Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    08. Prosinac 2021. 17:11

⭐ Miss_Ivy ⭐

GPgirl kod tebe to sve brzodrzim ti fige !
    Miša_IvyDaj odi spat Stella
    Hvala cure svima ! U petak vadim drugu, daj Bože da se podupla!

Evo, 5 postupak i svaki put isto - jako brzo rastu. Znam da to nije dobro, ali nije da mogu promijeniti🤷‍♀️ Kada bi ove 3 opstale ja bi bila jako sretna. I od transfera sam na heparinu i decortinu🤞🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Antoneta
    08. Prosinac 2021. 17:12

Anči 💕

Antoneta

Pozdrav ljudi, ima li netko voljan tko bi mi pobliže objasnio postupak, a da je u Osijeku, iskustva, savjeti…??
    Hvala 🥰

Pozdrav..sta te točno zanima? Imas i na prvim stranicama moje iskustvo iz Osijeka 🤗

Eej, pa konkretno kako ovdje ide postupak, kako si bila zadovoljna, što eventualno očekivati, što bih trebala znati "između redova"...? Ako ima tako nečega..
    Svaki savjet mi je dobrodošao. Ispala sam već iz štosa 🙃

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

nika0302
    08. Prosinac 2021. 17:28

Mrvica 🤞🤞🙏❤

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Roxy ✨
    08. Prosinac 2021. 17:32

SAYURI

✨Roxy ✨

Sayuri stvarno ne znam sto imas od toga sto visis po forumu i vridjas ljude. Sta ti imas od toga, jeli ti dan i zivot bolji ako nekoga povrijediš? Sve sto zelis reci i mozda nekom dati savjet se moze učiniti na puno ljepši i kulturniji nacin. A uostalom ako ti se ne svidja sta neko pise jednostavno ignoriras to i Voila problem riješen.

Cime sam je tacno uvrijedila? Valjda i ona treba imati mjeru sa svojim smaranjem, svi imamo teske momente pa nememamo izljeve depresive svaki put. Iz najbolje namjere sam.joj rekla da se trzne ako misli bebu imati, sa ovakvom psihom joj nece ici..

Ja sam svatila sta si ti to njoj napisala da se treba trgnuti i slazem se s time. Ali ipak govoriti nekom da je lud, nije u redu pa taman bilo u najboljoj mogucoj namjeri. 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Sunny_🐣
    08. Prosinac 2021. 17:43

Miss_Ivy, zg123 😍😍😍😍😍😍😍😍 čestitaaaam. Pa koje lijepe bete ❤
    Miss_Ivy mislim da Kozel službeno možemo uvesti na popis suplemenata 😅
    Mrvica72 🤞🤞🤞🤞 za malo srčeko. Drži se 🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• mashkica
    08. Prosinac 2021. 17:45

Miss Ivy AKA Miša 😂 bravo bravoooo bebiceeee🥳🥳 ma predivna beta. Da se podupla, a nešto imam osjecaj da će se utrostručiti u petak 🥰🥰🤞🤞
    Zg123 ufff, beturina zakucalaaaaa, bravo curo, bebice se bas bas zakacile za mamicu🥰🥰 
    Sayuri kao sto su ti već rekli, svi znamo kroz Sta svaka od nas prolazi i da to nije nimalo lagan put i sve mi drugačije reagujemo, ali imamo ovaj forum hvala Bogu da podijelimo i sreću i tugu i brigu. Ne trebas nikoga napadati govoriti mu da se doziva, kakvu god potrebu osjecala. Dovoljno je njoj briga i svega da bi joj još neko rekao “dozovi se”. I ako je ona odlučila da će na osnovu slike reci da ne želi tog doktora-it’s fine! Osjeća neku energiju i lošu vibru koja joj ne odgovara, njeno pravo. Ali joj sigurno ne treba reci da je luda ili nešto slicno. 
    I sjećam se ljetos dok sam iz prikrajka čitala forum, da je takodjer bila neka cura koju su napadala jer je bila malo depresivnija u postupku, bas mi je tada to smetalo, ali nisam se uključivala. Prema tome, ako ti nečiji komentar ne odgovara jednostavno ga ignorises i ne čitaš, vrlo prosto. Tako nikoga nećeš povrijediti, a nećeš ni sebe nervirati, win win situacija ☺️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• mashkica
    08. Prosinac 2021. 17:47

Mrvice sretno draga, držim fige na najjace i vjerujem da je samo neki hematom bezopasni. 🤞🙏 javi nam se❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Asli 🌱
    08. Prosinac 2021. 17:52

Mrvice samo hrabro, držimo fige da je sve u redu 🤞🏼❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

SAYURI
    08. Prosinac 2021. 17:53

✨Roxy ✨

SAYURI

✨Roxy ✨

Sayuri stvarno ne znam sto imas od toga sto visis po forumu i vridjas ljude. Sta ti imas od toga, jeli ti dan i zivot bolji ako nekoga povrijediš? Sve sto zelis reci i mozda nekom dati savjet se moze učiniti na puno ljepši i kulturniji nacin. A uostalom ako ti se ne svidja sta neko pise jednostavno ignoriras to i Voila problem riješen.

Cime sam je tacno uvrijedila? Valjda i ona treba imati mjeru sa svojim smaranjem, svi imamo teske momente pa nememamo izljeve depresive svaki put. Iz najbolje namjere sam.joj rekla da se trzne ako misli bebu imati, sa ovakvom psihom joj nece ici..

Ja sam svatila sta si ti to njoj napisala da se treba trgnuti i slazem se s time. Ali ipak govoriti nekom da je lud, nije u redu pa taman bilo u najboljoj mogucoj namjeri.

Pitala je jel luda? Kad pitas, budi spreman da dobijes odgovor koji ti se mozda nece svidjeti. A moras priznati da birati doktora po principu: "nije mi legla njegova slika na guglu" jeste malo ludo.....ne razumijem, jel ovo forum za majke lavice, zene trudilice koje prolaze sve i svasta da dodju do bebe, ili je psiholoski kauc gdje samo slusas i ne daj Boze reci ijednoj direkt u facu problem koji ima, jer je osjetljivi maslacak .... 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anči 💕
    08. Prosinac 2021. 17:56

Antoneta ja sam išla 2 dc na prvi uzv i podigla ljekove..onda sam išla na 6 DC i na 8dc na folikulometriju..6 dc sam vadila krv, a 8 dc sam isla kod anesteziologa..na 11DC sam vadila E2 i P4..13 dc sam imala aspiraciju..to dolazis natašte i praznog mjehura..dolazi i partner s tobom i potpisujete svu papirologiju i onda ti ides u sobu..kad je vrijeme dode sestra po tebe i ides u salu..ides na totalnu anesteziju i kad se probudiš lezis na intenzivnoj i onda ides u sobu lezat još dva sata..mene su zvali sutra dan i prekustra da mi kazu kakvo je stanje s embrijima i kad da dodem na transfer..ja sam imala transfer 16dc..to moras imat pun mjehur samo nemoj pretjerat ko ja hahaha...i onda kad se to obavi opet ides lezat u sobu dva sata..i nakon 11 dana sam vadila betu..ja sam bila super zadovoljna....ako te još sta zanima, pitaj 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.