Miss_Ivy i Zg123 😍😍 čestitam cure, neka se pravilno duplaju 🍀🍀
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Cure krivo 1725 je beta
Jedan ti nije plod sigurno, prije 2 ili čak se mozda podijelila na 3
To ne znamo sa sigurnoscu... Jedino uzv moze potvrditi viseplodnu trudnocu... Bilo je visokih beta s jednim plodom, cak i iznad 4000, a i malih beta troznamenkastih s dva ploda. UZV je znaci zlatni standard, beta nam govori samo da je trudnoca prisutna.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mrvica72, nemoj me plasit haha pa sad kad si ovo napisala, najradije bi otisla danas na ultrazvuk da vidim jel ih ima 3, pa jel se to cesto ne dogada?
Ma ne brini kao sto je Tiki rekla bile su manje bete pa blizanci i veće bete pa jedna beba...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Razmisljala sam sta vam poželit za iduću godinu i smislila sam - Dao Bog da vam na babine dolazili gosti a vi ih se nemogli rješit❤️❤️pa kud ćeš bolje
...meni je ovo top cestitka🤣, nemrem se ne smijat
MissIvy_, Zag123 beta je 🥳
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Zg i Miss Ivy čestitaaaam. Predivne bete ❤️❤️❤️
…
Cure jel netko uzimao Roidakalu trudnoći? Ili prije? Čini mi se da se protezalo po forumu, ali nisam zapamtila.. jel to na preporuku ili na svoju ruku? Kad ste krenule? Slučajno naletjela na to i piše da uspostavlja homeostazu upalnih procesa te smanjuje rizik od pobačaja itd. Sastoji se Alfa-lipoične kiseline, magnezija i vitamina b6 pa mislim da ne može štetiti, ali me baš zanima jel netko to uzimao
Uzimala sam ja, i preporucujem svakako. Alfa lipoinska kiselina je jako bitna jer oslobadja od slobodnih radikala odnosno oksidativnog stresa, a pod tim stresom celije ne fukncionisu dobro, niti se regeneriraju na pravi nacin, a da ti ne govorim koliko je to bitno kada je u pitanju potpuno nova izgradnja celija, odnosno rasta plodaa...😉😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Miss Ivy i Zg bravo, odlicne bete, super vam je poklon pod bor, samo neka se duplaju!
Zg tebi je uspjelo iz prve ako sam dobro upratila?
Ja betu tek drugi petak, tko ce to docekati 😶😶😶
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Cure, čestitke na velikim betama!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Proučavala sam betu plus i razmišljam da nazovem i prebacim si pregled kod dr.Bračun. Ne znam jesam li luda ili što, ali kad sam vidjela sliku dr.Čanića nije mi "sjeo". 🙈🤦
Ja bi rekla da si luda.
Ajde smiri malo zivota ti, dozovi se malo, procjenjujes ljude po slikama na internetu, poduzmi prvo nesto po pitanju sebe i svog pristupa, zamaras mene a ni ne vidim te, procitam te ovako nasumicno, siris negativu oko sebe. Sretni ljudi ne stoje na livadi pored govna i žale se da stvari smrde - sretni ljudi se okrenu za 180, naprave par koraka i stanu pored cvjetnog grma koji mirisi. Okreni se za 180 stepeni. Nije problem sto se pozalis jednom, dvaput, triput , ali tvoj svaki post je depresiva teska i prije nego sto skuzis zivot ti se pretvori u bavljenje negativnim pizdarijama. Postajes siva osoba, dobijes karijes na dusi i Svemir ti nazad salje ono sto si ti poslala njemu. Voila....sredi se ...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
MissIvy i Zg123 prekrasne su vam bete🤗💃
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tiki i Sayuri a kad ste krenule to uzimati? Od transfera ili pozitivne bete ili kako?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure, čestitke na velikim betama!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Proučavala sam betu plus i razmišljam da nazovem i prebacim si pregled kod dr.Bračun. Ne znam jesam li luda ili što, ali kad sam vidjela sliku dr.Čanića nije mi "sjeo". 🙈🤦
Ja bi rekla da si luda.
Ajde smiri malo zivota ti, dozovi se malo, procjenjujes ljude po slikama na internetu, poduzmi prvo nesto po pitanju sebe i svog pristupa, zamaras mene a ni ne vidim te, procitam te ovako nasumicno, siris negativu oko sebe. Sretni ljudi ne stoje na livadi pored govna i žale se da stvari smrde - sretni ljudi se okrenu za 180, naprave par koraka i stanu pored cvjetnog grma koji mirisi. Okreni se za 180 stepeni. Nije problem sto se pozalis jednom, dvaput, triput , ali tvoj svaki post je depresiva teska i prije nego sto skuzis zivot ti se pretvori u bavljenje negativnim pizdarijama. Postajes siva osoba, dobijes karijes na dusi i Svemir ti nazad salje ono sto si ti poslala njemu. Voila….sredi se …
Sayuri...mislim da ti ovaj post nije trebao, cure koje ovdje pisu trebaju i pruzaju potporu. Ja osobno nisam dozivjela postove od malale na taj nacin, zao mi je sto ti jesi, to samo govori o tebi, a ne o njoj. Ja je razumijem i razumijem njenu dramu, pogotovo nakon svoja dva nesuspjela FET- u 41 godini. Svatko na ovaj svijet gleda iz svojih cipela i na taj nacin djeluje. Mozda je krivo, mozda je pravo, tko smo mi da prozivamo jedna drugu. Empatije i razumijevanja vise😔
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji