Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Just Me 22
    14. Srpanj 2022. 07:39

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Imam pitanje..
    Ako meni ciklus traje prosječno oko 25 dana, u pon 10.dan ciklusa kad sam bila na ultrazvuku, folikula je bila nekih 3 mm.. i doktorov komentar je bio kako je sve to sve sitno.. jel moguće da mi je od stimulacije ovaj ciklus "produžen".? Jer si razmisljam da cu ziher slijedeci tjedan ako bude sve ok, ic tako kasno na FET . jel se nekoj tako dogodilo vec?

Meni su pokušali s prirodnim ciklusom nakon neuspjelog ET-a iz stimuliranog postupka (bez smrzlića). Ali na 12 dc mi je najveći folikul bio oko 12mm i dr. je rekao da ništa od postupka jer je premali. Nije se na kraju radilo o produženom ciklusu jer mi je vještica došla 26.dan ciklusa. Tako da možda ima nešto u tom da su nakon stimulacije loši folikuli, ne znam šta bi rekla..

Iskreno ne znam kaj bih sad mislila.. sad se ne mogu strpit do petka, da vidim kaj bu na ultrazvuku.. još mi sad samo fali da ne idem ni na fet..hjoj..nikako na zelenu granu

Nadam se da će sve bit dobro! Ne znam ni kako bi te utješila jer sam sigurna da ti neće bit lakše što god mi tu rekle, znam da je grozna ta neizvjesnost i osjećaj bespomoćnosti, a opet nekako treba održat pozitivu...ali zajedno s tobom se nadamo pozitivnom ishodu!!
    Kako nisam na "ti" s FET-om, jel se sad onda čeka da prođe ovulacija pa ide transfer nakon što svi folikuli puknu? Ne razumijem kako to funkcionira?

👩 33 (navodno sve ok)
    🧑 35 (loš spermiogram)
    Priodni pokušaji od 2019. god.
    1.IVF 2021 - negativna beta, bez smrzlića
    2. IVF 5/2022 - et / negativna beta i bez smrzlića
    3. IVF ...nadam se još u 2022 barem jedan

Anči 💕
    14. Srpanj 2022. 08:12

Rainbow kako mi je drago zbog tebe 🥳 trakica je top ❤️🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    14. Srpanj 2022. 08:59

Iman ❤️ mi smo ti super. Stomak je u zadnjih mjesec dana baš narastao. Do 20tt mi se skoro i nije kužilo da sam trudna, sad više nema zabune 🤭 Imam od početka trudnoću za poželjeti i baš volim biti trudna 😁 iako mi je još uvijek nestvarno da sam JA trudna 😂 al svako malo me lupi u rebra da se osvijestim 🤭❤️ 
    Pandice uživaj u krumpirićima danas ❤️
    Leky uživaj na druženju s bebicom 🥰
    Anči kako je na novom poslu? jel odbrojavaš dane do mora?😁

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

❤️J_0209_b😺
    14. Srpanj 2022. 09:10

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Imam pitanje..
    Ako meni ciklus traje prosječno oko 25 dana, u pon 10.dan ciklusa kad sam bila na ultrazvuku, folikula je bila nekih 3 mm.. i doktorov komentar je bio kako je sve to sve sitno.. jel moguće da mi je od stimulacije ovaj ciklus "produžen".? Jer si razmisljam da cu ziher slijedeci tjedan ako bude sve ok, ic tako kasno na FET . jel se nekoj tako dogodilo vec?

Meni su pokušali s prirodnim ciklusom nakon neuspjelog ET-a iz stimuliranog postupka (bez smrzlića). Ali na 12 dc mi je najveći folikul bio oko 12mm i dr. je rekao da ništa od postupka jer je premali. Nije se na kraju radilo o produženom ciklusu jer mi je vještica došla 26.dan ciklusa. Tako da možda ima nešto u tom da su nakon stimulacije loši folikuli, ne znam šta bi rekla..

Iskreno ne znam kaj bih sad mislila.. sad se ne mogu strpit do petka, da vidim kaj bu na ultrazvuku.. još mi sad samo fali da ne idem ni na fet..hjoj..nikako na zelenu granu

Nadam se da će sve bit dobro! Ne znam ni kako bi te utješila jer sam sigurna da ti neće bit lakše što god mi tu rekle, znam da je grozna ta neizvjesnost i osjećaj bespomoćnosti, a opet nekako treba održat pozitivu…ali zajedno s tobom se nadamo pozitivnom ishodu!!
    Kako nisam na "ti" s FET-om, jel se sad onda čeka da prođe ovulacija pa ide transfer nakon što svi folikuli puknu? Ne razumijem kako to funkcionira?

Nije kraj svijeta ako ne idem ovaj mjesec u fet..al sam se nadala da kad sam vec imala hiper, da ce fet proc što bolje.. meni je ovo sad prvi put da idem na fet, tako da isto nisam još njim na ti.. al mislim da si dobro napisala,. S obzirom da mi imamo blastice, čeka se 5.dan nakon ovulacije za transfer..ako sam i ja to dobro polovila... 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Kacusha
    14. Srpanj 2022. 09:15

Stela_M

Rainbow_Hope 🌈

Pandice držimo fige na rukama i nogama 🤞🤞🤞
    J_B postoji nažalost šansa da nakon stimulacije bude anovulatorni ciklus, 3 mm na 10 dc je stvarno malo…
    leonami smo radili DNA fragmentaciju sjemena - nalaz je bio uredan, ali je bio loš HBA test
    Stela sreeeeetno! Moram priznati da mi je malo čudno da se daje terapija bez nultog ultrazvuka, ali valjda znaju što rade…
    —-
    Našoj Mrvici korona izgleda nije zasmetala, lijepo napreduje, po UZV je 8+1, a danas smo točno 8+0 💛 Doktorica je jako zadovoljna i dalje nastavljam kod svojeg soc. ginekologa koji je odličan za vođenje trudnoća 🤗

Nikada ti ja nisam išla na uzv za vrijeme m mislim da to kod pcos žena i nema smisla ali nisam niti nikada pitala valjda zna dr što radi 🤣🤣 ne mogu ti opisati koliko mi je drago zbog tebe i da je sve uredno 🥰😚🤗❤️❤️❤️

Tako sam i ja dobila terapiju u ciklusu prije i onda samo pocela od 2dc. Drzim sve fige 😘💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

dreamer ❤
    14. Srpanj 2022. 11:18

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Imam pitanje..

Nadam se da će sve bit dobro! Ne znam ni kako bi te utješila jer sam sigurna da ti neće bit lakše što god mi tu rekle, znam da je grozna ta neizvjesnost i osjećaj bespomoćnosti, a opet nekako treba održat pozitivu…ali zajedno s tobom se nadamo pozitivnom ishodu!!

Nije kraj svijeta ako ne idem ovaj mjesec u fet..al sam se nadala da kad sam vec imala hiper, da ce fet proc što bolje.. meni je ovo sad prvi put da idem na fet, tako da isto nisam još njim na ti.. al mislim da si dobro napisala,. S obzirom da mi imamo blastice, čeka se 5.dan nakon ovulacije za transfer..ako sam i ja to dobro polovila…

Meni je jučer bio drugi fet pa mogu reci svoje iskustvo. 2dc pocela sam sa estrofemom, imala sam 1 uzv izmedu 10-12 dc i tada mi je dr rekla kada će biti fet. 5 dana prije krenula sam sa utrogestanima i nakon transfera su mi uveli jos i duphaston.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

❤️J_0209_b😺
    14. Srpanj 2022. 11:37

dreamer ❤

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Just Me 22

❤️J_0209_b😺

Imam pitanje..

Nije kraj svijeta ako ne idem ovaj mjesec u fet..al sam se nadala da kad sam vec imala hiper, da ce fet proc što bolje.. meni je ovo sad prvi put da idem na fet, tako da isto nisam još njim na ti.. al mislim da si dobro napisala,. S obzirom da mi imamo blastice, čeka se 5.dan nakon ovulacije za transfer..ako sam i ja to dobro polovila…

Meni je jučer bio drugi fet pa mogu reci svoje iskustvo. 2dc pocela sam sa estrofemom, imala sam 1 uzv izmedu 10-12 dc i tada mi je dr rekla kada će biti fet. 5 dana prije krenula sam sa utrogestanima i nakon transfera su mi uveli jos i duphaston.

U mom slučaju je dr. Bolanča odlučio da idemo u prirodni fet, jer sam imala stimulaciju prosli mjesec. Al eto..folikul je vjerojatno premali da bi isli u transfer ovaj mjesec.. mozda da smo isli u stimulirani fet..mozda bi i ja onda kao ti uzimala estrofem..

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

petra30
    14. Srpanj 2022. 11:41

Dreamer pupo❤️! Nek se primi🍀! Drzim palceve na rukama i nogama ❤️🤞!
    Leky puse bebolini🥰🥰!
    Pandice jesi pupo? Maznula krumpirice?🤭❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

nika0302
    14. Srpanj 2022. 11:47

Rainbow predivne vijesti za tvoju mrvicu 🥰🥰🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

dreamer ❤
    14. Srpanj 2022. 12:12

❤️J_0209_b😺

U mom slučaju je dr. Bolanča odlučio da idemo u prirodni fet, jer sam imala stimulaciju prosli mjesec. Al eto..folikul je vjerojatno premali da bi isli u transfer ovaj mjesec.. mozda da smo isli u stimulirani fet..mozda bi i ja onda kao ti uzimala estrofem..

Hvala ti. I ja tebi želim da ti se čim prije ostvari želja 🤞

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.