Cure, evo i mene. Pratim vas dugo, prvi put pisem. Evo vec smo 5 god u MPO vodama. Ukratko, kcer smo dobili bez problema, sada ce 7 godina. I nakon toga ne ide nikako. Biokem.je bila prije nje, a onda spontani i vanmatericna. U kbc Ri sam bila, prvo vrijeme, pa Beta +, i sada smo kod Dr. Alebica. Potrosila sve postupke preko Hzzo.
Sa suprugom problema nema, a kod mene tanak endometrij konstantno i nizak AMH. Pa eto, ako me primate…. ☺️
Dobro dosla .. Pij ciklin sok 2 dcl i srce ananasa jedi kazu cure da je to cudo.A za amh q10 ubikinol pogledaj na prvim stranicama.sretno 🤗
Pijem pijem ciklu, svaki postupak, ali za sada jos nije imalo ucinka. A ubiquinol jos nisam jer sam to tek otkrila, pa cu krenuti i s time. Hvala
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
DOMLeon i GPgirl, javite kako je prošlo danas 🙏🙂
Histeroskopija obavljenja. Prezivjela, ali je bilo dosta bolno zbog oziljaka, a i rekao da imam jako jako uzak cerviksalni kanal pa se teze probija 🙄 Sada sve ok, par kapi krvi, boli nema. Na kraju bila 2 polipa. Nalaz za 2 tjedna i u 12mj novi ivf :) Idemo sa Rekovelle i Cetrotide ovaj put, iako mi je rekao da sa mojim AMHom se ocekuje 1-3 stanice ☹️ Cestitam svim curama na lijepim vjestima ❤️
Koliki ti je amh?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ericaa po beti se znamo!meni u petak ističe čekanje…
Vadila si privatno prije toga? I onda ćeš na tih 20 dana vadit u KBC i zvat njih i naručit se na pregled? Kad naručuju na prvi pregled?
Tako je..Ovo sam išla privatno,u Analizu..a petak 19-ti kak su mi rekli...a kad će me naručiti za pregled stvarno ne znam...ne znam kako inače naručuju..
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Evo i mene s pregleda. Smedarim još uvijek i sad mi je rekao da to može biti još 2 dana a može biti i 2 tjedna. 😱 uglavnom, srce kuca što je najbitnije. Od prošlog četvrtka kada je plod bio 0,36 danas je narastao na 0,60. Kaže gin da je to dobro. Idući ultrazvuk u ponedjeljak 21.11. Do onda strogo mirovanje. 🙏❤🍀
Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje ide tako. 🤗
Tebe sam čekala da nam javiš da je sve u redu. 😊💕
Onda uživaj u Netflixu, knjigama i naređivanju mm. 😊😉
Da mu bar mogu naređivati…u selidbi smo uz sve tako da on sve seliti mora…ja ispala iz igre 🤷♀️ kako si ti? Piješ antibiotik? 🤗
DOMLeon odmarat ću…sve za bebu. Ti se isto pazi i držim fige da se tvoja mrvica primi i ne pušta 🤞🤗
uuuuu, selidba 🙈 A dobro, mislim da mu teško ne pada kad zna kaj čuvaš ti 😊❤️
Dobro sam ja. 😊
Pijem da, dala mi Ninur ovaj put. Uskoro budem gotova s njim pa onda čekam dva tjedna i ponavljam briseve. 😊 Sad bez strke i panike i sad bi konačno trebali biti uredni. 😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure, evo i mene. Pratim vas dugo, prvi put pisem. Evo vec smo 5 god u MPO vodama. Ukratko, kcer smo dobili bez problema, sada ce 7 godina. I nakon toga ne ide nikako. Biokem.je bila prije nje, a onda spontani i vanmatericna. U kbc Ri sam bila, prvo vrijeme, pa Beta +, i sada smo kod Dr. Alebica. Potrosila sve postupke preko Hzzo.
Sa suprugom problema nema, a kod mene tanak endometrij konstantno i nizak AMH. Pa eto, ako me primate…. ☺️
Dobro dosla .. Pij ciklin sok 2 dcl i srce ananasa jedi kazu cure da je to cudo.A za amh q10 ubikinol pogledaj na prvim stranicama.sretno 🤗
Pijem pijem ciklu, svaki postupak, ali za sada jos nije imalo ucinka. A ubiquinol jos nisam jer sam to tek otkrila, pa cu krenuti i s time. Hvala
Ja sam vec curama pisala a i jos neke su to potvrdile da je piva jos najbolje zadeblja. Bar meni.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ericaa po beti se znamo!meni u petak ističe čekanje…
Vadila si privatno prije toga? I onda ćeš na tih 20 dana vadit u KBC i zvat njih i naručit se na pregled? Kad naručuju na prvi pregled?
Tako je..Ovo sam išla privatno,u Analizu..a petak 19-ti kak su mi rekli…a kad će me naručiti za pregled stvarno ne znam…ne znam kako inače naručuju..
Hvala ti. Da, ne znam ni ja za pregled jer je to još daleeeeko
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
DOMLeon i GPgirl, javite kako je prošlo danas 🙏🙂
Histeroskopija obavljenja. Prezivjela, ali je bilo dosta bolno zbog oziljaka, a i rekao da imam jako jako uzak cerviksalni kanal pa se teze probija 🙄 Sada sve ok, par kapi krvi, boli nema. Na kraju bila 2 polipa. Nalaz za 2 tjedna i u 12mj novi ivf :) Idemo sa Rekovelle i Cetrotide ovaj put, iako mi je rekao da sa mojim AMHom se ocekuje 1-3 stanice ☹️ Cestitam svim curama na lijepim vjestima ❤️
Koliki ti je amh?
3,5 pmola
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Evo i mene s pregleda. Smedarim još uvijek i sad mi je rekao da to može biti još 2 dana a može biti i 2 tjedna. 😱 uglavnom, srce kuca što je najbitnije. Od prošlog četvrtka kada je plod bio 0,36 danas je narastao na 0,60. Kaže gin da je to dobro. Idući ultrazvuk u ponedjeljak 21.11. Do onda strogo mirovanje. 🙏❤🍀
Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje ide tako. 🤗
Tebe sam čekala da nam javiš da je sve u redu. 😊💕
Onda uživaj u Netflixu, knjigama i naređivanju mm. 😊😉
Da mu bar mogu naređivati…u selidbi smo uz sve tako da on sve seliti mora…ja ispala iz igre 🤷♀️ kako si ti? Piješ antibiotik? 🤗
DOMLeon odmarat ću…sve za bebu. Ti se isto pazi i držim fige da se tvoja mrvica primi i ne pušta 🤞🤗
uuuuu, selidba 🙈 A dobro, mislim da mu teško ne pada kad zna kaj čuvaš ti 😊❤️
Dobro sam ja. 😊
Pijem da, dala mi Ninur ovaj put. Uskoro budem gotova s njim pa onda čekam dva tjedna i ponavljam briseve. 😊 Sad bez strke i panike i sad bi konačno trebali biti uredni. 😅
Bit će to sve super! Riješit ćeš se bestije i onda bebica dolazi 😉🤗😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure baš mi je drago za sve dobre preglede danas. 🤗 PUPO cure sretno dalje! 🤞
A za ciklu vidim da pišete, ja sam znala i po 0.5l dnevno popit 😅
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Pivu cu sa gustom 😊 AMH 1,57 ali ne znam napisat u kojim jedinicama 😒
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji