KriStaslažem se saStelom,nakon nekoliko neuspjeha svakako tražiti drugo misljenje , promijeniti skroz bolnicu/ kliniku jer u istoj često vladaju isti pristupi. Kakav je sgram od partnera, jel pijete oboje suplemente? Nekako mi se čini malo oplođenih naspram dobivenih js. To znači ili su ti stanice nekvalitetne ili nije pogođena stimulacija ili fulan tajming stoperice pa bile nezrele. Pisni i sutra test ali se bojim da je to to. Drži se 🤗
Linda 🤗😘
Imate li preporuku za nekog drugog doktora u drugoj bolnici? Sv Duh je super po brzini postupaka i sami ambijent je super jer je novouredjeno. Ali da, 4 puta fulati ne znam ni sama sta da mislim. Spermiogram mu je u redu. Nema nikakvih problema. Suplemente pila sve zivo prije punkcija a kasnije prenatale. Sutra cu napraviti test i to mi je zadnji. Neka dodje nova menga pa krecem ispocetka :(
Imaš privatnike koji rade sa hzzo-om, platiš samo konzultacije i prvi UZV, a ostalo je na uputnicu. Betaplus u Zg i Skvorc u Samoboru, čeka se cca 2-3 mj najvise, možeš ih nazvat i pitati detalje..
I ivf poliklinika zg
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo, znači i ti si partybreaker 😂 nek je sa srecom! 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sani,Rolica,Panda, Tikvica hvala 🥰🥰
Anci2305 cestitke na beti! 😊
Svima ostalima sretno u kojoj god fazi da jeste ☘️☘️
Pozdrav drage žene. U stimuliranom postupku sam, danas je šesti dan ciklusa i nisam uspjela terapiju uzeti u vrijeme u koje svaki dan uzimam. Umjesto u 17 sati uzela sam u 20. Kasnila sam sa terapijom tri sata i sada sam u velikom strahu jesam li sve zeznula? Kako da sada nastavim dalje? Da sutra uzmem redovno u 17 sati kao i prijašnjih dana? Terapija je Pergoveris, Bemfola i Cetrotide.
Leeloo, znači i ti si partybreaker 😂 nek je sa srecom! 🤗
A ma nekako ko da cu se ucoprati tnx i tebi...
Sani nisam znala za ivf... Ali ne škodi pitati
Pozdrav drage žene. U stimuliranom postupku sam, danas je šesti dan ciklusa i nisam uspjela terapiju uzeti u vrijeme u koje svaki dan uzimam. Umjesto u 17 sati uzela sam u 20.Kasnila sam sa terapijom tri sata i sada sam u velikom strahu jesam li sve zeznula? Kako da sada nastavim dalje? Da sutra uzmem redovno u 17 sati kao i prijašnjih dana? Terapija je Pergoveris, Bemfola i Cetrotide.
Ne brini se... stoperica je važna..
Ovo ostalo je klizno, kod mene nikad nije bilo točno točno i nikakav problem nikad 😉
Pozdrav drage žene. U stimuliranom postupku sam, danas je šesti dan ciklusa i nisam uspjela terapiju uzeti u vrijeme u koje svaki dan uzimam. Umjesto u 17 sati uzela sam u 20.Kasnila sam sa terapijom tri sata i sada sam u velikom strahu jesam li sve zeznula? Kako da sada nastavim dalje? Da sutra uzmem redovno u 17 sati kao i prijašnjih dana? Terapija je Pergoveris, Bemfola i Cetrotide.
Nije problem,ali prijavi svom dr, sutra nastavi u staro vrijeme sa terapijom. Za štopericu je jedino bitno da se uzme u točno određeno vrijeme 😊
Hvala puno 🤗
Cotton sretno sutra draga!🤞🍀❤️❤️❤️ Javi nam se nakon transfera!🤗🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cotton sretno sutra ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji