Cotton hvala ti!🥰🤭 Promjena terapije, suplementi, manje stresa, promjena načina prehrane i treninzi - vjerujem da je sve skupa imalo dosta utjecaja. Barem ja volim tako razmišljati. Bitno da je rezultat bolji nego prošli put, a nadam se da će i rezultat oplođenih biti bolji, ali vidjet ćemo. Dalje nije na nama pa se prepuštamo u ruke prirode.🤞🍀🤞🍀
Nadam se da će i tvoj rezultat biti bolji sa pojačanjem terapije!🤞🍀🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Hej cure,jel ja mogu od svoje ginekologice traziti uputnicu za muza,za uzv testisa i za pregled kod urologa?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Cotton hvala ti!🥰🤭 Promjena terapije, suplementi, manje stresa, promjena načina prehrane i treninzi - vjerujem da je sve skupa imalo dosta utjecaja. Barem ja volim tako razmišljati. Bitno da je rezultat bolji nego prošli put, a nadam se da će i rezultat oplođenih biti bolji, ali vidjet ćemo. Dalje nije na nama pa se prepuštamo u ruke prirode.🤞🍀🤞🍀
Nadam se da će i tvoj rezultat biti bolji sa pojačanjem terapije!🤞🍀🥰
Istina, slazem se. Sve zajedno je sigurno imalo
utjecaja, a tri mjeseca suplemenata i "zdravijeg" nacina zivota puno znaci. Ja bi jos samo trebala izbaciti ovaj stres i onda bi to bilo to 😅
Vjerujem i drzim fige da ce broj oplodjenih biti bolji 😄
Znam da je tesko cekati, ali brzo ce ponedjeljak..
Hvala ti, i ja se nadam 🥰
Hej cure,jel ja mogu od svoje ginekologice traziti uputnicu za muza,za uzv testisa i za pregled kod urologa?
Ne za supruga sve daje dr opće prakse 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Mislim da ne. On treba traziti od svojeg doktora opce prakse uputnicu.
MalaG,
Sad vidim da si dosla sa aspiracije, super brojka. Drzim fige da se sve oplode. 🤞🏼🍀
Mi se bas pratimo. 😊
Stela,
Hvala puno. ❤️
Hvala ti puno!🥰❤️
Baš se pratimo, da. Čekamo nestrpljivo ponedjeljak i više informacija vezanih za oplodnju!🤭
Kako se danas osjećaš? Jesu odlasci na WC lakši?
Jesu, sad idem bez problema. Malo sam napuhnuta, jer nisam imala veliku nuzdu, ali regulisace se i to. Vjerovala ili ne, za ovih 8 dana stimulacije, i juce nakon punkcije teza sam 4 kg. 🤣
Ne znam da li se tebi odrazilo na kilazu, ali meni jeste. Posebno od juce sam dobila 2 kg. Vjerovatno jer sam manje mokrila svih ovih dana, morala sam stalno u WC, ali pomalo. Inace unosim mnogo vode, tako da narednih dana trebam svu tu tekucinu izbaciti iz sebe. 😊
Mislim da je to normalno, ja sam isto prilikom stimulacije osjećala se jako teško.
Mi ponekad nismo ni svjesne koliko hormona smo unijele u sebe.
Prijateljica mi je isto sve prošla i evo govorim vam ono sto je ona meni rekla.
Nakon stimulacije/aspiracije/ET i onda još dobiješ Utrogestan i Duphostan opet unos progesterona. Cijelo vrijeme ćeš biti napuhana.
Onog trenuta kad se prestane s korištenjem čuvara trudnoće, trbuh nekako splasne. I shvatiš cijelo vrijeme kako si nadut bio i šta je to sve u tijelu bilo.
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Bok cure, ostala sam “duzna” javiti se i vama tu. Prvo veliki pozdrav svim starim curkama s kojima sam ja dijela svoj put a nije bio bas lagan kako ni trudnoca 🫣
Moj malac je na svijet dosao 8.11.2022. 6 tjedana ranije, uz sav napor i trud doktora da ga zadrze jos koji tjedan unutra on je svoje odlucio 😅 Hvala Bogu sve je ok papamo rastemo i evo tek sad mogu rec da sam se zapravo uhodala u ovu novu ulogu.
Svima vam saljem velike puse i zelim vam da sto prije dodete do svoji plusica a neka se ti plusici razviju i prekrasne bebice 🙏🏼❤️
Puno puno pusa i zagrljaj od mene i Andreja ❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cotton obzirom da si i ti boostala jajašca, vjerujem da će i tvoji rezultati biti puno bolji! Ipak u ovaj postupak ulazimo puno spremnije.😉🤞🍀 Brzo će ponedjeljak, brzo.😅🤯🤯
Jesi ti krenula sa kontracepcijom?🤩
Nanaj iskrene čestitke! Super je čuti da si se već i oporavila i uhodala. Uživajte u svakom trenutku.🥰🤗🥰
Pandapanda nadam se da si dobro, ženska!🤗❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav cure 😊 evo da se i ja konačno prikljucim temi, nadala sam se da cemo se tipkati dok cekam plusic no nazalost do embriotransfera nije ni doslo 🙁 aspiraciju sam imala 1.12. i menga mi je dosla 25-i dan ciklusa i sad cekam ovu prvu mengu nakon prvog pokušaja potpomognute, kakva su vaša iskustva? Jesu vam se ciklusi skratili ili produljili?
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Pozdrav cure 😊 evo da se i ja konačno prikljucim temi, nadala sam se da cemo se tipkati dok cekam plusic no nazalost do embriotransfera nije ni doslo 🙁 aspiraciju sam imala 1.12. i menga mi je dosla 25-i dan ciklusa i sad cekam ovu prvu mengu nakon prvog pokušaja potpomognute, kakva su vaša iskustva? Jesu vam se ciklusi skratili ili produljili?
Pozdrav i tebi! Dobro nam došla i što prije otišla na veselije teme!🤗🤰
Žao mi je što nije došlo do ET, koji je razlog tome? Da li je došlo do OHSS-a?
Meni se ciklusi nisu puno poremetili, prvi nakon stimulacije i neuspješnog ET-a je bio mrvicu dulji, ali se brzo unormalilo i vratilo na staro. Molimo te da urediš potpis kako bi te mogli lakše pratiti, imaš na prvih par stranica teme upute o uređenju potpisa i neke osnovne informacije ako bi bilo potrebno.😉🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
Sortiraj odgovore
Najstariji