cvrsto vjerujem da je ovo sad to i da ces za 9 mjeseci drzati u rukama svoje cudo❤️
Javi se sutra obavezno, drzim fige na rukama i nogama 🥰🥰🥰😘😘😘😘
Isto želim i tebi od 💜..
Javim se svakako sutra...upravo sam razbila svijeću i to jako skupu...ali nije mi žao...kod nas kažu kad žena nešto razbije "biti će musko"..🤣🤣🤣pa ću vjerovati u narodnu predaju...🤞🤞🤞
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Ani208 super ssd si PUPO i nek se mrvica ili mrvice smjeste kod mame u busi 🤞
Loorna juuu kakva crta predobro. Beta raste super 👏👏👏👏👏
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Anii držimo 🤞 na nogama i rukama.. ti si sve svoje napravila (pojela cak i krumpirice).. sada je sve na embrijima.. ti se samo pazi i nemoj pretjerivat s kucanskim poslovima i nista nemoj tesko dizati.. a najbitnije od svega je probaj se opustit i nemoj trazit simptome.. to ti je moj topli prijedlog.. 💖
Sani hvala ti.. i ja sam sad razmisljala o endometriozi. Nikada mi nitko nije rekao da to imam makar mi je u lijevom rogu maternice neko zadebljanje bilo nakon pobacaja... sad vise nitko to nije spominjao.. nemam obilne menstruacije, nemam bolne menstruacije.. s dvadestek godina mi je utvrdjen submukozni miom koji mi je s vremenom nestao... Vise ne znam sto da radim i da mislim.. stvarno.. 😭 sve me je sad pocelo boljet od tih hormona.. ide mi na zivce ovaj MPO.. imam osjecaj kao da nisam blize cilju () nego samo da dolazi nova i nova i nova dijagnoza.. ppgotovo u mojoj hipohondarskoj glavi... aaaaaaaa.. 🤦
Oprostite na mojoj ogorcenosti, ali Razumna svima nam je slicno..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Anci i ja bi zaskocilq muza🤷🏻♀️ da se lako prima, vec bi se primilo, nemoj sad propustiti, naravno ako si ok sa mogucnoscu viseplodne trudnoce🥰
Flo, izdrzi jos malo, jamislim da su meni ti uzv nakon pozitivne bete najstresniji dio, grlim❤️
Loornai ja sam kaj se tice pipanja i svega katastrofa, nis ja to ne kuzim 🙊
Lucky pa jos malo i pupica opet, e kako nas ide za redom 🙈
Fashionista hvala sreco, ja sam ti mazohista, cekam betu. Uvijek me strah pogresne info radi svih injekcija, ali ovaj put se dvoumim jer sad je prirodni i nije bilo pikanja, mozda se po prvi put odlucim, vidjet cemo 🙈
A i mene ti testovi j…. nis ja to ne znam dobro procijenit ni vidjet pa se samo dodatno stresiram. Vi kad stavite testove, ja bi ravno imala za rec nis jane kuzim 🤣🤣
Pa daaa. Kao mora biti tamo i tamo. A di je inače?🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ani208 super ssd si PUPO i nek se mrvica smjesti kod mame u busi 🤞
Loorna juuu kakva crta predobro. Beta raste super 👏👏👏👏👏
Hope i Sani
Kak je super kad umočiš u urin a ono krene ona roza tekućina pa se ova druga crta pokaže i prije kontrolne jer do kontrolne još nije došla tekućina.🤣🤣🤣 i kad u roku od minute potamni kao kontrolna. ❤️❤️
U Božje ruke. Sutra je dan D. Nadam se da neću ko u petak zvjernjat ko budala u mail. To bi bio preveliki stres za sve nas.🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Joooj ovaj FORUM već sam 5x pisala j nije mi htjelo pustit. Poludit. Uglavnom, više ni sama neznam šta sam htjela rec 😅
Sretno cure svima. Lorna sutra će mail odmah doći, i svi ćemo odahnuti, a najviše ti ❤️🫶🤞
A sada se najedi čega god ti srce želi, ti i mrvica ste zaslužili 😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Joooj ovaj FORUM već sam 5x pisala j nije mi htjelo pustit. Poludit. Uglavnom, više ni sama neznam šta sam htjela rec 😅
Sretno cure svima. Lorna sutra će mail odmah doći, i svi ćemo odahnuti, a najviše ti ❤️🫶🤞
A sada se najedi čega god ti srce želi, ti i mrvica ste zaslužili 😊
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Znači ovaj FORUM će me izludit. 5 x pišem i nista
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji