Malala i Coco žao mi je ❤
Betty ❤ drži se
Rita drago mi je da je s bebicom sve ok 🥰❤
M_G čestitam za srčeko ❤ neka bude dosadna i školska
Din don ja sam test za trodnevne radila 9dpt i bio je pozitivan i to Miller trakicu
Ja imam uzv u ponedjeljak 🙏🙏 nadam se da bude sve ok.
Od simptoma imam jaaaako bolne dojke i osjetljive bradavice, tu i tamo osjetim neke grčiće u maternici, jajnicima,..toga me malo strah, nadam se da to nije loš znak...i jako me muči probava, naduta sam užasno, stolice nemam prave i imam puuuno vjetrova, i pišam svaka 2 sata danju i noću
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Cure ja sad gledam na e građaninu nalaze krvi i urina što su mi radili kad sam bila u bolnici na medikam. Tad mi ih nisu ništa komentirali niti ih dali. Krv mi je sve u ref. Intervalima, a kod urina gdje pišu bakterije piše mnogo, a ref interval 0 😮 Jel to zabrinjavajuće?
Šaljem sliku. I šta su stanice pločastog epiteta? 😅
https://ibb.co/Y7hmQSN
Arnoldica na nalazu urina cesto zna pisati mnogo bakterija, ali ono sto se gleda kao mjerilo uroinfekta su leukociti i nitriti. Lekuciti ti nisu preko 2 a nitrite ne vidim. Ako su oni pozitivni onda je to znak uroinfekcije. Mozes napraviti urinkokulturu, ako hoces.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Anavi985 i malala hvala sto ste podijelile svoje iskustvo jer sam se i ja nazalost nasla u istoj takvoj situaciji
🙋♀️ 30, AMH 34,4, desni jajovod neprohodan
🙋♂️ 33 normozoospermia
VV 🏨 1. IVF 9/21 (klomifen) beta 0
2. AIH 11/21 (klomifen)
Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć...mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba...prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
M_G predivno ❤️
Betty zao mi je jako 🥺
Coco24 zao mi je.. 😏
Sani88 pa ti si prava koka 🤭 nek ih se sto vise oplodi 🤞🤞🤞
Peanut sretno 🍀
Rita super da je sve uredu..sad odmaraj i uzivaj 🥰
Mrvica čestitatm na srčeku i navijam za drugo 🤞 kad ono opet imas uzv?
Lucky nadam se da ce vam uspijet 🤞
GPgirl jesi se krenula bockat
Petra30 jesi piškila 🤭
Lindsay ❤️ kako si ti?
Angeleyes kako si? Jel se smirilo?
MimiDrimi supeer 💪
DomLeon, Sunny, Joka, Avocado, Stela ❤️
Pozz za sve druge cure 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć...mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba...prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
M_G predivno ❤️
Betty zao mi je jako 🥺
Coco24 zao mi je.. 😏
Peanut sretno 🍀
Petra30 jesi piškila 🤭
Lindsay ❤️ kako si ti?
MimiDrimi supeer 💪
Pozz za sve druge cure 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure ja sad gledam na e građaninu nalaze krvi i urina što su mi radili kad sam bila u bolnici na medikam. Tad mi ih nisu ništa komentirali niti ih dali. Krv mi je sve u ref. Intervalima, a kod urina gdje pišu bakterije piše mnogo, a ref interval 0 😮 Jel to zabrinjavajuće?
Šaljem sliku. I šta su stanice pločastog epiteta? 😅
https://ibb.co/Y7hmQSNArnoldicana nalazu urina cesto zna pisati mnogo bakterija, ali ono sto se gleda kao mjerilo uroinfekta su leukociti i nitriti. Lekuciti ti nisu preko 2 a nitrite ne vidim. Ako su oni pozitivni onda je to znak uroinfekcije. Mozes napraviti urinkokulturu, ako hoces.
E super, hvala ti. Nitriti su negativni ☺️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
MimiDrimi navijamo za oba! 🤞
Coco baš mi je žao! Ne znam jel bi pomoglo da probate u kućnoj radinosti danas 🤔
Malala uh, baš bezveze. Mislim da bi stvarno bilo dobro da probaš u nekoj drugoj klinici gdje će ti se dr više posvetiti. Cure su ti već napisale gdje možeš preko uputnice.
Peanut sretno dalje! 🤞
Petra30 i jesi napravila testić? 🤭
Sani88 odličan broj! 🤞 da ih se što više oplodi!
Rita drago mi je da je sve u redu! Odmaraj sada više. A do sada nisi pila Duphastone?
Betty ❤️😘
Iman kažu da je dobro da se imunitet malo spusti tako da ta prehlada možda i nije tako loša…
M_G čestitam za ❤️. Baš mi je drago da je sve u redu 😘
Nisam pila dosad
A sto imas za redovnu terapiju?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć…mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba…prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
M_G predivno ❤️
Betty zao mi je jako 🥺
Coco24 zao mi je.. 😏
Peanut sretno 🍀
Petra30 jesi piškila 🤭
Lindsay ❤️ kako si ti?
MimiDrimi supeer 💪
Pozz za sve druge cure 🤗
Dobro sam, jutros sam skroz prokrvarila i poceli menstrualni bolovi, tako da je za mene ovaj postupak gotov. Samo procurila. 🤷🏼♀️ Malo se pitam zasto, ali nema smisla, pokusavam maknut misli od toga svega. Nakon transfera sam kihala jako puno i puhala nos, mislim da je to bilo previse naprezanja za frisko vracene embrije. Ali nema smisla sad, idemo dalje 🙏🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Zuzalu sretno sutra 🤞🤞
Malala bas mi je zao..najbolje da primjeniš kliniku i doktora..ako nisi zadovoljna nikad ne ćeš bit opustena u postupku, a to ti nikako neće pomoć…mozes pribat u nekoj od privatnih klinika na uputnicu, a ovdje nek stoji upisano za cetvrti mjesec, a daj Bože da ti to ne treba…prati si malo sad sljedeći ciklus ovulaciju sa lh trakicama i probaj poradit na kvaliteti jajnih stanica, a mozda vam i uspije prirodnim putem 🤞🤞🤞
M_G predivno ❤️
Betty zao mi je jako 🥺
Coco24 zao mi je.. 😏
Peanut sretno 🍀
Petra30 jesi piškila 🤭
Lindsay ❤️ kako si ti?
MimiDrimi supeer 💪
Pozz za sve druge cure 🤗
Dobro sam, jutros sam skroz prokrvarila i poceli menstrualni bolovi, tako da je za mene ovaj postupak gotov. Samo procurila. 🤷🏼♀️ Malo se pitam zasto, ali nema smisla, pokusavam maknut misli od toga svega. Nakon transfera sam kihala jako puno i puhala nos, mislim da je to bilo previse naprezanja za frisko vracene embrije. Ali nema smisla sad, idemo dalje 🙏🏻
Ma nije ti to od toga sigurno...nemoj se uopće krivit..
I ja sam tako procurila 24 dan ciklusa, a mirovala sam maksimalno..tek od petog dana sam lagano šetala po 15-20 minuta...i po kući nisam nis radila pa opet nije uspijelo..idemo dalje, sljedeći je dobitan 💪🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
M_G čestitam na srcekuuuu❤️❤️😍!
Arnoldica, Anči nisam jos... Odlucila sam ipak kupiti mullerov prije posla 🙈. Trenutno punim mjehur pa cu taman poslije posla pišnuti😂🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji