Domleon hvala ti draga, ali evo uspjela sam nabaviti nekako preko drugog doktora. Ako zatreba, javim ti se. Nadam se da si mi ok. 🥰❤️😘
Amelie nadam se da ćemo sve uživati kao i ti sa svojom curicom. 😘💓
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Stela, Rainbow, Linda, Sunny, Petra, Avocado, Tikvica i ne znam jesam li koga izostavila. Hvala svima 😘😘😘
Ja sam evo pupo od danas. Vratili smo 1 🐧i nadamo se da po zadnjeg idemo tek za koju godinu kad ovaj mališan poraste. 🤭 Ovaj put sam dobila Decortin i Aspirin pa možda ga pogura malo. Samo nikako do lijeka jer je moja dr. vječno na go. 😅
Stela ma neka ti nama više kreneš. Nikad nismo 100% spremni. Nadam se da će terapija biti pun pogodak i držim 🤞🤞❤️🥰. Ja sam evo super. Idemo u nove pobjede. 💪💪
Dreamer pa mi se onda pratimo ovaj ciklus. Sretno! 🍀🤗🤞🥰
Rainbow kako mi je drago viditi tu Mrvicu i da je sve kako treba. ❤️ Nisam znala da je i tebe korona sredila. Srećom da nije bilo nikakvih posljedica. Šaljem tebi i Mrvici. 😘😘😘
Panda ostavi mail ja ti imam lijekove te mogu ti poslati😘
Jao i ti si vec u 30tt 💗💗💗top
Ej Mrvice draga da i ja sam tu negdje 🤭kako si ti inace ? 😘
Evo odbrojavam sitno, malo su me zaredale tragedije u obitelji al uspila sam psihički se izdignit iznad svega kolilo toliko, tako je Bog tio da ti ono sta mozes podnit. Tako da čekamo naše sunce da nas sve razveseli💗
Dobro sam i tako mi je lijepo bit trudna, svi govore kad ce vise a ja ma neka ga još u mom trbuhu 💗samo sam trbuh dobila i bas lako nosim stomak. Tebi čestitam na tvojoj bebici mene je malo strah poroda🙈
Jesi bila u nekom klubu trudnica malo da objasne cijeli proces? Ja bas zelim nekako izbjec te strahove i upoznat se malo sa cijelim procesom poroda... u rodilistu vecina zena umre od straha, i jos ti bolovi. Bas bi htjela nekako olaksat i pripremit glavu da me tamo ne strefi, tako da cu lagano za mjesec-dva na tecaj. Drzim ti fige, kod tebe jos malo 😊🤞🏻🤗
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Dobro sam i tako mi je lijepo bit trudna, svi govore kad ce vise a ja ma neka ga još u mom trbuhu 💗samo sam trbuh dobila i bas lako nosim stomak. Tebi čestitam na tvojoj bebici mene je malo strah poroda🙈
Jesi bila u nekom klubu trudnica malo da objasne cijeli proces? Ja bas zelim nekako izbjec te strahove i upoznat se malo sa cijelim procesom poroda… u rodilistu vecina zena umre od straha, i jos ti bolovi. Bas bi htjela nekako olaksat i pripremit glavu da me tamo ne strefi, tako da cu lagano za mjesec-dva na tecaj. Drzim ti fige, kod tebe jos malo 😊🤞🏻🤗
Na tečaju dosta pojasne kako se to sve odvija pa ti bude jasnije i manji je strah kad saznas kako to sve ide. Kod mene je dobitna kombinacija bila prijevremeni porod u 36 tt tako da se nisam stigla dovoljno ni isplašiti niti brinuti kako će sve biti, jer je bilo ekspresno 😂😂 na sreću da je sa bebom bilo sve ok 🤗 inače si ne mogu ni zamisliti kako je ženama do 40 tt u iščekivanju i razmišljanju 🤭🤭
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jesi bila u nekom klubu trudnica malo da objasne cijeli proces? Ja bas zelim nekako izbjec te strahove i upoznat se malo sa cijelim procesom poroda… u rodilistu vecina zena umre od straha, i jos ti bolovi. Bas bi htjela nekako olaksat i pripremit glavu da me tamo ne strefi, tako da cu lagano za mjesec-dva na tecaj. Drzim ti fige, kod tebe jos malo 😊🤞🏻🤗
Prisustvovala sam na dosta poroda i kao pratnja i kao osoblje tako da vrlo dobro znam sta me čeka zato se i plašim 😂🙈
Na tečaju dosta pojasne kako se to sve odvija pa ti bude jasnije i manji je strah kad saznas kako to sve ide. Kod mene je dobitna kombinacija bila prijevremeni porod u 36 tt tako da se nisam stigla dovoljno ni isplašiti niti brinuti kako će sve biti, jer je bilo ekspresno 😂😂 na sreću da je sa bebom bilo sve ok 🤗 inače si ne mogu ni zamisliti kako je ženama do 40 tt u iščekivanju i razmišljanju 🤭🤭
Ja isto nebi volila prenjet, ali eto bit ce sta bude
Domleon, hvala ti! Svakako ćemo i to isprobati,AAd ne trenutačno na drugoj kutiji almagea Men :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kratko pitanje cure.
Uhvatila me teška uoala mjehura, mislim da je e. Coli po mirisu.
Ne mogu ustat s wca od bolova, hitna na Hvaru smatra da je to, a ono, no big deal. Ja sam obostrano operirala refluks bubrega. Jel paničarim ako odem na Split na hitnu ginekološku?
Već sam se dugo borila s E, coli prije jedno s dvije godine i otada je nije bilo, ali evo je. Ne želim riskirati neku jaču infekciju jer me baš satralo
I povišena mi je lagano temp, 37.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Jlo Ja bih svakako na tvom mjestu otisla na hitnu i da dobijes terapiju. Al to sam ja
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pai Buu sretno🙏
Panda ok sam hvala ti na pitanju 😘
Mrvica jos koji dan 👶🤭🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore