IvonaSi išla je moja frendica u OS tamo su je mrcvarili i šetali otišla je u Beta+ i sad je trudna 😁 pitaj ako te nešto konkretno zanima😁
La3arice sretno da ovaj postupak bude dobitan 🤞🤞
Sani čekamo nestrpljivo s tobom, znam da imaš unaprijed plan a,b i c ali nadamo se svi 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️
Lelloo kod mene je vještica uvijek krajem mj, e sada kako će to biti nakon histero i kada će doći fakat ne znam 🤷♀️ kada tvoja treba doći? 😍
Cotton držim 🤞🤞🤞 za pon 🤗❤️
Flo ima sutra da ta beta razvali🤗❤️❤️
Maslačak sretno 🤞❤️
Panda 🤗😊😘😘❤️❤️
Sutra…
Meni nakon histero došla normalno..
Zaboravila sam kad za fet ide prvo mjerenje?
Pa ti onda krećeš 🙈🥳 meni je bio prvi uzv na 9 dc mislim da te naruče između 7 i 10 dc na prvi uzv… sretno sretno sretno 🙈🤞🤗❤️
Došla je oko 3, ali onako na pola.
Računam sutra 1dc
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
IvonaSi išla je moja frendica u OS tamo su je mrcvarili i šetali otišla je u Beta+ i sad je trudna 😁 pitaj ako te nešto konkretno zanima😁
Sani čekamo nestrpljivo s tobom, znam da imaš unaprijed plan a,b i c ali nadamo se svi 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️
Lelloo kod mene je vještica uvijek krajem mj, e sada kako će to biti nakon histero i kada će doći fakat ne znam 🤷♀️ kada tvoja treba doći? 😍
Maslačak sretno 🤞❤️
Panda 🤗😊😘😘❤️❤️
Sutra…
Pa ti onda krećeš 🙈🥳 meni je bio prvi uzv na 9 dc mislim da te naruče između 7 i 10 dc na prvi uzv… sretno sretno sretno 🙈🤞🤗❤️
Računam sutra 1dc
Sretno 😁🥳🤞🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Maslačak sretno 🤞❤️
Panda 🤗😊😘😘❤️❤️
Stela_M navodno su se od 21' poboljsali,prosle godine su dobili novu opremu,par cura je bilo zadovoljno,koji je kod nje faktor bio?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Maslačak sretno 🤞❤️
Panda 🤗😊😘😘❤️❤️Stela_M navodno su se od 21' poboljsali,prosle godine su dobili novu opremu,par cura je bilo zadovoljno,koji je kod nje faktor bio?
Ali koliko sam čula jer nisu oni u obnovi?? Ma lako za opremu ako im kadar nije stručan frendicu su izvozali ko malog majmuna, a o forsanju postupaka i svega da ne pričam, kod nje nije bilo problema niti kod partnera ona je samo imala jednu čoko cistu koju ima i dan danas ali sam pristup i forsiranje nije joj donio sreću u Osijeku... ja ne kažem ima žena kojima je uspjelo i naravno da su zadovoljne, isto kao što meni Petrova odnosno dr tamo nije sjela dok je netko tamo ful zadovoljan sve je to individualno 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Maslačak sretno 🤞❤️
Panda 🤗😊😘😘❤️❤️
Sutra…
Računam sutra 1dc
Sretno 😁🥳🤞🤗❤️
Hvala vam...
Nekako mi se vratila želje od kad sam vam se javila...
Baš ste jedna che che grupa💓
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Nije problem ni placati, samo kako znati koja doza ti treba i sve ako se pocne ranije uzimati prije otkucaja?
Ja cu sutra zvati humanu da se narucim i izinstirat cu na terapije jer 2 godine radimo na bebi i ne zelim vise gubit vrijeme pogotovo sad kada smo mozda nasli uzrok svega.
Hej, bas iz tog razloga bi bilo dobro da ti nalaze ocita i hematolog.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Kiki, žao mi je zbog negativnog ishoda i sretno dalje! 🤞🤞🤞
Sani i Anchyyyy,čitam vaše komentare i padne mi na pamet zašto mi dr nije rekla da ja provjerim trombofiliju nego samo kariograme?? Znam da ne možete znati odgovor, ali ima li neka indikacija kad te šalju da provjeriš trombofiliju? Imala sam 4 biokemijske i imam jedno zdravo dijete. Ali znam ženu koja je imala nekoliko spontanih, rodila jedno zdravo, ponovno spontani dok joj nisu dijagnos. trombofiliju i uz lijekove rodila je drugo.
Malo cudno da s obzirom na broj biokemijskih nije dala uputu i za trombofiliju. Na kraju, nalaze mozes i privatno napraviti, barem dio i onda sa tim nalazima hematologu, on ipak na kraju da popis svih dodatnih pretraga koje jos mozes obaviti preko HZZO-a. Ja sam vec nakon prvog missed a.b. radila privatno nalaze, a inace se salje na daljnju obradu nakon 3 gubitka , koja osim kariograma ukljucuje i trombofiliju.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Maslaaacak pa ti si krenula u akciju 🤩🥰 jako se veselim i navijam za tvoje Letrozolice 💪🏻🤗
Puse mojim ostalim terminusama Elle i Asli. Kad cete vi? 🙈🙃
Svim curama u svim fazama mpo i mamicama zelim puuno srece 🤗🍀
💛🧡
Pozdrav cure, uspjela sam samo preletiti stranice, nisam nekako čitala preko nekoliko dana i skupilo se jako puno stranica...
Želim svima puno sreće, a riječankama Flowerson i Tikvica svaka čast na strpljenju i živcima (i ostalima ako ih ima 😊).
Pokušat ću sutra pohvatati sve što sam propustila... u ludnici sam, imam radove doma, što je u neku ruku pozitivno jer o ničem drugom ne razmišljam 😁 čekam da konačno menga završi da mogu na konzultacije... e, da, uspjela sam vidjet da Razumna krećeš držim 🤞🤞🤞 😊
😘 svima
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Anchyy mpo dr će ti propisati dozu, početna doza je 0,4 clexana ili 2500-5000ij fragmina. Nakon pozitivne srčane akcije se vadi krv i pv i na osnovu nalaza se prilagođava doza. Ako ti mpo ne da recept, probaj doći do hematologa. Gdje si u postupku?
Malala praksa u većini bolnica/ klinika je da se nakontrećeg neuspjesnog transfera ili spontanih obave proširene pretrage, a tu spada i trombofilija. Ako dr ne šalje onda treba insistirati na tim pretragama. Po meni je to puno bitnija pretraga od recimo kariograma jer tu nema lijeka sem pgd-a, dok za trombofiliju postoji terapija. Probaj prije postupka tražiti uputnicu i to riješi, nalazi se čekaju oko mjesec dana.
14.3. imam 0 uzv, da odem sad privatno, pitanje hoće stići nalaz?? A ovo mi je zadnji postupak preko hzzo-a i ne bih htjela da opet propadne. S obzirom da mi ni jedan dr do sad nije spominjao ni kariogram ni tromb. i imamo dijete već, mislila sam da to kod nas ne može biti problem. Da sam sumnjala, obavila bih to odavno. Zovem sutra privatno lab, imate preporuku kakvu koji??
Prvo nazovi svoju kliniku i pitaj da li ti mogu poslati mailom pisanu preporuku da obaviš tu pretragu koju ćeš dati svom ginu pa da ti izda uputnicu, trebali bi ti izaci u susret. Privatno imaš u synlabu paket za trombofiliju i dodje oko 150e mislim i nalazi budu kroz 2 tjedna.
Ako idem preko upitnice, treba li se naručivati za to vađenje krvi ili samo dođeš? I živim u malom mjestu, vjerojatno treba ići u Zg. Hvala. ❤️ Obavit ću to pa makar privatno.
U Petrovoj 3 nema naručivanja rade trombofiliju nalaz bude za 10 dana gotov
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji