Loorna, raste beta lijepo 🥰🥰🥰
Nadam se da raste. 🙏🙏🙏
Kako si ti?
Ma po ovome raste sigurno 🥰
A danas sam baš zabrinuta, krenule su mi paranoje jel sve ok s bebom. Jedva čekam utorak da idem na uzv.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Loorna, raste beta lijepo 🥰🥰🥰
Nadam se da raste. 🙏🙏🙏
Kako si ti?
Ma po ovome raste sigurno 🥰
A danas sam baš zabrinuta, krenule su mi paranoje jel sve ok s bebom. Jedva čekam utorak da idem na uzv.
Joj mogu si misliti. Najbolje kad čovjek ništa ne zna. A kad iskusiš gubitak prije svs kasnije je baš patnja i strah i zabrinutost. I ne možeš protiv toga nikako.
Od srca ti želim uspjeh sve do kraja.
Blažene one žene koje skuže sa onim lažnim mengama da su trudne tek kasnije.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Drage cure ipak od mene nista ovaj ciklus, ima previse folikula, s tim da je jedan ovulirao, desno folikuli 20, 20, 16, lijevo 19, endometrij 9 mm.
Planira se IUI zbog multiple folikulogeneze odustaje se od planiranog IUI. Apstinencija ili odnosi s zastitom.
U iducem ciklusu Femera 1 dnevno od 2-6 dc.
Baš mi je žao. Al kako je to previše folikula? Zašto zaštićeni sex?
Ni meni nije jasno, koristila sam femeru 2 puta po 1 od drugog do 7 dana ciklusa a sad je napisao u iducem 1 dnevno, kaze zasticen odnos jer moze doci do viseplodne trudnoce i cekat M.
Cure su imale puno više folikula pa nije bilo previše. I ako je taj jedan pukao zašto nisu ostale punktirali ili kako ae već piše. Ne kužim. Mislim valjda doktor zna bolje al meni nema tu neke logike.
I sad će te opet slijedeći ciklus šorat sa hormonima.
Al ovo mi je super kao zaštićeni sex zbog višeplodne trudnoće. Umjesto da je rekao sexajte se pa možda uspije ovako a ne nema sex-a.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lornaa beta raste 🥰🥰 jedva čekam sutra tvoju betu.
Ostalim curama želim sreću, u novim postupcima koji slijede, čekalicama da beta bude pozitivna 💜
Ja sam otišla skroz u k.... danas bi po planu trebala dobit M, nadam se da neću, i da su ova 3 testa koja sam napravila dobra. Do utorka ću izludjet samu sebe. Strah me da nije biokemijska. Baš nekako sam skroz pala u glavi..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja sam skroz zbunjena ovo mi je prvi postupak i planirano je AIH i rekao je da se ne moze napravit ako ima vise od 2 folikula.
Ah mogli su te onda odmah manje stimulirati s obzirom da si mlada i imate oboje dobre nalaze a i da oće inseminaciju raditi.
Brzo će novi ciklus pa će taj donijeti uspjeh. ❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Sani hvala ti ato si sve podijelila s nama i sto se toliko trudi❤️
Sve ostale curke hvala nalijepim zeljama i pozitivnoj vibri🥰
Ne znam tko je sad zadnje pitao o simptomima, ali ono kaj vam mogu rec iz svog iskustva da je meni uvijek sve drugacije, ali uvijek. Recimo prosli put od pocetka ti grcevi par dana bas dosta, pa iza toga menstrualni bolovi i nista, sad ((bez obzira kaj je trk par dana) nista, ali nista.
U prijasnjim postupcima jednom osjetljive grudi, narasle, zile, mirisi, nista, a kad sam ostala trudna nista od svega toga tamo negdje do 6 tjedna kad me poceo smetati miris, ali to su inda vec drugi simptomi. Tako da eto, pravila nema.
Kako nisam uspjela redovno pratiti sad kad sam prosla hrpu toga pola zaboravila, ali sreno sutra Loorna na beti i ako se ne varam Lucky i Stela vi imate nesto.
Aria da, kod nas u tim godinama ne vole cekanje, bas mi je rekla da sve drasticnije pada, ne ostvarenje trudnoce nego zadrzavanje iste, vjerojatno zato. Mislim, nista cega nismo i same svjesne. Kakva je situacija kod tebe sada? Stalo smedjarenje? Vadis jos betu ili te narucio vec na 1 uzv? Svakako se umiri i nemoj nista raditi❤️
Rain hvala ti i saljem kiss tebi i Sofiji❤️
Ljubim vas sve i grlim❤️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Lornaabeta raste 🥰🥰 jedva čekam sutra tvoju betu.
Ostalim curama želim sreću, u novim postupcima koji slijede, čekalicama da beta bude pozitivna 💜
Ja sam otišla skroz u k…. danas bi po planu trebala dobit M, nadam se da neću, i da su ova 3 testa koja sam napravila dobra. Do utorka ću izludjet samu sebe. Strah me da nije biokemijska. Baš nekako sam skroz pala u glavi..
I ja jedva čekam.
Sad sam ovaj test spremila u torbu i kad budem na misi idem ga prikazati Sv. Anti. 🙏🙏🙏🙏🙏
Vidiš sa sa testovima nikad ne znaš. Moj je popodnevni bio pozz prvi, pa onda jutarnji nakon toga bijelo, pa bijelo pa evo sad ovakav.
I sasvim je normalno da si pala i da imaš negativne misli ali se probaj othrvati tome. Mazi bušu, govori mrvici sa se čvrsto drži. Ja svojoj svašta pričam. I kak joj je mater luda i da se črvsto drži da ae upoznamo da vidi kak sal luda. Ma svašta mi pada na pamet.
Eto sa petka na subotu sam sanjala kvočku i piliće. 🤣🤣🤣🤣
Šta fi je podsvijest. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Sani hvala ti ato si sve podijelila s nama i sto se toliko trudi❤️
Sve ostale curke hvala nalijepim zeljama i pozitivnoj vibri🥰
Ne znam tko je sad zadnje pitao o simptomima, ali ono kaj vam mogu rec iz svog iskustva da je meni uvijek sve drugacije, ali uvijek. Recimo prosli put od pocetka ti grcevi par dana bas dosta, pa iza toga menstrualni bolovi i nista, sad ((bez obzira kaj je trk par dana) nista, ali nista.
U prijasnjim postupcima jednom osjetljive grudi, narasle, zile, mirisi, nista, a kad sam ostala trudna nista od svega toga tamo negdje do 6 tjedna kad me poceo smetati miris, ali to su inda vec drugi simptomi. Tako da eto, pravila nema.
Kako nisam uspjela redovno pratiti sad kad sam prosla hrpu toga pola zaboravila, ali sreno sutra Loorna na beti i ako se ne varam Lucky i Stela vi imate nesto.
Aria da, kod nas u tim godinama ne vole cekanje, bas mi je rekla da sve drasticnije pada, ne ostvarenje trudnoce nego zadrzavanje iste, vjerojatno zato. Mislim, nista cega nismo i same svjesne. Kakva je situacija kod tebe sada? Stalo smedjarenje? Vadis jos betu ili te narucio vec na 1 uzv? Svakako se umiri i nemoj nista raditi❤️
Rain hvala ti i saljem kiss tebi i Sofiji❤️
Ljubim vas sve i grlim❤️
Sretno i tebi. ❤️❤️❤️
Ja jedino imama ta probadanja. Cice ko da je neetko zbušio iglom one balone, samo fali da se još smežuraju.🤣🤣🤣
Ni prvi puta nisam imala ništa osim tih probadanja.
Spavanje baš prepisujem utrićima.
Znale su cure pisati za položaj cerviksa. Nit ja znam di je to tj. napipati a kamo li odrediti mu položaj.🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Lornaabeta raste 🥰🥰 jedva čekam sutra tvoju betu.
Ja sam otišla skroz u k…. danas bi po planu trebala dobit M, nadam se da neću, i da su ova 3 testa koja sam napravila dobra. Do utorka ću izludjet samu sebe. Strah me da nije biokemijska. Baš nekako sam skroz pala u glavi..
I ja jedva čekam.
Sad sam ovaj test spremila u torbu i kad budem na misi idem ga prikazati Sv. Anti. 🙏🙏🙏🙏🙏
Vidiš sa sa testovima nikad ne znaš. Moj je popodnevni bio pozz prvi, pa onda jutarnji nakon toga bijelo, pa bijelo pa evo sad ovakav.
I sasvim je normalno da si pala i da imaš negativne misli ali se probaj othrvati tome. Mazi bušu, govori mrvici sa se čvrsto drži. Ja svojoj svašta pričam. I kak joj je mater luda i da se črvsto drži da ae upoznamo da vidi kak sal luda. Ma svašta mi pada na pamet.
Eto sa petka na subotu sam sanjala kvočku i piliće. 🤣🤣🤣🤣
Šta fi je podsvijest. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahah ma i ja pričam svasta. 😅 mazim, govorim. Još mi sad nećak kod mene, i on mazi busu i kaže da će pazit busu kad naraste. Srce moje ❤️ sve smo mi lude. Pozitivno lude 🩵 preživjeti ću di utorka pa kako bilo 😍🫶
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sad ja imam pitanje sto vi mislite dali da zaskocim muza ili apstinencija kako je napisao.
Ja mislim da nikako ne bi trebali propustiti taj ciklus i zaskoci muza! 💕 Ne razumijem uopce zasto se postavio tako doktor, shvacam da oni znaju ali ako vi zelite dijete i spremni ste na njega a ne plasi vas mozda viseplodna trudnoca (koja nije toliko cesta) onda go for it. Pa nisi se kljukala hormonima uzalud i sve.
Gdje si u postupku?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sortiraj odgovore
Najstariji