Vidim da ima puno "novih" cura. Pozdrav starim curama, posebno Stela, Rainbow, Sunny, Kacusha, Ribic, J_Lo… Cestitke svim curama s dobrim vijestima, onima koje jos cekaju na to zelim puno srece i da sto prije docekaju. Evo, nisam pisala nista zadnjih mjesec i pol. Tu i tamo pročitam malo, ali nikako nadoknaditi zaostatke… Stranice se samo gomilaju, a ja procitam po dvije tri stranice, sutradan vec 10 novih itd. Ne stizem u toalet, a kamoli na mobitel. 🙈
Update od nas: Nase cure super napreduju, to je sreca i ljubav nezamisliva. ❤️ One sada imaju 9 tjedana, ali zadnja tri tjedna je poprilicno tesko, imaju grceve i prolaze kroz razvojne faze, znaju vristati po nekoliko sati od 18 h nadalje do poslije ponoci, ali bas vristanje i nista skoro ne pomaze ili pomaze jako kratko, srecom, cini mi se da se zadnjih 4-5 dana smiruje situacija. Tjesi me da kazu da ce grcevi i vriska proci kroz nekih mjesec dana, jer je stvarno tesko slusati i stalno imam osjecaj da ja nesto krivo radim. Uvijek je jedna od njih aktivna ili obje tako da nikada mira. Razlicitog su karaktera, jedna je mirnija i vise spava danju, ona nazalost manje dobije od nas posto je ova druga zahtjevnija i traži puno vise paznje. Za sada dojim i izdajam se, ali to uzima toliko vremena i iscrpljujuce je, ne spavam, nista s njih dvije ne stizem vjezbati (okretati na trbuh itd). Kada spavaju ne zelim ih buditi jer su dragocjeni trenutci mira i tisine, a kada su budne su gladne ili nervozne, ali evo, ide na bolje pa se nadam da ćemo imati neku rutinu uskoro. Iscrpljeni smo, posebno ja jer nemam pomoc, sama sam s njih dvije nocu i dok mm radi uglavnom (osim kada se "sve rusi" jer on radi od kuce pa moze uskociti ako je bas panika). Shvacam da trebam uzivati u svakom trenutku (pa i onda kada one placu ili ja placem-da, bilo je i toga 😁) jer vrijeme toliko brzo prolazi, okrenes se i vec su s nama vise od 9 tjedana, prvi osmjesi su tu, a kao da su jucer stigle.
Uglavnom, puno vas svih pozdravljamo i navijamo za vas od srca ❤️
Tako mi je ovaj tvoj post lijep. 💕 Nije lako ni s jednim djetetom, kamoli dvoje... Nema baka servisa? Zelim ti puno strpljenja i svakako ce i ovi tezi trenutci proci. Ljubi curke 🍀❤️💖
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lucky sretno 🍀💕
Razumna svi navijamo 👍🌈🙏
Pands pa samo je sestra rekla da je muzev isao na detaljniju analizu, a moj je ok. Ma kako bude.
Hvala cure na lijepim zeljama, mala nada tinja. 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha a tako znači. Onda nema druge nego se strpiti još malo. Nadam se da je Emili dobro. 🥰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Hvala ti Sani,već sumi se počeli tamni oblaci navlačiti na raspoloženje.
Sto se tiče Angie, sa stitnom žlijezdom već imam malo vise iskustva. Nejasna mi je i ta doza Eutiroksa koju piješ, kakva je to doza, prvi put čujem da neko pije 37,5. Ja sam pila dozu od 25, pa od 50, pa od 75, al nikad od 37,5. Kako poloviš tablete?
Koliki su ti FT3 i FT4?
Ako piješ Eutiroks, trebalo bi da ti TSH pada, možda na 1,7 a nikako da raste na 17.
Ako je TSH 17, onda gledaj antitijela.
Pijem jednu ipo tabletu. Krenila sam s 25, pa nakon 3 mj mi je povecalo za pola terapiju. Nikad mi TSH nije bio prevelik, vec na gornjoj granici pa mi je doktor prepisa terapiju zbog rada na trudnoći.
Zadnji nalaz (studeni 2022):
TSH 3.082
FT3 5.2
FT4 13.4
Terapiju pijem tek nekoliko mjeseci, i sa 3.6 mi je palo na 3.082, u petak idem ponoviti nalaz bas na nuklearnu.
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Lelloo pa dobro ženo je si li ti živa?? Gdje si, što ima?? 🤗
Linda već je toliko prošlo 🙈 vjerujem da nije lako i da je teško objema se jednako posvetiti ali ja sam uvjerena da ti to super hendlaš, šaljem vam veliki hug 🤗🤗🤗❤️❤️❤️🙈
Tikvice vjerujem da si nestrpljiva neka ti valentinovo donese najljepši poklon 🤞🤗❤️❤️
Pandice drago mi je da su kariogrami uredni, šaljem 😘😘🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Zvala Rebro za narudžbu za kariogram. Traže potvrdu da su uputnice poslane. Muževa dr mi isprintala up., a moja gin preko maila mi kaže da ta potvrda ne postoji i da im pošaljem svoj mbo i to je to. Pola jutra sam bila na tel. da to riješim i nisam ništa. Klaićeva će me nazvati u 3.mj kad će znati reći mi termin, i rekli da se upišem i na Rebro. Tko je tu lud?? Traže nešto što ne postoji?? Onda su mogli reći da tražim dr. da mi isprinta up. 🤷
Ne znam jel imas e-gradjane. Ako imas, odes na portal zdravlja, i tamo imas popis svih uputnuca koje su ti izdane i posaljes im ID uputnice, dugacak broj koji pocinje sa MSC. To je u osnovi dokaz da je uputnica poslana u sustav.
👩🦰85. godiste sve u redu
👱♂️74. godiste klinefelterov sindrom, sterilitet
Donacija spermija u Ceskoj
2015. Ivf beta 0
2016. Fet beta 0
2018. Ivf blighted ovum
Nazalost morali odustati od daljnjih pokusaja radi drugih zdravstvenih problema
ice312@gmail.com
Tko je išao ili ide u Osijek na postupak? ☺️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Napisala sam sve i nestaloo, ughh 🙈
Stella hvala tii, daa, i ja se nadam da ce veca doza biti dobitna 😊 super da si rijesila polip, vjerujem da ce sljedeci fet biti uspjesan! ❣️
Flowerson hvalaa, cekamo tvoju veliku betu 🥳🥰
Tikvica jucer bilo prvo 💉. Rekovelle je lagan za hendlanje tako da ide dobro! Jos malo i tvoja betaaa ☘️☘️
Cure svima zelim srecu u kojoj god fazi bile! ❤️
Anii hvala za info za popust!! Taman mi treba 😘
Pozdrav cureeee, evo me nazad nakon 4 mjeseca. Od zadnjeg neuspjelog ET u rujnu ‘22, sam napravila pauzu od svega. Niti sam ulazila na forum, niti sam se bavila temom mpo. Trebalo mi je malo odmora. Preselila se, promjenila posao i zanimanje, malo se uhodala u sve i sad u nove pobjede.
Jucer sam bila na prvim konsultacijama u Beta plus klinici. Dr mi je dala Novynette kontracepciju od 1dc sljedece M kako bi me uklopila u slobodan termin i DHEA za js, a za muza Proxeed. Tako da vec pocetkom ozujka krecem u novi postupak. 💪🏻💪🏻💪🏻.
I naravno pitanje - gdje ste nabavljale Proxeed i Dhea 25mg?
Veliki pozdrav svima i sretno. 🤞🏻🍀🤞🏻🍀
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Tikvice dobro sam, hvala ti na pitanju.🤗🥰❤️ Grčevi su povremeno prisutni i stalno mokrenje, a grudi osjetljive ovisno o danu. Drugih simptoma nema.🙈 Kako se ti osjećaš? Jesi li nestrpljiva što se tiče bete?🙈🤯
Afrodita baš mi je drago čuti da su nalazi uredni!🤗❤️
Angie dobro nam došla i što prije otišla na veselije teme!🤗🤞
Malala kao što je Stela rekla, dr ti može isprintati kod uputnice koju je poslala i to im je kao dokaz da je uputnica u sistemu. Ili možeš na e-građanin vidjeti sve poslane uputnice. Ako zatreba za drugi put.😉🤗
Sani ajme, sutra UZV. Jesi uzbuđena? 🙈🥰🤞🤞
Linda baš lijepo da si se javila 🤗🥰 super je čuti da curke lijepo napreduju, a grčići će proći, sve je to faza. Vjerujem da nije lako hendlati sa njih dvije i objema im davati dovoljno pažnje i vremena, ali uopće niti ne sumnjam da ste se i ti i suprug super snašli u novim ulogama!🥰🤗❤️
Leeloo ženo sa mačem za otvaranje Menopura!🤩 Jesi živa, dobro?🤗🥰
Pando kako si?🤗🥰❤️
Cotton draga kako si? Kako ide pikanje?🤩😍🥰 Kad imaš UZV?🙈🤗❤️
La3arica vjerujem da ti je trebao odmor i odmak od svega i nadam se da ste sad spremni za nove pobjede! Vjerujem da će vam i promjena klinike dobro doći i donijeti radost!🤞🍀🙏🥰 Želim vam svu sreću u novom postupku i da bude dobitan. Nažalost, ne bih znala odgovor za suplemente, ali vjerujem da će se javiti jedna od ženica koja ima više informacija.🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji