Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anemona
    06. Prosinac 2021. 21:18

Mrvica72

Ja sad gledam koliko je cura doplo sa pozitivnim betama i da su se trudnoće završile do 10tt,malo mi je taj postotak strašan i zabrinjavajuć.

To sam i ja primijetila 😞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    06. Prosinac 2021. 21:18

Amelie

Samo da javim da je sve prošlo super na pregledu.. beba raste.. ima već 200g.. i saznali smo da je curica ❤️🥰🥰Anči piši slobodno idući pregled 3.1. :)

Divno 😇😍🎉

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

• mashkica
    06. Prosinac 2021. 21:20

Amelie čestitam na djevojčici🥰🥰🥰
    Nego cure ja sad nešto razmisljam, ja se nisam testirala za transfer, a imala sam temperaturu dva dana zaredom i bas mi je neko govorio da se testiram, kad sam ja pitala Dal je od estrofema. I prosla temp za dva dana, i bila super kao da ništa nije bilo. 
    I kroz dva dana imala transfer. Možda sam i covid imala jbt🤭🤭 
    Ne vraćam film sad Sta je bilo, nego kontam jel treba cekati i nešto preskakati koji ciklus poslije prelezanog covida? Možda je fkt covid bio. A ja uvjerena bila od terapije da me spicilo sve 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Angeleyes
    06. Prosinac 2021. 21:30

Peanut👒

Angeleyes

Hvala cure, bit ce sve dobro. Malo ipak razocara ovo sve iako sam svjesno usla u ovo znajuci da prvi put rijetkima samo uspije.
    Koliko inace treba proci između 2 stimulirana, 3 mj?

Meni je doktor rekao minimalno 3 mjeseca. Ja sam čekala 6 mjeseci da odmorim glavu i tijelo 🏖 Ako si dobro reagirala na stimulaciju, mislim da je sasvim OK 3 mjeseca.

Ma da, dogovorit cu ovih dana dok imam volje i zelje, nisam imala nikakvih problema za vrijeme stimulacije. Sad sam u borbenom stavu pa guram naprijed dok me drzi 🤣🤣
    Ali dobro se malo odmaknut od svega kako kazes, pokusat cu u tom periodu cekanja. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anemona
    06. Prosinac 2021. 21:33

Malala, definitivno bih i ja promijenila kliniku, tako da samo naprijed i hrabro 💪
    Treba ti netko tko će imati više razumijevanja i strpljenja za objasniti i dati savjet, a ne odraditi posao kao robot 🙄
    Angeleyes, žao mi je 😞
    Rita, drago mi je da je sve u redu s bebicom 🙏😊
    Lindsay, divno, samo vi napredujte 🙏😊
    Kacusha, dobar plan i super da si prikupila više "ponuda", pa ćeš bolje vidjeti što ti više odgovara 💪😉
    M_G, divno, neka i ostane tako 😍🙏

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Angeleyes
    06. Prosinac 2021. 21:38

Sani88

malala

Moniq17

Anavi985 i malala hvala sto ste podijelile svoje iskustvo jer sam se i ja nazalost nasla u istoj takvoj situaciji

Žao mi je. Kakav je tvoj scenarij bio?
    Eto, dobro da nisam jedina kojoj dr nije sjela. Mislila sam da sam ja kriva jer nisam pričljiva, ne postavljam pitanja. Ali ako mi radi uzv, očekujem da ona kaže što vidi, a ne da ja ispitujem.
    Sutra zovem Betu, Škvorca i ostale.
    Da imam love išla bih u Podobnik, ali 🤷😔
    Malalaako sam ja ista naucila u svojim postupcima to je da dr jednostavno nemaju vremena se posvetiti svakoj od nas,jer nas je jednostavno punooo, pogotovo na folikulometrijama (govorim o bolnicama, Petrovoj),neki put mi bude i komicno koliko je to sve brzo, ali dok dr "diktira" sestrici stanje sa UZVa trudim se popamtit , pa kad kaze gotovi smo, mozete se obuci onako polugola stanem i pitam : koliko ima folikula, koliko je endometrij, jel to sve uredu za danasnji dan? , i pazi odgovore mi ili kad mi daju onu kosuljicu da nosim sestrama i za podic terapiju poslikam sve i onda proucavam sama 🙈. Ja sam prestala i ocekivat da ce mi neko sam nesto rec. Na konzultacije sam nosila papir sa pitanjima i pitala sve sto mi je na srcu. Zalosno je da sve mi moramo inicirat al tako je kolko vidim svugdje, privatnici su vjerujem druga prica, tako da pitaj i pitaj, sve sto se tice tvog postupka imas pravo znat.

Tako je i meni bilo, identicno. Kao na traci, otvori moju karticu, pita svaki put "sta je ono bilo, kako je ono bilo, sta smo se ono dogovorili" i sl... onda medicinskim rijecnikom nesto kaze, ja postavim podpitanje, ona da je odgovor na to pitanje par godina studija medicine, onda odustanem... ako ista drugo pitam, sve na brzinu odgovaraju, jedva se posvete. Onda netko uđe unutra, pita nešto pa raspravljaju, ja polu-gola stojim, pa me pregleda brzinski, pa opet neko nešto pita od drugih doktora i slično... baš su razapeti, a mi jadne trebamo pomoć i mrvu pažnje. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

GPgirl
    06. Prosinac 2021. 21:40

Anči 💕

Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
    Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć…mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba…prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
    M_G predivno ❤️
    Betty zao mi je jako 🥺
    Coco24 zao mi je.. 😏
    Sani88 pa ti si prava koka 🤭 nek ih se sto vise oplodi 🤞🤞🤞
    Peanut sretno 🍀
    Rita super da je sve uredu..sad odmaraj i uzivaj 🥰
    Mrvica čestitatm na srčeku i navijam za drugo 🤞 kad ono opet imas uzv?
    Lucky nadam se da ce vam uspijet 🤞
    GPgirl jesi se krenula bockat
    Petra30 jesi piškila 🤭
    Lindsay ❤️ kako si ti?
    Angeleyes kako si? Jel se smirilo?
    MimiDrimi supeer 💪
    DomLeon, Sunny, Joka, Avocado, Stela ❤️
    Pozz za sve druge cure 🤗

Da, danas 3 bocka pala. U srijedu 1 folikulometrija. Jedino sta mi ovaj ciklus uzasno kratak (nikada kraci u zivotu) - samo 3 dana menga trajala. Nemam pojma😔 Biti cu pametnija u srijedu.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    06. Prosinac 2021. 21:45

GPgirl onda nisam jedina..dosla mi je 38 DC i trajala tri dana..mislim i inače mi bude 4-5 dana al ono sad mi je prvi dan bilo smedarenje, drugi dan izljev i treci dan samo dnevni uložak..čudan ciklus skroz...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    06. Prosinac 2021. 21:48

Sani88

malala

Moniq17

Anavi985 i malala hvala sto ste podijelile svoje iskustvo jer sam se i ja nazalost nasla u istoj takvoj situaciji

Žao mi je. Kakav je tvoj scenarij bio?
    Eto, dobro da nisam jedina kojoj dr nije sjela. Mislila sam da sam ja kriva jer nisam pričljiva, ne postavljam pitanja. Ali ako mi radi uzv, očekujem da ona kaže što vidi, a ne da ja ispitujem.
    Sutra zovem Betu, Škvorca i ostale.
    Da imam love išla bih u Podobnik, ali 🤷😔
    Malalaako sam ja ista naucila u svojim postupcima to je da dr jednostavno nemaju vremena se posvetiti svakoj od nas,jer nas je jednostavno punooo, pogotovo na folikulometrijama (govorim o bolnicama, Petrovoj),neki put mi bude i komicno koliko je to sve brzo, ali dok dr "diktira" sestrici stanje sa UZVa trudim se popamtit , pa kad kaze gotovi smo, mozete se obuci onako polugola stanem i pitam : koliko ima folikula, koliko je endometrij, jel to sve uredu za danasnji dan? , i pazi odgovore mi ili kad mi daju onu kosuljicu da nosim sestrama i za podic terapiju poslikam sve i onda proucavam sama 🙈. Ja sam prestala i ocekivat da ce mi neko sam nesto rec. Na konzultacije sam nosila papir sa pitanjima i pitala sve sto mi je na srcu. Zalosno je da sve mi moramo inicirat al tako je kolko vidim svugdje, privatnici su vjerujem druga prica, tako da pitaj i pitaj, sve sto se tice tvog postupka imas pravo znat.

Haha točno tako, ja u 1. postupku kad još nisam ništa znala samo bi pitala jel sve ok, u tren oka popišu folikule i već mi je košuljica u ruci, usmjeravaju me prema kabini, možete u sobu 135 😂, pa onda putem do sobe 135 poslikam onaj papir pa ga doma proučavam 😄 Od te brzine i uzbuđenja bi svaki put zaboravila pitati sve što sam planirala. Često sam izlazila iz Petrove skroz zbunjena, dok mi je u 2. postupku već bilo puno lakše, prihvatila sam taj njihov način rada, prepustila sam se.. ali naravno, bilo bi puno ljepše da nam se mogu posvetiti i razgovarati, objasniti sve. Mislim da bi bilo puno manje stresa, pogotovo kad nam je 1. put i kad je sve nepoznanica.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anči 💕
    06. Prosinac 2021. 22:15

Cure kako ono ide kad je totalna anestezija..trajni lak moze, a gelirani nokti ne? Naručujem se uskoro na tretmane prije postupka da budem ljepa za bebu 😂 pukla sam, znam 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.