Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antoneta
    17. Prosinac 2021. 09:24

Leia3.0

Antonea, mora da su ti ga vadili kako bi odredili kad je stoperica jer prema visini estradiola procjenjuju okvirno koliko ima zrelih jajnih stanica
    Negdje procitah da je oko 300 po zreloj (ako govorimo o istim mjernim jedinicama), no nemoj me uzet za rijec..
    Kod mene je etsradiol bio preko 11000 pa sam dobila samo 4js
    To je doduse vjerojatno radi decapeptyla kod mene tako zavrsilo…
    Sorry, nisam ti puno pomogla
    Zovi dr i neka ti objasni, to je tvoje pravo 🤓

Zvala sada da pitam, ivf sestre nema, ova me otpilila nek zovem kasnije. Ne znam ni ja što to treba značiti, gledam referentne vrijednosti pa ne znam jel treba paničariti ili ne. Stvar je što sam jučer vadila krv, a navečer si dala štopericu, a nalaz vidim jutros na e-građani. Jedinice su pmol/l. U prošlom ivfu sam imala oko 3000nešto. Ovi mi dosta. 
    I šta sad da radim?? 😭😭  ni sama ne znam

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anči 💕
    17. Prosinac 2021. 09:37

Antoneta

Leia3.0

Antonea, mora da su ti ga vadili kako bi odredili kad je stoperica jer prema visini estradiola procjenjuju okvirno koliko ima zrelih jajnih stanica
    Negdje procitah da je oko 300 po zreloj (ako govorimo o istim mjernim jedinicama), no nemoj me uzet za rijec..

Zvala sada da pitam, ivf sestre nema, ova me otpilila nek zovem kasnije. Ne znam ni ja što to treba značiti, gledam referentne vrijednosti pa ne znam jel treba paničariti ili ne. Stvar je što sam jučer vadila krv, a navečer si dala štopericu, a nalaz vidim jutros na e-građani. Jedinice su pmol/l. U prošlom ivfu sam imala oko 3000nešto. Ovi mi dosta.
    I šta sad da radim?? 😭😭 ni sama ne znam

Smiri se..ako oni smatraju da je previsok ići ćeš u FET i to je to..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leia3.0
    17. Prosinac 2021. 09:37

Antoneta
    Nista sad ne radis, ako su ti rekli da si das stopericu onda imaju razlog zasto su ti rekli. Bit ce sve ok. Znaju sto rade. Dont panic. Naravno da su iznad referentnih vrijednosti jer si se nasopala hormonima- i treba tako bit. 😘

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Prosinac 2021. 09:40

Šesnica divno   nek ti svako druzenje s bebicom bude takvo!
    Slavica čestitam na beti, nek se dupla! Sretno danas!
    Kacusha koliko god ste vi tu potpora, sigurno puno znaci imati takvu prijateljicu za otici na kavu..
    Tiki kako nam je Doris?
    Maslačak, Mrvica uživajte u druženjima s bebicom! 
    Leky jedva cekam tvoju betu!
    Peanut sretno na transferu!
    Leia jel planiras raditi test?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Amelie
    17. Prosinac 2021. 09:41

Antoneta

Leia3.0

I šta sad da radim?? 😭😭 ni sama ne znam

Ja sam na dan štoperica imala vrijednosti 4293 ng/L ili 15764 pmol/l. Imala sam 21 folikul na kraju i vjerojatno blagi hiper jer mi je dugo trebalo da odu svi simptomi. Mislim da se ne moras uzrujavati..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Rainbow_Hope 🌈
    17. Prosinac 2021. 09:45

Sretno svima danas! 🍀

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

🌼TiKi🌼
    17. Prosinac 2021. 09:47

⭐ Miss_Ivy ⭐

Šesnica divno nek ti svako druzenje s bebicom bude takvo!
    Slavica čestitam na beti, nek se dupla! Sretno danas!
    Kacusha koliko god ste vi tu potpora, sigurno puno znaci imati takvu prijateljicu za otici na kavu..
    Tiki kako nam je Doris?
    Maslačak, Mrvica uživajte u druženjima s bebicom!
    Leky jedva cekam tvoju betu!
    Peanut sretno na transferu!
    Leia jel planiras raditi test?

Doris je sada super. Refluks se puno smanjio, jede super. Vjezbamo doma jer ima blagi hipertonus, imamo jos odraditi 10 klinickih vjezbi iduce godine, ali i sad vec vidim razliku. Krenuli su ju muciti zubici, ali sve je to normalno. Bitno da je ona zdrava. Raste iz dana u dana i svaki dan nauci nesto novo 😊

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

michelle
    17. Prosinac 2021. 09:55

Slavica83

Jutro 🙂 I ja danas imam betu, ona 434 koju sam javila sinoć je bila od prekjučer. Sise me manje bole 😭 nadam se da to nije loš znak. Tko će dočekati 14 sati za rezultat…

Mrvice, hvala ti na komplimentu, ali nema baš nekog tajnog recepta na žalost. Muž je mlađi i jako pazi na zdravlje, pa njegovi spremići oplode sve što vide. U toj stimulaciji sam bila na gonalima i to mislim 150 mg (što navodno nije puno). I još su mi kasnije smanjili na 100, jer se razvijalo jako puno stanica. To ti je visok AMH. 22 smo dobili punkcijom. Oni su pustili da se druže sa spermićima i 19 ih se oplodilo i 11 preživjelo do 5 dana. To je ovako prosječan rezultat kako čitam po netu. Freeze all je bilo jer su se bojali hiperstimulacije.
    Međutim, mene nije apsolutno niš boljelo, pa su mi tamo pričali da sam čudo, jer su punktirali 22 stanice, jajnici ogromni, a niš ne boli… Ni kad je anestezija popustila.
    Inače, nema kod mene nekog zdravlja, prirodno nisam ljubitelj slatkiša i jedem malo tih baš jako nezdravih stvari, ali niš ne pazim inače. Jedem što hoću i kad hoću. Imam kronični gastritis, pa mi kiselina sve svari, tak da imam malo kila (ali ne preporučam da si to itko nabavi). Nadam se da će ova trudnoća uredno proteći da mogu svima nabiti na nos da nisam bila nimalo opuštena 😂
    Od suplementa uzimam novalac prenatal i nedavno sam počela s vitaminom D.
    Ujutro pijem kavu s medom od mog tate 🤷
    Živim u Zgb, pa zrak sigurno nije najbolje kvalitete, nisam luda za čišćenjem, pa možda manje koristim sredstva. Muž pere suđe 😂 neznam, nabrajam sad sve što mi padne napamet, možda je neš od toga.
    Imam kunića zadnjih pet godina 🤷 preporučam svima.

Slavice83 i ja cekam svoju betu jel se uduplala, bila je prekjucer prejadna, cila sam na iglama, iako sam jutros napravila test i bio je pozitivan, samo da se umirim da nije sve otislo...
    Drzim nam fige, javi svoj rezzz 🙏🙏

👧35 🧑34 -oboje ✔
    AIH 10/21- ⛔
    1. IVF- 11/21
    - 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
    ➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
    ➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
    1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
    2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙

Antoneta
    17. Prosinac 2021. 09:59

Hvala vam svima na trudu i odgovorima. Baš me neka panika uhvatila, sve mi se jaaaako razlikuje od prije, sve je drugačije, svega mi je nešto puuno na tim brojkama. I još sam sama doma, plače mi se i mislim si šta mi je ovo trebalo, uff.  Kukam i jadam po mobitelu jer nitko osim vas ovdje ne kuži k.o čem pričam.  Jučer mami pričam kao ajd da ju malo uputim, kažem kak me bole jajnici, ona meni to ti je zato što si u kratkoj majici 😩😩😩, jaoooo.
    I tak...
    A kak ste vi svi danas? 
    Sretno vam što god imale 💕

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

michelle
    17. Prosinac 2021. 10:13

Antoneta

Hvala vam svima na trudu i odgovorima. Baš me neka panika uhvatila, sve mi se jaaaako razlikuje od prije, sve je drugačije, svega mi je nešto puuno na tim brojkama. I još sam sama doma, plače mi se i mislim si šta mi je ovo trebalo, uff. Kukam i jadam po mobitelu jer nitko osim vas ovdje ne kuži k.o čem pričam. Jučer mami pričam kao ajd da ju malo uputim, kažem kak me bole jajnici, ona meni to ti je zato što si u kratkoj majici 😩😩😩, jaoooo.
    I tak…
    A kak ste vi svi danas?
    Sretno vam što god imale 💕

Antoneta ne bediraj se, svi smo u istom košu, jedino se ovde možemo međusobno razumit, jer niko ne zna šta je ovo, koliko utječe na živce i psihu, i ne možeš se nikom drugom pojadat nego ovde. 
    Probaj se zabavit s nečim, samo da dani prolaze i da šta manje misliš 🤗🤗

👧35 🧑34 -oboje ✔
    AIH 10/21- ⛔
    1. IVF- 11/21
    - 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
    ➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
    ➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
    1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
    2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.