Evo me sa pregleda srce kuca i plod se dobro razvija! Blizanac nam nije uspio ali imamo jednog za kojeg se nadam da se uspit se izborit do kraja.
Krvarenje-kao da me netko zaklao, cijele hlače i gaćice… Strašno 3 velika izljeva.. Doktor kaze da je krvarenje nastalo kako se od trofoblasta posteljica formira i te krvne žile su se valjda spojile pa neke popucale, da ce te krvi jos bit i ako bude da ne dolazim da se nebrinem jedino ako krenu ugrušci. On bi da prijeđem na dufaston al dr iz potpomognute niti čut, smatram da dr iz potpomognute trebam i slusat. Iduci petak idem kod svog na uzv, a nalaz sam mu poslala mobitelom da je upućen. Jedino sta me zabrinilo sta mi je reka da je posteljica malo nezgodno polozena al da se to moze promjenit kad se maternica bude širila
Hvala Bogu, bas sam se zabrinula
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Mislim da barem ovdje mozemo biti potpuno otvorene pa i negativne, lude, zabrinute, panicne, ali i sretne kad cujemo dobre vijesti… mpo je uzasan. Tko nije prosao, ne zna.. meni je puna kapa “misli pozitivno” i “opustite se” - govnarije! Od toga se ne dobije dijete 15 godina! Podrska je najbitnija!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Evo me sa pregleda srce kuca i plod se dobro razvija! Blizanac nam nije uspio ali imamo jednog za kojeg se nadam da se uspit se izborit do kraja.
Krvarenje-kao da me netko zaklao, cijele hlače i gaćice… Strašno 3 velika izljeva.. Doktor kaze da je krvarenje nastalo kako se od trofoblasta posteljica formira i te krvne žile su se valjda spojile pa neke popucale, da ce te krvi jos bit i ako bude da ne dolazim da se nebrinem jedino ako krenu ugrušci. On bi da prijeđem na dufaston al dr iz potpomognute niti čut, smatram da dr iz potpomognute trebam i slusat. Iduci petak idem kod svog na uzv, a nalaz sam mu poslala mobitelom da je upućen. Jedino sta me zabrinilo sta mi je reka da je posteljica malo nezgodno polozena al da se to moze promjenit kad se maternica bude širila
Super da je sve uredu 🤗 sad miruj 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Baš mi je drago da je sve dobro prošlo...ja sam negdje u 7 tt isto tako jako krvarila, baš obilno, prvo doma izljevi, a do bolnice sam jedva izašla iz auta koliko je to curilo. Već sam negdje prije napisala, meni je moja mpo doktorica uvela duphaston nakon tog krvarenja, ali ja sam imala i hematom. Nadam se da će ti prestati i da se neće ponavljati 🤞🏼
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure ja imam sad nekakav iscjedak kao ovulaciju da imam rastezljiv je proziran. Inace nikad posle transfera nisam imala. Ima li tko iskustva
Meni ti od transfera nekakav vodeni iscjedak, valjda od progesterona, uglavnom stalno mokre gace 🤷♀️
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Antoneta ja sam išla 2 dc na prvi uzv i podigla ljekove..onda sam išla na 6 DC i na 8dc na folikulometriju..6 dc sam vadila krv, a 8 dc sam isla kod anesteziologa..na 11DC sam vadila E2 i P4..13 dc sam imala aspiraciju..to dolazis natašte i praznog mjehura..dolazi i partner s tobom i potpisujete svu papirologiju i onda ti ides u sobu..kad je vrijeme dode sestra po tebe i ides u salu..ides na totalnu anesteziju i kad se probudiš lezis na intenzivnoj i onda ides u sobu lezat još dva sata..mene su zvali sutra dan i prekustra da mi kazu kakvo je stanje s embrijima i kad da dodem na transfer..ja sam imala transfer 16dc..to moras imat pun mjehur samo nemoj pretjerat ko ja hahaha…i onda kad se to obavi opet ides lezat u sobu dva sata..i nakon 11 dana sam vadila betu..ja sam bila super zadovoljna….ako te još sta zanima, pitaj
Ja sam prije točno 5 godina bila u Zg_u na IVF_u i moram priznati da mi je bilo poprilično drugačije nego tu. Ovdje prvi tjedan ciklusa 1 uzv, a tamo sam imala 3, u biti svaki drugi dan. Malo mi je to čudno da tako dosta rjeđe imam uzv, a terapija ide, no valjda to tako mora.. kažem, ispala sam iz štosa skroz, sve kao da mi je prvi put, ufff. Ali zaista su pristupačni i dragi, ne mogu reći.
I zanima me ta opća anestezija, jel baš baš skroz ili je samo koktel nekih lijekova...koliko dugo si uspavana? U Zg_u sam dobila venozno neki koktel lijekova, ali sam već bila budna kroz 15 min . Taj dio mi je malo nejasan 🤔
I opet da pitam za bolovanje, već sam bila postavila pitanje jer mi je to ogroman problem - dobila sam za postupak 14 dana od doktorice. Hoće li mi između transfera i bete produziti bolovanje? Kako inače rade to socijalni ginići? Radim užasno težak i riskantan fizički posao i grozno bi mi bilo da koram između ići tipa rjedan dana raditi, još nek nešto pokupim itd...uff
Hvala na infooo 💕
Forum je 👌
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Mrvice drago mi je da je sve u redu 😚🤗🤗💗💕
Ne znam čemu potreba nekoga napadati dobro su cure rekle ono što ti ne paše nemoj čitati preskoči, sve mi ovdje smo u jednom trenutku tankih živaca i pred točkom pucanja ali nitko nikoga ne treba osuđivati i prozivati luđakom, svaka od nas se na drugačiji način nosi sa svojim problemima i ovaj forum služi da jedna drugoj budemo podrška, meni osobno ovaj forum puno znači jer mogu iz prve ruke apsolutno sve saznati i imamo jedna za drugu razumijevanja jer smo sve u istom sosu ❤❤❤
Što se tiče boldanja ja sam mislila nakon bijelih točkica pred očima da sam fakat otišla u klinac od nespavanja ali dobro je svima je boldano😅😅😅😅😅
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Antoneta ja sam išla 2 dc na prvi uzv i podigla ljekove..onda sam išla na 6 DC i na 8dc na folikulometriju..6 dc sam vadila krv, a 8 dc sam isla kod anesteziologa..na 11DC sam vadila E2 i P4..13 dc sam imala aspiraciju..to dolazis natašte i praznog mjehura..dolazi i partner s tobom i potpisujete svu papirologiju i onda ti ides u sobu..kad je vrijeme dode sestra po tebe i ides u salu..ides na totalnu anesteziju i kad se probudiš lezis na intenzivnoj i onda ides u sobu lezat još dva sata..mene su zvali sutra dan i prekustra da mi kazu kakvo je stanje s embrijima i kad da dodem na transfer..ja sam imala transfer 16dc..to moras imat pun mjehur samo nemoj pretjerat ko ja hahaha…i onda kad se to obavi opet ides lezat u sobu dva sata..i nakon 11 dana sam vadila betu..ja sam bila super zadovoljna….ako te još sta zanima, pitaj
Ja sam prije točno 5 godina bila u Zg_u na IVF_u i moram priznati da mi je bilo poprilično drugačije nego tu. Ovdje prvi tjedan ciklusa 1 uzv, a tamo sam imala 3, u biti svaki drugi dan. Malo mi je to čudno da tako dosta rjeđe imam uzv, a terapija ide, no valjda to tako mora.. kažem, ispala sam iz štosa skroz, sve kao da mi je prvi put, ufff. Ali zaista su pristupačni i dragi, ne mogu reći.
I zanima me ta opća anestezija, jel baš baš skroz ili je samo koktel nekih lijekova…koliko dugo si uspavana? U Zg_u sam dobila venozno neki koktel lijekova, ali sam već bila budna kroz 15 min . Taj dio mi je malo nejasan 🤔
I opet da pitam za bolovanje, već sam bila postavila pitanje jer mi je to ogroman problem - dobila sam za postupak 14 dana od doktorice. Hoće li mi između transfera i bete produziti bolovanje? Kako inače rade to socijalni ginići? Radim užasno težak i riskantan fizički posao i grozno bi mi bilo da koram između ići tipa rjedan dana raditi, još nek nešto pokupim itd…uff
Hvala na infooo 💕
Forum je 👌
Totalna je anestezija..mislim da se probudis za nekih 20 min..ja sam se bila dosta uplašila pa su mi morali dat jaču dozu pa sam duze spavala 😂
Jesi kod profesora ili?
Meni su isto svi gore super..i sestre i doktori...
Ja isto radim fizicki posao i rekla sam to doktoru i on mi je od 6dc pisao mirovanje..samo im na sljedećoj kontroli objasni kakav posao radis i zamoli da ti napišu mirovanje i onda ti socijalni ginekolog mora dat bolovanje .
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Stela je je konačno je gotovo..sad je najgori dio na redu - čiščenje 🤦🏽♀️😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Avodaco draga kako si ti?
A evo ok, totalno van svega… dođem tu i tamo pogledati šta ima, ali slabo… čekam nalaze od imunoloških pretraga i nadamo se čudu prirodnim putem…
Vidim da je i kod tebe sad mirno do 2mj. Kako si?
Hvala na pitanju dobro sam, još malo skidam kilice do 2 mj pa sam sva u tome i ne razmišljam previše o postupku 🤭
Jel ti se te pretrage dugo čekaju, kakav je tvoj plan?
Do 2.mj si top 🙏😍
Čekaju se mjesec dana…trebale bi oko Božića. Onda idem opet kod imunologa pa ću znat za dalje 🤷♀️
Srećo ide Božić treba se dobro najesti 😅😅😅
Bitno da si riješila pretrage i da dr zna na čemu je i kakav će pristup imati ja sam uvjerena da ti je idući dobitni 🙏❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji