Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Studeni 2021. 16:22

Irma90

Cure ja bi vam se pridružila ako me primate.
    Kod mene sve ok, osim što imam višak kg.
    Kod dragog je prvo bio loš spermiogram (oligoashenozoo) no sad smo uspjeli doći do normo :)

Čeka nas prvi IVF sad u studenom. Trebala bi dobiti M oko 17.11. i onda krećem s bockanjem rekovelle + cetrotide.
    Mene ustvari zanima kad vam daju Decortin? Koliko znam on je da se malo sabije imunitet?
    Dr mi ga nije spominjao a iskreno ja mislim da imam predobar imunitet - nisam bila bolesna već ima više godina, niti prehlade niti crijevnu virozu nisam imala. Cijela obitelj mi je dobila koronu a ja koja sam bila u bliskom kontaktu ništa.
    Da li da to spominjem doktoru, hoće mi dati Decortin?

Hvala vam i vjerujem da ću vam češće pisati čim krenem s lijekovima, da barem malo olakšam svo ovo čekanje :)

Dobro dosla Irma.U nekim privatnim klinikama pa i bolnicama daju decortin odmah nakon transfera.U mom slucaju ja sam iz Zg u klinici VV ja sam dobila decortin 10 dana prije FETA jer su meni antitijela stitnjacr povisena sto ukazuje na autoimunu bolest stitnjace.Tako da mislim da bi trebala izvaditi antitijela i hormone stitnjace ako zelie eliminirat autoim bolest.Nemora znaciti ako nisi dugo bila bolesna da ti treba decortin.Pamemtno je da se posavjetujes s MPO doktorom oko toga.Sretno i dobro dosla k nama.🤗

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Libo1415
    15. Studeni 2021. 16:23

Evo i mene s pregleda. Smedarim još uvijek i sad mi je rekao da to može biti još 2 dana a može biti i 2 tjedna. 😱 uglavnom, srce kuca što je najbitnije. Od prošlog četvrtka kada je plod bio 0,36 danas je narastao na 0,60. Kaže gin da je to dobro. Idući ultrazvuk u ponedjeljak 21.11. Do onda strogo mirovanje. 🙏❤🍀
    Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje  ide tako. 🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Studeni 2021. 16:25

Libo1415

Evo i mene s pregleda. Smedarim još uvijek i sad mi je rekao da to može biti još 2 dana a može biti i 2 tjedna. 😱 uglavnom, srce kuca što je najbitnije. Od prošlog četvrtka kada je plod bio 0,36 danas je narastao na 0,60. Kaže gin da je to dobro. Idući ultrazvuk u ponedjeljak 21.11. Do onda strogo mirovanje. 🙏❤🍀
    Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje ide tako. 🤗

Super znaci prestat ce sad samo moras cekat da se smiri.Odmaraj se koliko mozes i nemoj se previse naprezati 🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Studeni 2021. 16:26

Anci meni pisi betu molim te 01.12.2021 🙏😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Rainbow_Hope 🌈
    15. Studeni 2021. 16:27

Irma90

Cure ja bi vam se pridružila ako me primate.
    Kod mene sve ok, osim što imam višak kg.
    Kod dragog je prvo bio loš spermiogram (oligoashenozoo) no sad smo uspjeli doći do normo :)

Čeka nas prvi IVF sad u studenom. Trebala bi dobiti M oko 17.11. i onda krećem s bockanjem rekovelle + cetrotide.
    Mene ustvari zanima kad vam daju Decortin? Koliko znam on je da se malo sabije imunitet?
    Dr mi ga nije spominjao a iskreno ja mislim da imam predobar imunitet - nisam bila bolesna već ima više godina, niti prehlade niti crijevnu virozu nisam imala. Cijela obitelj mi je dobila koronu a ja koja sam bila u bliskom kontaktu ništa.
    Da li da to spominjem doktoru, hoće mi dati Decortin?

Hvala vam i vjerujem da ću vam češće pisati čim krenem s lijekovima, da barem malo olakšam svo ovo čekanje :)

Dobrodošla!
    Možeš napisati što je dragi uzimao od vitamina?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

ma2013 👣
    15. Studeni 2021. 16:28

Libo1415

Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje ide tako. 🤗

Tebe sam čekala da nam javiš da je sve u redu. 😊💕
    Onda uživaj u Netflixu, knjigama i naređivanju mm. 😊😉 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

ma2013 👣
    15. Studeni 2021. 16:28

*tm, ne mm 😅😅😅

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

M_G💕
    15. Studeni 2021. 16:41

šesnica

M_G💕

Ajmeeee, koliko dobrih vijesti 🤩🤩🤩 nisam sve uspjela popamtit. Betty je cini mi se zabrinuta oko bete, beta je dobra, ne brini 💪🤞
    Ja sam bila na UZVu…veliki smo cak 2mm 🙈🙈🙈
    Ne mogu jos ni pojmit sve od soka..ugl, sve je kako treba bit za 5+5 - gestacijska de vidi, zumanjcana i plod od 2mm..kaze dr s kucajima 🤔 ali nisam to bas shvatila, jer se srce jos ne cuje. Ma, od uzbudenja opet nisam bista pitala i jos sam zaboravila slikice od UZVa 🥺🥺🥺
    Zanimalo me koliko se preporuca kretanje i tjelovjezba…al ok, strpit cu se do iduceg 😂 za 3 tjedna

Toooo. Tebe sam cekalaaaa cilo vrimeee!!! Ajme kao da sam ja bila!!! Drago mi je da je sve u redu ❤❤❤

Hvala tiiii 💜💜💜 ti onda sutra imas pregled? 
    🤞🤞🤞

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

• Mikica 38
    15. Studeni 2021. 16:48

Kira

Mikica 38

Pozz svima..
    Trenutno sam u postupku za FET, danas mi bi drugi ultrazvuk.Endo 7.5mm, ali kaže doktor da ima jos prostora da se podeblja uz pojačanu terapiju Estrofema.
    Imam pitanje ako mi netko može pomoći u vezi uvinog caja, da li ga smijem piti sada ili ne?
    Naime, danas me počeo boljeti mjehur i pecka me dok piskim.Obicno mi uvin caj pomogne, ali sad ne znam da li ga pijem pošto bi transfer treba biti kroz par dana..

Ja sam prije često borbe borila sa e.coli i jedan mi je nefrolog rekao da ni slučajno nek ne pijem uvin jer je dosta agresivan, šta god to značilo, ali kao bilo koji drugi čaj u oooogromnim količinama da se ispere mjehur. Inače, čitala sam puno različitih iskustava, ali meni osobno D-manoza puno pomogne.

Ok..hvala..poslala sad muža u ljekarnu..
    Nadam se da brzo djeluje jer ovo je baš uzasno bolno..

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

• šesnica
    15. Studeni 2021. 16:49

M_G💕

šesnica

M_G💕

Ajmeeee, koliko dobrih vijesti 🤩🤩🤩 nisam sve uspjela popamtit. Betty je cini mi se zabrinuta oko bete, beta je dobra, ne brini 💪🤞
    Ja sam bila na UZVu…veliki smo cak 2mm 🙈🙈🙈
    Ne mogu jos ni pojmit sve od soka..ugl, sve je kako treba bit za 5+5 - gestacijska de vidi, zumanjcana i plod od 2mm..kaze dr s kucajima 🤔 ali nisam to bas shvatila, jer se srce jos ne cuje. Ma, od uzbudenja opet nisam bista pitala i jos sam zaboravila slikice od UZVa 🥺🥺🥺
    Zanimalo me koliko se preporuca kretanje i tjelovjezba…al ok, strpit cu se do iduceg 😂 za 3 tjedna

Toooo. Tebe sam cekalaaaa cilo vrimeee!!! Ajme kao da sam ja bila!!! Drago mi je da je sve u redu ❤❤❤

Hvala tiiii 💜💜💜 ti onda sutra imas pregled?
    🤞🤞🤞

Evo sam sad s uzv-a, uspio me moj ubaciti odmah danas.🤩 Dobro je prošlo, sve je na svom mjestu. Ne cuje se još ❤, rano je. Sad sam 4+5.  Jajnici su mi takodjer dosta povećani,  lagana hiper. Pa mi je rekao da malo više odmaram i pijem dosta vode I izbacim sol. Baš sam se rasplakala tamo , došlo mi neugodno.🤣 Jako me strah bilo da neće biti dobro. 😅 koliko sam smirena bila do sad sad me baš očepilo 😅 Za dva tjedna opet ponavljam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.