MalaG,
Sad vidim da si dosla sa aspiracije, super brojka. Drzim fige da se sve oplode. 🤞🏼🍀
Mi se bas pratimo. 😊
Stela,
Hvala puno. ❤️
Hvala ti puno!🥰❤️
Baš se pratimo, da. Čekamo nestrpljivo ponedjeljak i više informacija vezanih za oplodnju!🤭
Kako se danas osjećaš? Jesu odlasci na WC lakši?
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG,
Sad vidim da si dosla sa aspiracije, super brojka. Drzim fige da se sve oplode. 🤞🏼🍀
Mi se bas pratimo. 😊
Stela,
Hvala puno. ❤️
Hvala ti puno!🥰❤️
Baš se pratimo, da. Čekamo nestrpljivo ponedjeljak i više informacija vezanih za oplodnju!🤭
Kako se danas osjećaš? Jesu odlasci na WC lakši?
Jesu, sad idem bez problema. Malo sam napuhnuta, jer nisam imala veliku nuzdu, ali regulisace se i to. Vjerovala ili ne, za ovih 8 dana stimulacije, i juce nakon punkcije teza sam 4 kg. 🤣
Ne znam da li se tebi odrazilo na kilazu, ali meni jeste. Posebno od juce sam dobila 2 kg. Vjerovatno jer sam manje mokrila svih ovih dana, morala sam stalno u WC, ali pomalo. Inace unosim mnogo vode, tako da narednih dana trebam svu tu tekucinu izbaciti iz sebe. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Upravo su me zvali iz klinike. Od 17 jajnih celija, 13 je bilo zrelo. Od tih 13 se 10 oplodilo i sad cekam ponedjeljak da vidim dokle su sa razvojem. Bice ovo dug period iscekivanja. 🤞🏼
Cestitam Luna93 super su odpartijali, kako si ti nakon aspiracije?
Vjerujem da ce ti se ovaj puta cekanje sigurno isplatiti🙏🤞❤
Reci mi molim te imas li pravo birati koliko embriona zelis vracati?
Hvala puno. ❤️
Nadam se da ce se isplatiti. Vjerujem u Boga i da ce uslisiti moje molitve. 🙏🏽
Mogu vratiti najvise dva, to je politika klinike.
Hoce mora dojadit cemo mu😁, jednog dana mora sve doci na svoje🥰
Kod mene moze do 3 ali sam se ja odlucila za 2, koliko cesto ti javljaju kako napreduju, kada planiraju ET?
Ja ne mogu raditi ET, zbog histeroskopije. A i svakako smo planirali raditi FET. Jave ti 24 sata poslije aspiracije koliko je oplodjeno, onda 2 dana kasnije dokle su sa razvojem, pa opet za 2 dana. Aspiracija se racuna kao nulti dan. S tim da ukoliko se desi da ostanu samo 3 oplodjene jajne celije 3. dan od oplodnje, onda ce ih tad i zamrznuti. Mislim da je tako i kod ET, da ne rizikuju. Ali nisam sigurna, bolje ce ti objasniti ostale cure. Ja sam ti poprilicno neinformisana. 😅
Hvala ti na informaciji, mislim da ce ti se tijelo fino oporaviti i da ce FET odlicno proci🤞🙏❤
Jako mi se svida protokol koji vode nakon aspiracije u tvojoj klinici.
Kod mene je da ti jave dan nakon aspiracije i samo ti daju termin za ET nemas pojma kaj ti se desava s djecom🙄
Kada si ti planirala FET?
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Evo curke malo i mog updatea…
Ja sam jucer bila na prvoj folikulometriji i rezultati su sljedeci
L jajnik 11,12,12,11,
D jajnik 11,10,10,7,7,11
Dobila sam jos 2 bemfole i 3 ×garnirelix astro 0,25/0,5ml
1 garnirelix sam si dala danas ujutro u 6 sada sam imala prije 10min veliku kolicinu bezbojnog iscjedka…nemam pojma dal je to okej😪
Super si.
Kad otprilike planiraju aspiraciju? Mislim krajem iduce sedmice. Sto se tice terapije, meni je nepoznata, ali ostalim curama sigurno nije.
Imala sam i ja taj iscjedak, mislim da je to sve ok.
Aspiracija ce biti izmedu srijede i petka, ja bi cetvrtak ili petak ali ko me kaj pita.
Tijelo super regaira na terapiju po ultrazvuku ali mene boli sve zivo doslovno se raspadam...prezivjet cu sta je tu je😁
Kako tvoja probava? Probaj si napraviti kao caj od suhih sljiva s lanenim sjemenkama da pokrenes probavu😁 a za kilice ne brini sve ce to doci na svoje tijela nam sada svasta prolaze trebamo biti nijezne i blage prema sebi❤
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dr.Michale Feichtinger
https://i.ibb.co/wgT9LMk/Screenshot-20230110-083024-Acrobat-for-Samsung.jpg
Cure evo mog nalaza ne znam jesam li uspjela 🫣
Pa ako neka dobra duša zna koliki je problem taj FSH ili je imala sličan problem bila bi zahvalna
TSH znam da je visok u ponedjeljak trazim uputnicu za endokrinologa.
Doktorica mi je na prvim konzultacijama rekla da bi isli sa insemenacijom.
🙋♀️ 30 g- svi nalazi ok
🙋♂️ 33- isto sve ok
Pokušavamo već godinu dana
Čekamo konzultacije na VV🤞
Luna super rezultat! Nek se održe čim dulje!🤞🤞🍀
Perjezuto lijepo rastu, neka nastave!🤞🍀
Evo mene sa aspiracije, došla domeka. Imamo 12 jajnih stanica!🤩🥳 Rezultate doznajemo u ponedjeljak isto kao i planirani dan za ET. 🙈🤞🍀 Sad slijedi ono najgore - čekanje.
Mala G
Ti si nasa heroina, micemo Bana s trga i stavljamo tvoj kip!
Cestitam ti na stanicama i zelim ti da party bude odlican a ti da se fino opravis te da ti dani iscekivanja sto brze produ😊
Kako se osjecas? Jel mozes piskiti? Saljem ti veliki zagrljaj a stanicama puno baby prasine🪄
Ja imam aspiraciju izmedu srijede i petka sljedeci tjedan.
Jedva cekam veljacu i da si javljamo predivne vijesti🥰🤞🙏
🙎♂️39 👸30
Moji hormoni super.
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dr.Michale Feichtinger
Sani hvala ti, držimo fige!🤞🍀🥰
Luna uz tolike doze hormona, nije to ništa čudno. Nadam se da će se brzo izregulirati!🤞🥰
Perjezuto hvala ti puno na lijepim željama! 🥰🤭🥰Samo da ponedjeljak dođe što prije. 😂 Osjećam se dobro, mogu sve normalno, malo me ponekad grči dolje, ali nije toliko strašno. Upravo se vratili iz lagane šetnje i baš je dobro došla. Neka i tvoji folikuli lijepo narastu i dozrele do aspiracije i da ih bude što više!🤞🤞🤞🍀🍀🍀 Nadamo se lijepim vijestima, naravno!🙈🤭🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Luna93 super tulum 😁🥳 samo neka sada tako lijepo dalje nastave 🤞
Perjezuto imala sam i još uvijek imam takav iscjedak (11 dc 10 dan stimulacije), netko tu mi je rekao da je to normalno pod tom količinom hormona, tako da mislim da se me trebaš brinuti.
Ja danas na 4.UZV, 2 su malo velika, ali tek sutra štoperica i utorak aspiracija jer je rekao da ne želi zbog ova dva da ovih ostalih 4 ne budu zreli. Kao bolje da su 2 prazna pa da ih više ostane zrelih za aspiraciju nego da rano damo štopericu, a i estradiol nije još dovoljno visok. Dobila još danas gonal 200 i cetrotide, sutra ovitrelle i decapt (nešto, zaboravila sam sad kak se zove 😁).
Sretno svima 😊🤞🤞
Mimizmimi
Bu to sve bilo super, vidim da te doktor detaljno prati i sigurna sam da znaju sta rade.
Zelim ti da ti aspiracija dobro prode i da se brzo oporavis a u labus sam sigurna da ce sve biti super🤞🙏❣️
Ja sam friska u ovome pa se bas ne kuzim u to sto se tocno kod tebe dogada ali ti saljem puno pozitivne vibre🍀
🙎♂️39 👸30
Moji hormoni super.
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dr.Michale Feichtinger
MalaG bravo, super broj!
Bas mi je drago da je rezultat bolji nego zadnji put, ova terapija je bolje pogodjena izgleda! Drzim fige da ih se sto vise oplodi ☘️☘️☘️❤️❤️
Sani,
Hvala ti puno. ❤️
Perjezuto,
Iskreno ne znamo kad ce biti FET. U svakom slucaju samo se nadam da ce do njega doci. Jedva cekam ponedjeljak da saznam nove informacije. Mislim da i ti imas pravo da trazis da ti objasne sta se desava.
—————-
Hvala svim curama na podrsci u ovim danima. Puse. 😘😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji