Drage cure, vrtim vec pet dana forume i prekopala cijeli internet tražeći kako piti suplemente koji su preporuceni u trudnoci, pa isprike ako je netko mozda vec napisao, ja nisam uspjela naci 🙈
Ja pijem Folacin, d vitamin i omega 3. Svo troje sam pila iza rucka, a sad sam jos uzela vitamin E, Q10 i L arginin i nekako mi se cini malo previse svega da utrpam odjednom 🤦🏼♀️
Nasla sam za vitamine da su topivi u mastima i da ih treba uzimati uz obrok, Q10 isto uzeti s obrokom a L-arginin par sati nakon obroka, najbolje kasnije navecer…
Pa molim ako netko ima bolje informacije, neka javi prije nego se predoziram 😆
Vjerojatno misliš na pripremu za trudnoću, jer u trudnoći je dovoljno piti samo folnu i prenatale 🤗.
Ja sve rasporedim kroz cijeli dan. Ujutro natašte matičnu, poslije kave i smoothija popijem vit c i coq10 od 100mg, uz ručak vitamine topive u mastima, dakle, omegu vit E, i D, malo kasnije opet coq10 od 100 i prenatale, navečer Zn i Mg, melatonin pred spavanje.
Loli tvoji simptomi zvuče baš obećavajuce, kod mene i danas ravna crta, dakle ništa ne osjećam 🤷♀️
Rolica hvala za info, nek ostane zabilježeno za one koje zanima 🤗
Joooj Sani88 upravo me i strah razočaranja jer i meni djeluje sve kao da jesam trudna, baš sam euforična, pozitivna . I baš mislim da bi mogla guzom lupit od pod samo tako. Ne znam šta da mislim. Evo danas kao da se ništa ne dešava. A jučer, eksplozija u meni. Toliko sam se slomila da sam jecala od plača, bez razloga, moja curica mi donijela svoju igračkicu da me utješi. I pokušavam se smirit zbog nje, ali ne mogu ja stati. Kao koza mala sam blečila. Najednom sve ok. Užaaaaas od dana, ali ako će to izaći ne pozitivno onda mi nije žao 😂
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Ja sam sinoć imala bas pritisak jaki, ne znam da li je to zbog toga jer sam se preforsirala s malenom, jako dugo smo bile vani,puno setale,morala ju podici par puta u parkicu,a realno ima je😂
Nadam se da je ipak dobar znak,lovim se za sve🤭
Danas se pretvorilo u menga bolove…
Kako su ostale curke?🤗
Teško je upoređivati simptome nakon svježeg transfera, tj neposredno nakon stimulacije i aspiracije sa onim u prirodnom ciklusu kad se ne koristi ništa. Ja evo kao da nisam bila na transferu, nikakvih simptoma nemam, malo mi I entuzijazam popušta i zapravo jedva čekam test da znam na čemu sam 😁. Planiraš li radit test?
MalaG, Flower jedva čekam 🫣
Ma znam...ja nisam do sad bila u prirodnom pa jednostavno ne mogu usporediti...
Ja sam imala 4 inseminacije i ovo je 4.stimulirani icsi.
Planirala sam raditi test u nedjelju 🙉 to ce biti 8.dan nakon et trodnevnog...
💁♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞
Hvala žene. Probadaju me jajnici i povremeno imam menga bolove ali ništa konkretno se ne događa.
Meni jučer uz hrpu svega što me snašlo od (ne)simptoma, cijeli dan, ne mogu reći da su grčevi, točno kao da se maternica rasteže (tako mi je bilo u prvoj trudnoći🤞) i kičma, ubilo me od bolova. Došla sam s posla, preležala sam. Jutros evo skroz ok sve. Mislim da ću skupiti hrabrosti da popiškim testić u sub/ned 😏
Sretno🤗 držim fige za plusic🥰
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Ja sam sinoć imala bas pritisak jaki, ne znam da li je to zbog toga jer sam se preforsirala s malenom, jako dugo smo bile vani,puno setale,morala ju podici par puta u parkicu,a realno ima je😂
Kako su ostale curke?🤗
Teško je upoređivati simptome nakon svježeg transfera, tj neposredno nakon stimulacije i aspiracije sa onim u prirodnom ciklusu kad se ne koristi ništa. Ja evo kao da nisam bila na transferu, nikakvih simptoma nemam, malo mi I entuzijazam popušta i zapravo jedva čekam test da znam na čemu sam 😁. Planiraš li radit test?
Držim fige za plusic🤗🥰
A nema pravila,sve smo mi individue.
Curka koja je bila sa mnom na et(stimuliranom) nije imala nikakve simptome osim mrvicu bolnih grudi, poceo ju mrvicu trbuh boliti tek pred betu. I bilo je uspjesno. A ja sam cijelo vrijeme imala menga bolove i nista...bas nema pravila...
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Kako su ostale curke?🤗
Držim fige za plusic🤗🥰
A nema pravila,sve smo mi individue.
Curka koja je bila sa mnom na et(stimuliranom) nije imala nikakve simptome osim mrvicu bolnih grudi, poceo ju mrvicu trbuh boliti tek pred betu. I bilo je uspjesno. A ja sam cijelo vrijeme imala menga bolove i nista…bas nema pravila…
Bome da, ja sam i prošli put bila sigurna, super simptomi pa beta 0. Tako da sada koliko god sam optimistična, sve držim sa rezervom. Istina je blizu, uskoro ću znati jeli se moje tijelo igra sa mnom ili bebica već rano zafrkava 😊🦋
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Hvala žene. Probadaju me jajnici i povremeno imam menga bolove ali ništa konkretno se ne događa.
Meni jučer uz hrpu svega što me snašlo od (ne)simptoma, cijeli dan, ne mogu reći da su grčevi, točno kao da se maternica rasteže (tako mi je bilo u prvoj trudnoći🤞) i kičma, ubilo me od bolova. Došla sam s posla, preležala sam. Jutros evo skroz ok sve. Mislim da ću skupiti hrabrosti da popiškim testić u sub/ned 😏
To bi mogla biti trudnoća. Imaš sve, uigranu maternicu, i dokaz da ti možeš bez problema roditi što je odlična mentalna priprema, a svi trube da je sve u glavi...
Malo se pričuvaj i uživaj 💓💙💓
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Draga Maus vidi ovako... S obzirom na dijagnozu koju sam na Merkuru dobila neprohodnih jajovoda i veliku razliku izmedu sina i Julie koja se rodila u 9mj ja sam stvarno vjerovala da sam svoje cudo rodila u 9mj i da mi se vise ne moze dogodot.Cak sam ovdje iznjela plan da bih na ljeto se vratila po svoje smrzlice na VV kad ono suprise.Izostala M i veliki plus.Tako da mislim da doktoei pumo puta i fulaju dijagnoze plus to sto kazes imala sam transfere i nijedan od njih 4 koliko su vracali se nije primio osim zadnje biokemijske 🤦🏻♀️.Tako da mislim da bi sve mi trebale i zadnji atom snage dat svojim pokusajima.7 godina nisam nikako mogla a sad jedno na drugo dijete.Sin nam ima 9godina 💙🙏
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cuda postoje i to je dokazano 🥰🥰
Htjedoh samo da kazem svoje neko iskustvo.. Ja sam u Njemackoj i posto mi je lijevi jajovod 2018 odstranjen(plod bio u njemu vanmatericna) u Hrvatskoj su mi rekli da desni nije povezan sa lijevim i svaki radi svoju funkciju,medjutim 2020 mi jebodstranjen i desni u Njemackoj jer se ispostavlja da je pun toksicnosti,moze se ocistit al u toku mjesec dana opet bi sve bilo isto,jako veliki rizik od ponavljanja vanmatericne,skoro 100 % sigurnoat da prirodno ne ide,a isto tako je takav jajovod jako veliki rizik za potpomognutu jer ta toksicnost jednostavno ubija plod.
U Njemackoj je zapravo preduvjet za uopce pocetaknpotpompgnute,da su jajovodi zdravi ili da se odstrane.
Nadam se da ce nekom pomoci 😘😘
Meni je danas po planu vjestica zakazana ali ja virujen da mi je ostavila oprostajnonpismo za sljedecu godinu dana 😇😇
Do jucer sam imala neke kao predmenstrualne grceve danas vec nista,mislim da jutros kad sam piskila na papiru bilo malo roze boje,sad dal je to ono implantacijsko il mi se samo ucinilo,jer psiha,neznam 😁
Boli me dosta glava i vec 5 dana nemogu spavatinod znoja ljudi moji,a sobubopce ne grijemo i ja se budim svaka 2,3 sata mokra ko cep 🤨🤨
Ledja me ubijaju ovaj donji dio i tuce mi kao u desnu nogu.
Kako ste vi? ❤️❤️
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Htjedoh samo da kazem svoje neko iskustvo.. Ja sam u Njemackoj i posto mi je lijevi jajovod 2018 odstranjen(plod bio u njemu vanmatericna) u Hrvatskoj su mi rekli da desni nije povezan sa lijevim i svaki radi svoju funkciju,medjutim 2020 mi jebodstranjen i desni u Njemackoj jer se ispostavlja da je pun toksicnosti,moze se ocistit al u toku mjesec dana opet bi sve bilo isto,jako veliki rizik od ponavljanja vanmatericne,skoro 100 % sigurnoat da prirodno ne ide,a isto tako je takav jajovod jako veliki rizik za potpomognutu jer ta toksicnost jednostavno ubija plod.
U Njemackoj je zapravo preduvjet za uopce pocetaknpotpompgnute,da su jajovodi zdravi ili da se odstrane.
Meni je danas po planu vjestica zakazana ali ja virujen da mi je ostavila oprostajnonpismo za sljedecu godinu dana 😇😇
Do jucer sam imala neke kao predmenstrualne grceve danas vec nista,mislim da jutros kad sam piskila na papiru bilo malo roze boje,sad dal je to ono implantacijsko il mi se samo ucinilo,jer psiha,neznam 😁
Boli me dosta glava i vec 5 dana nemogu spavatinod znoja ljudi moji,a sobubopce ne grijemo i ja se budim svaka 2,3 sata mokra ko cep 🤨🤨
Kako ste vi? ❤️❤️
Ja imam obostrano neprohodne jajovode zbog upale na njima koja je uzrokovana upalom i operacijom slijepog crijeva...prvo su mi rekli da probam jedan ppstupak sa njima da vidimo kako reagira to sve, medutim, biokemijska..dr pretpostavlja da je ta toksicna tekucina unistila plod...nakon toga je plan bio da se odstrane, ali su doktori dosli do zakljucka da bi jos jedna operacija mogla prosirit upalu negdje drugo tako da ce ih samo "spaliti" tj. podvezati ako sam dobro shvatila tako da se ta tekucina ne moze vracat odnosno ispraznit u maternicu...🤷🏼♀️
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Kako ste vi? ❤️❤️
Ja imam obostrano neprohodne jajovode zbog upale na njima koja je uzrokovana upalom i operacijom slijepog crijeva…prvo su mi rekli da probam jedan ppstupak sa njima da vidimo kako reagira to sve, medutim, biokemijska..dr pretpostavlja da je ta toksicna tekucina unistila plod…nakon toga je plan bio da se odstrane, ali su doktori dosli do zakljucka da bi jos jedna operacija mogla prosirit upalu negdje drugo tako da ce ih samo "spaliti" tj. podvezati ako sam dobro shvatila tako da se ta tekucina ne moze vracat odnosno ispraznit u maternicu…🤷🏼♀️
Pa oni kao doktori trebaju napravit operaciju pa da ne dodje do prosirenja upale,sa takvim jajovodima u zeni samo dolazi do smanjenja sanse,bar sam ja to tako dozivila,i negdi je tako logicno..
Bez njih ne gubis osobno nista a mozes dobit jako puno 😘
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji