Cuda postoje i to je dokazano 🥰🥰
Htjedoh samo da kazem svoje neko iskustvo.. Ja sam u Njemackoj i posto mi je lijevi jajovod 2018 odstranjen(plod bio u njemu vanmatericna) u Hrvatskoj su mi rekli da desni nije povezan sa lijevim i svaki radi svoju funkciju,medjutim 2020 mi jebodstranjen i desni u Njemackoj jer se ispostavlja da je pun toksicnosti,moze se ocistit al u toku mjesec dana opet bi sve bilo isto,jako veliki rizik od ponavljanja vanmatericne,skoro 100 % sigurnoat da prirodno ne ide,a isto tako je takav jajovod jako veliki rizik za potpomognutu jer ta toksicnost jednostavno ubija plod.
U Njemackoj je zapravo preduvjet za uopce pocetaknpotpompgnute,da su jajovodi zdravi ili da se odstrane.
Nadam se da ce nekom pomoci 😘😘
Meni je danas po planu vjestica zakazana ali ja virujen da mi je ostavila oprostajnonpismo za sljedecu godinu dana 😇😇
Do jucer sam imala neke kao predmenstrualne grceve danas vec nista,mislim da jutros kad sam piskila na papiru bilo malo roze boje,sad dal je to ono implantacijsko il mi se samo ucinilo,jer psiha,neznam 😁
Boli me dosta glava i vec 5 dana nemogu spavatinod znoja ljudi moji,a sobubopce ne grijemo i ja se budim svaka 2,3 sata mokra ko cep 🤨🤨
Ledja me ubijaju ovaj donji dio i tuce mi kao u desnu nogu.
Kako ste vi? ❤️❤️
I ja imam odstranjene jajovode koji su bili ispunjeni tekućinom i morali smo ih odstraniti jer su smetali za postupak. I ovdje je takodjer standardna pretraga prohodnosti jajovoda prije postupka, s tim da se prošireni jajovodi vide i na UZVu.
Sani pupo moja draga doslo je i tvoje vrijeme 🤰🏽💝🙏🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Flo ,Mala g cestitke cure na super uzv ima malo kasnim ne ljutite se 💝💝😘😘🤰🏽🤰🏽
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cuda postoje i to je dokazano 🥰🥰
Htjedoh samo da kazem svoje neko iskustvo.. Ja sam u Njemackoj i posto mi je lijevi jajovod 2018 odstranjen(plod bio u njemu vanmatericna) u Hrvatskoj su mi rekli da desni nije povezan sa lijevim i svaki radi svoju funkciju,medjutim 2020 mi jebodstranjen i desni u Njemackoj jer se ispostavlja da je pun toksicnosti,moze se ocistit al u toku mjesec dana opet bi sve bilo isto,jako veliki rizik od ponavljanja vanmatericne,skoro 100 % sigurnoat da prirodno ne ide,a isto tako je takav jajovod jako veliki rizik za potpomognutu jer ta toksicnost jednostavno ubija plod.
U Njemackoj je zapravo preduvjet za uopce pocetaknpotpompgnute,da su jajovodi zdravi ili da se odstrane.
Nadam se da ce nekom pomoci 😘😘
Meni je danas po planu vjestica zakazana ali ja virujen da mi je ostavila oprostajnonpismo za sljedecu godinu dana 😇😇
Do jucer sam imala neke kao predmenstrualne grceve danas vec nista,mislim da jutros kad sam piskila na papiru bilo malo roze boje,sad dal je to ono implantacijsko il mi se samo ucinilo,jer psiha,neznam 😁
Boli me dosta glava i vec 5 dana nemogu spavatinod znoja ljudi moji,a sobubopce ne grijemo i ja se budim svaka 2,3 sata mokra ko cep 🤨🤨
Ledja me ubijaju ovaj donji dio i tuce mi kao u desnu nogu.
Kako ste vi? ❤️❤️
I ja imam odstranjene jajovode koji su bili ispunjeni tekućinom i morali smo ih odstraniti jer su smetali za postupak. I ovdje je takodjer standardna pretraga prohodnosti jajovoda prije postupka, s tim da se prošireni jajovodi vide i na UZVu.
Da svakako smetaju za postupak zato sam to sve i napisala zato jer nekuzim doktore koji pustaju zenu sa takvim jajovodima u proces.
To je na kraju krajeva i opasno,a i sam taj rizik od vanmatericne.
Ja sam 2018 imala borbu za zivot zbog toga,iako je meni puno doktor uprskao jer mi je rekao 4.tjedan(rana trudnoca) i sve je ok kao.
Ja na aerodromu sama u Njemackoj,prvi put u tom gradu i prokrvarim.
Hitno u bolnicu kaze doktorica trudnoca je al vjerojatno neki 8.tjedan vec i tako sve skupa kaze ali nije u maternici...
jajovod strasno zapetljan,plod vec poprilicno velik i svasta nesto.Eto samo zelim ukazat na problem "bolesnog" jajovoda..
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Anci2305Nisu sva oštećenja jajovoda ista, neki su prošireni i ispunjeni tekućinom, neki samo neprohodni jer su puni priraslica, ne sadržavaju svi toksičnu tečnost pa tako nisu niti svi za automatsko odstranjivanje. To dr na osnovu pretraga odluci tko je za koju opciju, nekada ih je bolje ne dirati kao u slučajuMishmash.Domleonhvala ti 😘🤗
Da ja sam samo rekla svoje iskustvo,jajovodi ispunjeni toksicnom tekucinom,nista drugo.
Ja sam se i vodila intuicijom da nesto nije u redu i nece bit dok se ne odstrani,ali svako svoje tijelo pozna najbolje i zna sto je najbolje za isto.
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
MalaG, stela, kacusha, sani, flowerson, tikvica i sve ostale drage zenice, hvala vam od srca na navijanju i pozitivi!! ❤️❤️🤗
Ja sam danas i vise nego sretna jer su me docekale super vijesti u poliklinici! Javljeno nam je da imamo 7 oplodjenih, a danas ih ima 10!! 🥰 Jednog smo danas smjestili na sigurno u busu, a ostalih 9 ce ostaviti do subote. Kad mi je pokazala sliku zametaka i pricala, ja brojim 3 puta i nista mi nije bilo jasno 😅 tako da, eto, presretna sam i nadam se da ce u subotu javiti dobre vijesti ☘️☘️☘️
I naravno, mcd krumpirici pojedeni 🥳🤗
https://ibb.co/5jd13n3
Beta 06.03 ☘️
Cure koje radite testice za vikend, zelim vam svu srecu i da budu pozitivni!! Isto tako svima ostalima sretno sa postupcima, aspiracijama, transferima i svime! ❤️
Sani i mi jedva čekamo! 😍🤭❤️🙏🙏🙏
DomLeon hvala ti draga!🤗🥰❤️ Znaš kako kažu, za dobre želje nikad nije kasno 🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG, stela, kacusha, sani, flowerson, tikvica i sve ostale drage zenice, hvala vam od srca na navijanju i pozitivi!! ❤️❤️🤗
Ja sam danas i vise nego sretna jer su me docekale super vijesti u poliklinici! Javljeno nam je da imamo 7 oplodjenih, a danas ih ima 10!! 🥰 Jednog smo danas smjestili na sigurno u busu, a ostalih 9 ce ostaviti do subote. Kad mi je pokazala sliku zametaka i pricala, ja brojim 3 puta i nista mi nije bilo jasno 😅 tako da, eto, presretna sam i nadam se da ce u subotu javiti dobre vijesti ☘️☘️☘️
Beta 06.03 ☘️
Cure koje radite testice za vikend, zelim vam svu srecu i da budu pozitivni!! Isto tako svima ostalima sretno sa postupcima, aspiracijama, transferima i svime! ❤️
Super vijesti!🥳😍🥰❤️❤️❤️ Držimo fige za ove koji ostaju tamo, ali i da se ova mrva črvsto ukopa i ne pušta mamu idućih 9 mjeseci!🤞🍀🙏🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Beta 06.03 ☘️
Wau.. koja lijepa vijest...
Uglavnom sa 10 ide na 7..
Nek je sretno
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
DomLeon, hvala ti puno 🤗
Cotton, sjajan rezultat, neka ih bude što više!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cotton odlicne vijesti 💪🏻👌🏻 nek se mrvica cvrsto primi ❤️🥰😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji