Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Fashionista

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Hvala cure na dobrodoslici! 🤗
    Vec jako dugo navijam za sve vas! 🙏🏻
    Nemam poima kako se tagira necije ime 🙈 ovo kako vi oznacite ili samo napisete ime debelim slovima? Ja cu sada tako jer ne znam drukcije 😂
    Flowerson i MalaG cestitke na betama! 👏🏻 I naravno svim ostalim curama!
    Lucky da vidim da si isto na Estrofemu, ja jos i flastere ljepila svaka 4 dana, sada svaka 2. A sto je ovo Decapep sto jos uzimas? Nadam se da ti je ovaj dobitni! 🙌🏻🙌🏻
    Johicaa znaci moze se i previse zadebljati 🙈 Pa to onda moze i par mjeseci proci dok nam pogode pravu terapiju? 
    Super znaci odmah mogu ici u sljedecem ciklusu!? To sam htjela cuti! 😁 Vec sam mislila da je kao kod stimuliranog IVFa da moras cekati mjesec/dva.

Shvacam da moramo biti strpljive i cekati dobar endo, tako su mi i objasnili. Pogotovo kad je samo jedan smrzlic a ne dobivam iz stimulacija puno zametaka, ovaj sto smo dobili smo ostali iznenadeni. Valjda me nece ubiti jos ova 2 dana sto cu piti tablete, valjda kako mi je prvi put zele vidjeti kako cu reagirati.
    Kako vi reagirate na te tablete? Ja sam u pocetku bila kao nadrogirana, mutio mi se vid, umor.. nezz dal od njih ili flastera ali nakon par dana sam se navikla, sad sam na jacoj dozi i ok.
    Rekli su mi i da postoje injekcije takve, jace od tableta pa je i to moguca opcija za iduci puta. Jeste li to kada koristile? 

👱🏻‍♀️ 38
    prije 3,5 godine AMH 43 - sada AMH 10 / prije TSH 3.26 - sada TSH 1.50 / Anti-Tg 26.1 / Anti-TPO 52.19 / IR 3.1 / progesteron 1.95 / dugi ciklusi 32-45 dana/ Euthyrox 25 i svi vitamini
    💁🏻‍♂️ 37 pokusavamo od 2019.
    2020. trudnoca letrozol / missed ab. 6+3💔
    2021. spontana trudnoca/ missed ab. 8+2💔
    9/22 IUI letrozol ❌
    10/22 IVF/ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚 ET: 1x trodnevni ❌
    12/22 IVF/ISCI letrozol + menopur = 3x🥚
    ET: 2x trodnevna ❌ 1x 🐧
    2/23 FET stim. odustali
    3/23 FET prir.

Lucky 🍀

Broj poruka: 6318

Prijavi adminu

Fashionista

Nemam poima kako se tagira necije ime 🙈 ovo kako vi oznacite ili samo napisete ime debelim slovima? Ja cu sada tako jer ne znam drukcije 😂
    Flowerson i MalaGcestitke na betama! 👏🏻 I naravno svim ostalim curama!
    Lucky da vidim da si isto na Estrofemu, ja jos i flastere ljepila svaka 4 dana, sada svaka 2. A sto je ovo Decapep sto jos uzimas? Nadam se da ti je ovaj dobitni! 🙌🏻🙌🏻
    Johicaa znaci moze se i previse zadebljati 🙈 Pa to onda moze i par mjeseci proci dok nam pogode pravu terapiju?
    Super znaci odmah mogu ici u sljedecem ciklusu!? To sam htjela cuti! 😁 Vec sam mislila da je kao kod stimuliranog IVFa da moras cekati mjesec/dva.

Shvacam da moramo biti strpljive i cekati dobar endo, tako su mi i objasnili. Pogotovo kad je samo jedan smrzlic a ne dobivam iz stimulacija puno zametaka, ovaj sto smo dobili smo ostali iznenadeni. Valjda me nece ubiti jos ova 2 dana sto cu piti tablete, valjda kako mi je prvi put zele vidjeti kako cu reagirati.
    Kako vi reagirate na te tablete? Ja sam u pocetku bila kao nadrogirana, mutio mi se vid, umor.. nezz dal od njih ili flastera ali nakon par dana sam se navikla, sad sam na jacoj dozi i ok.
    Rekli su mi i da postoje injekcije takve, jace od tableta pa je i to moguca opcija za iduci puta. Jeste li to kada koristile?

Decapeptyl dobim nakon transfera kao booster, u mojem slucaju jedna inekcija samo, nasa enciklopedija Sani je bas jucer ili prekjucer lijepo objasnila cemu sluzi 🤗 do iduceg uzv-a ubaci sok od cikle i nara, da malo poguras endo, nista jos nije propalo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ja sam se ovaj ciklus valjda utopila u tome 😅

🧔🏻36 🔬normo
    👩🏻33 AMH 97 pmol/L (2022.)
    8 ciklusa ciljanih odnosa ( 7 Klomifen, 1 Femara)
    MPO ➡️ Lucinger
    1/22 - AIH (Klomifen, Estrofem, Ovitrelle) ß - 0
    2/22 - IVF (Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl) - 9❄️, nema transfera
    4/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) - Missed ab - kiretaza
    9/22 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    1/23 FET - 2❄️(Estrofem, Decapeptyl) ß - ❌️
    3/23 FET - 3❄️ (Estrofem, Estramon100, Andol100)

One day the word “Soon” will be replaced by “Finally”

• maslačakx2

Broj poruka: 249

Prijavi adminu

Lucky 🙏🏼👶🏼

Fashionista

Flowerson i MalaGcestitke na betama! 👏🏻 I naravno svim ostalim curama!

Decapeptyl dobim nakon transfera kao booster, u mojem slucaju jedna inekcija samo, nasa enciklopedija Sani je bas jucer ili prekjucer lijepo objasnila cemu sluzi 🤗 do iduceg uzv-a ubaci sok od cikle i nara, da malo poguras endo, nista jos nije propalo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ja sam se ovaj ciklus valjda utopila u tome 😅

Hahah i ja ciklu jedem za doručak, ručak i večeru. Mislila sam da mokrim crveno od toga, al sad mi se čini da je ipak urounfekt ili gljive da su me napale, jer me booooli dok mokrim. Strava. Nadam se da mi neće potpuno propast pokušaj, da neće dr rec da ništa od ovoga pa da ne da stopericu, kad sam već letrilan pila. Iako uopće nez kako imat odnos u ovim bolovima. Al aj, bit će valjda bolje do sride.
    Imate li kakav savjet?
    I ako ko zna šta još za endo mogu, cikle jedem po 2 3 glavice dnevno, i pola ananasa, i čašu do 2 soka os nara. Ananasa bi i više da me jezik ne boli hahah
    Ostalo mi se počelo lagano gadit 😂

29 godina oboje, AMH 8?(stari nalaz 4), ostalo ok
    Divna curica iz 4. MPO postupka💜💜💜
    Nadamo se još kojoj bebici ☺

Lucky 🍀

Prijavi adminu

Maslacak  ti si meni smijeh od zene 😂😂 demanozu si uzmi ako te pocelo boljeti dok mokris, trebalo bi pomoci ako nije jako velika upala, nadam se da ce se smiriti 🤞🏻 a za endo nemas vise sta, trpas vec u sebe sve 😂🤭

🧔🏻36 🔬normo
    MPO ➡️ Lucinger

Johicaa

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

Fashionista

Ja sam primjer da se moze i previse zadebljati. Nekako su mi uvijek govorili na pregladima i obicni ginekolozi prije mpo, da mi je endo malo zadebljanjiji nego sto bi trebao biti za taj određeni dan al da je to “suuuuuper” za moju potencijalnu bebu.
    Sve bi trebalo biti idealno kad vec idemo u Fet, iako ima trudnoca i s tanjim endo.
    Ja sam prosli mj pila estrofem citav ciklus iako nisam na kraju isla u fet, i sad opet pijem..tako da nece ti nista biti ne brini. Meni se jave povremeno glavobolje ali kako sad manje doze uzimam nisam jos imala glavobolju i malo sam napuhana od tableta. Ja nisam korisila injekcije, al sigurno netko od cura jeste.
    Ne treba cekati mozes iduci mj opet , jedino da tvoj dr smatra i misli da je bolje preskociti ciklus. 

32👫🏻33
    Naša dijagnoza - Retrogradna ejakulacija
    AMH 12,14
    1. IVF 07/22 Bahceci BiH 6js = 5 blastocita (freez all)
    • 9/22. Fet 2❄️ beta 0
    • 1.,2.,3./23 odkazan FET
    • Fet (lipanj?)

Svaki trenutak je novi početak.

• ribic

Broj poruka: 2626

Prijavi adminu

Rainbow_Hope 🌈

Cure moje drage, samo da vam javim da nam je prekjučer stigla naša princeza, sreća najveća, obje smo dobro i jedva čekamo da idemo doma tati. ❤️❤️❤️
    Prošle godine u ovo vrijeme imali smo neuspješni fet i sve lađe su nam bile potonule pa se nadam da će vam ova sličica biti poticaj da ne odustanete. ❤️❤️❤️
    https://ibb.co/R7htd1D [ibb.co]

Cestitke draga! 💗

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lucky 🍀

Prijavi adminu

Sani88 🙏🍀🤰💕

Msslacak znači sve smo iste što se tiče cikle, ja pijem sok i jedem sirovu na salatu 🤤, s razlikom sto ju ja volim 🙈.
    Kud bas sad te spopalo to sa mjehurom ,meni kad krene peckanje i sl kod mokrenja to rješavam čajem od brusnice, litru dnevno i fakat pomaže.
    A za endo jos jedem 2-3 brazilska oraščića jer su bogati selenom. Pomaže i tamno pivo tko može, ja ga ne volem 🤪

E da jos i pivo volim ja bi cijeli dan provela samo natacuci nesto u case 😂😂 

🧔🏻36 🔬normo
    MPO ➡️ Lucinger

• maslačakx2

Prijavi adminu

Lucky 🙏🏼👶🏼

Sani88 🙏🍀🤰💕

Msslacak znači sve smo iste što se tiče cikle, ja pijem sok i jedem sirovu na salatu 🤤, s razlikom sto ju ja volim 🙈.
    Kud bas sad te spopalo to sa mjehurom ,meni kad krene peckanje i sl kod mokrenja to rješavam čajem od brusnice, litru dnevno i fakat pomaže.
    A za endo jos jedem 2-3 brazilska oraščića jer su bogati selenom. Pomaže i tamno pivo tko može, ja ga ne volem 🤪

E da jos i pivo volim ja bi cijeli dan provela samo natacuci nesto u case 😂😂

Hahahah i ja isto, srećom ne volim ga baš.
    Ciklu i ja volim na salatu, ne volim baš sok, al kad vidim onu glavu u teći, da se sprema napast me još jedan obrok, još jedan dan… hahaha ne bude mi dobro.😂
    Imam osjećaj da je meni candida u pitanju jer se uvik za vrime M previše tusiram i unistim floru. Imala sam doma lactogyn vaginaleta pa sam se time poslužila, a danas ću probat urifos uzet za mjehur, canesten vaginalete i litar čaja od brusnice plus d manozu. Svim sredstvima ću se borit 😂 al imam dan i po da nestane netragom, jer ne želim ostat u po ciklusa bez daljnje terapije ako dr bude zabrinuta oko toga.
    Potrefila sam u dr A, a ne P, pa ne znam kako reagira na prepreke haha, njemu mislim da to ne bi bilo strašno.
    E i sjetila sam se za idući put ako sad ne uspije, trazit ću da mi tsh malo spuste, jer je 2.5, ok, al bolje 1.7-2
    0, kad već idemo na c.o., tome triba sva pomoć koju možemo dobit 😂😂

darliv

Broj poruka: 1062

Prijavi adminu

Rainbow čestitam od ♥️♥️ 
    Sani sretnoooo 🙏🏻🥰♥️
    .
    Pratim iz prikrajka, ali čitam svakodnevno i čestitam svim curama na odličnim betama, a svima ostalima šaljem dobre vibre, doći će i naše vrijeme sigurno 💪🏻♥️
    .
    Imam samo jedno pitanje jer se nikako ne snalazim u kraticama iako sam pročitala i prve stranice još jednom, i ne mogu nikako skužiti što trebam tražiti ako bi trombofiliju obavila privatno, ima li neki osnovni paket koji mogu obaviti, ili nešto prošireno, koje su oznake za to što bih trebala tražiti kad dođem izvaditi krv? Pa molim pomoć vas cura koje ste to obavile i hvala vam unaprijed 🥰

Ja ‘88., mm ’78. (9 godina borbe) amh 12,64 pmol/l
    -ženska neplodnost, nespecificirana
    2018. - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. 1. IVF (Menopur)- 16 js / 2 blastociste ❌
    4/22 2. IVF (gonal 225, cetrotide, ovitrelle)-13 js *ET 1 blastocista ❌
    🐧+🐧🐧
    7/22 FET ❌
    10/22 FET 🐧🐧 ❌
    darliv1988@gmail.com

• maslačakx2

Prijavi adminu

darliv

Rainbow čestitam od ♥️♥️
    Sani sretnoooo 🙏🏻🥰♥️
    .
    Pratim iz prikrajka, ali čitam svakodnevno i čestitam svim curama na odličnim betama, a svima ostalima šaljem dobre vibre, doći će i naše vrijeme sigurno 💪🏻♥️
    .
    Imam samo jedno pitanje jer se nikako ne snalazim u kraticama iako sam pročitala i prve stranice još jednom, i ne mogu nikako skužiti što trebam tražiti ako bi trombofiliju obavila privatno, ima li neki osnovni paket koji mogu obaviti, ili nešto prošireno, koje su oznake za to što bih trebala tražiti kad dođem izvaditi krv? Pa molim pomoć vas cura koje ste to obavile i hvala vam unaprijed 🥰

Pomaže li ti ovo nez, ja svasta s njihove stranice čitam :)
    https://poliklinika-harni.hr/novosti/hrvatska/utvrdivanje-rizika-za-trombofiliju [poliklinika-harni.hr]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.