Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    08. Prosinac 2021. 20:57

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Uglavnom… Imala sam OPET spontani, 4 po redu… Povremeno sam vas citala no bila sam pre depresivna i samo bi vas ovdje deprimirala jer puno puta mi je doslo da nesto komentaram svojim nazalost dugogodišnjim iskustvom i znanjem pa rekoh sama sebi bolje mir…
    Stare cure su vecinom sretno završile svoju pricu 😊 MTB 😪.. Nema rijeci utjehe… Moje sve trudnoce zavrse u 7tt ali vjerujem da je ovo jos gore😪.. Nikitta drago mi je da si konacno obavila tu operaciju…
    Sve ostale cure koje su me se sjetile puno vam hvala 🥰😘😘
    Uglavnom.. Ja imam jos 2 eskima.. Trenutno se spremam za svoj zadnji transfer u zivotu i to je to.. Nema smisla vise i doktor mi je sam to rekao.. Za mene ili donacija jajne ili PGD.. No za to ja nemam vise ni novaca niti zivaca…
    Dogovorili smo se da je ovo zadnji transfer i eto.. Kako bude…
    Sretno svima.. ♥️

Heej ❤️
    Iskreni kad sam vidjela tvoj nick nadala sam se dobrim vijestima..jako mi je zao zbog svega i iskreno se nadam da ces nam javit da je beta velika 🤞🤞🤞🤞 puno puno sreće ti zelim 🤗🤞🤞🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    08. Prosinac 2021. 20:58

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Uglavnom… Imala sam OPET spontani, 4 po redu… Povremeno sam vas citala no bila sam pre depresivna i samo bi vas ovdje deprimirala jer puno puta mi je doslo da nesto komentaram svojim nazalost dugogodišnjim iskustvom i znanjem pa rekoh sama sebi bolje mir…
    Stare cure su vecinom sretno završile svoju pricu 😊 MTB 😪.. Nema rijeci utjehe… Moje sve trudnoce zavrse u 7tt ali vjerujem da je ovo jos gore😪.. Nikitta drago mi je da si konacno obavila tu operaciju…
    Uglavnom.. Ja imam jos 2 eskima.. Trenutno se spremam za svoj zadnji transfer u zivotu i to je to.. Nema smisla vise i doktor mi je sam to rekao.. Za mene ili donacija jajne ili PGD.. No za to ja nemam vise ni novaca niti zivaca…
    Sretno svima.. ♥️

Ej draga ja te se sjecam 🥰 zao mi je sto je tako zavrsilo... 💔 Mislim da svaka od nas zna kad je dosta. 🌈 Sretno ti dalje u svakom pogledu. 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Roxy ✨
    08. Prosinac 2021. 20:58

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Sretno svima.. ♥️

Sad sam procitala tvoj popis i bas me rastužio. Zelim ti svu srecu i da ovaj put tvoji eskimici ostanu kod tebe i da ova tvoja borba ima najsretniji moguci završetak! ❤️ 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Kacusha
    08. Prosinac 2021. 21:00

Malala ne obaziri se na prozivke, ta je vec vise puta bacala svoju ogorcenu prasinu 😁 valjda se tako hrani... Tvoji postupci, tvoja odluka, tvoj izbor doktora 😘💪
    Mrvice vjerujem da je bilo strasno, cuvaj malo pilence 🐣
    Ubi me ovaj font 😁😂

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

AuroraB
    08. Prosinac 2021. 21:16

Lucija007, neopisivo mi je drago da si se javila, iako mi je žao što nemaš dobre vijesti.😣 Više puta te se sjetim i želim ti od sveg srca da uspiješ... Ima jedna cura iz moga grada čiju priču sam čula,: 6-7 spontanih, što prirodnih trudnoća što IVF, rodila je nedavno zdravu bebicu, isto je naših godina. Ponekad kad cure pitaju koji je test dobar, sjetim te se jako dobro, jer znam da sam te piknula jednom dal' možda radiš u Mulleru😅, vidiš kako svaka rit dojde na šekret kak se to pri nama veli😎. 
    Čuvaj se, budi dobro i javi se ponekad.. kad ideš na FET? Moj mail.je humminhbird19861986#gmail.com, ako se nekad poželiš javiti...
    Mrvica72, žao mi je zbog blizića...ali ako je već trebao otići, dobro da je tako rano jer ćeš moći raditi nipt.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

darliv
    08. Prosinac 2021. 21:16

Lucka007 grlim i zao mi je da nije drugacije... Od srca zelim da vam preostali eskimi ispisu najljepsu pricu uskoro ❤️❤️ i jako sam sretna da si se javila, jako jako ❤️😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

AuroraB
    08. Prosinac 2021. 21:17

malala

Kacusha🍁🍂

Malala ne obaziri se na prozivke, ta je vec vise puta bacala svoju ogorcenu prasinu 😁 valjda se tako hrani… Tvoji postupci, tvoja odluka, tvoj izbor doktora 😘💪
    Mrvice vjerujem da je bilo strasno, cuvaj malo pilence 🐣
    Ubi me ovaj font 😁😂

Znam i ja tu osobu od prije, još s teme Lh trakice. I tamo je radila isto. Što je najbolje, blagoslovljena je djetetom i onda dolazi prosipati svoj otrov ovdje. Tužno. 😔

I ne samo tamo, apsolutno na svim temama... 
    Podrška za promijenu klinike🤘

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    08. Prosinac 2021. 21:21

Darliv mah mah i tebi
    Lucka krivo sam utipkala mail: hummingbird19861986@gmail.com

• ribic
    08. Prosinac 2021. 21:23

Miss Ivy i Zg123 Cestitke za bete!
    Mrvica Zao mi za blizanca ali neka sada dalje sve bude dobro 😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

⭐ Miss_Ivy ⭐
    08. Prosinac 2021. 21:26

Lucka007 od sveg srca ti želim srecu u ovom postupku! Tu smo da budemo podrška, meni bi bilo jako drago da nam se jos javis i da te pratimo u ovom nadajmo se dobitnom FETu 🤞💪🤗

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.