Cure, moja beta upravo 77.4, i to 12dnt blastice. Uduplala se od prekjucer (37.9), skoro pa tocno. Ali tako mi djeluje malo za ovaj dan, sta mislite ima li nade da sve bude ok 😫😫
Draga, mislim da je važnije da se pravilno dupla nego da bude ogroman broj.. Držim fige da je sve ok i šaljem hug 💕
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Sad upadam ko grom iz vedra neba, Lita1234lisico jednaNa kojoj terapiji si bila da si dobila tako odlične rezultate? Kad je bio transfer?
Isuse sad sam morala ić trazit i kad sam vidla potpis šokirala sam se 😱 pree dobrooo 💪 nadam se da ce uskoro ubacit ovu linijicu sto prati trudnoću 🤭
Aurora bas si detektiv 😂 Lita javi nam izvjesce 😂
Lita se malo odmara od foruma 🤭❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Mrvica72 divnooo 😍 uživaj trudnice ❤
Sani88 iskreno ja mislim da je rano. Znam da neke cure i 5dnt imaju sjene, ali cekaj bar do 8dnt. Po meni je tek tad realno imat sjenu. 🤞🤞🤞🤞
michelle da, nesto je niza. Vjer ce te dr traziti da jos koji put vadis betu da pratite pravilno duplanje. Cesce manje bete ne zavrse dobro, al opet imamo par cura na forumu kod kojih su male bete izrasle u uredne trudnoce. Želim ti da budes u toj grupi cura 🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, moja beta upravo 77.4, i to 12dnt blastice. Uduplala se od prekjucer (37.9), skoro pa tocno. Ali tako mi djeluje malo za ovaj dan, sta mislite ima li nade da sve bude ok 😫😫
Istina, djeluje malo, ali isto tako lijepo se uduplala 🤔
Zovni doktora pa javi vijesti.
I neka budu super 🤞🤞🤞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Michelle, ja isto mislim da nemaš za sad razloga za brigu. Sad sam čitala jednu studiju da je za 11 dnt 50 ok broj za predikciju kliničke trudnoće. Ako tvoj nivo raste,tj. još bolje, dupla se, za sad se čini ok. Navodno su veće vrijednosti bolje za predviđanje boljeg ishoda, ali stvarno nema pravila. Veće vrijednosti ne znače nužno pozitivan ishod na kraju, dok manje ne znače nužno negativan. Tablice su statistika, ali mi smo individue.
Mrvice, čestitam, jako mi je drago da dobro napreduje ☺️
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Moj test (muller) od jutros na 6dnt blastice bijel, ni sjenine sjene, odvratan osjecaj 🤮. Jos juce sam posumnjala da nista ni od ovog puta, kad sam stavljala popodnevni utric, cerviks mi se skroz spustio i sve tijesno dole, a od jutros menga bolovi, sad me bas rastura, mozda sam i procurila, neda mi se ic pogledat 🤮, dakle povijest se ponavlja , u svjezem ETu vec na 26dc procurila. Pocinjem sumnjat u svoju anatomiju, stvarno ne znam sta da napravim vise da poboljsam implantaciju, dala sam sve od sebe 😔😔
Hej draga, žao mi je zbog testa.. Nadam se da neces prokrvariti. Mozda je jos rano za test.. Što se tiče cerviksa, nemoj se toliko pouzdati u tu metodu. Meni se isto prije poz testa sve dole odjednom stisnilo, mislila sam da je gotovo. Menga bolove imam cijelo vrijeme… Ponovi test za 2 dana, a do tada drzim fige da ne procuris 🤞
Da isto i ja, valjda se od tog progesterona nakon par dana stisne dole, sad ga vec jedva uguram 🤭
Nema jos rezultata bete na e-gradani, a doktorica mi je popodne danas tako da still waiting, plus ukocila se cijela desna strana ispod lopatice, zna li netko smijem li nesto namazati?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Zuzujalica draga moja susjedice s drugih tema🥰❤️
I moj muzic ti je dobio slicnu dijagnozu u 7. mjesecu, bio nam je to šok, koncentracija je bila 3 mil. spermija, 6% p. pokretnih. Pio je suplemente redovno, bas se trudio. Za tri mjeseca dijagnoza asthenozoospermia, ostala je losa pokretljivost no koncentracija skocila s 3 na 30 milijuna spermija, morfologija s 4% na 13%. Tako da ne gubite nadu.🙏🏻
Mi smo bili kandidati za ICSI, a sad nam je na zadnjem nalazu rekao doktor da mozemo probat i s inseminacijom.🙌🏻
No mi ju planiramo preskocit🙊 cim se vratimo u Hrvatsku, u 6. mjesecu krecemo u postupak🥰
Di si, susjeda 🥰🥰🥰
Moj pije zadnja 3 mjeseca Almagea Men, navodno našopano svime dobrime za muškarce. Iskreno, bojim se kakav bi nalaz bio da nije baš ništa pio... 🤐
Zvala sam danas BetaPlus, rekli su da nazovem idući tjedan za termin konzultacija početkom 1. mjeseca. Naglasila sam da bismo voljeli preko HZZO-a ići, nisam dobila neki jasan odgovor, osim da to odlučuje doktor. Nadam se da ćemo uspjeti tako.
Cure koje su u privatnim klinikama, a pokriva HZZO - možete li mi malo objasniti kako to funkcionira? Štreberski sam pročitala cijeli Zakon o medicinsko potpomognutoj oplodnji, ali nema puno konkretnih info.
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Nadam se da će biti sve uredno, al najbolje provjeriti s dr.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Curke, opet ja s pitanjem - danas ekstra davim, sorkač 🙃
Kakav vam je progesteron bio, meni na dan štoperice 3.5 ? Šta to predstavlja? Isto mi je veća vrijednost od referntnih 🙄
Ne budem više o labosu 🤐🤣
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Sani žao mi je baš. Imala sam jednu finu zbirku snjegovića pa znam osjećaj 💔
Michelle meni se cini malo mala za dan nakon oplodnje, ali opet, sve je moguće, bilo je urednih trudnoća s niskim početnim betama. Dobro je da je duplanje ok. Svakako se javi mpo dr da da pametniji komentar haha. Ako slucajno bude biokemijska I to je dobar znak, da se nešto događalo, a biokemijske cesto prethode uspješnim trudnoćama. Držim fige 🤗
U nas sve ok, danas nije previše detaljno gledala bebu, sve mjere štimaju i to je sve ok, najviše se zaokupirala cistom i bubregom livim. Išla sam i na brzi uzv urotrakta da se isključi hidronefroza, i isključili smo, a onda idući tjedan idem na detaljni uzv abdomena i pratit ćemo malo zbivanja s te live strane.
Poz, ako bi Vas mogla nešto u private pitat?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji