Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M_G💕
    06. Prosinac 2021. 19:29

nika0302

Malala i Coco žao mi je ❤
    Betty ❤ drži se
    Rita drago mi je da je s bebicom sve ok 🥰❤
    M_Gčestitam za srčeko ❤ neka bude dosadna i školska
    Din don ja sam test za trodnevne radila 9dpt i bio je pozitivan i to Miller trakicu

Ja imam uzv u ponedjeljak 🙏🙏 nadam se da bude sve ok.
    Od simptoma imam jaaaako bolne dojke i osjetljive bradavice, tu i tamo osjetim neke grčiće u maternici, jajnicima,..toga me malo strah, nadam se da to nije loš znak…i jako me muči probava, naduta sam užasno, stolice nemam prave i imam puuuno vjetrova, i pišam svaka 2 sata danju i noću

I ja se nadam da će bi baš dosadna 🤭
    Ovi grčići su ti ok, dok nema jakih bolova to je sve normalno...i to stalno pišanje isto 😅 nikad se nisam tolko po noći dizala 😳 nisam polovila, kolko si ti sad trudna? 

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

Rita2101
    06. Prosinac 2021. 19:31

Arnoldica

Rita2101

Arnoldica

MimiDrimi navijamo za oba! 🤞
    Coco baš mi je žao! Ne znam jel bi pomoglo da probate u kućnoj radinosti danas 🤔
    Malala uh, baš bezveze. Mislim da bi stvarno bilo dobro da probaš u nekoj drugoj klinici gdje će ti se dr više posvetiti. Cure su ti već napisale gdje možeš preko uputnice.
    Peanut sretno dalje! 🤞
    Petra30 i jesi napravila testić? 🤭
    Sani88 odličan broj! 🤞 da ih se što više oplodi!
    Rita drago mi je da je sve u redu! Odmaraj sada više. A do sada nisi pila Duphastone?
    Betty ❤️😘
    Iman kažu da je dobro da se imunitet malo spusti tako da ta prehlada možda i nije tako loša…
    M_G čestitam za ❤️. Baš mi je drago da je sve u redu 😘

Nisam pila dosad

A sto imas za redovnu terapiju?

Taman sam se skinula (jucer uzela zadnje) sa estofema 3x2mg, estramon flastera (100, svaki drugi dan) i decortina 1x5mg - skidala sam se postepeno kroz tjedan dana… to mi je bila redovna + utrogenstan prvo oralno 3x200, pa presla na vaginalni i to i dalje koristim.. ne znam kakva ce situacija biti i do kad ce mi trebati i pijem folnu 

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

M_G💕
    06. Prosinac 2021. 19:32

Angeleyes

Anči 💕

Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
    Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć…mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba…prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
    M_G predivno ❤️
    Betty zao mi je jako 🥺
    Coco24 zao mi je.. 😏
    Sani88 pa ti si prava koka 🤭 nek ih se sto vise oplodi 🤞🤞🤞
    Peanut sretno 🍀
    Rita super da je sve uredu..sad odmaraj i uzivaj 🥰
    Mrvica čestitatm na srčeku i navijam za drugo 🤞 kad ono opet imas uzv?
    Lucky nadam se da ce vam uspijet 🤞
    GPgirl jesi se krenula bockat
    Petra30 jesi piškila 🤭
    Lindsay ❤️ kako si ti?
    Angeleyes kako si? Jel se smirilo?
    MimiDrimi supeer 💪
    DomLeon, Sunny, Joka, Avocado, Stela ❤️
    Pozz za sve druge cure 🤗

Dobro sam, jutros sam skroz prokrvarila i poceli menstrualni bolovi, tako da je za mene ovaj postupak gotov. Samo procurila. 🤷🏼‍♀️ Malo se pitam zasto, ali nema smisla, pokusavam maknut misli od toga svega. Nakon transfera sam kihala jako puno i puhala nos, mislim da je to bilo previse naprezanja za frisko vracene embrije. Ali nema smisla sad, idemo dalje 🙏🏻

Bas mi je žao 😔 odtuguj i onda u nove pobjede, iz tebe smo 🤞💪

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

Čupica
    06. Prosinac 2021. 19:39

Arnoldica

Čupica

Arnoldica

Cure ja sad gledam na e građaninu nalaze krvi i urina što su mi radili kad sam bila u bolnici na medikam. Tad mi ih nisu ništa komentirali niti ih dali. Krv mi je sve u ref. Intervalima, a kod urina gdje pišu bakterije piše mnogo, a ref interval 0 😮 Jel to zabrinjavajuće?
    Šaljem sliku. I šta su stanice pločastog epiteta? 😅
    https://ibb.co/Y7hmQSN
    Arnoldicana nalazu urina cesto zna pisati mnogo bakterija, ali ono sto se gleda kao mjerilo uroinfekta su leukociti i nitriti. Lekuciti ti nisu preko 2 a nitrite ne vidim. Ako su oni pozitivni onda je to znak uroinfekcije. Mozes napraviti urinkokulturu, ako hoces.

E super, hvala ti. Nitriti su negativni ☺️

Onda nemas brige😀 nema potrebe niti za UK

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Kacusha
    06. Prosinac 2021. 19:42

Malala i Coco zao mi je... 😔 Polako prebolite i idemo dalje. Budite sigurni u svoje doktore, ako osjetite da nesto ne stima idemo dalje, nismo se nikome obvezale 😁
    Betty jako mi je zao, jednom mora biti dobro. ❤️
    Angeleyes zao mi je sto nije uspjelo. 💔
    Sani odlicni rezultati, drzimo fige za blastice 🍀
    Svim PUPICAMA sretno 🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    06. Prosinac 2021. 19:47

Kacusha jesi odradila konzultacije 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    06. Prosinac 2021. 19:51

Evo moje recenzije 😂
    Podobnik- dr. Alebić je vrlo stručan, temeljito gleda nalaze i uvjeren je da je kod mene problem imunitet. Idemo u postupak u 2.mj. Trazi novije nalaze, najvise zavrsenu obradu imunologa. Uvodi isto decortin i intralipidnu. Slaže se da probamo vratiti 3 dnevni. Sestra je divna i sama je prosla IVF. Kariogram ipak nije preporucio, nisam imala spontane. Kaze biti uporan!!! Podupire dodatke prehrani DHEA i COq10, vitamin D, muz Profertil. Ostalo pitajete 🦾🤩
    IVF- dr. Grbavac, jako suosjecajan, kako kaze iako radi kod privatnika prvo preko HZZO, trebam zvati krajem 12 mj da vidim jel se obnovio ugovor pa upisuju na listu. Pojacao bi mi terapiju, dodatke isto podrzava. Da tablete Inovo samo ako se pokaze inzulinska rezinstenacija. Obje poliklinike imaju anesteziju, u ivfu je guzva.🤷‍♀️
    Uglavnom idemo dalje!!! Naravno nitko ne garantira uspjeh, sam dr. Grbavac kaze ako u 3 postupka nije uspjelo i on bi promijenio doktora, 😂

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Angeleyes
    06. Prosinac 2021. 19:52

Hvala cure, bit ce sve dobro. Malo ipak razocara ovo sve iako sam svjesno usla u ovo znajuci da prvi put rijetkima samo uspije. 
    Koliko inace treba proci između 2 stimulirana, 3 mj?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Kacusha
    06. Prosinac 2021. 19:54

Anči 💕

Jesam, umorila se 😁😂 Ali evo imamo plan za dalje, mozes mi upisati postupak 2.mj. Kako si ti? 😘

👨‍🦰 Oligo-normo

Anči 💕
    06. Prosinac 2021. 19:57

Kacusha🍁🍂

Anči 💕

Jesam, umorila se 😁😂 Ali evo imamo plan za dalje, mozes mi upisati postupak 2.mj. Kako si ti? 😘

Evo bas sam sad citala 😁 
    Super ti je plan..samo jako 💪👌
    Pa onako sam..raspadam se i sastavljam sto puta u danu al guram dalje...nadam se da je to to sa lošim vijestima do daljnjega...nadam se mirnom razdoblju do treceg mjeseca da se fino opustim i pripremim za 👶🏻 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.