Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    09. Prosinac 2021. 10:01

Rainbow_Hope

Miss Ivy, Aries hvala cure, divne ste 🍀❤️
    Miss Ivy koju progesteronsku terapiju imaš?

Utrogestan 600 mg dnevno...

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

eles
    09. Prosinac 2021. 10:06

Jutro:)
    Voljela bih čuti vaša mišljenja.
    Jučer sam bila prvi put na VV kod Pavan-Jukić, na uzv je našla cerviklani polip vel. 10x4mm.
    Dala mi je duphaston kroz par ciklusa da vidi hoće li polip nestati (a i dala mi ga je jer sam rekla da moje menstruacije izgledaju da dva-tri dana curim dosta a onda pet dana smećkasto:al to su moje menstruacije otkad znam za sebe, rekla je da je dala duphaston da reguliramo krvarenje?) a tek ako ne nestane histerektomija tj uklanjanje polipa...
    Nisam se snašla no sad mi se mota po glavi-zašt me nije odma poslala na uklanjanje?
    Ovako gubim sad par mj na duphaston koji možda ne pomogne (da li polipi nastaju uslijed hormonskog disbalansa?), pa čekanje za histerektomiju, pa nema seksa nakon toga...izgubiti ću pola godine...
    Samo da napomenem da sam već prije prve trudnoće imala polip, trudili se jako dugoooooo, nakon što sam makla polip zatrudnila...zato i mislila da bi možda mogla zatrudniti i sada...
    Razmišljam otić privatno ga ukloniti
    Da li je koja od vas imala polip i jeste koristile duphaston?
    Hvala vaaaaaaam

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

Asli 🌱
    09. Prosinac 2021. 10:14

Miss Ivy možeš od svog soc gin tražiti uputnicu za betu i progesteron, ne moraš ovu internu sa šaltera (ako ti mpo neće predložiti vađenje progesterona). Ja ga nisam vadila, nisam onda ni znala da je u drugim klinikama praksa vaditi uz betu, pa nisam ni pitala.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Čupica
    09. Prosinac 2021. 10:25

Rainbow_Hope

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rainbow_hope kako se osjećaš?

A ne znam, nestrpljivo sad već 😂 Imala sam dosta jake grčeve u pon i ut, sad se to primirilo, tu i tamo osjetim jači pritisak. Ali odlučila sam ne previše o simptomima jer sam prošli put imala sve pa ništa od toga 🤷 Vjerujem u našu malu mrvicu, razgovaramo, mazimo se i čekamo plusić u nedjelju ❤️

I ja planiram u nedjelju test. Nadam se da ce nam biti pozitivan 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

ZuzaLu
    09. Prosinac 2021. 10:29

Curke  mislim da 9dnt nije neko mjerilo za betu, a pogotovo test, jer ima cura s vrlo niskim betama koje su ostale trudne (10- dan 15 i jedna 12 dan-35)....tako da🤞🤞🤞

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

Aries85🐏
    09. Prosinac 2021. 10:52

Miss Ivy progesteron nadomjescuje Utrogestan,mebi su rekli da nije potrebno jer mi dibijamo konjske doze u tome 3x200mg

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Rainbow_Hope 🌈
    09. Prosinac 2021. 11:07

Čupice nadam se da ćemo se obje razveseliti 🤞 koji je to tebi dpt?
    ZuzaLu pitanje je li bio transfer blastice ili trodnevnog, za blastu ne bi trebalo biti prerano 🤷 u svakom slučaju planiram betu u pon 🙂
    Miss Ivy i ja mislim da bi ti to trebalo biti dosta, posebno s ovakvom betom 🥰

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Čupica
    09. Prosinac 2021. 11:19

Rainbow_Hope u nedjelju bi mi bio 10dnt. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Anemona
    09. Prosinac 2021. 11:22

eles

Jutro:)
    Voljela bih čuti vaša mišljenja.
    Jučer sam bila prvi put na VV kod Pavan-Jukić, na uzv je našla cerviklani polip vel. 10x4mm.
    Dala mi je duphaston kroz par ciklusa da vidi hoće li polip nestati (a i dala mi ga je jer sam rekla da moje menstruacije izgledaju da dva-tri dana curim dosta a onda pet dana smećkasto:al to su moje menstruacije otkad znam za sebe, rekla je da je dala duphaston da reguliramo krvarenje?) a tek ako ne nestane histerektomija tj uklanjanje polipa…
    Nisam se snašla no sad mi se mota po glavi-zašt me nije odma poslala na uklanjanje?
    Ovako gubim sad par mj na duphaston koji možda ne pomogne (da li polipi nastaju uslijed hormonskog disbalansa?), pa čekanje za histerektomiju, pa nema seksa nakon toga…izgubiti ću pola godine…
    Samo da napomenem da sam već prije prve trudnoće imala polip, trudili se jako dugoooooo, nakon što sam makla polip zatrudnila…zato i mislila da bi možda mogla zatrudniti i sada…
    Razmišljam otić privatno ga ukloniti
    Da li je koja od vas imala polip i jeste koristile duphaston?
    Hvala vaaaaaaam

Pozdrav 🙋, ja sam imala polipe na endometriju, koji su nastali kao posljedica stimulacije. Doktorica je odmah rekla da idemo na histero. Aspiracija je bila početkom 11, a histero krajem 11mj. Provela par sati u bolnici, uspavali me, ništa me nije boljelo, samo mučnina od anestezije ali to je zbog mog niskog tlaka. Par dana vrlo malo krvarila, lagani poslovi i sve je super prošlo.
    Samo me zanima zašto misliš da nema seksa? Kad se oporaviš, sve normalno radiš

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    09. Prosinac 2021. 11:35

Držim fige svima 🤞🤞🤞🤗😘
    Rainbow, Čupica, Zg, Mila-Milica, Miss_Ivy, Jabuka, Leia, Leky, Angeleyes, Malala, Kacusha, Nika, Arnoldica, Roxy, Stela, Avocado, Joka, Rita, Asli, Anči, DOMLeon 😘😘😘💞💞💞
    Ako sam nekog zaboravila, sooorry 🙈
    Drago mi je biti dio ovog kolektiva 💛

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.