Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1481

Prijavi adminu

Rainbow i Ana_ čestitam vam na vašim bebicama! 
    Rainbow malena Sofia je prekrasna! Brzi oporavak ti želim 

👩 38 AMH 8.2 pmol/L
    👨 37 Normo
    *04/21 ET Petrova 1 blastica - biokem ❎
    *11/21 FET Petrova, 27.11. PUPO 🐧🐧 ✅
    ⭐11dnt 444,27 ⭐13dnt 921,07 ⭐17dnt 5212
    *Nifty, Mini anomaly, Anomaly scan ✅
    💙 Stiže nam dečko, 22.08.2022.💙
    [lilypie.com]

Lucky 🍀

Broj poruka: 6318

Prijavi adminu

Točkica 89

PBTAB ne znam sto bih ti rekla na to.. ne znam je li pozeljni se krenuti pikat kad imas upalu mjehura.. ipak je to sve na istom mjestu… Mozda se neka od cura susrela s tim pa ce ti znati reci.. nadam se da te to nece sprijeciti.. 💓
    Z-MARTAželim dobar provod u labu.. nek se jajceki i momcad punoooooo vole… 💖
    Lucky jesi se usudila radit test? Ja se cak dvoumim da bi isla test pisnut ponedjeljak, utorak, ali me bas strah.. moje su ipak blaste pa bi trebali nesto pokazat… Do sada nikad test nisam radila.. strahhhhhh me… 🤮

Ma nema mi smisla radit test, danas je 4dnt trodnevnih, nista se jos nije stiglo ni ugnjezditi. A ti ako imas blaste si u prednosti, mogla bi u pon pisnuti 🤭

🧔🏻36 🔬normo
    👩🏻33 AMH 97 pmol/L (2022.)
    8 ciklusa ciljanih odnosa ( 7 Klomifen, 1 Femara)
    MPO ➡️ Lucinger
    1/22 - AIH (Klomifen, Estrofem, Ovitrelle) ß - 0
    2/22 - IVF (Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl) - 9❄️, nema transfera
    4/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) - Missed ab - kiretaza
    9/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    1/23 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    3/23 FET - 3❄️ (Estrofem, Estramon100, Andol100)

One day the word “Soon” will be replaced by “Finally”

Leeloo101

Broj poruka: 433

Prijavi adminu

La3arica

MalaG Hvala puno, nadam se da ce promjene bar nesto donijeti dobro💞🍀 Ispratila sam zadnje stranice i vidim da ti je beta super i da cekamo uzv. Svaka cast i sve najbolje 💪🏻😍
    anii208 Hvala za link. Gledala sam malo i ja po netu i vidjela tu Swanson Dhea, ali mi je nepoznato ime kompanije pa sam bila sumnjicava (kao da znam imena svih drugih proizvodjaca suplemenata 🙈😃).
    Leeloo101 ja sam poslije proslog neuspjeha planirala da zakazem konsultacije za sijecanj, ali su bili blagdani, pa sam poslije i ja malo odlagala…dok me muz nije pitao kad cu opet u mpo, i to dva puta u kratkom roku sto me iznenadilo jer on sve podrzava i prati, ali nekako u sebi to prozivljava i ne pricamo puno, dok ne krene postupak - tada ga zanima sve. Onda sam usla na forum i malo se uplasila jer sam procitala da se dugo ceka na termine, posebno za HZZO postupke i mislila sam da necu do ljeta doci na red, pa sam brze bolje otisla u Betu i vrlo brzo dobila i termin za konsultacije, a sad i za postupak. Vjerovatno su me zbog godina malo ubrzali ☺️. Inace mi dr otvoreno nije dala velike sanse zbog cjelokupne situacije, ali ono…jbg….kako bude bice 🤷🏻‍♀️
    Suncica Imam jednu Farmaciju u kvartu pa budem provjerila sa njima. Hvala 💞
    Hvala draga Stela_M. 🍀💞
    Sretno curama koje sutra rade betu i ostalima u svim fazama postupka 🍀💪🏻💞

Tu smo mi po godinama… nadam se da će biti uspješno

Ja sam danas zvala kliniku pa mi kaže da bi trebala krenuti 3.dc sa eu nečim zaboravila sam..

Ne sjećam se toga prije u fet-u

I ovo mi je fet preko hzzo u privatnoj klinici je l to plaćam ili kako?

🙇‍♀️ 40 jedan jajovod ✂️ AMH 13 TSH 1,24 ACA 11,7 Vit D 104 ft4 13,5, fsh 8,4
    🙋‍♂️ 40 ok
    1. Rekovelle 8js, 5 oplodeno, 2 blastica, Ohss , Fet nakon 2 mj, beta 0
    2. Ovaleap 5js, 3 oplodeno, 1 blastica, beta 0
    3. Gonal F 8js , 5 oplodeno, 1 blastica vraćena, 1 🐧 biokemijska
    4. Fet , beta 0
    Histeroskopija ok
    5. Menopur, gonal, cetrotide, ovitrele, decapeptyl 12js, 7 oplodeno, 3 do 5. Dana. beta 0
    6. Estrofem, duphaston, estramon, prolutex, andol, folacin beta 0

Leeloo101

Prijavi adminu

Stela_M

Točkice pupo neka se mrva/mrve čvrsto prime 🤞🤗❤️ moram na konzultacije 7 dana prije menge pa ćemo biti pametniji, iskreno ne znam koliko se čeka phd i mikrobiološki nalaz pa ne znam dal ću krenuti prije toga ili moram čekati nalaze 😁
    Lucky drugim riječima uskoro ćeš piškiti 🤗🤞❤️
    Amadeus pozz ne znam gdje si u postupku, ali pretpostavljam da si imala već konzultacije prije ili? Možda ćeš na tom dog imati i uzv i dog za protokol pa ćeš obaviti sve od jednom 😁

Ja sam čekala manje od mj dana

🙋‍♂️ 40 ok
    4. Fet , beta 0
    Histeroskopija ok
    5. Menopur, gonal, cetrotide, ovitrele, decapeptyl 12js, 7 oplodeno, 3 do 5. Dana. beta 0

Leeloo101

Prijavi adminu

Rain kakav slatki nosic…. od srca cestitam

🙋‍♂️ 40 ok
    4. Fet , beta 0
    Histeroskopija ok

Fashionista

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Pozdrav svim trudilicama!
    Citam vas vec skoro 6 mjeseci, procitala sam na tisuce stranica i ovog i proslih volumea, puno ste mi pomogle kako bih sve bolje shvatila! 🙌🏻💕
    Mislila sam kako cu ja biti jedna od onih sretnica koje se nikada nece morati bas prikljuciti u razgovore i kako cemo doci do svog cilja jako brzo ali nista od toga ocito! 😭🙈
    Pokusavamo vec 3,5 godine sve ostalo cijeli tijek sam stavila u potpis (nadam se da se dobro vidi sve 🙈)!
    Sada sam u stimuliranom FETu vec 18. dan (na 15. dan endo samo 7mm) malo su mi povecali dozu ali ako u utorak ne bude zadovoljavajuci skinut ce me sa tableta i nista od transfera 🙁 
    Da li je netko imao ovakvo iskustvo da tako dugo pije tablete i jako oasno ika transfer jer se endo ne zadebljava?
    I ako dode do toga da ovoga puta nista os svega, mogu li odmah u iducem ciklusu ponovno u stimulirani FET (jer ja ocito na prirodni ne mogu)?
    Inace imam duge cikluse kada nisam u stimulaciji 32-45 dana a u stimulaciji obrnuto, budu normalni i jako mi se brzo razviju folikuli i pucaju.
    Hvala unaprijed na odgovoru! 💕

👱🏻‍♀️ 38
    prije 3,5 godine AMH 43 - sada AMH 10 / prije TSH 3.26 - sada TSH 1.50 / Anti-Tg 26.1 / Anti-TPO 52.19 / IR 3.1 / progesteron 1.95 / dugi ciklusi 32-45 dana/ Euthyrox 25 i svi vitamini
    💁🏻‍♂️ 37 pokusavamo od 2019.
    2020. trudnoca letrozol / missed ab. 6+3💔
    2021. spontana trudnoca/ missed ab. 8+2💔
    9/22 IUI letrozol ❌
    10/22 IVF/ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚 ET: 1x trodnevni ❌
    12/22 IVF/ISCI letrozol + menopur = 3x🥚
    ET: 2x trodnevna ❌ 1x 🐧
    2/23 FET stim. odustali
    3/23 FET prir.

Lucky 🍀

Broj poruka: 6318

Prijavi adminu

Fashionista dobro nam dosla 🙋🏼‍♀️  moj prosli fet je bio takav kako ti opisujes, s tim da je meni gin vec 15dc prekinuo terapiju jer je endo isto dosao do 7 i to jedva, i objasnio da nema smisla dalje produljivati agoniju jer endo se vec pocinje raspadati i nema smisla u takve lose uvjete vracati embrij, tako da je fet odgoden, iduci put (to je sada ova runda) mi je od pocetka povecana terapija i endo je vec 12dc presao 8mm. Poanta price, koliko god mi htjele vratiti taj embrij, trebamo biti realne, ako nisu idealni uvjeti bolje je odgoditi i omoguciti bebicama samo najbolje od samog pocetka 🤗 

🧔🏻36 🔬normo
    👩🏻33 AMH 97 pmol/L (2022.)
    8 ciklusa ciljanih odnosa ( 7 Klomifen, 1 Femara)
    MPO ➡️ Lucinger
    1/22 - AIH (Klomifen, Estrofem, Ovitrelle) ß - 0
    2/22 - IVF (Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl) - 9❄️, nema transfera
    4/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) - Missed ab - kiretaza
    9/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    1/23 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    3/23 FET - 3❄️ (Estrofem, Estramon100, Andol100)

One day the word “Soon” will be replaced by “Finally”

Johicaa

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

Pozdrav Fashionista , kod mene je obrnuti problem
    moj se endo previše zadebljava pa mi je transfer bio odgođen.
    Dobra stvar je sto u iducem ciklusu mozes opet krenuti sa stimulacijom za novi pokusaj.Glavu gore, najbitnije da nije nista izgubljeno.
    Ja sam sad u 1.mj kad mi je previse bio zadebljan endo, jela ciklu/ cveklu i ananas, pila sok od cikle i šipka i naravno estrofem u vecoj dozi nego sada. Mozda sam pretjerala s dobrim namjerama.  Ali eto imaj na umu i ove prirodne dodatke , mozda pomazu. 😀

Cure čestitam na betama🍀💗
    Također čestitam na paketiću sreće Rain tvoja 🌈 je stigla.

32👫🏻33
    Naša dijagnoza - Retrogradna ejakulacija
    AMH 12,14
    1. IVF 07/22 Bahceci BiH 6js = 5 blastocita (freez all)
    • 9/22. Fet 2❄️ beta 0
    • 1.,2.,3./23 odkazan FET
    • Fet (lipanj?)

Svaki trenutak je novi početak.

Flowerson 🌸

Broj poruka: 1375

Prijavi adminu

Fashionista, dobrodošla!🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546 | 7+1 💓 | Qualified 360 ✅ girl 💜 uzv 25.04.
    [tickerfactory.com]

MalaG

Broj poruka: 713

Prijavi adminu

ZMARTA nek bude dobar party u labosu i da se sve oplode!🤞🍀🥰
    Fashionista dobro nam došla i što prije otišla na veselije teme!🤞🍀🤗

🙋37g 🙋🏽‍♀️27g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 ➡️9+3tt 💓➡️UZV 01.04.
    [tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.