Cure može iskustva s Repromedom tko je bio?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Inna da, i ja vjerujem da je normalno, ali brinem se.. valjda sve bude na mjestu ❤❤
Leia ja sam isto morala reci svojima prije par dana (mada nisam htjela do 12 tjedna), jer ja imam bas uzasne mucnine i nisam dobro, izgledam kao duh, primijetili bi prije ili kasnije, jedino sto zelim je spavati jer sam jedino tada dobro.. Vec su bili primijetili da nesto ne stima, ali sam im rekla da imam zelucanu virozu.. Rekli smo samo roditeljima, i oni su tako sretni, a mene je strah sto se raduju 😶😶
Izmedju svakog UZVa mislim da ce mi biti ovako, briga, pa nadam se olaksanje i sve tako u krug.. ❤🌹
Stela opet te nema, javi nam se, kako si 😘😘
Avocado Niko ❤ prekrasno ime 😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Iman Svi simptomi su ti normalni, a i jos izrazeniji zbog blizica 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Pozdrav ne znam tko me se sjeća tko ne …nakon spontanog sam prestala pisati …u medjuvremenu sam bila na još nekoliko
Procesa potpomognute iz kojeg nažalost ništa i dalje…bojim se da sam trenutno stajališta kome ne uspje iz prvih par puta nikada neće…nadam se da ću uskoro biti potvrda da nije tako …ali…još imamo jedan transfer ali prije toga su predložili histeroskopiju (sad vise ne znam je li se tako i piše) Može li
Mi Netko napisati vise o tome ?? 🙈
@iman koliko sam shvatila
I ti si iz BiH možeš li mi samo napisati jesi li bila u BonaDei…budući da smo do sada bili uvijek u istoj poliklinici u kojoj mi je stvarno maksimalan osjećaj kao da sam kod kuće …pitam se da dam još jednu priliku sebi i novoj poliklinici …dok još imam snage …
Hvala i sretno cure 🤍
Da, ja sam u Bona Dei i jako sam zadovoljna svime tamo, od osoblja, pristupa, do svega ❤
Ne odustaj, mora nekad uspjeti, pa imamo tu puno prica takvih, tesko je znam, i cekanje i neuspjeh.. ali nema odustajanja 🍀❤🤞🌹
Hvala na odg …mslm da ću ako se sad nešto ne promjeni probati na jesen s njima…iako sam već bila na konzultacijama i kao nije mu jasno zašto nisam ostala trudna jer sam
Po njemu i mlada i zdrava …ali sam se ja osjećala nekako ukočeno tu pa sam se vratila u polikliniku od prije.
Sretno s mučninama neka bude sve u najboljem redu!
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Pozdrav ne znam tko me se sjeća tko ne …nakon spontanog sam prestala pisati …u medjuvremenu sam bila na još nekoliko
Procesa potpomognute iz kojeg nažalost ništa i dalje…bojim se da sam trenutno stajališta kome ne uspje iz prvih par puta nikada neće…nadam se da ću uskoro biti potvrda da nije tako …ali…još imamo jedan transfer ali prije toga su predložili histeroskopiju (sad vise ne znam je li se tako i piše) Može li
Mi Netko napisati vise o tome ?? 🙈
@iman koliko sam shvatila
I ti si iz BiH možeš li mi samo napisati jesi li bila u BonaDei…budući da smo do sada bili uvijek u istoj poliklinici u kojoj mi je stvarno maksimalan osjećaj kao da sam kod kuće …pitam se da dam još jednu priliku sebi i novoj poliklinici …dok još imam snage …
Hvala i sretno cure 🤍
Hej, žao mi je ☹️ ali bit će bolje. Po broju transfera smo tu negdje tako da te skroz razumijem.
Znam da ti je teško i da više nemaš snage ali bit će bolje. Više je žena koje idu iz postupka u postupak samo trpe u tišini nego onih koji uspiju iz prve.
Ali sva ova bol i patnja je vrijedna nagrade i to je jedino bitno.
Ja sam sebi u glavi složila da moram ići na 15 transfera da dobijem dijete i sad odbrojavam. Ovo mi je bio šesti transfer a do sad sam imala 12 embrija, čekaju me još 2 u koje ne polažem nade jer dr ne mijenja terapiju.
Jesi provjerila vitamin D?
Hvala na odg ja sam zab kako je forum aktivan pa do jutros nisam ulazila …jesam sve sam nalaze odradila vitamine homocistien trombofiliju …imala sam transfer i trodnevnih i blastocista bila i na Rekowelle i na Gonalima nisam išla čak ni s istim lijekovima al eto nažalost ništa…vau ja sam jedan dan u odustajanju drugi hajde još ćemo probati…ja sam bila aktivna dok je još MTb bila s nama tu 💕 ja sam prije potpomognute godinu dana bila na prirodnom letrozol/komiflen plus štoperica al nažalost ni to nije bilo uspješno …jedino sto bez obzira na broj nisam bila nikad u OHSS a znali su mi izvaditi po 11/18 js i čak nikad nisam popila tablete za bolove ( osim glavobolja od estrofema nikad nikakvih bolova) i jedino jer hajdemo reci lako prodjem kroz to bar fizički mogu krenuti naprijed…nadam se da će tako biti i s novim zahvatom ! Hvala
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Issadora zao mi je. Grlim ❤️
Iman i ja sam na pocetku bila jako napuhana. Stomak mi je vjer veci bio u 8tt, nego u 13tt. Rekla bih da je sve normalno osim jakih bolova. Na njih treba reagirati. A ostalo je prilagodba tijela i promjema hormona koja se dogada u trudnoci pogotovo ako je viseplodna 😊
Kacusha mi smo bili u Repromedu. Sto te konkretno zanima? Ja sam sa cijelim postupkom zadovoljna. Komunikacija sa sestrama, doktorom, biologom, uvijek su svi dostupni (telefon, mail) i spremni pomoc. Dr R meni nije legao na prvu, imala sam ponekad osjecaj da sve brzo odraduje. Ali sto vise razmisljam i susrecem druge doktore sam misljenja da je dr R velik strucnjak i jednostavno ima takav pristup da ne filozofira puno nego zna sto treba napravit i to odradi. Sto se tice dodatnih pretraga, kao i vecina doktora, nije sklon da salje na puno pretraga. Ali ja sve sto sam na svoju ruku napravila je pregledao, uvazio i uveo terapiju ako je smatrao potrebnim. Suosjecajan je i jako njezan na pregledima, asp i transf. Biolog, mislim da smo tu svi slozni da je jedan od najboljih u HR. Mislim da su jedna od rijetkih klinika koja odmah ide na dugi protokol i imaju dosta veliku stopu uspjesnosti u tome.
Dreamer sretnoooooo 🥰 zgrabi tu bebicu i ne pustaj je 🥰
RainbowHope uzivaj, uzivaj, uzivaj 🥰 jedva cekam izvjestaj 🥰
Panda sretno sutra 🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Tikvica drago mi je da ste napravili detaljan plan i da i doktori preporučuju operaciju što prije, nema smisla čekati, ovako se oporaviš i najesen tip-top u nove pobjede! Mi smo okej, jučer napravili BAT i negativni smo, bilo je malo zeznuto za vikend, ali sad smo već ko novi 💪
Kachusa meni su to odradili skupa s histeroskopijom - bila sam taj ciklus na pilulama, ali bio mi je 13 dc, ne znam koliko to znači kad si na pilulama 🤷
Iman, Sunny ❤️❤️❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
kachusa samo da se nadovežem na sunny, ovaj zadnji je bio prvi dugi protokol koji smo probali i iako ja mislim da je kod mene histero stvarno bila ključna, dobili smo još dvije najbolje ocijenjene blastice (bolje nego u prvoj stimulaciji), tako da vrijedi i to probati ako još nisi...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
Tu smo po godinama. Jeste radili kariograme? Nama je ostalo samo to, pa cemo i njih napraviti prije iduceg koji je u 11mj. Tako i ja mislim ako se ne hvataju moji kako ce tuđi 😁 S tim da ja stalno mislim kako je kod mene problem imunoloski.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji