RainbowHope mrvica je dobila najljepsu trakicu 😍 jako mi je drago zbog vas 🥰 sad mirno i opusteno dalje 💪😊 kad je iduci uzv?
Ivana odlicno duplanje 😊 dovoljno su ti ove dvije lijepe bete. Sad se naruci na UZV 😊
Iman neka si na bolovanju. Odmaraj i misli na sebe i bebice 🥰
Stela ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Monolena pupice❤️! Navijam jako🤞🍀!
Puno ti hvala 🥰!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Rainbow_Hope super, neka Mrvica i dalje raste i napreduje. 😊
Panda sretno 🍀
Stela drzim fige da budu kvalitetne jajne stanice i da bude srece u ovom postupku 🥰
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Rainbow prekrasna trakica, jako mi je drago zbog tebe i tvoje mrvice ❤️❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pandice držimo fige na rukama i nogama 🤞🤞🤞
J_B postoji nažalost šansa da nakon stimulacije bude anovulatorni ciklus, 3 mm na 10 dc je stvarno malo…
leonami smo radili DNA fragmentaciju sjemena - nalaz je bio uredan, ali je bio loš HBA test
Stela sreeeeetno! Moram priznati da mi je malo čudno da se daje terapija bez nultog ultrazvuka, ali valjda znaju što rade…
—-
Našoj Mrvici korona izgleda nije zasmetala, lijepo napreduje, po UZV je 8+1, a danas smo točno 8+0 💛 Doktorica je jako zadovoljna i dalje nastavljam kod svojeg soc. ginekologa koji je odličan za vođenje trudnoća 🤗
Draga Rainbow drago mi je da ste dobro i da Mrvica napreduje ❤ trakica je 😍😍😍 🍀
Skuzila sam da smo tacno tjedan razlike, ja sam 7+0 danas 😘😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Petra drago mi je da ste bebica i ti dobro ❤❤
Sunny postalo mi je neizdrzivo, u ovom periodu ne zelim se stresirati i nervirati oko bilo cega, malo cu odmoriti, posao moze cekati. Kako si ti 😘🌹❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
Tu smo po godinama. Jeste radili kariograme? Nama je ostalo samo to, pa cemo i njih napraviti prije iduceg koji je u 11mj. Tako i ja mislim ako se ne hvataju moji kako ce tuđi 😁 S tim da ja stalno mislim kako je kod mene problem imunoloski.
On je radio. Ja nisam jer sam ko fol zdrava, a i imam urednu trudnoću s bivšim. Ovo zadnje je bio dugi protokol. Jesam luda ako sad odem na jesen u novi postupak da potršim uputnicu, a smrzliće ostavim za tren kad mi potonu sve lađe i potrošim sve jajne stanice? :D
Zakonski nije dozvoljeno ici u novi postupak dok ne iskoristite sve sto imate zamrznuto.
Kachusa i tebe sam se sjetila s tih više neuspjelih transfera. Ja sam bila sad u Repromedu, onak kak očekuješ ako plaćaš. Niš se ne čeka, dr na prvu mi nije sjeo, dvoumila sam se nakon inicijalnog, kasnije je sve bilo ok. Sestre vrhunski ljubazne i drage. Aspiracija gotovo bezbolna, lokalna anestezija (ja sam traumatizirana nakon VV). Išli smo tamo zbog biologa, svi bili jako optimistični pa me zarazilo. A eto ispada ponovo da možemo dobit blastice, samo ih ja izbacim nakon tjedan dana :( Mi smo spremni i na donaciju u npr Češkoj, ali s obzirom na sve pitam se jel bi i to upalilo. Stišću me godine, statistika i jučer sam 1. put pomislila da vjerojatno nikad više neću ostvariti trudnoću.
Tu smo po godinama. Jeste radili kariograme? Nama je ostalo samo to, pa cemo i njih napraviti prije iduceg koji je u 11mj. Tako i ja mislim ako se ne hvataju moji kako ce tuđi 😁 S tim da ja stalno mislim kako je kod mene problem imunoloski.
On je radio. Ja nisam jer sam ko fol zdrava, a i imam urednu trudnoću s bivšim. Ovo zadnje je bio dugi protokol. Jesam luda ako sad odem na jesen u novi postupak da potršim uputnicu, a smrzliće ostavim za tren kad mi potonu sve lađe i potrošim sve jajne stanice? :D
Mislim da to ne daju, tj da uvijek trebas potrositi smrzlice. Ali svakako provjeri. Ma meni ako taj ne uspije mislim da ce biti zadnji 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jel ti to bio dugi protokol? Vjerujemo u tvoja 2 🐧 Bome ja u zadnja dva nemam za FET. Sve sam tablete sklonila i samo cu maticnu uzimati.
Ja sam bila neki dan na konuzultacijama u Repromedu i meni je doktor Ok. Direktan, profesionalan, strucan i rekao mi je nesto sto nitko drugi nije Ft4 donja granica i stitnjacu moram dovesti u tip top formu prije postupka. Neki to uopce ne gledaju osim tsh. Recimo u americi to bas jako gledaju. Ugl. Ja sam uzimala dheu, q10, jedno vrijeme i prirodne preparate trave od fitoterapeutkinje, novalac, omegu… i doktor mi je rekao da sve to izbacim i uzimam samo 1 vrecicu Proxeed Women na dan.
Vidis ja sam uvijek vadila samo tsh. Hm... Decortin sam uzimala bas u svakom transferu. 👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Ivana cestitke na beti ❣️❣️
Dugice drago mi je zbog mrvice 💕
Panda sretno na FETu samo hrabro 🍀
Stelic ma mjesto je bilo tek za 1mj,dugo mi je to pa idem nazad tj početak kod Škvorca 😂🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji