Evo i mene s pregleda. Smedarim još uvijek i sad mi je rekao da to može biti još 2 dana a može biti i 2 tjedna. 😱 uglavnom, srce kuca što je najbitnije. Od prošlog četvrtka kada je plod bio 0,36 danas je narastao na 0,60. Kaže gin da je to dobro. Idući ultrazvuk u ponedjeljak 21.11. Do onda strogo mirovanje. 🙏❤🍀
Čestitke svim curama danas na lijepim vijestima. Da i dalje ide tako. 🤗
Tebe sam čekala da nam javiš da je sve u redu. 😊💕
Onda uživaj u Netflixu, knjigama i naređivanju mm. 😊😉
Da mu bar mogu naređivati...u selidbi smo uz sve tako da on sve seliti mora...ja ispala iz igre 🤷♀️ kako si ti? Piješ antibiotik? 🤗
DOMLeon odmarat ću...sve za bebu. Ti se isto pazi i držim fige da se tvoja mrvica primi i ne pušta 🤞🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Ajmeeee, koliko dobrih vijesti 🤩🤩🤩 nisam sve uspjela popamtit. Betty je cini mi se zabrinuta oko bete, beta je dobra, ne brini 💪🤞
Ja sam bila na UZVu…veliki smo cak 2mm 🙈🙈🙈
Ne mogu jos ni pojmit sve od soka..ugl, sve je kako treba bit za 5+5 - gestacijska de vidi, zumanjcana i plod od 2mm..kaze dr s kucajima 🤔 ali nisam to bas shvatila, jer se srce jos ne cuje. Ma, od uzbudenja opet nisam bista pitala i jos sam zaboravila slikice od UZVa 🥺🥺🥺
Zanimalo me koliko se preporuca kretanje i tjelovjezba…al ok, strpit cu se do iduceg 😂 za 3 tjedna
Toooo. Tebe sam cekalaaaa cilo vrimeee!!! Ajme kao da sam ja bila!!! Drago mi je da je sve u redu ❤❤❤
Hvala tiiii 💜💜💜 ti onda sutra imas pregled?
🤞🤞🤞
Evo sam sad s uzv-a, uspio me moj ubaciti odmah danas.🤩 Dobro je prošlo, sve je na svom mjestu. Ne cuje se još ❤, rano je. Sad sam 4+5. Jajnici su mi takodjer dosta povećani, lagana hiper. Pa mi je rekao da malo više odmaram i pijem dosta vode I izbacim sol. Baš sam se rasplakala tamo , došlo mi neugodno.🤣 Jako me strah bilo da neće biti dobro. 😅 koliko sam smirena bila do sad sad me baš očepilo 😅 Za dva tjedna opet ponavljam 😊
Nama je dopusteno plakati.. samo hrabro! Sretno ❤️
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
DOMLeon i GPgirl, javite kako je prošlo danas 🙏🙂
Histeroskopija obavljenja. Prezivjela, ali je bilo dosta bolno zbog oziljaka, a i rekao da imam jako jako uzak cerviksalni kanal pa se teze probija 🙄 Sada sve ok, par kapi krvi, boli nema. Na kraju bila 2 polipa. Nalaz za 2 tjedna i u 12mj novi ivf :) Idemo sa Rekovelle i Cetrotide ovaj put, iako mi je rekao da sa mojim AMHom se ocekuje 1-3 stanice ☹️ Cestitam svim curama na lijepim vjestima ❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Libo drzi fige🤭🤞prosli put 2 dana nakon ET lupila sam se u trbuh jako i sad cu stvarno opreznija biti 😏.Ovaj put mora biti dobitni
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Malala kako si ?Jesi bila danas na VV ?😚
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Pupice da budete sretnice 🍀🌈🤰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, evo i mene. Pratim vas dugo, prvi put pisem. Evo vec smo 5 god u MPO vodama. Ukratko, kcer smo dobili bez problema, sada ce 7 godina. I nakon toga ne ide nikako. Biokem.je bila prije nje, a onda spontani i vanmatericna. U kbc Ri sam bila, prvo vrijeme, pa Beta +, i sada smo kod Dr. Alebica. Potrosila sve postupke preko Hzzo.
Sa suprugom problema nema, a kod mene tanak endometrij konstantno i nizak AMH. Pa eto, ako me primate.... ☺️
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Cure, evo i mene. Pratim vas dugo, prvi put pisem. Evo vec smo 5 god u MPO vodama. Ukratko, kcer smo dobili bez problema, sada ce 7 godina. I nakon toga ne ide nikako. Biokem.je bila prije nje, a onda spontani i vanmatericna. U kbc Ri sam bila, prvo vrijeme, pa Beta +, i sada smo kod Dr. Alebica. Potrosila sve postupke preko Hzzo.
Sa suprugom problema nema, a kod mene tanak endometrij konstantno i nizak AMH. Pa eto, ako me primate…. ☺️
Dobro dosla .. Pij ciklin sok 2 dcl i srce ananasa jedi kazu cure da je to cudo.A za amh q10 ubikinol pogledaj na prvim stranicama.sretno 🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sa suprugom problema nema, a kod mene tanak endometrij konstantno i nizak AMH. Pa eto, ako me primate…. ☺️
Dobro dosla .. Pij ciklin sok 2 dcl i srce ananasa jedi kazu cure da je to cudo.A za amh q10 ubikinol pogledaj na prvim stranicama.sretno 🤗
Jel svaki dan 2 dl soka ili ?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Libo drzi fige🤭🤞prosli put 2 dana nakon ET lupila sam se u trbuh jako i sad cu stvarno opreznija biti 😏.Ovaj put mora biti dobitni
Pazi se samo i bit će sve ok. Ja ti ovaj postupak išla raditi, i sve sam radila ko i obicno, prije sam bolovanje odma od transfera uzimala i pazila stvarno na svaki korak. Sad je stvarno bilo nekako opustenije i eto uspjelo, je da ovo krvarenje zeza i nervira ali neda se moja beba. Ona tvrdoglava na mene tako da ima da izdrži skupa samnom. A ti laganini i vjeruj u bebicu. ❤ Bit će sve ok i držim ti fige na nogama i rukama. 🤞🤞🤞🤗😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji