Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
Jel ti to bio dugi protokol? Vjerujemo u tvoja 2 🐧 Bome ja u zadnja dva nemam za FET. Sve sam tablete sklonila i samo cu maticnu uzimati.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
kachusa samo da se nadovežem na sunny, ovaj zadnji je bio prvi dugi protokol koji smo probali i iako ja mislim da je kod mene histero stvarno bila ključna, dobili smo još dvije najbolje ocijenjene blastice (bolje nego u prvoj stimulaciji), tako da vrijedi i to probati ako još nisi…
Da, da i ja sam vec dogovorila da idem u dugi protokol, to jos nisam probala 😂 vidjet cu onda i za scratching. Mislim da sam onda stvarno dala sve od sebe.
Hvala curke 😘❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro cure ❤
Eh sada imam jedno pitanje, ja sam danas 7+0 i zanima me jesu li normalni kao blagi, ne mogu reci bolovi, nego kao neka zatezanja u predjelu donjih ledja, i da li ste i vi ovako napuhnute kao ja, kao da sam ne znam koji mjesec.. Prepadnuta sam jer znam da su ove sedmice kriticne 😔😔
Svi lagani bolovi, probadanja, zatezanja su normalni.... Inače se hranim zdravo, ali u trudnoći mi se pila kola, jela sm gluposti, povrće mi se gadilo, sve mi se gadilo, nisam mogla jesti, tlak nizak, od početka do samog kraja.. Kad sam došla u rađaonu sam zamolila da mi ostave ručak :) umirem od gldi, a jest nisam mogla... Kad got se zapitaš jel sve ok, idi na hitnu, na pregled.. Ja sam išla kod Lučija, kod privatnog ginekologa, kod još jednog privatnog i kod svoje socijalne :) Znam da sam luda ali dok nisam počela osjetit bebu nisam se mogla smiriti. tako i u prvoj i u drugoj trudnoći.
Ostale djevojke želim vam svima svu sreću.
U MPO sam bila preko 7 godina, bezbroj postupaka i doktora, protokola....
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Imam pitanje..
Ako meni ciklus traje prosječno oko 25 dana, u pon 10.dan ciklusa kad sam bila na ultrazvuku, folikula je bila nekih 3 mm.. i doktorov komentar je bio kako je sve to sve sitno.. jel moguće da mi je od stimulacije ovaj ciklus "produžen".? Jer si razmisljam da cu ziher slijedeci tjedan ako bude sve ok, ic tako kasno na FET . jel se nekoj tako dogodilo vec?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Issadora zao mi je 😞 jesu radili icsi kako bi dosli do blastica sad zadnji postupak?
Meni nazalost od sve ukupno 10 zametaka koji su pusteni u razvoj nikad niti 1 nije dosao do blastice😑 Ali nema odustajanja🥰
U postupku u 01 mj mi je rađena histero i skretching, i tada jedini put beta 5 znaci nesto se pokrenulo, da li bilo pozeljno svaki put napraviti taj skretching🤔
Da li je neciiji muz radio dnk fragmentaciju sjemena? (Sad sam se okomila na muzeve pretrage😂)
Pupice 🤞🤞
43🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
Jel ti to bio dugi protokol? Vjerujemo u tvoja 2 🐧 Bome ja u zadnja dva nemam za FET. Sve sam tablete sklonila i samo cu maticnu uzimati.
Ja sam bila neki dan na konuzultacijama u Repromedu i meni je doktor Ok. Direktan, profesionalan, strucan i rekao mi je nesto sto nitko drugi nije Ft4 donja granica i stitnjacu moram dovesti u tip top formu prije postupka. Neki to uopce ne gledaju osim tsh. Recimo u americi to bas jako gledaju. Ugl. Ja sam uzimala dheu, q10, jedno vrijeme i prirodne preparate trave od fitoterapeutkinje, novalac, omegu... i doktor mi je rekao da sve to izbacim i uzimam samo 1 vrecicu Proxeed Women na dan.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Tu smo po godinama. Jeste radili kariograme? Nama je ostalo samo to, pa cemo i njih napraviti prije iduceg koji je u 11mj. Tako i ja mislim ako se ne hvataju moji kako ce tuđi 😁 S tim da ja stalno mislim kako je kod mene problem imunoloski.
Jesi dobivala decortin nakon transfera?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Iman onda jos malo izdrzi i nadam se da ce krenuti uskoro na bolje 🙏❤️
Da, plan je tu sto se tice operacije, a nadam se da ce ciklusi biti redovni nakon ovog (inace su u dan) i ako tako bude kraj 9 mjeseca je moj ❤️
Rainbow, joj super da je sve proslo ok i da je sad vec iza vas ❤️
Da, sto se mene tice, otisla sam na kraju privatno i u odnosu na informacije iz bolnice dosta je sve kontradiktorno (bolnica veli ne operacije preko ljeta, a oni vele fistule da, sto vise mora poslije operacije i to ce oporavak biti brzi). S obzirom da nemam bas vremena za cekanje, moram to rijesiti sto prije i zato cu ici privatno (dodatno se sad po ljeti bojim svih tih bakterija, virusa po bolnicama) na operaciju, makar sam svjesna da ce ovi u bolnici poludit jer imaju alergije na privatnike…a i u pravu su jer me jedan doveo u cijeloj toj prici u zivotnu opasnost i tu hitnu operaciju.
Sretno svima danas u druzenju za bebicama, sretno svima koji vadite bete i svim pupicama da se jako i cvrsto prime 🥰
Stela M hvala ti sto mislis❤️❤️❤️, kako si ti?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Tu smo po godinama. Jeste radili kariograme? Nama je ostalo samo to, pa cemo i njih napraviti prije iduceg koji je u 11mj. Tako i ja mislim ako se ne hvataju moji kako ce tuđi 😁 S tim da ja stalno mislim kako je kod mene problem imunoloski.
On je radio. Ja nisam jer sam ko fol zdrava, a i imam urednu trudnoću s bivšim. Ovo zadnje je bio dugi protokol. Jesam luda ako sad odem na jesen u novi postupak da potršim uputnicu, a smrzliće ostavim za tren kad mi potonu sve lađe i potrošim sve jajne stanice? :D
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Issadora, J Lo, Sunny hvala 😘😘😘
Issadora žao mi je i nadam se da ćeš naći sve uzroke da napokon dočekaš pozitivan ishod. 🤞🤗
J Lo nadam se da će vas korona što prije i bezbolnije napustiti. Ima je opet na sve strane pa i sama izbjegavam neke kontakte dok mi ne prođe FET. Čuvaj se! 😊🤗
Sunny kako je prošla korona kod tebe?
Jel nam se Stela javila? Nisam čitala sve pa moram ovih dana nadoknaditi zaostatke. 😅
Nove trudnice Rainbow Hope i Iman kako ste mi vi? Vidim Iman da su te mučnine dobrano izmučile. Samo neka idu na blaže da dođeš sebi malo. 😊
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji