Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    08. Prosinac 2021. 21:32

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Uglavnom… Imala sam OPET spontani, 4 po redu… Povremeno sam vas citala no bila sam pre depresivna i samo bi vas ovdje deprimirala jer puno puta mi je doslo da nesto komentaram svojim nazalost dugogodišnjim iskustvom i znanjem pa rekoh sama sebi bolje mir…
    Stare cure su vecinom sretno završile svoju pricu 😊 MTB 😪.. Nema rijeci utjehe… Moje sve trudnoce zavrse u 7tt ali vjerujem da je ovo jos gore😪.. Nikitta drago mi je da si konacno obavila tu operaciju…
    Sve ostale cure koje su me se sjetile puno vam hvala 🥰😘😘
    Uglavnom.. Ja imam jos 2 eskima.. Trenutno se spremam za svoj zadnji transfer u zivotu i to je to.. Nema smisla vise i doktor mi je sam to rekao.. Za mene ili donacija jajne ili PGD.. No za to ja nemam vise ni novaca niti zivaca…
    Dogovorili smo se da je ovo zadnji transfer i eto.. Kako bude…
    Sretno svima.. ♥️

😘😘, sretno! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    08. Prosinac 2021. 21:34

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Uglavnom… Imala sam OPET spontani, 4 po redu… Povremeno sam vas citala no bila sam pre depresivna i samo bi vas ovdje deprimirala jer puno puta mi je doslo da nesto komentaram svojim nazalost dugogodišnjim iskustvom i znanjem pa rekoh sama sebi bolje mir…
    Stare cure su vecinom sretno završile svoju pricu 😊 MTB 😪.. Nema rijeci utjehe… Moje sve trudnoce zavrse u 7tt ali vjerujem da je ovo jos gore😪.. Nikitta drago mi je da si konacno obavila tu operaciju…
    Uglavnom.. Ja imam jos 2 eskima.. Trenutno se spremam za svoj zadnji transfer u zivotu i to je to.. Nema smisla vise i doktor mi je sam to rekao.. Za mene ili donacija jajne ili PGD.. No za to ja nemam vise ni novaca niti zivaca…
    Sretno svima.. ♥️

Uskačem ja kao padobranac ovjde povremeno da vidim gdje je žena od Mulera . Ljubim te i šaljem ti jedan ogromni🤗. 
    Aurora pratim iz prikrajka tvoju trudnoču i radujem joj se❤
    P.s znaš kome VRLIM TE❤.

AuroraB
    08. Prosinac 2021. 21:38

BAJOMA

Lucka007

Hohoho
    Sjeca li se itko mene🙈…
    Sretno svima.. ♥️

Uskačem ja kao padobranac ovjde povremeno da vidim gdje je žena od Mulera . Ljubim te i šaljem ti jedan ogromni🤗.
    Aurorapratim iz prikrajka tvoju trudnoču i radujem joj se❤
    P.s znaš kome VRLIM TE❤.

🥰😘 Puse tebi i tvojoj obitelji🎄💓

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anemona
    08. Prosinac 2021. 21:40

Mrvice, drago mi je da barem 1 💟 kuca 🙏🙏🙏
    Lucka, svu sreću ti želim 🤞🤞🤞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

zg123
    08. Prosinac 2021. 22:24

Cure, da se javim, maloprije od jutra tek dosla doma. Prvo hvala vam svima na lijepim rijecima, iako vas ne znam, jako mi je drago i milo to cuti, zaista svima hvala do neba 🤗
    Ovo je 1. postupak. U petak opet ponavljam betu pa se odmah javim cim dodu nalazi kakva je 😊 

Angeleyes
    08. Prosinac 2021. 22:24

Leky

Angeleyes

Hvala cure, bit ce sve dobro. Malo ipak razocara ovo sve iako sam svjesno usla u ovo znajuci da prvi put rijetkima samo uspije.
    Koliko inace treba proci između 2 stimulirana, 3 mj?

Rekla mi doktorica iz prve da se primi dogodi se samo 5% parova. Zao mi je da se nije primilo, iduci je dobitan, samo hrabro dalje! 🍀 u Ri je 3 mjeseca pauza za drugi stimulirani, mozda mozes u prirodni ovaj mjesec? Meni su to rekli kao opciju ako dobijem menstruaciju, da je dobro iskoristiti "ostatke" stimulacije iz prethodnog mjeseca..

Svjesna sam toga, jako malo parova se iz prve usreci. Uvijek je moglo biti i gore, tako da evo, idemo dalje. Necu sada u prirodni ipak, tesko mi je to s poslom kombinirati, a i ova menstruacija me umorila ova 4 dana, dosta bolno i obilno. Odmorit cu se 2 mjeseca i malo "ocistit", popravit vitamine i nadam se postupku krajem veljače. 1.2. idem na dogovor, do tada cemo biti vrijedni doma, mozda i bude sta od ovih 2% pokretnih 🤭🤭

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Leky
    08. Prosinac 2021. 22:39

Angeleyes

Leky

Angeleyes

Hvala cure, bit ce sve dobro. Malo ipak razocara ovo sve iako sam svjesno usla u ovo znajuci da prvi put rijetkima samo uspije.

Rekla mi doktorica iz prve da se primi dogodi se samo 5% parova. Zao mi je da se nije primilo, iduci je dobitan, samo hrabro dalje! 🍀 u Ri je 3 mjeseca pauza za drugi stimulirani, mozda mozes u prirodni ovaj mjesec? Meni su to rekli kao opciju ako dobijem menstruaciju, da je dobro iskoristiti "ostatke" stimulacije iz prethodnog mjeseca..

Svjesna sam toga, jako malo parova se iz prve usreci. Uvijek je moglo biti i gore, tako da evo, idemo dalje. Necu sada u prirodni ipak, tesko mi je to s poslom kombinirati, a i ova menstruacija me umorila ova 4 dana, dosta bolno i obilno. Odmorit cu se 2 mjeseca i malo "ocistit", popravit vitamine i nadam se postupku krajem veljače. 1.2. idem na dogovor, do tada cemo biti vrijedni doma, mozda i bude sta od ovih 2% pokretnih 🤭🤭

Taman sam ti pisala na drugoj temi :)  tu smo negdje, mi imamo 4% pokretnih, treba i njih probuditi mozda iznenade 😀 odmori fizicki i psihicki pa u nove pobjede 💪

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Angeleyes
    08. Prosinac 2021. 22:46

Ne mogu vas popratit, u svakom slucaju cestitam Miss_Ivy i Zg123, predivne vijesti od vas dvije! ❣❣❣ Neka se duplaju i sretno!  💟💟
    Mrvica 🤞🏻🤞🏻❤❤

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• šesnica
    08. Prosinac 2021. 23:28

Majketi mile šta je sa slovima🤣
    Miss_Ivy čestitam na beti ,prekrasno 🥰 sve ti sretno dalje.
    Takodjer zg123 i tebi čestitam i želim ti svu sreću 🥰
    Mriviceeeee jao ženo kakav stres, ali jedno ❤ kuća i fokusiraj na njega. Drži se. Veliki zagrljaj😊
    Lucka neka ovaj onda bude zadnji kako si rekla ali i debelo uspješan❤

Angeleyes
    08. Prosinac 2021. 23:34

Leky

Angeleyes

Leky

Angeleyes

Taman sam ti pisala na drugoj temi :) tu smo negdje, mi imamo 4% pokretnih, treba i njih probuditi mozda iznenade 😀 odmori fizicki i psihicki pa u nove pobjede 💪

Ajme, ne zna se kod koje je gore 🤭😅 
    Cak vise psihicki treba odmorit, uh.
    Ja ti i vjerujem da ce nekad doc i prirodna trudnoca, cuda su moguca! 😁 Moj je izbacio prerađenu hranu i pije neke skupe dodatke, e sad koliko su ucinkoviti, to cemo tek vidjet. Po spermiogramu djeluje teski pusac i alkoholicar, a taj vidio nije niti jedno niti drugo 🙈
    -
    Ono sta me zanima je sljedece, puno nas je pa vjerujem da ima iskustva i misljenja... Zasto se spermiogrami razlikuju u bolnici i u privatnika, wtf? Koji je tocan, pobogu? Ovi u bolnici izgleda rade rucno, a privatnik kompjuterski. I ovi u bolnici ne zele cut za nalaz privatnika i obrnuto, koja je sema s tim?!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.