Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    17. Prosinac 2021. 12:38

maslačakxx2

bejbe2018

maslačakxx2

Sani žao mi je baš. Imala sam jednu finu zbirku snjegovića pa znam osjećaj 💔
    Michelle meni se cini malo mala za dan nakon oplodnje, ali opet, sve je moguće, bilo je urednih trudnoća s niskim početnim betama. Dobro je da je duplanje ok. Svakako se javi mpo dr da da pametniji komentar haha. Ako slucajno bude biokemijska I to je dobar znak, da se nešto događalo, a biokemijske cesto prethode uspješnim trudnoćama. Držim fige 🤗

U nas sve ok, danas nije previše detaljno gledala bebu, sve mjere štimaju i to je sve ok, najviše se zaokupirala cistom i bubregom livim. Išla sam i na brzi uzv urotrakta da se isključi hidronefroza, i isključili smo, a onda idući tjedan idem na detaljni uzv abdomena i pratit ćemo malo zbivanja s te live strane.

Poz, ako bi Vas mogla nešto u private pitat?

Nez jel ima ovaj forum private, nisam ga koristila nikad 🤔
    Možete mi mail napisat pa se javim. Ako mene tribate 🙈

Jesam, ali možda mozete i ovdje, nije baš preosobno pa :zanima me zašto ste promijenili polikliniku Šparac, pa se prebacili u Cito, jel bio neki problem tamo ili?
    Čula sam dobra iskustva u Šparca. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    17. Prosinac 2021. 12:49

maslačakxx2

bejbe2018

maslačakxx2

bejbe2018

maslačakxx2

Sani žao mi je baš. Imala sam jednu finu zbirku snjegovića pa znam osjećaj 💔
    Michelle meni se cini malo mala za dan nakon oplodnje, ali opet, sve je moguće, bilo je urednih trudnoća s niskim početnim betama. Dobro je da je duplanje ok. Svakako se javi mpo dr da da pametniji komentar haha. Ako slucajno bude biokemijska I to je dobar znak, da se nešto događalo, a biokemijske cesto prethode uspješnim trudnoćama. Držim fige 🤗

U nas sve ok, danas nije previše detaljno gledala bebu, sve mjere štimaju i to je sve ok, najviše se zaokupirala cistom i bubregom livim. Išla sam i na brzi uzv urotrakta da se isključi hidronefroza, i isključili smo, a onda idući tjedan idem na detaljni uzv abdomena i pratit ćemo malo zbivanja s te live strane.

Poz, ako bi Vas mogla nešto u private pitat?

Nez jel ima ovaj forum private, nisam ga koristila nikad 🤔
    Možete mi mail napisat pa se javim. Ako mene tribate 🙈

Jesam, ali možda mozete i ovdje, nije baš preosobno pa :zanima me zašto ste promijenili polikliniku Šparac, pa se prebacili u Cito, jel bio neki problem tamo ili?
    Čula sam dobra iskustva u Šparca.

Ma nije, bilo je sve u redu. Nekako nisam 'klikla', nikako se nisam opustila tamo. Osjećala sam grč treme uvik, niti sam pitala ista doktora niti sestre, stalno sam bila frustrirana. Gluposti, ne mogu reć da je ista bilo pogrešno niti loše, ali eto, ja se nisam ugodno osjećala i onda sam otišla na konzultacije u cita i bilo mi je sve opustenije pa sam i ostala. Nemam nikakve konkretne razloge. Guglala sam i vidila da cito ima embrioglue šta me potaklo na konzultacije, a onda su me 'kupili' pristupom.. Sestre su recimo pristupačnije i na telefon i uzivo, a i s doktorom mi je bilo lakše pricat, pitat sve.
    U cita su mi izabrali drugi protokol, odnosno blazu stimulaciju, kako imam nizak amh, dobila sam isti broj folikula i js kao i u sparca, a bolji endometrij. I to je dosta bilo i povoljnije. Ali u svakom slučaju mislim da su obe klinike super, meni se tako potrefilo da mi je u cita sve 'silo kako triba'.

Ok, onda je to baš individualno jer mi je prijateljica bila u poliklinici Šparac i bila je oduševljena, a s Citom skroz suprotno.
    Hvala puno na odgovoru💋

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

Rainbow_Hope 🌈
    17. Prosinac 2021. 12:51

zuzujalica

GPgirlwow, 6 mjeseci.. 🙄 bas mi se to cini dugo, znam da sam super-nestrpljiva, ali woooow… ako sam dobro procitala, prva dva moraju biti prirodna, bez stimulacije O?
    Belindasuper! ❤️ Sjecam te se sa “tko radi i planira..” teme. Bas super za transfer, drzim fige najjace!

To ovisi o nalazima, ako je nizak amh, odmah idu na stimulaciju.
    Belinda gdje si ti u postupku? Fakat mi nije jasan taj pristup, pa kako mogu biti takvi i stvarati dodatni stres... Sretno sutra! 🍀

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

GPgirl
    17. Prosinac 2021. 12:59

zuzujalica

GPgirlwow, 6 mjeseci.. 🙄 bas mi se to cini dugo, znam da sam super-nestrpljiva, ali woooow… ako sam dobro procitala, prva dva moraju biti prirodna, bez stimulacije O?
    Belindasuper! ❤️ Sjecam te se sa “tko radi i planira..” teme. Bas super za transfer, drzim fige najjace!

ne moraju, ali mislim da u IVF poliklinici hzzo pokriva samo stimulirane.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Zoe🌸
    17. Prosinac 2021. 13:02

Zuzujalica moj muz je isto pio almageu prije spermiograma. Ja im ne vjerujem bas, ima drugih suplemenata gdje su ljudi imali puno bolja iskustva😬
    Znam da si nestrpljiva, i ja sam, mi odbrojavamo jos 6 mjeseci😬 pozabavili smo se muzevim nalazom i da to popravimo koliko god mozemo, kako bi nam bile vece sanse za uspjeh.🙏🏻 
    Samo hrabro.🍀

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

bejbe2018
    17. Prosinac 2021. 13:10

maslačakxx2

Bejbe ne da mi poslat kao odg haha pa sam kopirala ode.
    Ja sam isto čula sve super za sparca i nemam nikakvo lose misljenje. Možda sam se i ja stisla i ukocila jer nisam još ništa znala, a onda u cita bila opustenija jer sam imala već iskustvo neko. Al čula sam sve dobro za obe klinike, i dosta hvale ljudi biologa u sparca.

Nadam se da je zato. A to mi neće bit problem. 
    Ja sam ih prošla par u Kbc pa mi to nije nešto novo. 
    Je, i cjenovno su slični. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

GPgirl
    17. Prosinac 2021. 13:37

Mi vec na 654 stranici. Pa di prije 😳😱

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Sunny_🐣
    17. Prosinac 2021. 13:53

SeniRemmus imas ti vec termin za carski? 🤗 ili kakav je plan za porod ❤💙

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Leky
    17. Prosinac 2021. 14:19

Beta pozitivna 12981.5  🥰

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Anči 💕
    17. Prosinac 2021. 14:24

Leky

Beta pozitivna 12981.5 🥰

Wauuu zenooo 😍😍 jel ponavljas

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.