MalaG sretno sutra!! ☘️❤️❤️
Luna super rezultat, drzim fige da ih se sto vise oplodi 🥰
Ja bih se isto nadovezala na akupunkturu. Ja sam u uspješnom postupku 3 tjedna prije transfera hodala u polikliniku Aviva kod dr. Sandre Morović koja je stvarno predivna osoba i divno radi. S obzirom da mi je sam transfer bio u vrijeme godišnjih odmora i ona nije mogla odraditi tretman na taj dan i poslije, ostavila me u dobrim rukama Zrinke Orešković iz Adhara centra. Za nju također imam samo riječi hvale. E sad, ja volim misliti da mi je akupunktura pomogla, makar ne mora biti. Ali jednostavno, htjela sam učiniti sve što mogu da si pomognem, iako nikad prije nisam razmisljala o akupunkturi niti sam imala neka posebna očekivanja od nje.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Rain i Cotton hvala vam ženice! 🥰 Javim se sutra nakon aspiracije!🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Tikvice žao mi je da si imala takvo iskustvo, ali drago mi je da si se već prebacila kod druge ginekologice i stvarno se nadam da će ona biti humaniji i imati više razumijevanja.🤞🥰
Mimica i Monolena hvala vam na info vezano za akupunkturu. Bojim se da nam je sada već kasno za bilo što organizirati i realizirati do ET-a, ali svakako ćemo imati to na umu za drugi put. Računat ću na vas u slučaju dodatnih pitanja.😉🥰🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Rain i Cotton hvala vam ženice! 🥰 Javim se sutra nakon aspiracije!🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Tikvice žao mi je da si imala takvo iskustvo, ali drago mi je da si se već prebacila kod druge ginekologice i stvarno se nadam da će ona biti humaniji i imati više razumijevanja.🤞🥰
Mimica i Monolenahvala vam na info vezano za akupunkturu. Bojim se da nam je sada već kasno za bilo što organizirati i realizirati do ET-a, ali svakako ćemo imati to na umu za drugi put. Računat ću na vas u slučaju dodatnih pitanja.🤗
MalaG, čvrsto ti držim fige da ovaj put upali i da ti akupunktura bude priprema na porod 😊. Ako slučajno ne, tu sam 🥰!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
MalaG sretno sutra!! ☘️❤️❤️
Lunasuper rezultat, drzim fige da ih se sto vise oplodi 🥰
Hvala puno. ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Ćufta kako si zadovoljna u Repromedu?
I da li doktor daje neke savjete oko endometrioze?
Žao mi je za negativnu betu. Držimo 🤞🏼 da je sljedeći dobitni!
👱🏼♂️33 oligo
👩🏻🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼
Lotti, on je dva mjeseca na pro fertilu 2 na dan od nedavno... ako znas za nesto bolje, slusam :D mislila sam mu uvest i macu?
Tockica, sve si to super napisala, s bilo kojim doktorom s kojim sam pricala su mi rekli da nije problem spermij jer mogu zatrudnjet a spermij je ipak nesto losije i pokretnije... tako da... sta mislis koji bi vitamin D bio dobar za njih? ili nije bitno toliko
Barbi, ista je stvar s nama, i nama treba 1,5h do klinike... Mislila sam da ce profertil bit dovoljan al vidim da treba jos nesto... kako ima psorijazu mislila sam vit d za pocetak uz profertil
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Naime, mm i ja vec 2 god pokusavamo. Nakon god dana neuspjeha krecemo u proces MPO, gdje mi je bila dogovorena IUI za 11. mj prosle godine, ali se desava da cekajuci tu menstruaciju saznam da sam trudna i nakon svega par dana sam imala spontani. Sada smo dogovorili IUI u narednom ciklusu koji bi trebao biti krajem mjeseca. Zanima me ima li neko iskustva sa ovom vrstom potpomognute? Srecno svima ☺️
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Ćufta žao mi je, držim 🤞🤞 da novi protokol donese plusić 🤞🤗
Tikvice odlično da si našla novu dr i da se ne moraš još oko toga dodatno stresirati ❤️❤️
PiaBuu maca mu neće naškoditi dapače može mu samo pomoći problem je što u pro fertilu ima puno dodataka a onda su to najčešće minimalne doze pa većina žena/muškaraca kupi pojedinačno vitamine jer su jače doze i više se isplati.. samo da se nadovežem na ovo što ti je dr rekao u smislu da nije problem spermio jer možeš zatrudniti pa o tome bi se dalo prodiskutirati jer ipak bolji sgram nosi svoje....
Mašnica dobrodošla i kako mi to ovdje volimo reći još brže otišla na neke ljepše teme 🤰 IUI ti je intrauterina inseminacija znači sjeme parnera se malo pročisti (ili što već rade) i "uštrcaju" ga u tebe to je to eventualno dobiješ štopericu (injekciju za ovulaciju) I to je to nema pikanja sa hormonima😀 je ste obavili pretrage? Imaš sve opisano na prvim stanicama foruma pa sredi potpis da te možemo lakše pratiti, sretno 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ćufta žao mi je, držim 🤞🤞 da novi protokol donese plusić 🤞🤗
Tikvice odlično da si našla novu dr i da se ne moraš još oko toga dodatno stresirati ❤️❤️
PiaBuu maca mu neće naškoditi dapače može mu samo pomoći problem je što u pro fertilu ima puno dodataka a onda su to najčešće minimalne doze pa većina žena/muškaraca kupi pojedinačno vitamine jer su jače doze i više se isplati.. samo da se nadovežem na ovo što ti je dr rekao u smislu da nije problem spermio jer možeš zatrudniti pa o tome bi se dalo prodiskutirati jer ipak bolji sgram nosi svoje….
Mašnica dobrodošla i kako mi to ovdje volimo reći još brže otišla na neke ljepše teme 🤰 IUI ti je intrauterina inseminacija znači sjeme parnera se malo pročisti (ili što već rade) i "uštrcaju" ga u tebe to je to eventualno dobiješ štopericu (injekciju za ovulaciju) I to je to nema pikanja sa hormonima😀 je ste obavili pretrage? Imaš sve opisano na prvim stanicama foruma pa sredi potpis da te možemo lakše pratiti, sretno 😊
Hvala i tebi zelim da sto prije odes na vedrije teme ☺️. Uradili navodno sve, meni su testosteron 😡, prolaktin i androstendion malo poviseni, ostalo sve ok, ovulacije imam. Sretno i tebi u kakvom god da si postupku sada ☺️
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji