Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IKAR0808
    05. Ožujak 2023. 16:05

Loorna41

Aniii PUPO❤️❤️❤️ sreetnoooo.
    Razumna a Bože tvog ginekologa. Kak se prine toga nije sjetio. Mužu svaka cast. To se zove optimizam.
    Ja se vratila s mise. Kako nam preuređuju crkvu mislila sam da nema više kipa od SV. ANTE al sam ga na kraju uspjela naći prekrivenog najlonom, maknula najlon i ostavila svoj jutrošnji test. Sad kad ga nađu radnici mislit će šta je ovo. 🤣🤣🤣🤣
    A sad se idem totalno prejesti svega. Speka, kobase, kulena, jogurta, krastavaca, sira, cheescake sam jučer pravila. Ima grickalica oatalo od klinaca to bim isto pojela.🤣🤣🤣🤣

Čestitam na biti draga moja. Vratila si me u 2015 i podsjetila na tu sreću kada se beta duplo. Te male bete baš znaju divno iznenaditi. Želim ti zdravu I školsku trudnoću. Moja mala beta se zove Lora. Ja uvijek kad idem u Vinogradsku odem do kamenitim vrata, Sv. Antunu, već smo stari znanci 🤣 . 

Anchyyyy, ako ti je na pregledu bio primarijus Bolanča ja bih ga slušala, od svih jedino je on vjerovao u moju betu i inzistirao da nastavim sa terapijom. 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Maus
    05. Ožujak 2023. 16:29

Cure koje ste rodili i imale ICSI postupak dali ste rodili curice. Čujem da se kod ICSI metode rađaju samo curice hahaha..eto ja ne vjerujem u to. 

Loorna41
    05. Ožujak 2023. 16:48

Anchyyyy

Mi smo ipak pustili plivace pa kako bude 🙏
    Svima želim srecu 🤗🥰

Ma bravo. 
    Neka bude sretno.🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    05. Ožujak 2023. 16:53

IKAR0808

Loorna41

Aniii PUPO❤️❤️❤️ sreetnoooo.
    Razumna a Bože tvog ginekologa. Kak se prine toga nije sjetio. Mužu svaka cast. To se zove optimizam.
    Ja se vratila s mise. Kako nam preuređuju crkvu mislila sam da nema više kipa od SV. ANTE al sam ga na kraju uspjela naći prekrivenog najlonom, maknula najlon i ostavila svoj jutrošnji test. Sad kad ga nađu radnici mislit će šta je ovo. 🤣🤣🤣🤣
    A sad se idem totalno prejesti svega. Speka, kobase, kulena, jogurta, krastavaca, sira, cheescake sam jučer pravila. Ima grickalica oatalo od klinaca to bim isto pojela.🤣🤣🤣🤣

Čestitam na biti draga moja. Vratila si me u 2015 i podsjetila na tu sreću kada se beta duplo. Te male bete baš znaju divno iznenaditi. Želim ti zdravu I školsku trudnoću. Moja mala beta se zove Lora. Ja uvijek kad idem u Vinogradsku odem do kamenitim vrata, Sv. Antunu, već smo stari znanci 🤣 .

Anchyyyy, ako ti je na pregledu bio primarijus Bolanča ja bih ga slušala, od svih jedino je on vjerovao u moju betu i inzistirao da nastavim sa terapijom.

Hvala ti od srca. Moj test je kod SV. ANTE u našoj crkvi ostavljen. 🙏🙏🙏🙏
    Iskreno nikad nisam nešto pretjerano trazila za sebe i molila. Ovaj puta baš jesam i dan prije FET-a sam se zavjetovala SV. Anti. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    05. Ožujak 2023. 16:56

Bebolina2207

Loorna test ti je odličan. Čak i moj muž vidi bez naočala 😀. Beta će sutra biti jako lijepa. Daj im reci da brzo pošalju nalaz jer skoro je pao sistem na forumu koliko puta smo ulazile u petak 😂.
    Anchyyy šta bude bude. Ja doma već govorim da ne želim ni blizance ni trojke pa mi se smiju. Ajde da idem na prvo dijete pa blizanci, to bi onda bilo ok. Jer svakako bi željela imati dvoje djece. Prvi mi je već veliki i zato bi sada drugo jer bi imala i pomoć i muža i sina oko bebe, a isto tako imala bi puno vremena da se samo bebi posvetim i imamo svoje vrijeme nasamo kao i s prvim djetetom.

Hahahahahahahaha. Najbolje da im kazem ja bum tu čekala nlaza. Ponesem si laptop i radim od tamo. 🤣🤣🤣🤣🤣
    E sutra će biti veselo kad dođe pa kad srce počne lupati pa otvoris mail. Morat ću muža zamoliti da on pogleda ja bum se ustrtarila.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    05. Ožujak 2023. 17:24

Bebolina2207

Loorna41

Bebolina2207

Loorna test ti je odličan. Čak i moj muž vidi bez naočala 😀. Beta će sutra biti jako lijepa. Daj im reci da brzo pošalju nalaz jer skoro je pao sistem na forumu koliko puta smo ulazile u petak 😂.
    Anchyyy šta bude bude. Ja doma već govorim da ne želim ni blizance ni trojke pa mi se smiju. Ajde da idem na prvo dijete pa blizanci, to bi onda bilo ok. Jer svakako bi željela imati dvoje djece. Prvi mi je već veliki i zato bi sada drugo jer bi imala i pomoć i muža i sina oko bebe, a isto tako imala bi puno vremena da se samo bebi posvetim i imamo svoje vrijeme nasamo kao i s prvim djetetom.

Hahahahahahahaha. Najbolje da im kazem ja bum tu čekala nlaza. Ponesem si laptop i radim od tamo. 🤣🤣🤣🤣🤣
    E sutra će biti veselo kad dođe pa kad srce počne lupati pa otvoris mail. Morat ću muža zamoliti da on pogleda ja bum se ustrtarila.🤣🤣🤣🤣🤣

Tako najbolje, kampiraj kod njih i čekaj nalaz. Ponesi nešto za prigrist da ne ogladniš 😂

Da ne postanem živčana.🤣🤣🤣🤣
    Nadam se da neće biti gužva kao i i petak. 
    Čekat ću jq sutra opet cijeli dan ako treba samo nek sve bude u redu. 
    Potpisala bi takvo čekanje do kraja trudnoće.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Mishmash
    05. Ožujak 2023. 18:06

Loorna znaci test goriii, bas mi je dragoo 🥰❤️🤞
    Anii PUPO, sretnoo da se sto cvrsce primii mrvicaa🤞❤️

Ja cure jutros bila na folikulometriji, i meni je bio Bolanca i reko da je endo super cak mozda i malo pre super, na desnom su dva vodeca folikula ostali su manji, i na ljevom jedan...sve u svemu nije zadovoljan s reakcijom na ovu terapiju kaze da se nismo bas usrecili, ali dobro sts je tu je u utorak je aspiracija, u utorak mi je rodendan pa eto daj Boze da je to neki znak 🤞🤞
    Sve sta dobijemo se mora smrznut jer cekam op u 4 mj.

Drzim fige svima koji imaju nesto iduci tjedan 🤞❤️❤️

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Razumna
    05. Ožujak 2023. 18:10

Bebolina2207

U IVF je dosta teško pogoditi broj djece koje ćeš dobiti. Može niti nijedno, jedno ili dvije od jednog embrija. Ja sam jednom kod dr L čula raspravu između dr L i jedne žene. Uglavnom žena je imala već jedno dijete a on joj je na transferu vratio 2 embrija pa se ona bojala da se obadva prime. Na kraju se nije primio ni jedan jer sam je viđala na punkciji kad sam ja bila na uzv... Ja isto nisam htjela blizance ni više od troje djece ali sad mi je sve svejedno jer što god da ja želim opet će biti kako će biti. Nekako sam uz ivf prestala i maštati i sanjati 😭. 
    Loorna41 bas si me nasmijala sa testom kod sv Ante. Ako je riječ o zavjetu možda se rodi mali Antonio ili Tonka 💞💞💞 ja se molim sv Josipu. Imam neku 30 dnevnu molitvu koji muž i ja molimo svaku večer i svaki put kažem da rodim zdravo dijete a muž kaže da supruga rodi zdravo dijete 🥰.
    Ili će mi Bog ispuniti tu želju ili će mi dati snage da se nosim sa životom bez djece, kako god odluči nisam sama imam Njega. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anci2305
    05. Ožujak 2023. 18:24

Razumna tridesetnica Svetom Josipu jedna je od mocnijih molitvi ikad.
    Nedavno sam je molila.. ❤️

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Mishmash
    05. Ožujak 2023. 18:30

Anchyyyy

Mishmash

Loornaznaci test goriii, bas mi je dragoo 🥰❤️🤞
    AniiPUPO, sretnoo da se sto cvrsce primii mrvicaa🤞❤️

Ja cure jutros bila na folikulometriji, i meni je bio Bolanca i reko da je endo super cak mozda i malo pre super, na desnom su dva vodeca folikula ostali su manji, i na ljevom jedan…sve u svemu nije zadovoljan s reakcijom na ovu terapiju kaze da se nismo bas usrecili, ali dobro sts je tu je u utorak je aspiracija, u utorak mi je rodendan pa eto daj Boze da je to neki znak 🤞🤞
    Sve sta dobijemo se mora smrznut jer cekam op u 4 mj.

Drzim fige svima koji imaju nesto iduci tjedan 🤞❤️❤️

Držim 🤞da bude to neki znak 🙏
    Možda smo se i srele danas tko zna 🤗

Hvala tii🥰 moguce, ja bila vec u 8 onaj kockasti kaput nemres me fulat 😂

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.