Cotton to je super 👏 sretno dalje 🤞da se mrvica fino smjesti kod mame
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
MalaG, leelloo, flowerson,sani, tikvica, hope hvalaa curke ❤️❤️🤗🤗
Sani daaa, bas sam sretna i iznenadjena jer kao sto vidis u potpisu prosli postupak je bio skroz drugaciji, malo folikula i nije bilo smrzlica.. tako da ovo sad je stvarno odlicno.
Uglavom, mrvu smo smjestili, krumpirice pojeli i sad s pozitivom cekamo i brojimo dane do testa 😅 samo to jos treba izdrzati.. 😁
Cure javljam negativnu beta, pratila sam vas ali sam se izgubila među postovima.
Evo ja se isto pridruzujem timu sa odličnim blasticama i negativnom betom🙄
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Cure javljam negativnu beta, pratila sam vas ali sam se izgubila među postovima.
Evo ja se isto pridruzujem timu sa odličnim blasticama i negativnom betom🙄
Draga Zuza... nije lako, ali negdje ima ta dobitna blastica... samo treba strpljenja do nje...
Gelim da bol prođe i snaga za nastavak brzo dođe...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Točkica 89 baš tako, žao mi je kad sam se već udala s 19. što nisam mogla prirodno sad bi mi djete bilo 7. razred. za onoga tko želi djete nikada nije kasno naravno ali kao da mi je to vrijeme izgubljeno jer ja sam zapela negdje između u čekanje. To čekanje je trebalo proći u školskim obavezama..a ne sad nas tek to čeka...izgubila sam jako puno vremena. Vjerujem da je tako s razlogom, tako mi je lakše. Samo da mi je netko tada rekao daj bar živi,nemoj gubiti vrijeme u čekanju i nadanju.
Hope1982 Brat od mog muža nema djece stariji je od njega 20godina. Njegova žena i on žive s nama i dan danas ona mašta i plače ima li išta ljepše od majčinske ljubavi a ja to doživjeti nikad neću, u menopauzu je i ne može se pomiriti s time. Ona je pak svoje vrijeme izgubila u Petrovu bolnicu toliko propali pokušaja. I onda na žalost nismo imali ni mi. A sve sestre im imaju djecu sad dali je slučajnost što njih dvoje ne mogu ili!?
Cotton kako to mislis pojavila se još tri? SRETNO!🙏🤞
ZuzaLu tako slično i kod nas pa ipak sam rodila...ako nije sad bit će sljedeći put...drži se.
DOMLeon da dugo vremenski nisi mogla zatrudnjeti. Što ćeš sa smrznutim embrijima,koliko još imaš? Dali plaćaš čuvanje?
Flowerson da u pravu si čekaš još ako zakasni koji dan presretan si..kad ono ništa. Zadnji put je biologica rekla da je spermogram bio odličan čak 80mil. da je imao. Kad smo izašli van kažem ja njemu kako si krenuo u starosti ćemo se morati paziti, kaze on epa sad uzivaj nemaš tih briga. Imam ja briga i to velikih, sjecam se kad ja nisam imala a jedna došla na ultrazvuk ide probati opet a već ima jedno..a ja u sebi joj da bar ja imam jedno. Čovjek očito nikad nije zadovoljan sad kad imam opet nezadovoljna 🤷♀️
Kratki update od mene🤗 Danas 10.dan pikanja, upravo se vratila sa uzv. Kaze doktor -“ovo izgleda obecavajuce”😂
Za endometrij kaze - savrsen 🤗 Cikla, ananas, indijski orascici i sok od nara rade vec danima 🥳
Ukratko kaze da je jako zadovoljan kako reagiram na terapiju. On inace nije od velikih riječi i tetošenja pa cu shvatit to kao dobre vijesti😂
Na jednom jajniku 3 folikula , na drugom 1 sakriven malo na nezgodnom mjestu al planira i njega punktirat.
Sutra opet idem na uzv, a aspiracija odprilike utorak ili srijeda🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Drage dame koje planirate tek prve konzulatcije, evo friških info za privatnike koji uzimaju preko hzzo-a;
Ivf Poliklinika - puni su do 06. mj i ne upisuju na liste čekanja, a privatno s plaćanjem može odmah
BetaPlus - odmah uzimaju preko hzzo-a (meni se po nekim starim komentarima nisu svidjeli pa ipak idem sutra na Sv.Duh kod dr. Luetić. U Betu sam naručena u utorak pa razmislim još do tada)
Škvorc - za konzultacije će imati termine u 5-om mjesecu, za njih još ne naručuju. Kontaktirati telefonski u 4-om mjesecu za termin.
Čestitke na svim pozitivnim testićima i uspješnim trudnoćama
Sretno sutra na konzultacijama i javi kako je prošlo. Please javi jesi li ušla i u vrijeme termina. Mi smo zadnji put imali termin u 11 i još sam pitala jel može bar 12 kaže ne, jer nisam htjela izlaziti s posla. Na kraju smo na red došli tek sat i pol nakon termina. Sljedeći put mi je termin sat vremena prije smjene ( i opet naravno ne može drugačije) pa si mislim da ću kasniti na posao.
Hvala puno, može javim svakako. Prošle godine je bilo različito, ali mislim da sam čekala max 30-35 min, čak sam jednom ušla točno u minutu. Možda im je sada veća gužva. Kakve su novosti kod vas?
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
ZuzaLu eto ne znam sta rec. Bas mi je zao. 🫶 Al kako kazu cure, bitna je ona jedna prava koja ce nam uspiti. Pitanje je samo vremena. 💪💪 Ja osobno mislim da je kod nas PCOS problem sto dobijem dosta JS a pola je praznih ili ne valjaju iako se mozda i oplode. Plus losiji spermio i eto. Kod nas je kombinacijs OAT i PCOS. 🤷♀️
Maus joj bas koma. Jesu razmisljali o posvojenju ili donaciji jajnih stanica? Mislim znam da je to teska tema i to nije jednostavno za uraditi.
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
Kratki update od mene🤗 Danas 10.dan pikanja, upravo se vratila sa uzv. Kaze doktor -“ovo izgleda obecavajuce”😂
Za endometrij kaze - savrsen 🤗 Cikla, ananas, indijski orascici i sok od nara rade vec danima 🥳
Ukratko kaze da je jako zadovoljan kako reagiram na terapiju. On inace nije od velikih riječi i tetošenja pa cu shvatit to kao dobre vijesti😂
Na jednom jajniku 3 folikula , na drugom 1 sakriven malo na nezgodnom mjestu al planira i njega punktirat.
Sutra opet idem na uzv, a aspiracija odprilike utorak ili srijeda🤗
super 👍👍💪💪sretno dalje 🤞🤞
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
10/2023 - histeroskopija
Sortiraj odgovore
Najstariji