Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mašnica_22
    14. Siječanj 2023. 12:19

Lotti

Mašnica_22

Stela_M

Mašnica faking pcos dobrodošla u klub 😁 odlično da imaš ovulaciju tako da možete i dalje pokušavati i u kućnoj radinosti 🤭 je si vadila amh,kolik ti je?

Hahaha ima nas i mnogo smo jake 💪💪 nisam vadila amh, mislim mozda ovde u Sloveniji to drugacije zovu, ali nije mi dr nista takvo spominjala.

Mašnica_22, PCOS ti je dijagnosticiran samo na temelju hormona ili imaš i ciste na jajnicima?

Jao ne znam sta bih ti rekla, jer sam i ja zbunjena. Jedna gin kod koje sam privatno isla na pregled i moja soc gin kazu da imam normalan izgled jajnika, dok dr kod koje sam sad na MPO kaze da moji jajnici malo izgledom podsjecaju na PCO, pa je tako i utvrdila da imam blazi oblik PCOS gledajuci ukupnu sliku i UZV i hormona.

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• Mašnica_22
    14. Siječanj 2023. 12:25

Stela_M

Mašnica_22

Stela_M

Mašnica faking pcos dobrodošla u klub 😁 odlično da imaš ovulaciju tako da možete i dalje pokušavati i u kućnoj radinosti 🤭 je si vadila amh,kolik ti je?

Hahaha ima nas i mnogo smo jake 💪💪 nisam vadila amh, mislim mozda ovde u Sloveniji to drugacije zovu, ali nije mi dr nista takvo spominjala.

AMH ili ti ga Anti Mullerov hormon mislim da je u svijetu jednaka skraćenica on nam govori o rezervi naših jajnih stanica i ujedno je i smjernica liječnicima prije same stimulacije obzirom da ti ideš prvo na IUI možda liječnici taj podatak ne treba 🤭

Spomenula bih dr i to, ali opet necu da "naturam" svoje, ipak mislim da ona zna sve sta im treba od hormona. Hvala ti na objasnjenju, divna si ☺️

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

MalaG
    14. Siječanj 2023. 12:25

Monolena

Dobro sam, grčevi su se puno smanjili i po intenzitetu i trajanju, jos tu i tamo krenu, ali puno je bolje sad. Samo, sad jos vise moram mirovati (iako cijelu trudnocu gljivarim), a ja bi stalno po ducanima kupovala. Kupili smo jos prije sve ove velike stvari, krevetice, kolica, jaja i sl. i sad su ostale ove sitnije stvari, robica itd. koje me jednako vesele, a znam da necu biti sposobna hodati po ducanima. Previse me ledja krenu boljeti, i osjecaj mi je nakon par min hoda da ce mi bebe ispasti pa se isprepadam, a sad kak dolaze i ti grcevi, jednostavno ne zelim riskirati. Vjerojatno cu odabrati ducan, dva, gdje cu se izgustati u kupovini, a muz ce onda ostatak. U sljedecim danima prerazmjestamo sobu i polako sastavljamo krevet i komodu.

Nadam se da će situacija ostati takva dulje vrijeme i da te neće puno mučiti!🤞🍀 Vjerujem da ti nije lako, ipak nosiš dvije bebice. Bolje se pripazi, obavi koliko možeš, a mužića uposli za ostatak. 😉🤗 Znači slatki problemi su krenuli, drago mi je.🥰🥰🥰 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Stela_M
    14. Siječanj 2023. 13:11

Perjezuto pretpostavljam da je garnitelix isto što je kod nas Orgalutran/Cetrotide on sprječava da ne dođe do ovulacije, jer naš mozak nije navikao na veći broj folikula i da ne bi došlo do ovulacije zato se on uvodi, imaš ti još malo pikanja i folikuli lijepo rastu 🤭😁 iscjedak je normalna stvar naše tijelo niti mozak nije programirano niti je naviknulo da ima toliko folikula ne brini sve je to pod normalno 😊
    MalaG prava si kokica navijam za dobar party 🤞🤞❤️❤️
    Mimizmimi dr je u pravu bolje sačekati i ove manje ako ih je više 🤞😊
    Emily_Mili sve ti lijepo piše na prvim str foruma nije teško 🤭
    Monolena uh ženo ako ti je teško i boli odmaraj druge nema zato imaš bolju polovicu da ga malo upregneš 😁😊🤗
    Mašnica ništa te ne košta pitati da je ovdje svaka od nas čekala svaki korak i odluku dr I da nismo same istraživale i dijelile sve info jedna s drugom tko zna gdje bi sada bile, nažalost često se moramo same za sebe izboriti druge nam nema 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Perjezuto
    14. Siječanj 2023. 13:35

Stela_M

Perjezuto pretpostavljam da je garnitelix isto što je kod nas Orgalutran/Cetrotide on sprječava da ne dođe do ovulacije, jer naš mozak nije navikao na veći broj folikula i da ne bi došlo do ovulacije zato se on uvodi, imaš ti još malo pikanja i folikuli lijepo rastu 🤭😁 iscjedak je normalna stvar naše tijelo niti mozak nije programirano niti je naviknulo da ima toliko folikula ne brini sve je to pod normalno 😊
    MalaG prava si kokica navijam za dobar party 🤞🤞❤️❤️
    Mimizmimi dr je u pravu bolje sačekati i ove manje ako ih je više 🤞😊
    Emily_Mili sve ti lijepo piše na prvim str foruma nije teško 🤭
    Monolena uh ženo ako ti je teško i boli odmaraj druge nema zato imaš bolju polovicu da ga malo upregneš 😁😊🤗
    Mašnica ništa te ne košta pitati da je ovdje svaka od nas čekala svaki korak i odluku dr I da nismo same istraživale i dijelile sve info jedna s drugom tko zna gdje bi sada bile, nažalost često se moramo same za sebe izboriti druge nam nema 😁

Stela_M hvala ti puno na objasnjenju, bas si me smirila😊
    Zelim ti puno srece u tvom postupku🤞❤

🙎‍♂️39 👸30
    👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
    Moji hormoni super.
    09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
    Prednisolon Nycomed 5mg
    18.01 Aspiracija
    Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍‍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
    Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
    Dr.Michale Feichtinger

Luna93
    14. Siječanj 2023. 13:42

Lucky, MalaG, Mimizmimi, 
    Hvala vam puno cure. ❤️
    Sorry ako sam neku izostavila. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Monolena
    14. Siječanj 2023. 13:55

MalaG

Nadam se da će situacija ostati takva dulje vrijeme i da te neće puno mučiti!🤞🍀 Vjerujem da ti nije lako, ipak nosiš dvije bebice. Bolje se pripazi, obavi koliko možeš, a mužića uposli za ostatak. 😉🤗 Znači slatki problemi su krenuli, drago mi je.🥰🥰🥰

Hvala ti 🥰❤! Da, moram se paziti 😊. 

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

Stela_M
    14. Siječanj 2023. 14:28

Luna lijep rezultat navijam za jednu lijepu momčad 🐧🐧🐧🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

MalaG
    14. Siječanj 2023. 14:34

Stela & Lucky hvala vam, drage moje!😉🍀🍀🤞🤞🤞

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Luna93
    14. Siječanj 2023. 15:22

MalaG,
    Sad vidim da si dosla sa aspiracije, super brojka. Drzim fige da se sve oplode. 🤞🏼🍀
    Mi se bas pratimo. 😊
    Stela, 
    Hvala puno. ❤️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.