Razumna/Maslacak/Stela/Kachusa sve znate! Mladi smo, i koliko god da bi bilo lijepo da nas je vise, ne smijem zaboraviti da sam ja ipak uspjela i najgore je iza mene. Javim se ako me drnne neki baby fever mazohisticki napad, al evo, za sad stanje ovako.
Maslacaktebi je super situacija jer je muz dobro i odmah su sanse 10puta vece, bitno da je bebolina sad dobro, samo ti daj njoj siku, ak se sta uhvati uhvati - ona je najbitnija. Znas da jednom ako budes morala krenuti ovim putem, nema nazad
Samo se ti nama javi bez obzira u kojem si stanju 🤣😁 a kada bi trebala krenuti u postupak u Repromedu? ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Luna i po meni je to super napredak, kad ce ti ponovno javiti novosti?
Stela ti si moj uzor 🙌🏻🤭
Hvala ti sunce puno ❤️❤️ sve čovjek može kada ima cilj 🤭❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
MalaG draga, zao mi je sto ih se vise nije oplodilo! Zelim vam svu srecu sa preostale tri i drzim fige da sve bude u redu i da bude i za smrzlice! Sretno sutra i da se dobro ugnjezdi jedna ili dvije ❤️❤️☘️
Catlady stella ti je sve napisala, mi sa pcosom se moramo jos malo vise potruditi. Ja sam se isto prebacila na zdraviju prehranu, ceste setnje i suplementi svaki dan. Ako ces cekat doktore da ti kazu sta bi bilo dobro, nacekat ces se....
Saljem zagrljaj svima 🥰
MalaG vjerujem da si razočarana i ja bih bila, svakako dobro ispitaj embriologa ako imaš priliku, zašto se ponavlja da je tako malo oplođenih naspram aspiriranih, ovo ti je drugi postupak pa se ne može reći da je bio probni, i zasto su ove 3 nezrele, inače js ne mogu biti nezrele tj to je inače ishod prerano dane štoperice. Isto tako meni su 2 različita embriologa rekla da u oplodnji spermij preuzima ulogu nakon trećeg dana, a dotad je js glavna. Kakogod navijati ćemo za ove 3 🙏🤗.
MakiSt razumijem te da ti je svega dosta, namučila si se da dobiješ i prvo dijete, ali
možda se trebaš i za drugo, mislim idealno bi bilo da je sad uspjelo, ali nismo sve rođene pod sretnom zvijezdom, sad je samo pitanje koliko imaš snage i volje . Znaš da Repromed ima najboljeg embriologa, možda je dobitni faktor promjena klinike 😁🤗. Za tsh ja kao laik bih rekla da nije problem, jer uopće nije strašno povišen pogotovo ako su i drugi parametri uredu.
Luna to se inače zove scratching ili grebanje endometrija, radi se inace u sklopu histeroskopije, a radi se u svrhu bolje implantacije , btw čini mi se odličan rezultat oplodnje, biće tu pingvina 🤗
Daj Boze, sad si me vec uplasila u komentaru vezanu za MalaG, napisavsi da od 3 dana spermatozoidi preuzimaju glavnu ulogu. Na zadnje spermiogramu on je imao 0% progresivno pokretljivih, 10 % u kategoriji C ( oni koji se vrte u krug). Morfologija je isto losa.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna i po meni je to super napredak, kad ce ti ponovno javiti novosti?
Stela ti si moj uzor 🙌🏻🤭
Za 2 dana. Tada ce donijeti odluku o smrzavanju.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Amadeus, ja sam se izuzetno loše nosila sa neplodnošću. Kad sam vidjela što druge žene ovdje prolaze i kako se nose s tim, posramila sam se sama sebe. Meni je neplodnost najgora stvar koja mi se dogodila u životu. Sve probleme u životu koje sam imala, sam uspješno uz trud i volju rješavala, i ovo je bila jedina stvar koju nisam nikako mogla rješiti ma koliko god se trudila. Nije pomagalo ni to što baš nikog nisam poznavala s tim problemom. Počela sam biti depresivna, budila se i isla spavati s jednom te istom mislju svaki dan. Život mi se vrtio samo oko neplodnosti. Počela sam razmišljati o tome kako bih voljela umrijeti, da vise ne patim. I tad sam skuzila da mi treba pomoc. Nazalost nisam bila pronasla psihoterapeuta koji se specijalizirao za ovu vrstu problema, ali svejedno mi je terapija puno pomogla. Bolje sam se počela nositi da stresom i suočavati sama sa sobom. Dio svoje tuge sam izbacivala u pjesmama koje sam pisala. Tražila sam smisao života u sitnicama. Najveću utjehu sam pronašla u prirodi. Iako sam se uvijek osjecala jako povezano s njom, sada sam nekako produbila nas odnos. Rasplakali bi me predivni zalasci sunca, veselila bih se svakom leptiru, pcelici, kupanje u moru više nije bilo samo kupanje u moru, više kao da sam osjećala svaku molekulu vode i bila povezana sa cijelim planetom. Nabavila sam i kućne ljubimce koje toliko bezgranično volim, i koji su mi toliko pomogli u putovanju. Napokon, nakon 3 godine borbe, vise nisam prizeljkivala smrt, i nisam mrzila sebe i svoje tijelo. I sada dok čekam svoju curicu i dječaka, veselim se svakoj promjeni na svom tijelu, pa čak i onoj možda manje privlačnoj, proživljavam sve na jednoj novoj razini. Divim se tome za što je moje tijelo sposobno. Muž je također sa mnom sazrijevao i razvijao tu povezanost s prirodom, i bas kao da smo jedno biće. Usudila bih se reći da svaka od nas koja ovo prolazi, prolazi to s razlogom, a na nama je da ga otkrijemo. Ispričavam se na ovako dugačkom postu, nadam se da nećete zamjeriti.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
MalaG žao mi zbog manjeg rezultata. Nadam se da će ove tri zasjeniti sve koje nisu uspjele. Muškima je lakše, ali moraju zapet... nema druge... samo pozitivno sad s ovih 3 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗
Luna93 stvarno mi je drago da dobro ide, samo tako naprijed 🤞🤞🤞 🤗🤗🤗
Dobrodošle nove 🤗 i sretno svima koje su u bilo kojoj fazi 🤗🤗
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Nisam sve postove čitala, al Monolena tvoj jesam, hvala na svojoj priči, koja ima sretan kraj, divno da si na kraju pobijedila svu negativu i pronašla sreću, a dvije najveće ti tek stižu ❤️
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Upravo smo dobili rezultate oplodnje. 2js su bile nezrele, a od preostalih 10 su samo 3 preživjele. Termin za ET je sutra pa ću znati i više informacija i u čemu je ovaj put bio problem.
MalaG
Znas kaj ta tri ipak imaju balkanske gene a nasi geni su cudo, znam da je tesko pogotovo ako si razocarana malo u muza jer i moj nije bas savrsen (OAT sindrom) i ja sve ovo prolazim zbog njega a ince ostanem trudna cim me netko pogleda🙄
Bude ovaj transfer bio dobitan, vjerujem da ce sve biti najbolje🤞🪄❤
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Mimizmimi
Zeli ti svu srecu sutra na aspiraciji i odlican party u labosu🪄🤞❣️
Evo malo mog updejta, 11 folikula izmedu 14 i 17mm, danas u 22,20 dobivam stopericu pa onda u srijedu 10,20 aspiracija.
Dr je rekao da endimetrij izgleda odlicno.
A za curke koje se psihicki tesko nose sa svima.
I meni je ovo uzas najvise jer sam ja savrseno zdrava a sada ovako maltretiram svoje tijelo i to mi je strasno, krivim se jer sam imala jednu sansu za trudnocu ali je partner pobjegao a ja bez posla i morala sam sama sebi slomiti srce...sada na ovo gledam kao na kaznu od Boga ne znamm...
Ja kada sam tuzna pustam sebe da budem tuzna i pisem sebi lijepa pisma, govorim si stalno koliko sam divna i hrabra...i nadam se najboljem...
Meni jos uz sve to fali moj Zagreb od 18 sam sama u Becu bas mi sve fali...
Sretno svakoj od vas ovaj tjedan🤞🙏🍀
❤
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Sortiraj odgovore
Najstariji